|
قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد
|
|
۱:۱۷, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
والا من نمیدونم چی بگم در جواب این حرف های اقای قرائتی ، من ایشون رو خیلی دوست دارم ولی ... والا منم میدونم باید سن ازدواج بیاد پایین ، این که دیگه گفتن نداره ، لطف کنید درستش کنید.
رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید ازدواج را آسان کنیم و میزان مهریه را کاهش دهیم.به عمل کار برآید ، به سخنرانی ( سخن دانی! ) نیست !!! وقتی ما تربیت خونواده ها از پایه اشکال داره ، چه انتظاری دارین !!! وقتی 1% مسئولیت پذیری به بچه نمیدید چطور میخواید بهش اعتماد کنید ؟ توی قرن 21 داریم زندگی میکنیم و بعد ائمه (علیه السلام) به جرات میگم که دین ما 10 سال هم پیشرفت نکرده و 100% پسرفت داشتیم. مطب پایین رو بخونید تا منظورمو متوجه بشید. ممنون [B]قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد به گزارش ایسنا، حجتالاسلام محسن قرائتی در همایش تجلیل از پیشکسوتان رجعت به حجاب برتر که امروز چهارشنبه در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، افزود: باید تلاش کنیم تا هزینههای عروسی مانند تالار، گل و لباس عروس به گونهای باشد که جوانان به آسانی بتوانند ازدواج کنند. وی با تاکید براینکه باید تلاش کنیم غل و زنجیر ازدواج را باز کنیم وگرنه جوانی که سر تا پا شهوت است را چگونه میتوانیم کنترل کنیم؟ اظهارکرد: به منظور امر به معروف و نهی از منکر میتوانیم جلساتی تشکیل دهیم و با مشارکت دیگران در این زمینه پیش قدم شویم و در این مسیر استقامت داشته باشیم. رییس ستاد اقامه نماز کشور توصیه کرد که هفتهای یک کتاب مطالعه کنید و شماره تلفن یک اسلامشناس را داشته باشید تا در مواقع ضروری و برخورد با شبهات، بتوانید برای سئوالات خود پاسخ گیرید. لیسانس یک ارزش؛ اما داشتن همسر یک ضرورت است قرائتی با بیان اینکه برای جلوگیری از اشاعه منکر باید ازدواج ترویج پیدا کند، ادامه داد: چه کسی گفته که افراد قبل از 18 سالگی نباید ازدواج کنند! برخورداری از تحصیلات عالیه مانند اخذ مدرک کارشناسی یک ارزش و فضیلت است، ولی همسر یک ضرورت است و حتی زنان و مردان مسن نیز نیاز به همسر دارند. سومین نیاز اساسی انسان داشتن همسر است وی افزود: 14 هزار بیمار روانی در تهران داریم که به خاطر تنهایی بیمار شدهاند. اولین نیاز بشر، اکسیژن؛ دومین نیاز آب و سومین نیاز لباس است و طبق فرمایش قرآن، همسر لباس است. قرائتی با تاکید بر ضرورت کاهش سن ازدواج، گفت: لازم است سن ازدواج به 14-13 سالگی کاهش یابد، چرا که شیطان از دو راه نفوذ میکند. اولی غفلت و دومی شهوت است که با نماز میتوان از غفلت جلوگیری و با ازدواج از شهوت پیشگیری کرد، بنابراین اگر فرزندان ما به این دو مقوله بپردازند، تا 95 درصد مصون میمانند. با توجه به قرآن کریم در مییابیم اگر فرد در بزرگسالی ازدواج کند، نصف دین او و اگر در سنین پایینتر مانند 17 سالگی پیوند زناشویی ببندد، دو سوم دین او حفظ میشود. وی درباره تبعات بیحجابی و خودنمایی برخی زنان در جامعه، اظهار کرد: هنگامی که مرد در طول روز بارها در مواجهه با زنان بیبند و بار قرار میگیرد، ممکن است زندگیاش با همسرش به هم بخورد. قرائتی افزود: هنگامی که مرد با زن بیبند و بار مواجه میشود، به او توجه میکند و ممکن است به او علاقهمند شود، برای دستیابی به علاقهاش با او رابطه پیدا میکند و گاهی این رابطه به فحشا و زنا کشیده میشود. منبع |
|||
|
|
۲:۰۷, ۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۲:۰۸ توسط azade.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نظر ایشون محترم اما به نظر بنده برای ازدواج فقط بلوغ جسمی و جنسی کافی نیست... (البته بنده هم موافق ازدواج بهنگام هستم اما نه در 14 و 18 سالگی)
ضمن اینکه الان مدرک کارشناسی و حتی ارشد هم ارزش به حساب نمیاد ... |
|||
|
|
۲:۱۳, ۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۲:۱۹ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آخ کجا بودن اونایی که میگفتن 16سالگی سن ازدواج نیست؟
![]() بفرما!تحویل بگیرید فقط یک کلمه بگید......................! شماها در دین بیشتر میدانید یا متخصصان علوم دینی؟ اگر شما بیشتر میفهمید یه رساله بدین بیرون ما هم استفاده کنیم!!!!!! (۸/آذر/۹۲ ۲:۰۷)azade نوشته است: نظر ایشون محترم اما به نظر بنده برای ازدواج فقط بلوغ جسمی و جنسی کافی نیست... (البته بنده هم موافق ازدواج بهنگام هستم اما نه در 14 و 18 سالگی)بلوغ جنسی 9یا 10 سالگیه دختر و پسر نداره 20حالا یا 25 سالگی می خواد ازدواج کنه یعنی 10 تا 15 سال فاصله بلوغ جنسی تا ازدواج جدیدا یه مانع مد کردن به اسم مدرک دانشگاهی! مدرک میمش رو بردار(م) باید درک داشته باشید درک و شعور تو دانشگاه تقسیم نمیشه میتونه ازدواج کنه بعد درس بخونه |
|||
|
|
۶:۴۰, ۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۶:۴۱ توسط bat-man.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من هر کس نیاز جنسی پیدا کرد که تو پسرا من فکر کنم از همون سن 14 سالگی هست حتی اگر به گناه هم نیفتن(که در اکثر مواقع این طور نیست)ازدواج کنند بهتر هست. من چون خودم جوان هستم و بین طیف های مختلف جوان ها هستم و انحرافاتی که به خاطر رفع نیاز جنسی پیش میاد خیلی زیاد هست و از همین جهت حرف اقای قرائتی رو تایید می کنم.
|
|||
|
|
۸:۳۱, ۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۸:۳۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
راست و دروغش رو نمیدونم.
اما یه بنده خدایی میگفت آقای بهحت توی سن 12-13 سالگی یه روز صبح از خواب بلند میشه و میگه من زن میخوام. پدرش تا عصرش براش زن میگیره. حالا اگه میخواین آقای بهجت شین زود زن بگیرین. اگرم میخواین لئوناردو دیکاپریو شین که زن چیه... باید شوهر کنین.(همجنس باز و فراری از ازدواج هستن این آقا) در ضمن... توی این فیلم "پژمان" شقایق دهقان یه حرف خیلی حالبی زد که واقعاً به نظرم باید بُلد Bold بشه. شقایق دهقان توی این فیلم دکترا داشت و سام درخشانی که فوق دیپلم بود ازش خواستگاری کرد. گفت: نمیدونستم شما تحصیلات آکادمیک دارین. برادرش گفت که فوق دیپلم که نشد آکادمیک... خانم دهقان گفت: همین که یه نفر وارد دانشگاه بشه، دیدش نسبت به زندگی و حامعه متفاوت میشه. خداییش هم همینه. اگه دخترا همسر تحصیل کرده میخوان، پسرا لطفاً درس بخونن. (حتی بعد از ازدواج. یعنی روی قولشون بمونن) چطور وقتی شماها زن باریک میخواین، دخترای جامعه موظفن که همه لاغر بشن که مبادا بی شوهر بمونن؟!!! یه بنده خدایی توی یه پست دیگه گفته بود که: زن های شیعه هم بهتره که درس نخونن و مثل زن های اهل تسنن، هم با تعدد زوجات شوهرشون موافقت کنن و هم زود و زیاد بچه بزان. یکی نیست بگه: اولاً پیغمبر که گفت: اطلبو العلم من ال مهد الی الحد آیا قبل یا بعدش گفت: یا ایها الرجال! لطفاً وقتی خودتون حال ندارین درس بخونین، خانم ها رو از تحصیل علم باز ندارین. شما هم برین درس بخونین. کور شه هر کی نتونه ببینه. اما به خانم ها کار ندین. خانم ها خوبه که تحصیلات داشته باشن، اما به نظرم کار نه!!!! در دراز مدت هم به نفع خود خانم ها هم میشه. اما در مورد زایمان های زیاد و تعدد زوجات اهل تسنن... مگه به کمیته؟!!! به کیفیته... بچه های شیعه اگه کم هم باشن و خوب تربیت بشن و برای تربیتشون وقت گذاشته بشه، مسلماً بسیار بهتر از تعداد زیاد در احوالات دنیا تاثیر گذارن. مگه یهودی ها، اون هم صهیونیست هاشون چند نفرن که دارن 7 میلیارد جمعیت کره زمین رو کنترل میکنن؟ در ضمن... به قول آقای رائفی پور همه شون دارن تو پازل الله بازی میکنن و خودشون خبر ندارن. چند وقت پیش یه بنده خدایی میگفت که از لطف خدا، وهابی هایی که توی ایران 4 تا زن میگیرن و تند و تند هم بچه به دنیا میارن، بسیاری از بچه هاشون هم ناقص الخلقه میشن و خیلی کم پیش میاد که بچه های سالمی داشته باشن. دلیلش رو هم میشه حدس زد چیه. علی ایها الحال... ازدواج زود خیلی خیلی خیلی خوبه. من اگه پول داشتم یه باغ میخریدم و 100% مجانی برای ازدواج اجاره میدادم. اما صادقانه بگم: به ازدواج های بدون رقص و ساز... من که دختر خودم رو 16-17 سالگی شوهر میدم. حالا میبینین... دوستان! لطفاً توی صف وایسین...D: |
|||
|
|
۹:۴۰, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
۱۴ ساله های این روزا بعضا اگر من باشم یه دونه گنجشک هم نمیدم دستشون !!
|
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بهتون میگم که تربیت بچه ها از کودکی مشکل داره. یعنی یه نفر رو اماده نمیکنن ، توی ناز و نعمت بزرگ میشه. نمیتونه یه هفته خودش شکمش رو سیر کنه ، بعدش به جای اینکه به خونواده ها اموزش بدن که بچه رو اینطوری تربیت کنید ، میان وعده و خالی و حرف بی حساب میزنن
|
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۲ ۱۲:۱۷)Mohammad Trust نوشته است: بهتون میگم که تربیت بچه ها از کودکی مشکل داره. یعنی یه نفر رو اماده نمیکنن ، توی ناز و نعمت بزرگ میشه. نمیتونه یه هفته خودش شکمش رو سیر کنه ، بعدش به جای اینکه به خونواده ها اموزش بدن که بچه رو اینطوری تربیت کنید ، میان وعده و خالی و حرف بی حساب میزنن بچه 14 ساله لزومی نداره عروسی کنه. فقط کافیه عقد کنه و خونه مامانش اینا یا مامان دختر بمونن تا بزرگ بشن. فقط نیاز های جنسیشون رفع بشه. بعد هم پدر و مادر ها هم بالا غیرتاً بچه ها رو اذیت نکنن تا بچه ها به سن 24-25 سالگی برسن و برن خونه خودشون. اما مشکل آموزش و پرورشه که اجازه نمیده کسی توی شناسنامه اش اسم کسی باشه و بیاد توی مدرسه عادی... یکی آموزش و پرورشی ها رو توجیه کنه... |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۱۳:۳۹ توسط هادی....)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول: بچه 14 ساله لزومی نداره عروسی کنه. 11 سال عقد!!! فکر نکنم به عروسی ختم بشه، شدنی نیست... |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام..
این که ایشون فرموردن سن 14سالگی.. نه اینکه واقعا 14سالگی.. منظورشون این بوده که سن ازدواج باید پایین بیاد..چون الان شده 30 به بالا...! نه اینکه خانواده بگن باید فوق لیسانس بگیره بعد اگه خاستگار خوب اومد شوهرش بدیم.. ازدواج باید به موقع باشه.. معمولا برای خارج از شهر یا قسمت جنوب کشور خیلی زود هست..حول 16 سالگی... هرجایی با توجه به خودش...و شرایط آب و هوایی و بلوغ... اما من خودم معتقدم دختر قبل ازاینکه بره دانشگاه یا تو سال های اول دانشجویی باید ازدواج کنه..! که درگیری های ذهنی نداشته باشه و هدفشو بدونه! متاسفانه خیلیا میرن دانشگاه فقط برای دوست یابی..نمونه اش تو دانشگاه خودمون..!بعضیاشون چون شرایط ازدواج براشون محیا نشده و نمیتونن ازدواج کنن دست به رابطه های نامشروع میزنن!..یا دوستیابی ... حالا اگر ازدواج کرده بودن به فکر زندگیشون بودن و از این کارا نمیکردن! خانواده ها هم موظف ان که شرایط ازدواج رو آسون تر بگیرن ...دیگه چشم و هم چشمی بسه واقعا..! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,982 |