|
نظرات،سؤالات و تمرینات برنامه نویسی
|
|
۲۲:۲۴, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۲:۵۱ توسط منتظر کوچولو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم سلام! این تاپیک برای پاسخگویی به سوالات و ارسال تمرینات تاپیک آموزش برنامه نویسی ایجاد شده است. لطفاً هرگونه نظر، پیشنهاد، انتقاد و یا سؤالی پیرامون تاپیک آموزش برنامه نویسی دارید در این تاپیک مطرح کنید... همچنین تمرینات مربوط به هر درس رو نیز همینجا قرار بدید تا دسته بندی مطالب با نظم بیشتری انجام بشه باتشکر! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۰, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
تشکر ویژه از شما جناب منتظر کوچولو بابت این کار عالیتون... من چون شرایطم یه جوریه! شاید نتونم هر جلسه حاضر بشم. منتهی هفته به هفته یا حداکثر دوهفته یک بار تمرینات و آموزش ها رو انجام میدم و اگه از مهلتش باقی بود تقدیم می کنم. خلاصه اینکه اگه قابل بدونید پای ثایت کلاس درستون هستم! (۱۳/آذر/۹۲ ۱:۴۹)طالب نور نوشته است: ببىنىد دستم به دامنتون نظر این دوست عزیز رو هم به دلیل اهمیتی که حداقل برای من داره نقلش کردم! دم شما گرم در پناه حق باشید. |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام.چه حرکت جالبی...از بچه های تالار بعید بود!
![]() ![]() جناب منتظر کوچولو،این آموزش هارو خودتون میگید یا از جایی می آرید چون به شدت منو یاد جزوه ی اچ تی ام الم میندازه ![]() ![]() ![]() دوستان گاها رو منم میتونن حساب کنن ![]() یا حق |
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
با تشکر از جناب منتظر کوچولوی بزرگوار
همینطور سطح بالا و پیشرفته کار کنید ممنون میشم ![]() ![]() منم تمرینم رو انجام دادم سری اول اجرا شد ولی با 2،3 خط نوشته اضافه که رو صفخه اخر میومد ..یکم بهش ور رفتم که اون اضافه ها بره ، ولی بعدش تو صفحه ی اجرا به جای جملات پیش فرض شما و نام کاربری خودم همش کاراکتر اومد ![]() اومدم ابروشو بردارم زدم چشمش هم کور کردم ![]() حتی از اول دانلود میکنم و شروع میکنم باز کاراکتر میاد
|
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:help me: بععععععععععععععععله... از سرمون هم زیاده... نقل قول:طالب نور: الحمدلله رب العالمین... واقعاً خوشحالم که بتونم خدمتگزار باشم... ان شاءالله همگی زیر پرچم آقامون بجنگیم نقل قول:هانا: ببخشید! این بخش «کد قالب بندی شده» تالار بطور اتوماتیک تغییر رنگ و وضعیت چینش متن رو هم بصورت کد نمایش داده که صد البته منم بی دقتی کردم باید اصلاحش می کردم... فایل نهایی رو برای دانلود گذاشتم...
نقل قول:طالب نور: چشم! ان شاءالله با کمک حضرت حق، با همین رویه ادامه خواهم داد... نقل قول:lord_crusader: خدا قبول کنه!!! نقل قول:فاطمه خانم: تا حالا یادم نمیاد به کسی بخاطر اینکه چیزی رو نمی دونه یا بلد نیست، خندیده باشم... انتقال دانسته ها که شاید توفیق زکات علم باشه و شیطون بذاره همینطوری خالص بمونه، بزرگترین افتخار بنده است.
نقل قول:یا امام رضا: ان شاءالله که لایق گوشه چشمی از حضرتش باشیم... نقل قول:nahal_m: حتماً...در حد وسعم پاسخ می دم! البته اگه اشکال نداشته باشه جوابو پیام خصوصی می فرستم تا بحث پراکنده نشه!
نقل قول:سدرة المنتهی: چششششششم! نقل قول:امیرمهدی: الحمدلله رب العالمین... ان شاءالله با تلاشتون بنده رو یاری می فرمایید نقل قول:Meraj: منت میذارید... در خدمتیم! نقل قول:فدایی ولایت: وَ اللَّهُ يَعْلَمُ ما تُسِرُّونَ وَ ما تُعْلِنُون(سوره مبارکه نحل آیه 19) نقل قول:مجنون الحسین: لطف کنید از منوی Encoding مطابق متن آموزش گزینه Encode UTF-8 رو انتخاب کنید، احتمالا نیاز باشه تا دوباره متن رو پاک کنید و بنویسید و صفحه رو Save کنید و Run ضمناً فایل نهایی رو برای دانلود گذاشتم که می تونید استفاده کنید...
دو تا نکته: 1. قابل توجه اساتید بزرگواری که قدم رنجه فرمودند و منت بر بنده گذاشتن... اولاً خواهش می کنم حتماً نظرات و انتقادات خودشون رو بیان کنن و ثانیاً اگه صلاح می دونن اقدام به ارائه آموزش در تاپیک های جداگانه کنند تا ان شاءالله باعث برکات زیادی خواهد شد... بازم متشکرم[/b] [b]2. پیشاپیش و پساپس، یه عذرخواهی ویژه می کنم از همه شما دوستان و بزرگواران بخاطر فرصت اندکم و اینکه بعضاً نمی تونم خیلی زود جوابتون رو بدم... باید یخورده صبور باشید، در طول روز متأسفانه خیلی کم پیش میاد بتونم آنلاین بشم و... خلاصه خواستم بگم اگه یه موقع تأخیر شد در پاسخگویی بنده رو عفو بفرمایید... التماس دعا[/b] |
|||
|
|
۰:۵۲, ۱۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱:۱۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
کارتون جای نقدیر و تشکر دارد ... من خودم الان که اصلا وقتش رو ندارم ...
چند نکته هست که شاید نقد باشد ... ببینید الان این اولین آموزشتون .. شما یکراست رفتید یک صفحه ساده درست کردید .... و دوستان هم کپی کردن کد رو .... خوب بعدش چه کار می کنید؟؟؟ به نظرم بهتره در ادامه به هر کدوم از تگ ها جدا جدا بپردازید و هر کدوم رو شرح بدید ... قبلش یک مسیر راه دقیق برای خودتون مشخص کنید ... تونستید در تاپیک هم قرار بدهید .... یک تاپیک دیگر باز کنید موازی این تاپیک و فقط در اون به سوالات و پیشنهادات جواب بدید.... این تاپیک فقط برای آموزش باشد ... هر بار آموزشتون هم دقیقا عنوان داشته باشد و فهرست وار در اولین ارسال آپدیتش کنید ![]() ![]() ![]() ولی مهم ترین چیز این است که قدم به قدم توضیح بدهید ... در کنارش سایت و کتاب هم معرفی کنید .... من خودم یادم باشد حتما ذکر می کنم در آینده موفق باشید دوست من |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۲ ۰:۵۲)ELENOR نوشته است: کارتون جای نقدیر و تشکر دارد ... من خودم الان که اصلا وقتش رو ندارم ... از لطف شما سپاسگزارم... واقعاً باعث افتخاره که با این فرصت اندک، منت گذاشتین و نقد کردید خدا خیرتان دهاد خُب اگه یه نگاهی به شیوه آموزشهایی که در این زمینه داده شده بندازید، همگی همینطوری شروع کردن! یعنی به نظرم غیر از این باشه بخصوص در این فضا که این مطلب شاید یجورایی به قول استادم «لا یَتَچَسبَک»! محسوب میشه... جواب نمیده و احتمالاً دوستان تصدیق می فرمایند که اگر ما انتهای کاری که می خوایم انجامش بدیم و همون اول ببینیم و لمسش کنیم، خیلی در ایجاد انگیزه مؤثره و...
(۱۴/آذر/۹۲ ۰:۵۲)ELENOR نوشته است: به نظرم بهتره در ادامه به هر کدوم از تگ ها جدا جدا بپردازید و هر کدوم رو شرح بدید ... چشششششششم! قطعاً غیر از این نخواهد بود... متشکرم (۱۴/آذر/۹۲ ۰:۵۲)ELENOR نوشته است: در کنارش سایت و کتاب هم معرفی کنید .... نیاز به معرفی کردن نداره، یه جستجوی ساده دوستان انجام بدن یـــــه عــــــــالمـــــــه پی دی اف وجود داره! اما چیزی که مهمه اینه که اینجا و در این تاپیک آموزشها به شیوه «منتظر کوچولو» ارائه می شه!!! بازم از لطف شما متشکرم |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۱۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱۲:۵۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول: نیاز به معرفی کردن نداره، یه جستجوی ساده دوستان انجام بدن یـــــه عــــــــالمـــــــه پی دی اف وجود داره!یک عالمه هست ولی من نوعی مثلا توی تخصص خودم ((که نمیگم )) چندین و چند کتاب خوندم و فیلم آموزشی دیدم ... ولی بعضی هاشون از همه بهتر هستند...خوب شما در زمینه ای که دارید می گویید بهترین کتاب ها رو بگید مثلا تو css من 101 نکته ناقوس رو پیشنهاد می دهم ... 4 سال پیش که به من خیلی کمک کرد ... کتاب ها و آموزش هایی که مفید هستند ... بزرگترین اساتید تو هر حوزه هم همیشه کتاب های فوق العاده قرار می دهند که اگر کسی مایل بود بیشتر کار کند از آنها استفاده نماید |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۱۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱۴:۳۲ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۲:۳۸)ELENOR نوشته است: بزرگترین اساتید تو هر حوزه هم همیشه کتاب های فوق العاده قرار می دهند که اگر کسی مایل بود بیشتر کار کند از آنها استفاده نماید در موردش فک می کنم(!) ولی هیچ قولی نمی دم!!! شوخی کردم... راستش جهت اطلاع دوستان(!) چون خودم برنامه نویسی رو با کتاب و فیلم و... یاد نگرفتم، واسه همین زیاد میونه ندارم باهاش! واسه همین، خواهش می کنم زحمتشو دوستان بکشن... بنده هم استفاده ببرم اولین مورد: کتاب 101 نکته چاپ انتشارات ناقوس ... در زمینه CSS ... جناب ELENOR دوستان پیشنهاد بدن متشکرم! |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه زبان پایتون رو بدون پیشنیاز خوند؟ اگر بلدید آموزششو بزارید |