کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرات،سؤالات و تمرینات برنامه نویسی
۲۲:۲۴, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۲:۵۱ توسط منتظر کوچولو.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام!

این تاپیک برای پاسخگویی به سوالات و ارسال تمرینات تاپیک آموزش برنامه نویسی ایجاد شده است.

لطفاً هرگونه نظر، پیشنهاد، انتقاد و یا سؤالی پیرامون تاپیک آموزش برنامه نویسی دارید در این تاپیک مطرح کنید...

همچنین تمرینات مربوط به هر درس رو نیز همینجا قرار بدید تا دسته بندی مطالب با نظم بیشتری انجام بشه

باتشکر!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، عبدالرحیم ، احمد شاکر ، هانا ، هادی... ، amiroooo ، پرنیان ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، Islam ، Patriot ، Asma ، اولولالباب ، sarallah ، hussain ، help me ، طالب نور ، ilidin ، Night_World ، یا امام رضا ، Admirer ، سدرة المنتهی ، fazel ، MohammadMeraj ، joseffist ، فدايي ولايت ، مجنون الحسین ، Hadith ، kh-MAHDI ، حسن عزتي ، fiftynine ، مجید املشی ، حسن.س. ، صهبا ، fafa* ، 59-11(یامهدی) ، N.Mahdavian ، رضوانه ، السا ، N2376DIR

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۰, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
تشکر ویژه از شما جناب منتظر کوچولو بابت این کار عالیتون...
من چون شرایطم یه جوریه! شاید نتونم هر جلسه حاضر بشم. منتهی هفته به هفته یا حداکثر دوهفته یک بار تمرینات و آموزش ها رو انجام میدم و اگه از مهلتش باقی بود تقدیم می کنم. خلاصه اینکه اگه قابل بدونید پای ثایت کلاس درستون هستم!

(۱۳/آذر/۹۲ ۱:۴۹)طالب نور نوشته است:  ببىنىد دستم به دامنتون

دىگه تو رو خدا به دنبال نرم افزار و کلاس مجازى .... اىن بحت ها نرىد چرا مىخواىد فنىش کنىد؟ تو همىن تالار که بهتره 4نفر ادن بىسواد متل,من چىز ىاد مىگىرن.خىر دنىا و اخرت ببىنىد از اىن جور پىشنهادات ندىد که اساتىد محترم از کارشون دست بردارن و تخصصىش کنن.

نظر این دوست عزیز رو هم به دلیل اهمیتی که حداقل برای من داره نقلش کردم!
دم شما گرم
در پناه حق باشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظر کوچولو ، عبدالرحمن ، help me ، یا امام رضا ، فاطمه خانم ، صهبا
۱۸:۳۹, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام.چه حرکت جالبی...از بچه های تالار بعید بود! DodgyBig Grin
جناب منتظر کوچولو،این آموزش هارو خودتون میگید یا از جایی می آرید چون به شدت منو یاد جزوه ی اچ تی ام الم میندازه Big GrinBig GrinWink
دوستان گاها رو منم میتونن حساب کننWink
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، مجنون الحسین ، منتظر کوچولو ، عبدالرحمن ، یا امام رضا ، صهبا
۲۱:۲۷, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
با تشکر از جناب منتظر کوچولوی بزرگوار
همینطور سطح بالا و پیشرفته کار کنید ممنون میشم CoolSmile

منم تمرینم رو انجام دادم سری اول اجرا شد ولی با 2،3 خط نوشته اضافه که رو صفخه اخر میومد ..یکم بهش ور رفتم که اون اضافه ها بره ، ولی بعدش تو صفحه ی اجرا به جای جملات پیش فرض شما و نام کاربری خودم همش کاراکتر اومدHuh

اومدم ابروشو بردارم زدم چشمش هم کور کردمSmile
حتی از اول دانلود میکنم و شروع میکنم باز کاراکتر میادHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظر کوچولو ، عبدالرحمن ، یا امام رضا ، صهبا
۲۳:۲۱, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:help me:
هزینه ثبت نام کلاس و اموزش شما هم طلب دعای خیر ـ اجرکم عندالله کافیه دیگه نه ؟

بععععععععععععععععله... از سرمون هم زیاده...

نقل قول:طالب نور:
ىعپى نمىدونى چه کار بزرگى در حق من دارى انجام مىدى, خدا منتظر کوچولو رو به اقامون برسونه. واقعا ممنوننم بابت اىن کار.

الحمدلله رب العالمین... واقعاً خوشحالم که بتونم خدمتگزار باشم... ان شاءالله همگی زیر پرچم آقامون بجنگیم

نقل قول:هانا:
فقط یه سری نوشته های اضافی واسه چی میاد؟

ببخشید! این بخش «کد قالب بندی شده» تالار بطور اتوماتیک تغییر رنگ و وضعیت چینش متن رو هم بصورت کد نمایش داده که صد البته منم بی دقتی کردم باید اصلاحش می کردم...
فایل نهایی رو برای دانلود گذاشتم...

نقل قول:طالب نور:
دىگه تو رو خدا به دنبال نرم افزار و کلاس مجازى .... اىن بحت ها نرىد چرا مىخواىد فنىش کنىد؟

چشم! ان شاءالله با کمک حضرت حق، با همین رویه ادامه خواهم داد...

نقل قول:lord_crusader:
میتونه یه تقلب خوب واسه بچه های مهندسی نرم افزار باشه!

خدا قبول کنه!!!

نقل قول:فاطمه خانم:
آقا تو رو خدا به ما نخندید ها ! بگذارید یاد بگیریم !

تا حالا یادم نمیاد به کسی بخاطر اینکه چیزی رو نمی دونه یا بلد نیست، خندیده باشم... انتقال دانسته ها که شاید توفیق زکات علم باشه و شیطون بذاره همینطوری خالص بمونه، بزرگترین افتخار بنده است.

نقل قول:یا امام رضا:
اجرت با حضرت زهرا [سلام الله علیها]

ان شاءالله که لایق گوشه چشمی از حضرتش باشیم...

نقل قول:nahal_m:
اگه سوال داشتم میتونم بپرسم؟

حتماً...در حد وسعم پاسخ می دم! البته اگه اشکال نداشته باشه جوابو پیام خصوصی می فرستم تا بحث پراکنده نشه!

نقل قول:سدرة المنتهی:
HTML DOCTYPE یادت نره.

چششششششم!

نقل قول:امیرمهدی:
آرزويم را بر آورده ساختي

الحمدلله رب العالمین... ان شاءالله با تلاشتون بنده رو یاری می فرمایید

نقل قول:Meraj:
خلاصه اینکه اگه قابل بدونید پای ثایت کلاس درستون هستم!

منت میذارید... در خدمتیم!

نقل قول:فدایی ولایت:
این آموزش هارو خودتون میگید یا از جایی می آرید...

وَ اللَّهُ يَعْلَمُ ما تُسِرُّونَ وَ ما تُعْلِنُون‏(سوره مبارکه نحل آیه 19)

نقل قول:مجنون الحسین:
به جای جملات پیش فرض شما و نام کاربری خودم همش کاراکتر اومد

لطف کنید از منوی Encoding مطابق متن آموزش گزینه Encode UTF-8 رو انتخاب کنید، احتمالا نیاز باشه تا دوباره متن رو پاک کنید و بنویسید و صفحه رو Save کنید و Run
ضمناً فایل نهایی رو برای دانلود گذاشتم که می تونید استفاده کنید...

دو تا نکته:
1. قابل توجه اساتید بزرگواری که قدم رنجه فرمودند و منت بر بنده گذاشتن... اولاً خواهش می کنم حتماً نظرات و انتقادات خودشون رو بیان کنن و ثانیاً اگه صلاح می دونن اقدام به ارائه آموزش در تاپیک های جداگانه کنند تا ان شاءالله باعث برکات زیادی خواهد شد... بازم متشکرم[/b]

[b]2. پیشاپیش و پساپس، یه عذرخواهی ویژه می کنم از همه شما دوستان و بزرگواران بخاطر فرصت اندکم و اینکه بعضاً نمی تونم خیلی زود جوابتون رو بدم...

باید یخورده صبور باشید، در طول روز متأسفانه خیلی کم پیش میاد بتونم آنلاین بشم و...
خلاصه خواستم بگم اگه یه موقع تأخیر شد در پاسخگویی بنده رو عفو بفرمایید...
التماس دعا[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، هانا ، فدايي ولايت ، احمد شاکر ، طالب نور ، help me ، MohammadMeraj ، fazel ، hussain ، یا امام رضا ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، فاطمه خانم ، صهبا ، هادی... ، fafa* ، N.Mahdavian ، محب الزهرا ، السا
۰:۵۲, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱:۱۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #25
آواتار
کارتون جای نقدیر و تشکر دارد ... من خودم الان که اصلا وقتش رو ندارم ...
چند نکته هست که شاید نقد باشد ...
ببینید الان این اولین آموزشتون ..
شما یکراست رفتید یک صفحه ساده درست کردید ....
و دوستان هم کپی کردن کد رو ....
خوب بعدش چه کار می کنید؟؟؟
به نظرم بهتره در ادامه به هر کدوم از تگ ها جدا جدا بپردازید و هر کدوم رو شرح بدید ...
قبلش یک مسیر راه دقیق برای خودتون مشخص کنید ... تونستید در تاپیک هم قرار بدهید ....
یک تاپیک دیگر باز کنید موازی این تاپیک و فقط در اون به سوالات و پیشنهادات جواب بدید....
این تاپیک فقط برای آموزش باشد ...
هر بار آموزشتون هم دقیقا عنوان داشته باشد و فهرست وار در اولین ارسال آپدیتش کنید
WinkWinkWink
ولی مهم ترین چیز این است که قدم به قدم توضیح بدهید ...
در کنارش سایت و کتاب هم معرفی کنید ....
من خودم یادم باشد حتما ذکر می کنم در آینده
موفق باشید دوست من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، هانا ، help me ، MohammadMeraj ، fazel ، nahal_m ، یا امام رضا ، منتظر کوچولو ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، sarallah ، فاطمه خانم ، صهبا ، N.Mahdavian
۱۲:۱۸, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۴/آذر/۹۲ ۰:۵۲)ELENOR نوشته است:  کارتون جای نقدیر و تشکر دارد ... من خودم الان که اصلا وقتش رو ندارم ...
چند نکته هست که شاید نقد باشد ...
ببینید الان این اولین آموزشتون ..
شما یکراست رفتید یک صفحه ساده درست کردید ....
و دوستان هم کپی کردن کد رو ....
خوب بعدش چه کار می کنید؟؟؟

از لطف شما سپاسگزارم... واقعاً باعث افتخاره که با این فرصت اندک، منت گذاشتین و نقد کردید خدا خیرتان دهاد

خُب اگه یه نگاهی به شیوه آموزشهایی که در این زمینه داده شده بندازید، همگی همینطوری شروع کردن! یعنی به نظرم غیر از این باشه بخصوص در این فضا که این مطلب شاید یجورایی به قول استادم «لا یَتَچَسبَک»! محسوب میشه... جواب نمیده و احتمالاً دوستان تصدیق می فرمایند که اگر ما انتهای کاری که می خوایم انجامش بدیم و همون اول ببینیم و لمسش کنیم، خیلی در ایجاد انگیزه مؤثره و...

(۱۴/آذر/۹۲ ۰:۵۲)ELENOR نوشته است:  به نظرم بهتره در ادامه به هر کدوم از تگ ها جدا جدا بپردازید و هر کدوم رو شرح بدید ...
قبلش یک مسیر راه دقیق برای خودتون مشخص کنید ... تونستید در تاپیک هم قرار بدهید ....
یک تاپیک دیگر باز کنید موازی این تاپیک و فقط در اون به سوالات و پیشنهادات جواب بدید....
این تاپیک فقط برای آموزش باشد ...
هر بار آموزشتون هم دقیقا عنوان داشته باشد و فهرست وار در اولین ارسال آپدیتش کنید
WinkWinkWink
ولی مهم ترین چیز این است که قدم به قدم توضیح بدهید ...

چشششششششم! قطعاً غیر از این نخواهد بود... متشکرم

(۱۴/آذر/۹۲ ۰:۵۲)ELENOR نوشته است:  در کنارش سایت و کتاب هم معرفی کنید ....
من خودم یادم باشد حتما ذکر می کنم در آینده
موفق باشید دوست من

نیاز به معرفی کردن نداره، یه جستجوی ساده دوستان انجام بدن یـــــه عــــــــالمـــــــه پی دی اف وجود داره!
اما چیزی که مهمه اینه که اینجا و در این تاپیک آموزشها به شیوه «منتظر کوچولو» ارائه می شه!!!

بازم از لطف شما متشکرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مجنون الحسین ، MohammadMeraj ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، Asma ، hussain ، help me ، fazel ، صهبا ، N.Mahdavian ، السا
۱۲:۳۸, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱۲:۵۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول: نیاز به معرفی کردن نداره، یه جستجوی ساده دوستان انجام بدن یـــــه عــــــــالمـــــــه پی دی اف وجود داره!
اما چیزی که مهمه اینه که اینجا و در این تاپیک آموزشها به شیوه «منتظر کوچولو» ارائه می شه!!!
یک عالمه هستWink ولی من نوعی مثلا توی تخصص خودم ((که نمیگمBig Grin )) چندین و چند کتاب خوندم و فیلم آموزشی دیدم ... ولی بعضی هاشون از همه بهتر هستند...
خوب شما در زمینه ای که دارید می گویید بهترین کتاب ها رو بگید
مثلا تو css من 101 نکته ناقوس رو پیشنهاد می دهم ... 4 سال پیش که به من خیلی کمک کرد ...
کتاب ها و آموزش هایی که مفید هستند ...
بزرگترین اساتید تو هر حوزه هم همیشه کتاب های فوق العاده قرار می دهند که اگر کسی مایل بود بیشتر کار کند از آنها استفاده نماید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، منتظر کوچولو ، MohammadMeraj ، عبدالرحمن ، help me ، fazel ، صهبا
۱۳:۱۲, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱۴:۳۲ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #28
آواتار
بسیاااااااااااااااااااااااااار ممنون

تمرین 1 (در سایت پرشین گیگ اصلاح شد)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظر کوچولو ، عبدالرحمن ، help me ، صهبا
۱۳:۴۸, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۲:۳۸)ELENOR نوشته است:  بزرگترین اساتید تو هر حوزه هم همیشه کتاب های فوق العاده قرار می دهند که اگر کسی مایل بود بیشتر کار کند از آنها استفاده نماید

در موردش فک می کنم(!) ولی هیچ قولی نمی دم!!!
شوخی کردم...

راستش جهت اطلاع دوستان(!) چون خودم برنامه نویسی رو با کتاب و فیلم و... یاد نگرفتم، واسه همین زیاد میونه ندارم باهاش!

واسه همین، خواهش می کنم زحمتشو دوستان بکشن... بنده هم استفاده ببرم

اولین مورد:

کتاب 101 نکته چاپ انتشارات ناقوس ... در زمینه CSS ... جناب ELENOR

دوستان پیشنهاد بدن

متشکرم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مجنون الحسین ، فدايي ولايت ، MohammadMeraj ، عبدالرحمن ، rastin ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، یا امام رضا ، fazel ، صهبا ، N.Mahdavian
۱۷:۲۱, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام

میشه زبان پایتون رو بدون پیشنیاز خوند؟

اگر بلدید آموزششو بزارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا امام رضا ، منتظر کوچولو ، help me
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: