|
قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد
|
|
۱:۱۷, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
والا من نمیدونم چی بگم در جواب این حرف های اقای قرائتی ، من ایشون رو خیلی دوست دارم ولی ... والا منم میدونم باید سن ازدواج بیاد پایین ، این که دیگه گفتن نداره ، لطف کنید درستش کنید.
رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید ازدواج را آسان کنیم و میزان مهریه را کاهش دهیم.به عمل کار برآید ، به سخنرانی ( سخن دانی! ) نیست !!! وقتی ما تربیت خونواده ها از پایه اشکال داره ، چه انتظاری دارین !!! وقتی 1% مسئولیت پذیری به بچه نمیدید چطور میخواید بهش اعتماد کنید ؟ توی قرن 21 داریم زندگی میکنیم و بعد ائمه (علیه السلام) به جرات میگم که دین ما 10 سال هم پیشرفت نکرده و 100% پسرفت داشتیم. مطب پایین رو بخونید تا منظورمو متوجه بشید. ممنون [B]قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد به گزارش ایسنا، حجتالاسلام محسن قرائتی در همایش تجلیل از پیشکسوتان رجعت به حجاب برتر که امروز چهارشنبه در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، افزود: باید تلاش کنیم تا هزینههای عروسی مانند تالار، گل و لباس عروس به گونهای باشد که جوانان به آسانی بتوانند ازدواج کنند. وی با تاکید براینکه باید تلاش کنیم غل و زنجیر ازدواج را باز کنیم وگرنه جوانی که سر تا پا شهوت است را چگونه میتوانیم کنترل کنیم؟ اظهارکرد: به منظور امر به معروف و نهی از منکر میتوانیم جلساتی تشکیل دهیم و با مشارکت دیگران در این زمینه پیش قدم شویم و در این مسیر استقامت داشته باشیم. رییس ستاد اقامه نماز کشور توصیه کرد که هفتهای یک کتاب مطالعه کنید و شماره تلفن یک اسلامشناس را داشته باشید تا در مواقع ضروری و برخورد با شبهات، بتوانید برای سئوالات خود پاسخ گیرید. لیسانس یک ارزش؛ اما داشتن همسر یک ضرورت است قرائتی با بیان اینکه برای جلوگیری از اشاعه منکر باید ازدواج ترویج پیدا کند، ادامه داد: چه کسی گفته که افراد قبل از 18 سالگی نباید ازدواج کنند! برخورداری از تحصیلات عالیه مانند اخذ مدرک کارشناسی یک ارزش و فضیلت است، ولی همسر یک ضرورت است و حتی زنان و مردان مسن نیز نیاز به همسر دارند. سومین نیاز اساسی انسان داشتن همسر است وی افزود: 14 هزار بیمار روانی در تهران داریم که به خاطر تنهایی بیمار شدهاند. اولین نیاز بشر، اکسیژن؛ دومین نیاز آب و سومین نیاز لباس است و طبق فرمایش قرآن، همسر لباس است. قرائتی با تاکید بر ضرورت کاهش سن ازدواج، گفت: لازم است سن ازدواج به 14-13 سالگی کاهش یابد، چرا که شیطان از دو راه نفوذ میکند. اولی غفلت و دومی شهوت است که با نماز میتوان از غفلت جلوگیری و با ازدواج از شهوت پیشگیری کرد، بنابراین اگر فرزندان ما به این دو مقوله بپردازند، تا 95 درصد مصون میمانند. با توجه به قرآن کریم در مییابیم اگر فرد در بزرگسالی ازدواج کند، نصف دین او و اگر در سنین پایینتر مانند 17 سالگی پیوند زناشویی ببندد، دو سوم دین او حفظ میشود. وی درباره تبعات بیحجابی و خودنمایی برخی زنان در جامعه، اظهار کرد: هنگامی که مرد در طول روز بارها در مواجهه با زنان بیبند و بار قرار میگیرد، ممکن است زندگیاش با همسرش به هم بخورد. قرائتی افزود: هنگامی که مرد با زن بیبند و بار مواجه میشود، به او توجه میکند و ممکن است به او علاقهمند شود، برای دستیابی به علاقهاش با او رابطه پیدا میکند و گاهی این رابطه به فحشا و زنا کشیده میشود. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۹, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۲ ۱۳:۳۱)moze84 نوشته است: بچه 14 ساله لزومی نداره عروسی کنه. شما حاضری فرزند خودتون 11 سال عقد بمونه ! |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من که گفتم...
دخترم رو 15- 16 سالگی شوهرش میدم. تازه... اگه دخترم 16 سالگی عقد کنه، یعنی شوهرش 18-19 سالشه. یعنی بچه ساله. یعنی خمیر مایه اش هنوز سفت نشده. یعنی همون جوری که دخترم میخواد میشه. به همون نسبت دخترمن هم همونجوری میشه که شوهرش میخواد... با هم درس میخونن... من هم از خدامه که توی خونه من باشن. که در این بین باید خیلی دقت کرد که خانواده ها عین عین عین هم باشن تا اگه بچه ها خواستن شبیه خانواده همسرشون بشن، خیلی فرقی نکنن. من فقط گفتم لطفاً صف رو به هم نزنین...D: وگرنه من از خدامه که 10 سال عقد کرده باشن، اما اما اما و اما... پاک باشن... |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خوب ما شا الله اکثر افراد عضو این تالار جوون هستن و بیشترشون مجرد...برای همینه که هر دو سه هفته یه بار چنین تاپیکی باز میشه و دوستان با هم درد و دل میکنن.
اما واقعا اخرش به هیچ جا نمیرسیم، چون کسی نیست که به حرف ما حتی گوش بده دیگه چه برسه به عمل!!! رهبری الان دو ساله دارن به شدت تاکید میکنن که جمعیت باید افزایش پیدا کنه اون وقت تنها کاری که مسئولین کردن برگزاری دو تا همایش بوده .دیگه حالا حساب کنید کی برای حرفهای اقای قرائتی و یا من و شما ارزش قائل میشه!!!! |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
حرف شما متین...
ولی اونی که به حرف های آقا گوش میده و دنباله رو حضرت آقا هست.. اهدافش میشه حرفای آقا... من یکی از مهم ترین اهدافم داشتن 5 تا بچه هست...!... حتی نظراتم رو با دلیل هم به دوستانم میگم....الحمدلله اونا هم داره افکارشون درست میشه و به این نتیجه دارن میرسن! اگر کسی برای ما کاری نمیکنه وظیفه ما هست که تبلیغ کنیم و دست روی دست نذاریم!!! یا علی ع |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۱۶:۱۷ توسط هانا.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اقا این تاپیکو واسه کی گذاشتید؟والا من خودم اگه خانوادم راضی بودن الان بچه هام داشتن با شما بحث میکردن...
من با ازدواج تو سن 18 تا 20 موافقم،حالا زودترو یه کاری میشه کرد ولی دیرتر...دیگه نه شورو شوق جوونی مونده نه حوصله ی بچه دارن .اصلا یه سوال کسی که همون روز اول زندگیش خونه و ماشینو پول داره دیگه واسه چی باید تلاش کنه؟کجای زندگی واسش شیرین میشه؟به نظر بنده تمام شیرینی زندگی اونجاییه که یچیو باهم به دست میارنو زندگیشون ارتقا پیدا میکنه. اونوقته که به داشتن هم افتخار میکنن و زندگی شیرین میشه |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۲ ۱:۱۷)Mohammad Trust نوشته است: ![]() ![]() ![]() ![]() نوشته برا اسان کردن ازدواج مهریه کم کنیم!!!!!!!!!!! اقا قرائتی: مهریه حکم قرانه هیچ جاش هم نگفته میزانش تعیین کنین چ قدر باشه!!!!!!!!!!!!!! بعد مشکل جوونا فقط مهریه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسری ک بیکاره!!!!!!!!!!! هیچ درامد نداره !!!!!!!! نمیتونه خرج خودش تنهایی بده!!!!!!!!!! چطور میتونه خرج یکی دیگه بده!!!!!!!!!!! پسری ک خونه نداره درامد هم نداره ک حتی خونه کرایه کنه مشکلش مهریه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خو هر پسری میتونه بره دختری پیدا کنه ک ب خودش و وضعیتش بخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه پسر فقیره بره دختر فقیر بگیره با مهر کم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی ای پسر فقیر باید ی کار داشته باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بتونه خرج یکی دیگه بده یا نه؟ مشکل مهریه نیس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای قد همه چی نندازین گردن زنها!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اقایون میتونن برن ی زن بگیرن مثل خودشون!!!!!!!! قصه هندی نیس ک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توقع دارن دختر کسی درحد بیل گیتس بگیرن!!!!!!!!!!!!!! هیچ خرجش نکنن بعد دختره با هیچ مهر بیاد!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱۶:۱۰, ۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۱۶:۴۶ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۲ ۱۴:۱۵)moze84 نوشته است: من که گفتم... خواهر کوچک من در 14 سالگی به جای رفتن به مدرسه با پسر خاله ام که فقط یک هفته با او دوست بود ،فرار کرد ، قسمت خون وخونریزی خانواده ها راسانسور میکنم . الان پس از چند سال چی داریم یک شوهر بیست ساله بدون شغل وتحصیلات و در آمد یک نوعروس 17 ساله بدون شغل ،تحصیلات و در آمد یک پسر بچه سه ساله که اسباب بازی هایش را با پدر ومادرش شریک است پدر ،پسر خاله ام لطف کرده یک اتاق وخرجی روزانه 3 نفر را می دهد . اما تا کی . بابای 20 ساله همیشه جلوی مدرسه دخترانه پلاس است ،دختر 17 ساله که تازه فهمیده چه غلطی کرده روی برگشتن نه، روی گلایه به خانواده اش را ندارد ویک بچه در این آشفته بازار بدون هیچ هدفی قد می کشد. بهتر نبود هر دو درس می خوانندند وپسر بعد از سربازی وداشتن شغلی هرچند موقت و بلوغ فکری به خواستگاری می رفت . آقای قرائتی خودش 3 تا دختر دارد به یاد دارد دخترانش را در چه سنی شوهر داده که برای مردم نسخه تجویز میکند . مگر زندگی بازی بچگانه است که در سن کم ازدواج کنید بعد سر یک عروسک دعوا کنید از هم جدا شوید . چنان که سن ازداج 30 سال وبالاتر افراط است 14 سال هم تفریط است معلم قرآن خودش خوب می داند که اسلام دین اعتدال است نه افراط وتفریط . در دو ،سه سال اخیر حداقل در زنجان سن ازدواج بسیارپایین آمده وخانواده ها از ترس فساد بچه ها هزینه ازدواج ،زندگی ،مسکن وتحصیل آنها به عهده گرفته وبچه هایشان را زود داماد یا عروس میکنند البته نه دیگر در 14 سالگی |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:اقا این تاپیکو واسه کی گذاشتید؟والا من خودم اگه خانوادم راضی بودن الان بچه هام داشتن با شما بحث میکردن...دقیقا منم با شما موافقم دیگه ازدواج بالای 20سال واسه دختر دیره خدائیش مگه چی میشه دختر هم درس بخونه هم خانه داری کنه ؟!!!! البته به طرف مقابلشم بستگی داره .... من به شخصه با اینکه احترام زیادی واسه اقای قرائتی قاتلم و عاشق سخنرایای ایشون هستم و ازشون کلی چیز یاد گرفتم ولی در مورد ازدواج تو سن و سال 14 سالگی مخالفم دختری که هنوز شناخت کاملی در مورد خودش نداره چطور میتونه تفاوتهای خودش با جنس مخالفش رو بشناسه و درست برخورد کنه، حتی از خیلی مسائل درک کاملی نداره تا بتونه تصمیم خوب و درستی بگیره ..... . |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ب نظر من هم دختر 17 یا 18 سالگی
پسر 21 تا 23 سالگی خوبه البته من هنوز 17 سالم نشده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
مرسی دوستان عزیز،الان اقایون زیر 20 جو زده نشن بگن تو سن پایین ازدواج خوبه پس زن میخوایم.زیر 20 واسه خانوما خوبه،هر وقت دیدید اونقدی شدید که بشه بهتون تکیه زد به فکر ازدواج باشید
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,987 |