کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرات،سؤالات و تمرینات برنامه نویسی
۲۲:۲۴, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۲:۵۱ توسط منتظر کوچولو.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام!

این تاپیک برای پاسخگویی به سوالات و ارسال تمرینات تاپیک آموزش برنامه نویسی ایجاد شده است.

لطفاً هرگونه نظر، پیشنهاد، انتقاد و یا سؤالی پیرامون تاپیک آموزش برنامه نویسی دارید در این تاپیک مطرح کنید...

همچنین تمرینات مربوط به هر درس رو نیز همینجا قرار بدید تا دسته بندی مطالب با نظم بیشتری انجام بشه

باتشکر!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، عبدالرحیم ، احمد شاکر ، هانا ، هادی... ، amiroooo ، پرنیان ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، Islam ، Patriot ، Asma ، اولولالباب ، sarallah ، hussain ، help me ، طالب نور ، ilidin ، Night_World ، یا امام رضا ، Admirer ، سدرة المنتهی ، fazel ، MohammadMeraj ، joseffist ، فدايي ولايت ، مجنون الحسین ، Hadith ، kh-MAHDI ، حسن عزتي ، fiftynine ، مجید املشی ، حسن.س. ، صهبا ، fafa* ، 59-11(یامهدی) ، N.Mahdavian ، رضوانه ، السا ، N2376DIR

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۳, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام Smile

نقل قول:از همت و تلاش شما صمیمانه تشکر می کنم.
قصدمون این بود که از صفر! شروع کنیم و باهم بریم جلو ولی شما ماشاءالله یه جاهایی تخته گاز تشریف بردید که خواهش می کنم لطف کنید و اندکی هم با کلاس گام بردارید... متشکرم!

جناب منتظر کوچولو؛ من کلا پاک پاکم، صفر صفر ...
اولین جایی ک دارم یاد میگیرم این مبحث رو همینجاست ، پس از شما تشکر دارم Smile

اون دستورهای اضافه تری هم ک نوشتم،
بعد از اینکه درسنامه رو خوندم، رفتم ی سرچ کوچولو کردم، اینا اومد، منم استفاده کردم
اما فکر می کردم ی سری چیزها رو قصدتون این بوده خودمون بریم سرچ کنیم، اینطور نبوده ؟ Huh

نقل قول:تمرین درس پنجم مربوط می شد به لینک های داخلی که کلا شما یجور دیگه انجامش دادید
چطوری انجامش داده بودم ؟
راستش اولین تمرینی بود ک خودم کلی لذت بردم از اینکه [b]ظاهرش[b/] تقریبا کپی برابر اصل شده بود با تصویری ک شما قرار داده بودین :دی

نقل قول:بعععععله! متأسفانه این مشکل وجود داره البته راه حل های وصله پینه ای هست که ...!
نهایتا بردمش توی word اونجا تغییرات رو روی نوشته ها دادم، بعد آوردمش توی دونپد پلاس پلاس Cool

نقل قول:به جز درس چهار بقیه دروس باید بازنویسی بشن!
ابتدا اونها رو مطالعه کنید و بعد تمرین های تا درس چهارم رو بازنویسی و ارسال بفرمایید.

چشم Smile
منتظر درس بعدیتون هستم Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۲۰, ۱۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #62
آواتار
عالیه ولی html و css زبان به حساب نمیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۲۰:۴۳, ۱۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #63
آواتار
(۱۹/تیر/۹۵ ۱۹:۲۰)LoveOfAlalh نوشته است:  عالیه ولی html و css زبان به حساب نمیاد

زبان های نشانه گذاری برای طراحان وب بسیار پرکاربرد و درآمدزا هستن. گاهی از یه php نویس هم بیشتر درآمد داره. Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۳:۲۵, ۲۱/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #64
آواتار
سلام
چهارسال پیش وقتی اینجا فعالیت میکردم پشت کنکور بودم و آرزوی رفتن به دانشگاه و رشته کامپیوتر الان که دوباره برگشتم و ترم آخرم گفتم یه نگاه بندازم به این تالار خیلی ناراحت شذم دیدم اکثر قدیمیا دیگه نیستن و خیلی سوت و کوره وضعبت فعالیتش.
به هر حال بگذریم بحث حل تمرین و این چیزاست اگه کسی در مورد سی شارپ یا سی پلاس پلاس سوال داشت میتونم کمک کنم.
واسه طراحی وب هم تا حدی به بحثای php , asp.net آشنایی دارم اگه تونستم در خدمتم. گفتم بعد چهار سال یه ادای دینی به این تالار داشته باشم زمان پشت کنکور اکثر زمانم اینجا میگذشت Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، MohammadSadra
۱۰:۵۰, ۲۸/تیر/۹۶
شماره ارسال: #65

خیلی مفید و کاربردی بود
من میخوام یک سایت ترجمه در زمینه ترجمه تخصصی ترجمه مقاله خرید ترجمه مقاله راه اندازی کنم لطفا بهم بیشتر کمک کنید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]