کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه ماهواره ای «فارسی 1» و اهداف آن
۱۹:۵۰, ۴/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۲:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

تلويزيون مبتذل «من و تو» توسط شماري از عناصر فراري و بعضآ بهايي مديريت مي شود.

اين شبكه تلويزيوني ماهواره اي كه گردانندگان آن در لندن مستقر شده اند، ظاهرا توسط يك خواننده مبتذل (خانم گ) به راه افتاده اما زيرنظر برخي همكاران شبكه بي بي سي اداره مي شود و جهت گيري آن از سوي سرويس اطلاعات خارجي انگليس (ام آي6) تدوين شده است.

سوابق برخي مجريان و تهيه كنندگان اين تلويزيون به خوبي حاكي از حمايت گروهك بهائيت مستقر در لندن با كمك سرويس هاي اطلاعاتي انگلستان و در راستاي ضربه فرهنگي به انقلاب اسلامي است.
همچنين شبكه تلويزيوني بي بي سي فارسي از اين شبكه و عناصر بهايي آن پشتيباني مي كند.

براساس اين گزارش «سالومه-س» يكي از تهيه كنندگان شبكه مبتذل مذكور، پيش از اين در دوره اصلاحات با روزنامه هاي زن (فائزه هاشمي) و ايران همكاري مي كرد و مدتي مدير روابط عمومي خانه سينما بوده است. همچنين «ندا-ج» در دوران دانشجويي با برخي گروههاي غيرقانوني همكاري داشته و مدتي با تلويزيون بي بي سي به عنوان گزارشگر همكاري كرده است.

«اميرعلي-م» مجري ديگر شبكه ياد شده از عناصر بهايي به شمار مي رود. و «رها-الف» مجري و تهيه كننده ديگر شبكه مذكور است كه در آشوب هاي خياباني سال گذشته مشاركت داشت و عكس نقاب بسته خود در بحبوحه آتش افروزي خياباني را در فيس بوك خود به نمايش گذاشته است. وي نيز از وابستگان به گروهك انگليسي بهائيت است.

يادآور مي شود در حوادث جنايت آميز عاشوراي سال گذشته برخي وابستگان به گروهك بهائيت و منافقين بازداشت شده بودند.

شبكه من و تو بيشتر مي كوشد به ترويج رقص و آواز و ابتذال بپردازد و در عين حال در اين پوشش فعاليت سياسي و ضدانقلابي را ترويج کند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، hamed ، علی 110 ، جوینده حق ، mhklord ، پرنده بهشتی ، ANTI satan ، A L I ، Fatemi ، mohamad316910 ، حقیر

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۲, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #21
آواتار
نظر من در مورد تلوزیونمون اینه که از قبل خیلی بهتره
واقعا خیلی بهتر شده
من توی این چند وقته چندین برنامه رو دیدم که توی دید و تفکرم تاثیرگذار بوده ،
البته اینکه رو امثال من تاثیر بزاره شاید زیاد مهم نباشه ، مهم اینه که روی افراد با سلیقه های متفاوت بتونه تاثیر مثبت بگذاره
و این کار سختیه و دست اندرکارای صدا و سیما باید خیلی تلاششونو بیشتر بکنن تا با این حجم گسترده شبکه های رنگ و وارنگ خارجی و 700، 800 کانال سرگرم کننده بتونن مخاطب عام رو به سمت خودشون جلب کنن
قبلا ( بچه که بودیم ) کلا دو تا کانال داشتیم ، بعدش شد 3 تا اون موقع مردم فقط می تونستن اون کانالها رو ببینن و برنامه ی دیگه ای نبود که بتونن باهاش مقایسه کنن و صدا و سیما هم هر طور که دوست داشت و می تونست برنامه تولید می کرد
ولی الان ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۳۹, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #22
آواتار
الان شبکه ی فارسی وان دیگه مثل سال گذشته بیننده نداره و بیننده هاش خیلی کم تر شده است ولی در حال حاضر شبکه من و تو داره خوب مانور میده و برنامه های سیاسیش رو بیشتر کرده ضمن اینکه این شبکه اصلا تبلیغات نداره و این یعنی این که از یه جایی داره تغذیه می شه یه روزی بی بی سی یه روزی فارسی وان و امروز من و تو وارد خانه های ایرانی ها شدند و با برنامه های تفریحی و سرگرمی که در خلال آن به اهداف خودشون دست می اندازند در افکار خانواده های ایرانی تاثیر می گذارند .
باید آگاهی داد ولی معمولا وقتی آگاهی داده می شه که کار از کار گذشته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۱۲:۵۳, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #23
آواتار
بعضي از دوستان حرفشون اينه كه ...خوانواده هاي ايراني محكم تز از اوني هستند كه بخان با شبكه هايي مثله فارسي وان از هم بپاشند...بايد بگم اين دوست عزيز ما يا تو جامعه نيست...يا سر خودشو كرده زير برف و جايي رو نميبينه...خونواده ها هر روز يه جورن..امروز خوبند و فردا بد...زندگي همينه...ولي اين شبكه كاري كرده كه هنگام بدي هر كردوم از اعضاي خونواده به يه راه حل فكر ميكنند..اونم راه حلهايي كه تو اين شبكه داره تبليغش ميشه....
خدا عاقبت همه مارو بخير كنه...
جالبه كه دقت كرده باشيد بيشتر از نمادها و خواننده هاي فراماسونري مثل جي زد و مددونا كه ديگه هممون ميدونيم چه كارند اينها...و خيلي جالبتر اينكه وقتي ميخاد يه موزيكيرو پخش كنه..از يك آدم يك چشم اون هم چشم سمت چپ استفاده ميكنه...خيلي جاها داره اينكارو ميكنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، oO DaViD Oo ، james
۱۴:۰۴, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۶/دی/۸۹ ۱۲:۱۲)oO DaViD Oo نوشته است:  نظر من در مورد تلوزیونمون اینه که از قبل خیلی بهتره
واقعا خیلی بهتر شده
من توی این چند وقته چندین برنامه رو دیدم که توی دید و تفکرم تاثیرگذار بوده ،
البته اینکه رو امثال من تاثیر بزاره شاید زیاد مهم نباشه ، مهم اینه که روی افراد با سلیقه های متفاوت بتونه تاثیر مثبت بگذاره
و این کار سختیه و دست اندرکارای صدا و سیما باید خیلی تلاششونو بیشتر بکنن تا با این حجم گسترده شبکه های رنگ و وارنگ خارجی و 700، 800 کانال سرگرم کننده بتونن مخاطب عام رو به سمت خودشون جلب کنن
قبلا ( بچه که بودیم ) کلا دو تا کانال داشتیم ، بعدش شد 3 تا اون موقع مردم فقط می تونستن اون کانالها رو ببینن و برنامه ی دیگه ای نبود که بتونن باهاش مقایسه کنن و صدا و سیما هم هر طور که دوست داشت و می تونست برنامه تولید می کرد
ولی الان ...
سلام دوست عزیز
می تونم بپرسم او چند تا برنامه ای که تو دیدت و تفکرت تاثیر گذار بود چیا بودن؟ لطفا نام ببر تا ما هم ببینیم
ما که هر چی می بینیم گفتگوهاییست که 1 قرون ارزش نداره
۱۷:۰۵, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #25
آواتار
فارسی 1 و 2
فتنه ای است عظیم
خدا فرهنگ و ایمان ما را نجات دهد
برنامه ای در کنداکتور پخششون ندیدم مگر اینکه هدف شومی در پشتش پنهان باشد
۱۸:۲۴, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #26
آواتار
البته باید به این دوستمون که کمی هم عصبانی بودند درباره برنامه ها ی تلویزیون داخل بگم که بعد از فتنه 88 کمی برنامه های توجیهی بیشتر شد همین چند روز پیش یک برنامه در شبکه 1 بود که چند تا وبلاگ نویس هم مجریش بودند و درباره BBC فارسی صحبت می کردند و هم اکنون هم در ساعت 19:45 دقیقه برنامه آرماگدون در شبکه خبر پخش می شه که خوبه ولی عالی نیست .
۱۸:۵۱, ۲۶/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۸۹ ۱۸:۵۲ توسط F.E.A.R.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۶/دی/۸۹ ۱۸:۲۴)shia12 نوشته است:  البته باید به این دوستمون که کمی هم عصبانی بودند درباره برنامه ها ی تلویزیون داخل بگم که بعد از فتنه 88 کمی برنامه های توجیهی بیشتر شد همین چند روز پیش یک برنامه در شبکه 1 بود که چند تا وبلاگ نویس هم مجریش بودند و درباره BBC فارسی صحبت می کردند و هم اکنون هم در ساعت 19:45 دقیقه برنامه آرماگدون در شبکه خبر پخش می شه که خوبه ولی عالی نیست .
بله ما قبل از اینکه شبکه قرآن رو جای شبکه خبر بزارن هر روز این مستند زیبا رو می دیدیم ولی الان چی ؟
ما که ماهواره نداریم صبح تا شب باید برنامه های چرت سیما رو ببینیم شبکه 1 می زنی آموزش آشپزی شبکه ی 2 می زنی فیتیله یا پورنگ دارن می رقصن شبکه 3 یا فوتبال یا بحث پزشکی دارن می کنن شبکه 4 که همش میزه گرد ادبی (4 نسبت به بقیه بهتره) 5 هم که می زنی صبح تا شب آخوند نشون می ده.
۱۸:۵۹, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #28
آواتار
تلوزیونه دیگه بشین قهوه تلخ نگاه کن قسمت 11 هم اومد SmileSmileSmileExclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R
۲۲:۱۳, ۲۶/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۸۹ ۱۱:۳۸ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۶/دی/۸۹ ۱۸:۵۱)F.E.A.R نوشته است:  
(۲۶/دی/۸۹ ۱۸:۲۴)pid='5472 نوشته است:  
5 هم که می زنی صبح تا شب آخوند نشون می ده.

سلام عزیزم
خوب برادر فکر کنم خاصیت شبکه قرآن و هر شبکه و برنامه ی تخصصی دیگه همین باشه که توسط افراد متخصص مربوطه اجرا بشه که در این شبکه علمای دینی متخصص هستن
اتفاقا به نظر من توی همین شبکه قرآن خیلی قسمت های خوبی داره ، یکیش آخر شبا هست که قرائت قاریان برتر رو پخش می کنه
چون شبکه ی خبر رو از شما گرفته ناراحت هستین
من توصیه می کنم از این رسیورهای جدید که کل شبکه های داخلی رو می گیره استفاده کنین تا با شبکه قرآن مشکلی نداشته باشین

فکر نمی کنم درست باشه در مورد علمای دینمون اینطور صحبت کنیم
نقل قول:سلام دوست عزیز
می تونم بپرسم او چند تا برنامه ای که تو دیدت و تفکرت تاثیر گذار بود چیا بودن؟ لطفا نام ببر تا ما هم ببینیم
ما که هر چی می بینیم گفتگوهاییست که 1 قرون ارزش نداره
آره عزیزم چرا نمی تونی بپرسی
بپرس Smile
مثلا همین امسال ایام محرم برنامه های خیلی خوبی داشت صدا و سیما در مورد قیام امام حسین و فلسفه ی اون از شبکه ی 1 و شبکه ی خبر
همین راز آرماگدون از شبکه ی خبر
سریال مختار نامه از 1 و نقدهای شخصیت ها و گروهها که بعد از سریال پخش میشه
یک سری مستندا از شبکه های مختلف به خصوص 4
در کل می دونم و قبول دارم که کافی نیست
ولی صفر مطلق هم نیست
بنده خداها دارن زحمت می کشن ولی نه صد در صد و برای آرمان دینی که توی ذهن شما و ماست Blush

البته من در شبانه روز شاید در کل 3 ساعت تلوزیون ببینم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، F.E.A.R ، ایران ، mohammad790
۲۳:۰۶, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #30
آواتار
من قربون علمای دینیم میرم همین آیت الله حسن زاده ی آملی و جوادی آملی هم شهری خودمونن منم عاشقشونم ولی صدا و سیما شوره شو در اورد
حاضرم قسم بخورم بعضی ها تو صدا و سیما نمی خوان مردمو آگاه کنن همین سخنرانی آقای رائفی پور من به هر کی نشون دادم عاشقش شده بود و زندگیش عوض شد حالا چرا صدا و سیما چنین برنامه هایی رو نشون نمی ده؟ چرا؟ HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]