|
قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد
|
|
۱:۱۷, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
والا من نمیدونم چی بگم در جواب این حرف های اقای قرائتی ، من ایشون رو خیلی دوست دارم ولی ... والا منم میدونم باید سن ازدواج بیاد پایین ، این که دیگه گفتن نداره ، لطف کنید درستش کنید.
رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید ازدواج را آسان کنیم و میزان مهریه را کاهش دهیم.به عمل کار برآید ، به سخنرانی ( سخن دانی! ) نیست !!! وقتی ما تربیت خونواده ها از پایه اشکال داره ، چه انتظاری دارین !!! وقتی 1% مسئولیت پذیری به بچه نمیدید چطور میخواید بهش اعتماد کنید ؟ توی قرن 21 داریم زندگی میکنیم و بعد ائمه (علیه السلام) به جرات میگم که دین ما 10 سال هم پیشرفت نکرده و 100% پسرفت داشتیم. مطب پایین رو بخونید تا منظورمو متوجه بشید. ممنون [B]قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد به گزارش ایسنا، حجتالاسلام محسن قرائتی در همایش تجلیل از پیشکسوتان رجعت به حجاب برتر که امروز چهارشنبه در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، افزود: باید تلاش کنیم تا هزینههای عروسی مانند تالار، گل و لباس عروس به گونهای باشد که جوانان به آسانی بتوانند ازدواج کنند. وی با تاکید براینکه باید تلاش کنیم غل و زنجیر ازدواج را باز کنیم وگرنه جوانی که سر تا پا شهوت است را چگونه میتوانیم کنترل کنیم؟ اظهارکرد: به منظور امر به معروف و نهی از منکر میتوانیم جلساتی تشکیل دهیم و با مشارکت دیگران در این زمینه پیش قدم شویم و در این مسیر استقامت داشته باشیم. رییس ستاد اقامه نماز کشور توصیه کرد که هفتهای یک کتاب مطالعه کنید و شماره تلفن یک اسلامشناس را داشته باشید تا در مواقع ضروری و برخورد با شبهات، بتوانید برای سئوالات خود پاسخ گیرید. لیسانس یک ارزش؛ اما داشتن همسر یک ضرورت است قرائتی با بیان اینکه برای جلوگیری از اشاعه منکر باید ازدواج ترویج پیدا کند، ادامه داد: چه کسی گفته که افراد قبل از 18 سالگی نباید ازدواج کنند! برخورداری از تحصیلات عالیه مانند اخذ مدرک کارشناسی یک ارزش و فضیلت است، ولی همسر یک ضرورت است و حتی زنان و مردان مسن نیز نیاز به همسر دارند. سومین نیاز اساسی انسان داشتن همسر است وی افزود: 14 هزار بیمار روانی در تهران داریم که به خاطر تنهایی بیمار شدهاند. اولین نیاز بشر، اکسیژن؛ دومین نیاز آب و سومین نیاز لباس است و طبق فرمایش قرآن، همسر لباس است. قرائتی با تاکید بر ضرورت کاهش سن ازدواج، گفت: لازم است سن ازدواج به 14-13 سالگی کاهش یابد، چرا که شیطان از دو راه نفوذ میکند. اولی غفلت و دومی شهوت است که با نماز میتوان از غفلت جلوگیری و با ازدواج از شهوت پیشگیری کرد، بنابراین اگر فرزندان ما به این دو مقوله بپردازند، تا 95 درصد مصون میمانند. با توجه به قرآن کریم در مییابیم اگر فرد در بزرگسالی ازدواج کند، نصف دین او و اگر در سنین پایینتر مانند 17 سالگی پیوند زناشویی ببندد، دو سوم دین او حفظ میشود. وی درباره تبعات بیحجابی و خودنمایی برخی زنان در جامعه، اظهار کرد: هنگامی که مرد در طول روز بارها در مواجهه با زنان بیبند و بار قرار میگیرد، ممکن است زندگیاش با همسرش به هم بخورد. قرائتی افزود: هنگامی که مرد با زن بیبند و بار مواجه میشود، به او توجه میکند و ممکن است به او علاقهمند شود، برای دستیابی به علاقهاش با او رابطه پیدا میکند و گاهی این رابطه به فحشا و زنا کشیده میشود. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۶, ۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۵:۰۶ توسط آیات.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام در حقیقت سن ازدواج باید پایین باشه زن وشوهر با هم رشد کنند خیلی زندگیشون جالب تر وپایدار تر میشه اما مقدمه اش تربیت صحیح خانوادگی است که به عهده پدر ومادر هست پدر ومادر باید به فکر بالابردن رشد عقلی فرزندانشون باشند کسی که تا سن پانزده سالگی بیشتر فیلم وکارتون بی خودی دیده و آواز خونده و رقصیده عقلش به جای رشد کند تر میشه باید خیلی اساسی تر فکر کنیم |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۲ ۱۷:۱۰)moze84 نوشته است: اولاً که بسیار متاسف شدم. با سلام به هیچ وجه از نظر شما ناراحت نمی شوم چرا که زندگی خواهر کوچک ما در میان 10 خواهر وبرادر واقعا مشکل ساز شده است وشاید من تنها عضو خانواده هستم بیشتر از همه با او در ارتباط هستم هر چند بارها خودم را لعنت کردم که دیگر در هیچ جریانی دخالت نکنم ولی نمی شود. اول این که این خواهر با پدرم 60 سال و40 سال با مادرم فاصله سنی دارد .این بچه کاملا ناخواسته بود . خانواده پدری من اختلاف قدیمی با خانواده خاله ام داشت ودارد فقط در مراسم های مشترک خانوادگی همدیگر را می دیدیم .خواهرم هم دریک عروسی فامیلی همدیگر را دیده بود واو مخفیانه گوشی به خواهرم داده بود ویک هفته با هم حرف زده بودند وروزی که قرار بود پسر خاله ام به سربازی برود دست خواهرم را گرفته بود و برده بودم خانه دایی بزرگم . ما می دانستیم این پسر واقعا اهل کار وزندگی نیست خواهرم واقعا چهره زیبا وبی نقصی دارد ،آنها می دانستند که اگر قضیه را مطرح کنند برادرانم مخالفت خواهند کرد . بعد از عقد قرار شد خواهرم درسش را بخواند وما جهیزیه آماده کنیم وپسر هم به سربازی برود اما به دو ماه نکشیده ،دوباره دست خواهرم را گرفت برد خانه پدرش که زن شرعی من است هر غلطی دلتان می خواهد بکنید اینجا خون وخون ریزی به پا شد که نگوونپرس . خانواده پسر عروسی گرفتند اما خانواده ما شرکت نکرد . پدرم گفت :جهیزیه نمی دهم آبروی مرا برده باز هم اینجا من ومادرم سنگ زیرین آسیاب شدیم .جهیزیه تهیه کردیم وبرایش بردیم بعد از دو ماه شنیدیم که باردارست نمی دانید چه آشوبی شد شوهرش گفته بود اگر بچه داشتی باشی خانواده ات نمی توانند طلاق تو را از من بگیرند واقعا باداری برای دختر 14 ساله غیر متعارف وخطرناک بود موقع زایمان هم خدا خیلی بهش رحم کرده بود که زنده ماند . مادرم گفت همسرش اجازه نمی دهد به خانه پدریش رفت وآمد کند حداقل تو با آنها روابط حسنه برقرار کن وخودت مراقبش باش نه ماه هم این طور جوروزحمت اورا به دوش کشیدیم تا پسرش به دنیا آمد .باز هم در میان این جو آشفته سیسمونی تهیه وبرایش بردیم . شوهرخواهرم اجازه نداد به دیدن پدرم که جراحی شده بود بیاید او را از آمدن به عروسی خواهر دیگرم وبرادرکوچکترم منع کرد هر چند تمام هزینه های لباس وآرایشگاه وهمه چیز را مادرم بر عهده گرفته بود اما خواهرم را باچشم گریان روز عروسی خواهر ،برادرش در خانه زندانی کرد وازگیس سفید های فامیل رفتند که خواهرم را برای عروسی بیاورند شوهر خواهرم به آنها بی احترامی کرده بود . سه تا از برادرانم در آمدهای بالای چند میلیونی دارند اما هیچ گونه کمکی را از طرف خانواده ما قبول نمیکند خودش هم عرضه کار کردن ندارد پدرش جانباز است وبا حقوق ناچیز او زندگی میکنند . خواهرم اجازه ندارد بدون اجازه او پایش را بیرون بگذارد تا چه برسد به تحصیل ،اما خودش دوست دختر هم دارد . همه می دانند که خواهرم بسیار زیباست وخودش اصلا در حد او نیست وبارها در فامیل مطرح شده که حیف نبود دختر به این زیبایی را به این پسر دادید این مسئله برایش حساسیت ایجاد کرده فکر میکند ما می خواهیم طلاق خواهرم را بگیریم در حالی که چنین چیزی صحت ندارد و به این بهانه خواهرم را بیشتر اذیت میکند . به خدا قسم همه ما واقعا خسته شدیم ونمی دانیم باید چه کار کنیم وقتی هیچ کمکی را قبول نمیکند وبه ما به چشم دشمن نگاه میکند وحتی راهنمایی های خانواده اش را نادیده میگیرد باید چه کار کنیم در میان این خودخواهی ها خواهرم وطفل معصومش قربانی می شوند واین برای ما دردناک است . ببخشید طولانی شد |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
یکی ار اقوام ما میخواست زن بگیره . میگفت دختری میخوام که دانشگاه نرفته باشه و اصلا افتاب مهتاب ندیده باشه . نه دوست پسری داشته باشه و نه چیز دیگه
گفتم فلانی یه دختری بگیر که امتحان خودش رو پس داده باشه دانشگاه رفته باشه و سربلند بیرون اومده باشه . فردا رفت دانشگاه و یهو با جو بیرون ربط پیدا کرد شاید تو دیگه گزینه ایده آلش نباشی . مشکل میخوری یهو! ریسک نکن . گوش نکرد ... در مورد این کم سنی بنده مخالفم . به خاطر همین مسءله . قبلا پدرهای ما از بچگی توی کسب پدرشون کار میکردن ۱۵ سالشون بود استاد کار بودن خونه پدی هم یه اطاقش براشون بس بود . دختر و پسر هم تنها دختری که میدیدند خواهر و زنشون بود . نه تی وی و نه چیزی . الان دیگه فرق کرده . طرف ۲۵ سالشه هنوز معلوم نیست چقدر مرده زندگیه امتحان پس نداده . اگر من خواهر داشتم به کسی نمیدادم که هنوز خودش رو نشون نداده . بنده یکی از مشکلات رو روزی میدونم . روزی میرسه هزار بار برام ثابت شده . هیچ وقت هم خدا نزاشته بمونیم . ولی مشکلات جامعه مدرن خیلی بیش از این حرفاس . ۱۴ سال الان اقوام ما هستن . هنوز عروسک بازی میکنند!!پسر ۱۴ سال که اصلا حرفشم نزنید !! کی حاضره دختر ۱۲ ساله یا ۱۴ سالش رو شوهر بده؟!! چون مسلمه یه دوره زودگذره از ناهنجاری های بلوغ... یه توصیه دوستانه طبق امار این روزای طلاق و شرایط امروزه . همیشه یه درصدی رو برای طلاق بزارید . ببینید مهریه چطور میخواهید بکنید . شرایط ضمن عقد چیه . .. خدا به داد ما برسه با این زمونه ای که مدرنیسم برامون ساخته . فعلا این رسومات و نظرات سنتی و مدرن با هم درگیرن . اونقدری باید زمیتن بگذره تا به تعادل برسه . البته اسلام برای این برنامه داره . ولی بعدا خودش رو نشون میده یا حق |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
یکی از پسران فامیل ماهم زیر 19 سالگی زن گرفت
خانواده راضی نبودن و خانواده اش مذهبی هم هستن. مادر دختره میگفت دخترم بد اخلاقه ،بعد نگیم ما نگفتیم!! پسره قبول نکرد گفت ما با هم میسازیم. خلاصه چون دوست بودن و چشمشون کور شده بود ازدواج کردن و بیچاره خانواده ها از نظر مالی کاملا تامین کردن الان بعد گذشت چندسال معیار هاشون فرق کرده و از مادر پسره میشنویم که پسرش میگه پشیمون شده بالاخره پسره تو خانواده مذهبی بزرگ شده اولش عاشق رنگ و لعاب طرف میشن بعد که غیرتشون شکل گرفت و شخصیت ثابت شد میفهمن با کسی که محرم نامحرم رو رعایت نمیکنه نمیشه زندگی کرد البته بازم نمیدونم،بستگی به ادمشم داره،مادر و پدر میفهمن بچه شون پخته شده یا نه |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
مردی که غیرت نداره ، هیچی نداره
|
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۹/آذر/۹۲ ۱۵:۱۱)bagheri4 نوشته است: با سلام واقعاً حالم گرفته میشه وقتی چنین موضوعاتی رو میشنوم. از خدا برای شما و خواهر و خانواده تون صبر میخوام و برای پسرخاله تون کمی عقل. متاسفانه زوج هایی که حتی از نظر زیبایی به هم نمیخورن، چنین حسادت هایی و تعصب هایی بسیار دیده میشه. امیدوارم خیلی زود سر پسرخاله تون به سنگ بخوره. برادر خود من در سن 21 سالگی ازدواج کرد و الآن که 26 سالشه، یکسال میشه که در گیر و دار طلاقند. برادر من، توی ما ها تنها کسی بود که حتی آهنگ مجاز هم گوش نمیداد، چه برسه به شو و سی دی های ناجور و ماهواره... برادر من یه بچه هیأتی تیــــــــــــــــر بود. چون خوشگل هم بود، اولین دختری که به خواستگاری رفت، پسندید و با وجود مخالفت های شدید من با ایشون که دختر دوست پدرم بود ازدواج کرد. الآن که در شرف طلاقه، راه به راه با دخترهای رنگارنگ دوست میشه و میگه اگه من یکم تجربه داشتم، ندا رو نمیگرفتم. استدلال میکنه که مرد باید دوست دختر داشته باشه تا تجربه کافی داشته باشه. اگر خواهر شما کودکی ناخواسته داره، برادر من، توی یکی از دعواهاش با خانمش، همسرش سر سگک دار کمربند رو به ایشون زده و برادرم دیگه بچه دار نخواهد شد. داستان خواهر شما و اعصاب خوردی های شما در فامیل برای من یکی که بسیار قابل درکه. اما اگر رسانه نبود، به نظرم نه دخترها خودشون رو شبیه زنهای توی فیلم ها میکردن و نه پسرها میدیدن که اونطوری بخوان. متاسفانه به آدم کر میشه چیزی فهموند. اما به آدمی که خودش رو به کری زده، عمراً اگه بشه چیزی حالی کرد. اما با تمام این اوصاف من با ازدواج زود زیر نظر خانواده، بسیار موافقم. خدا همه جوون ها رو از قفس هوس رهایی بده. پیروز باشین. |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۹/آذر/۹۲ ۱۵:۱۱)bagheri4 نوشته است: خواهرم اجازه ندارد بدون اجازه او پایش را بیرون بگذارد تا چه برسد به تحصیل ،اما خودش خانم باقری!!!!!!!!!!!!!!! ای همه شما و خانوادتون اذیت کرده تازه میگین نمیخوایم طلاقش بگیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوس دختر هم داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سریع مهرش بزارین اجرا بیارینش خونه بگین اگه موافقت میکنی باطلاق توافقی مهرش می بخشیم!!!!!!!!!!!!!! اگه نه شکایت کنین طلاقش بگیرین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عکس و شماره دوس دختراش هم ب دادگاه بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۹:۴۲ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰)Fateme135 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم برعکس من معتقدم خیلی هم سخت بگیرید تا مطمئن نشدید اقدام به کاری نکنید که راه بازگشتی نیست یا باید بسوزید وبسازید ویا فرار کنید که در هر دو صورت آسیب خواهید دید . هرچیزی که درست کارشناسی نشده محاسن ومعایبش سنجیده نشده، نباید در جامعه تسری داد از 20 سال پیش هی گفتن که فرزند کمتر ،زندگی بهتر حالا می بینید چه فاجعه ای به بار آمده حتی رهبر هم از اتخاذ چنین تصمیمی ازمردم عذر خواهی کردند. آقای قرائتی برای جلو گیری از فساد این حرف رامی زنند که روابط شرعی باشد اما ابعاد دیگر قضیه را درنظر نمیگیرند . اسلام اجازه داده پیروانش تا ازدواج دایم نکرده اند به طور موقت ازدواج کنند دخترها که تکلیفشان مشخص است چند پسر می شناسید که حاضر باشد چنین کاری را انجام بدهد پس برای فرار از یک مشکل نباید خود در میان آسیب های مختلف قرار داد که هیچ چاره ای برای آن نخواهید یافت. تقوای الهی پیشه کنید که برای شما بهترست ، توصیه قرآن است ،کم آسیب ترین راه است [ |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
یه " آه" از ته دل میگم،اونایی که از قبل تو تالار باهام آشنان و تاپیکام یادشونه بخوبی میفهمن چی میکشم!
کل حرفم تو همون دو حرف خلاصه میشه ولی یه چیزی...من دوروبرم پسر 14 ساله هست که از بالای 20 ساله ها هم بیشتر میفهمه.پسر 14 ساله هم هست که هنوز تو حال و هوای پنج سالگیشه.لطفا تو مقایسه همه رو قاطی نکنیم! یا علی |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۹/آذر/۹۲ ۱۷:۰۶)فدايي ولايت نوشته است: یه " آه" از ته دل میگم،اونایی که از قبل تو تالار باهام آشنان و تاپیکام یادشونه بخوبی میفهمن چی میکشم! حرف های وحید اقا من رو به فکر برد زندگی چرخوندن لازمه ی چیزهایی مثل بلوغ اقتصادی هم هست که جوون ها با تجریه میتونن به دستش بیارن . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,982 |