کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: در تحصیل عشق به خداوند ...
می دونم که این یک راه میانبره که زودتر به قرب می رساندم!
امیدوارم راهی پیدا کنم !
هدف زندگیم همینه !
زندگی نمی ذاره اصلا بهش فکر کنم!!
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
»»» چطوری با خدا ارتباط می گیرید ؟! ««««
۰:۵۵, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام علیکم
دوستان گرامی مدتی هست که یک سوال دیگری ذهنم رو مشغول کرده !

می خواهم بدانم ...
  • ارتباط با خدایتان چه مدلیست !؟ یعنی چطوری با خداوند ارتباط می گیرید ؟
سر نماز ... بعد از نماز .... وقت مشکلات ... وقت خوشی ها ؟!! موقع پیاده رفتن ؟! زیر باران ؟!

• چه وقت یاد خدا می افتید ؟!
و اینکه آیا سعی می کنید خداوند رو دوست داشته باشید ؟

آیا تلاشی در این رابطه دارید ؟ چطوری تلاش می کنید ؟؟!

پ.ن
از همه کاربران انتظار دارم که شرکت کنند و مطالب رو دنبال کنند .
می خواهیم ذکری شیرین داشته باشیم از نگار !!
تشکر نکنید و بروید! بنویسید لطفا !

یادداشت نگارنده 1
یادداشت نگارنده 2
یادداشت نگارنده 3
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، صهبا ، help me ، Asma ، احمد شاکر ، مفقود الاثر ، یاوران مهدی ، عبدالرحیم ، مصباح ، خیبر110 ، هادی... ، Atosa ، مجید املشی ، مجنون الحسین ، mohammad reza ، 135 ، Justice Bringer ، رهگذر. ، parisan ، محمد حسین ، درست پسند ، یاســین ، Tolou ، Aryha ، Hadith ، Mohammad Trust ، یا ثارالله ، rastin ، شیدا ، عبداللهی ، Night_World ، حسن.س. ، آیات ، Farzaneh ، یا امام رضا ، MohammadSadra ، مصطفي مازح7610 ، Havbb 110 ، MohammadMeraj ، ندا دهنده ، آیلار ، nafas ، ترنم ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، Just God

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۳, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
حسب حالی ننوشتیم و شد ایامی چند // محرمی کو که فرستم به تو پیغامی چند

بعضی وقتا خودمم با خودم محرم نیستم. من بیشتر اوقات بعد مراسم های مذهبی میتونم با خدا ارتباط برقرار کنم
[/i]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، مرهم ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، عبدالرحیم ، شیدا ، Tolou ، محمد حسین
۱۲:۵۶, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #22
آواتار
اتصال کجا و چگونه؟

راستش احساس میکنم برای این تاپیک،برای این سوال کلی حرف و درد دل دارم.

خانم ضحی یه چیزایی نوشتن.به خدا حققیقته.
حال مثل پرنده ایه که میاد توی دل میشینه.اون وقت باید خیلی مراقب باشی که نره.چون اگه بره اون وقت سالها باید خدا خدا کنی که برگرده.من همچین، نه علم عرفان دارم نه کتابای این چنینی رو زیاد خوندم.و اصولا هم تجربه ثابت کرده مطالب خوانده شده بعد یک سال از ذهنم پاک میشه. مگر اون حرفهایی که به دل میشینه.
بخدا دوستان باور کنید میشه ارتباط گرفت .من به این قضیه یقین دارم.اصولا هم حال انسانها شبیه همه.به خاطر همین میشه نسخه های مشابه پیچید(همون احادیث معتبره)دقیقا همون معنی پاکی دل.و این که
القلب حرم الله
راز شب
راز سکوت
راز اشک
راز دائم الوضو بودن
فک نکنیم اگر لحظه ای رفتیم بی جواب میمونیم.اولین تجلی همه اعمالت توی خواب هات نمایان میشه.
اولین تجلی.
به قرآن نماز صبح دیگه نمیخواد زنگ موبایل بذاری برا نماز.اصلا صدایی که بیدارت میکنه رو میشنوی.به قرآن میشنوی.اون وقت فقط کافیه یه صبح بیدار نشی (غرور بگیره)بعد میفهمی افتادن خودتو از نردبان.این شاید بگم تنبیه خداست یا همون اثرات طبیعی اعمالته.
اینکه کششی باعث میشه قفس بودن تنت رو احساس کنی.روحت واقعا میخواد از جانت در بیاد.اگر شب همچین حالی بهت دست بده صبح که از خواب پا میشه بدنت اونقدر کوفتست که انگار دیشب کوه کندی...
اینا رو باور کنید یه بنده ای داره تایپ میکنه که چشش گناه کرده؛زبانش گناه کرده،تمام جوارح و جوانحش گاه کرده.
نمازش گاهی ترک شده.با خداش قهر کرده.ولی بخدا تو تمام خباثت ها وقتی اونجا که آدم به اوج ابلیسیتش میخواد برسه یه هو میگه خدااااااااااااااااابعد تمام بدنش شل میشه میشینه میبینه گونه هاش خیس اشکه.اصلا نمیفهمه کی این اشکا بیرون اومدن. صورتش خیس خیسه.
این همون راز اشکه.تو فیلم سلیمان هم دقت بهش رو دیدم وقتی حضرت میرفت طرف اونی که شیطان تو جلدش بود اون شخص همین که اولین اشک رو ریخت پاک میشد و خباثت میرفت.
بچه ها بخدا قسم این حرفا رو داره یه انسان متعبد همیشه در حال نماز نمیزنه.این حرفا الان وقتی داره از زبان من خارج میشه که نه حالی هست نه پرنده ملکوتی نه....حالا این ها به کنار من تا همین دیشب رفته بودم سر دنده لج با خدا
که چرا دعاهام مستجاب نمیشه و مگه برات سخته ؟ تو منو حساب نکنی خونه لوسیفر برم؟؟؟ اخه تا این مشکلم حل نشه من ادم نمیشم و... من دارم میرم دنبال گناه و... از این حرفا....
همین ادمی که با خدا لج کرده چند ساعت پیش داره میگه به خدا میشه چشم باز بشه...
بخدا میشه گوشت باز بشه...
فقط اشتباه من رو تکرار نکن. نگو سخته .همیشه با وضو باش. همیشه. چون هر ساعت بی وضویی که پیش مردمی هفته ها به عقب میفرستتت.
من خودم اون زمانی که بخاطر کنکور حداقل ارتباط با مردم رو داشتم بهترین دوران ارتباط با خدام بود.
من خودم اولش اصلا خودم رو به ارتباط خاصی مجبور نمیکردم که حالا آقا بیا بشین حتما زیارت عاشورا بخون.
فقط نماز رو اون طور که گفتن میخوندم.بقیه کارا به سبک خودم بود اونطور که خودم حال میکردم.
نماز رو هم دوستان به قول حاج اقا پناهیان برای شیرینیش نخونید. چون اگه اینطور باشه هر وقت شیرین شد میخونید.نه نماز باشه اون فرمان پذیریه من. بشه اون شلاق خدا بر این جان تنبل من.
مثلا یکی از ارتباطات من این بود که رو سجاده مینشستم فقط و فقط به حالت دعا به بالا نگاه میکردم و میگفتم خدایا قرار شد اگه من یه قدم بیام تو صد قدم بیای دیگه .بیا من اومدم. اومدم اینجا رو سجاده نشستم منظرت.

بچه بعضی جملات رو میشنویدا بعد به دلتون میشینه.تو ذهنتون ثبت میشه.اون جمله جمله شماست.حتی ممکنه این جمله ها جمله های یه زیارتی باشه.بالاخره با یه چیزی میای در خونه خدا.بخدا بخدا اگر رفتید تو دلتون صدای محبت خدا رو نشنیدید .جاذبه خدا شما رو نگرفت هرچی دلتون میخواد به من بگید.
نگید اینا تلیقینی چون اگه فقط یک وهم و تلقین بود اتفاقای بعدش نمی افتاد.بعد خدا دوستانش رو میذاره جلو راحتون بهتون نشون میده.
من خودم یادمه اون موقع ها دبیری داشتم همشم سر حل مسائل باهاش بحث داشتم.کلا خیلی باهم بحث داشتیم.همچین زیاد کشته مرده هم هم نبودیم.ولی خب میدونستم ادم بدی نیست با ایمانه و نماز میخونه در همین حد.
باور کنید چندین شب پشت هم خواب دیدم ایشون رو در حاله نور با لباسهای زیبایه در حال قرائت قرآن میدیدم.
بعد گفتم خدا داری چوب میزنی. باشه باشه از این به بعد احترام استادامو نگه میدارم.آقا ما غلط کردیم. عجب گیری افتادیما.
باور کنید بچه ها وقتی این خوابها شدید تر شد دیدم نه باید کمر همت ببندم ببینم چه خبره.بالاخره کم کمک با این خانم ارتباط برقرار کردم.البته دیگه اون موقع شاگردشون نبودم.
بعد از چندین ماه بهشون گفتم خانم فلانی بخدا تا نگید نمیرم.اون بنده خدا شکه شد چی رو باید بگم؟
گفتم من میدونم! بگید ،اعتراف کنید .اصلا عمرا ولتون نمیکنم.بعد هی اصرار اصرار که بنده خدا مجبور شد اخر اعتراف کردBig Grin
گفت اره و....
بعد رفتم خونشون یه کتاب بهم داد .خدایی باور کردنیه؟ از تو رویا به حقایق اینجوری پی ببری؟
البته من که خیلی کم بودم.بعد ها شنیدم که چه انسانهایی به چه جاها رسیدن من بی خبریم.و از قافله عقب...
بگذریم از این حرفا .گفتن اینها برای من یه خاطرست خاطره های خوشی که میشن راز اشکهام وقتی میبینم که از خدام (اون منبع ارامشم) دور شدم.
بچه ها دنبال خدا تو کتابها و کلاسها نگردید اگر حس عرفانی دارید. که البته خطرش خیلی بالاست. خیلی گنده تر از ما ها رفتن و سقوط کردن.
خدا اینجاست ببین. همینجا.دستتو بذار رو قفسه سینت کمی به سمت چپ متمایل شو.این نشون به اون نشونی . این نشونی یادمون نره.
[/b]

شب و سکوت و سجاده رو فراموش نکن
اشک وحال و نماز مشتاقانه و تجلیات بعدش خود به خود میاد.
بعدش غروب که میشه میخوای پرواز کنی
صدای اذان میاد میری یه عالم دیگه
.کمک به دیگران.راست گویی.صدقه دادن.نماز با شش دنگ حضور.علم اموزی برای فقط و فقط خدا.دیگه هر چی دلتون بخواد محبت .احترام ب دیگران.اطمینان به خدا....هرچی خوبیه تو وجودت پیدا میکنی.
هر وقتم من دیدم نه بابا شب و سکوت و سجاده ...حرفشم نزن اصلا نمیتونم . به خدا وقتایی میشه رامون نمیدن رو سجاده.اون موقع باید رفت سراغ عشق هایی که بخدا عشقشون اکتسابی نیست.تو خون بچه شیعه ها جریان داره.
من که میرم در خونه ناموس خدا.....ناموس خدا...ناموس خدا.....
گاهی هم در خونه همسرشون.گاهی اون پسر غریبشون حسن
گاهی میرم سراغ اون پدر زمانه.که گویند امام هر عصر بابای آن زمان است....

میگم بابا جون منم اون دختر لجباز خب حسودیم میشه اگه به بقیه دختراتون توجه کنید به من نکنید.
هر وقت دیکه کارد به استخونم میرسه داد میکشم تو دلم میگم خدایا مگه من یتیمم؟
مگه من بابا ندارم؟پس کو ان پدر من که ببینه دخترش....
بخدا بعضی وقتا به این فکر میکنم که غم زینب زیاد بود خیلی زیاد بود اما تمام دلخوشیش آن امام زمانش بود
فاطمه زهرا (سلام الله علیها)هم وقتی درد پهلو رو داشت تحمل میکرد امام زمانش تسکین دردهاش بود.
حالا خدا مگه میشه بهم درد بدی و امام زمان ندی؟
اخرین باری هم که دلم گرفت برای اقا نامه نوشتم.البته هنوز جواب ندادن.با حساب کتابای من همین روزا دیگه باید جوابش بیاد.چون پدر من که بی وفا نبود. نیست. بی وفا نبود این قدر تاخیر بخواد بندازه.حالا به این دوستامم گفتم که هنوز جواب ندادیدا. میخواید ابروی ما پیش اون دوستان سنی بره؟بگن اینا امام ندارن؟دارن توهم میزنن؟آره آقا؟ نمیخواید که ما ضایع بشیم.زخم زبان بخوریم.که اینا بی کسن.

قول بدید اگه حتی یک کلمه از این جملات شما رو یک لحظه به فکر برد من رو دعا کنید.باید دعا کنیدا ....
گفته باشم...

منم و گریه خون هر شب و کس آگه نیست /با که گویم که مرا حال چنین میگذرد
[/b]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، help me ، فاطمه خانم ، عبدالرحیم ، مصباح ، شیدا ، Tolou ، محمد حسین ، رهگذر. ، مجید املشی
۱۳:۴۵, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۵:۱۱ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:
  • ارتباط با خدایتان چه مدلیست !؟ یعنی چطوری با خداوند ارتباط می گیرید ؟

سر نماز ... بعد از نماز .... وقت مشکلات ... وقت خوشی ها ؟!! موقع پیاده رفتن ؟! زیر باران ؟!

بین مواردی که مطرح فرمودید ، متاسفانه بیشتر وقت مشکلات با خدا ارتباط دلخواه و دلچسب برقرار می کنم.
اما یاد کردن خیلی موارد اتفاق می افته...تقریبا در همه مواردی که مثال زدید یاد خدا می افتم ولی ارتباط برقرار کردن کمتر پیش میاد...

نقل قول:و اینکه آیا سعی می کنید خداوند رو دوست داشته باشید ؟

آیا تلاشی در این رابطه دارید ؟ چطوری تلاش می کنید ؟؟!

بله.به این روش که اتفاقات مثبت زندگیم رو به خدا نسبت میدم و او رو شکر می کنم.و اتفاقات منفی رو به گناهانم نسبت می دم و استغفار می کنم...وقتی نعمت ها و اتفاقات زیبای زندگیم رو تماما از خدا می دونم که بدون استحقاق و از روی محبتی که به من داشته بهم اعطا کرده نسبت بهش احساس علاقه می کنم...

یک حدیث مرتبط با موضوع رو همین الان دیدم:

امام علی (علیه السلام) می فرمایند:

تقرب به خداوند ، به یاری جستن از اوست و تقرب به مردم ، به ترک خواهش.

غررالحکم و دررالکلم ، ح1801
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، help me ، فاطمه خانم ، عبدالرحیم ، مصباح ، Tolou ، شیدا ، محمد حسین
۱۶:۰۳, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۶:۱۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #24
آواتار
خیلی ممنون از استقبال دوستان عزیزم
خوب!
یک وقتهایی هست که ما یک سری حرفهایی رو می شنویم و ازش به راحتی رد می شیم ! خواهشا به سطرهای که می نویسم کمی بیاندیشید . باشد که تلنگری باشد برای من و شما ...

وقتهایی هست که ما ناخواسته یا خواسته فردی یا موضوعی تبدیل به دغدغه ذهنی ما میشود !
یعنی مدام بهش فکر می کنیم یا برای رضایت خاطرش تلاش می کنیم . در واقع محبتش رو در دلمون می پروریم !Heart

خوب حالا از طرفی ...
می دونید که محبوب حقیقی و اصیل خداوند هست و باقی محبتها در زندگی فقط باید در خدمت این عشق حقیقی باشه .
مثل عشق به خانواده یا فرزند ... هدف زندگی کردن ...
ما باید در پی این باشیم که محبت خداوند رو در مرکز زندگیمون قرار بدیم و این کار با عشق ورزیدن ممکن می شود !
عشق ورزیدن یعنی پرورش دادنِ عشق ... تلاش کردن و نهادن هم و غم خوبش در کسب رضایت محبوب حقیقی ...

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ ﴿۱۸۶﴾

و هرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند [بگو] من نزديكم و دعاى دعاكننده را به هنگامى كه مرا بخواند اجابت مى‏كنم پس [آنان] بايد فرمان مرا گردن نهند و به من ايمان آورند باشد كه راه يابند... سوره بقره

پست بعدی ان شاء الله راجع به " شیرینی عشق حقیقی"خواهد بود .

خوب شما همچنان ادامه بدهید تا راههای ابراز محبت شما به خداوند رو ما هم باد بگیریم ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، صهبا ، mohamad ، عبدالرحیم ، مصباح ، Tolou ، محمد حسین ، Farzaneh ، MohammadMeraj ، مجید املشی
۱۷:۰۴, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

خواهم دلی که محــو شود در غنـای تو ،،،،،،، خواهم سری که مست شود در هوای تو
این جان ز من بگیر کـه با غیــر آشناست ،،،،،،، جـــان دگـــــر بــده کــه بــــود آشـنــــای تو
آن دیــده ای بــده کــه نبیند بــه کائنــات ،،،،،،، جــــــزء جـلــــوه جــمــــال رخ دلــربــــای تو
زیـن عمـر رفته به غفلت مـرا چـه سـود ،،،،،،، عمــری بده که صرف شـود در رضـــای تو
بی زارم از لبی که بر آن غیر یاد توست ،،،،،،، خواهم لبی که غرق شــود در سناءی تو
ای نــــام تـــو صـفــــای دل دردمنـد مـن ،،،،،،، بیمـــار گشتــه ام بـــه امیــــد شفـاءی تو
مولای من
بگــزار گـــدای تــــو بــاشـم کــز افتخـار ،،،،،،، بـــر کائنـات فخـــر فـــرو شد گــــدای تــو

خدایا،خیلی شرمنده ام...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مصباح ، Tolou ، شیدا ، محمد حسین ، صهبا ، help me ، فاطمه خانم
۱۷:۱۶, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
اقرار میکنم در خلوت خود با خدای خود
به زبان می آورم همه ی ... های خود را
و می خواهم که خداوند به حق آبروداران درگاهش از سر تقصیرات منِ بی مقدار هم بگذرد
اقرار به ناسپاسی
اقرار به فراموش کاری
اقرار به فقر و ضعف
اقرار به ....
به قول زینت عبادت کنندگان حضرت سید ساجدین امام علی بن الحسین علیهما السلام:
الهی انا عبدک الضعیف الذلیل الحقیر المسکین المستکین... اللهم فقبل عذری ....
و بعد خدا را با نامهایی چون حنان و رحمان و سریع الرضا صدا می زنم
حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری می جویند
و من با اعمالم از خدا دوری می جویم اما او را به این صفت شناخته ام و به آن اقرار می کنم و با آن او را می خوانم

و مطمئن هستم که :
لطف خدا بیشتر از جرم ماست
و بر سردر جهنم نوشته شده:
اینجا جایگاه کسانی است که از رحمت خدا مأیوسند
که اولین کسی هم که از رحمت خدا مأیوس شد ابلیس لعین شد و می خواهد همه را هم با این حیله مخلد در دوزخ کند
اما به کوری چشمش میدانم که
لطف خدا بیشتر از جرم ماست
الهی اغفر ذنبی به حق محمد و آل محمد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، عبدالرحیم ، مصباح ، mohammad reza ، Tolou ، شیدا ، محمد حسین ، Hadith ، صهبا ، help me ، در جستجوی سختی ، نسیم ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، 135
۱۷:۴۵, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۸:۴۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

یه موقعی تنها میشم یا خلون میکنم ،بهترین موقعش شبه

تنهایی تو یه فضای ازاد که اسمونو ببینم در دل با خدا ،اینکه به کارهایم چقدر رنگ و

بوی خدایی داشت و باز خدا دستمو گرفت

به رحمت خداوند و ناسپاسی خودم

دعای حضرت امیر در مسجد کوفه یجورایی

یا بعضی مواقع در مراسم دعایی که در دل شب برگزار میشه

یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Tolou ، شیدا ، محمد حسین ، Hadith ، صهبا ، help me ، آیات ، فاطمه خانم
۲۰:۱۳, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
به نام خدا

نه شکوفه ای نه برگی نه ثمر نه سایه دارم
همه حیرتم که دهقان به چه کار کشت ما را

ارتباطم زمان و مکان خاصی نداره
ممکنه بعد نماز باشه یا اماکن مذهبی
بستگی به حال روحیم داره
شکی در وجود خدا نیست
ولی بیشتر اوقات یادم میره خدا روConfusedSad

یعنی آن به آن و دم به دم یادم نیست
بیشتر احساس میکنم زبانیه
آدم وقتی به این فکر میکنه شرمنده میشه
که او رحمت لایتناهیش رو از مخلوقاتش دریغ نمیکنه و من...

خوش به حال اونایی که میگن:
گر بشکافند سراپای من
جز تو نیابند در اعضای من

یه موقعی از روسیاهی سختم بود رو به درگاه خدا کنم یا باهاش حرف بزنم
ولی با تمام بدیهام هم به سمتش نرم احساس نابودی به آدم دست میده

اگه امید به Heartبزرگیش و واسطه های فیظش[تصویر: heart.png] نبود که واویلا

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، صهبا ، help me ، مرهم ، مصباح ، فاطمه خانم ، 135
۲۱:۱۵, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۲۱:۲۵ توسط آیات.)
شماره ارسال: #29
آواتار
به نام خدا

سلام

یاد خدا یعنی اطاعت مطلق از خداوند!

همه می دانند دین آمده تکالیفی را برای ما مشخص کرده برخی اعمال واجبند برخی اعمال مستحبند برخی مکروه وبرخی هم حرام

و هرچه کیفیت عمل انسان بالا تر باشد او بیشتر به خدا نزدیک است و با او ارتباط دارد

کسی که تا وقت نماز می رسه یادش هست که اول وقت نمازشو بخونه کارهای دیگه اش رو رها می کنه اون به یاد خداست یعنی خود را درمحضر خداوند احساس می کنه

کسی که وقتی گناهی انجام میده به شدت ناراحت می شه یا گریه و توبه می کنه او خود را در محضر خدا احساس می کنه پس با او ارتباط داره

کسی که به پدر ومادر خودش احترام می گذار چون خدا در قرآن فرموده: وبالوالدین احسانا

پس او به یاد خداست

کسی که امر به معروف ونهی از منکر می کنه چون خداوند در قرآن فرموده این کار را بکنید

پس او به یاد خداست که در راه دینش تبلیغ می کنه و این ارتباط با خداست

کسی که نصف شب از خواب می زنه و نماز شب می خونه چون خدا رو دوست داره

کسی که وقتی غذایی می خوره آن چه در روایات آمده بهتر است رو انتخاب می کنه چون خدا بیشتر اون رو دوست داره و فرموده: کلوا من الطّیبات

کسی که وقتی می خوابه با وضو می خوابه و قبل از خواب قرآن می خونه چون خدا این گونه دوست داره

کسی که وقتی می خواد امر به معروف و نهی از منکر کنه اهمیت نمیده درباره اش چه بگند چون خدا فرموده: فلا تخشوا النّاس واخشون

و با مردم مهربان هست چون خدا می پسندد

کسی که امام حسین علیه السّلام رو دوست داره و برای عاشورای او گریه می کنه و آرزو داره راه امامش رو ادامه بده چون او ولی خداست

کسی که خودخواه نیست و دینش رو به خودش ترجیح میده

کسی که از خدا بترسه چون به یادش است

وقرآن می خواند

کسی که حاضر نمیشه پولش رو تو جیب غیر مسلمون بریزه وسعی میکنه از مسلمونا خرید کنه تا به اقتصاد مسلمونا کمک کنه چون دینشون به خدا نزدیکتره

کسی که کارو تلاش می کنه تا روزی حلال بدست بیاره

ان شاء الله همه تلاش کنیم چرا که خداوند فرمود: وان لیس للانسان الّا ما سعی وانّ سعیه سوف یری

بقیه اش را شما بگید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحیم ، مصباح ، فاطمه خانم ، help me ، مجید املشی ، 135 ، صهبا
۲۱:۴۱, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
نمیشه براش وقت و مدل گفت همه جوره میشه باهاش ارتباط داشت . تو خوشی ها . تو غم ها و . . .
فقط اینو همیشه سعی میکنم یادم باشه که الا بذکر الله تطمئن القلوب . همین

[تصویر: 60995768831044763745.jpg]
شاعر استاد کریم محمود حقیقی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحیم ، شیدا ، مصباح ، فاطمه خانم ، رهگذر. ، 135 ، صهبا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا