|
من امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیدم!!
|
|
۱۷:۴۶, ۶/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۱۳:۲۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در خواب دیدم
من با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ارتباط دارم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مرا به فلان کار مامور کرد من سید حسنی هستن من یمانیم من .... این روزها خیلی از این جملات به گوش ما میخورد بحث اینه که با توجه به اینکه خود مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرمودند هر کس تا قبل ظهور گفت من ایشان را دیده ام کذاب است . چرا باز عده ای همچین مطلبی را عنوان میکنند ؟!! و از ان جالب تر هر کسی هم ادعا کرد اقلا چند تایی مرید!!!! پیدا میکند انگیزه: اولین دسته عده ای کلاش و دروغ گو هستند که برای جیب شما نقشه کشیده اند یا دنبال اعمال خلاف عفت یا شهرت و .. هستند در تاریخ هم عده ای با ادعای امامت و نبوت و نواب بودن حتی شورش های بزرگی به راه انداخته اند که نمونه اش قیام بر علیه انگلیس ها بود عده ای هم مبتلا به انواع بیماری های روانی مثل خود بزرگ بینی پارونوییک و یا شیزوفرنی و نووروز هستند که مرز خیال و واقعیت را درک نمیکنند . که با دارو درمانی و روانکاوی و ... قابل در مانند عده ای مبتلا به صرع مثلا که در فاصله غش مسایلی را میبینند که در قوه وهمیه ایشان رخ میدهد و گمان میکنند که واقعییت است این عده دروغ نمیگویند ولی .... دسته سوم هم راست میگویند هم میبینند اما انچه میبینند شعاع نفسانی خویش است و بعضا مکاشفات و رویاهای شیطانی و یا تعبیر دار است که مفصل در این رابطه صحبت میکنیم . مثلا در مورد انان که میبینند و نمیشناسند . و بعدا میفهمند یا کلا نمیفهمند تا زمان ظهور که خیلی ها میگویند این شخص را قبلا دیده ایم و نشناخته ایم عده بسیار بسیار قلیلی هم ممکن است ببینند و بشناسند که البته ادعا هم نمیکنند . مثلا چه کسی از اقای بهجت و علامه قاضی و دیگران شنید بگویند مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیده اند؟ ادعای ارتباط که دیگر مسلما کذب است به دلیل فرمایش خود معصومین و نکته بعدی این که تکلیف ما طبق شرع مقدس در مواجهه با این افراد چیست؟! با عرض پوزش تا تکمیل بحث این تاپیک را میبندم . یک یک خلاصه برای ورود بود بعد از تکمیل ان شا الله برای بحث و تبادل نظر در خدمت عزیزان هستیم یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۶, ۱۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خوب با این تفاصیل الان وظیفه ما در برابر انان که میگویند ما امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیده ایم چیست؟! ۱ـ من خواب امام زمان را دیدم ! خوب خوش به حالت . خدا نسیب ما هم بکنه ! ۲ـ من امام زمان را دیدم ! بازم خوش به حالت ان شا الله روزی ما هم بشه ۳ ـ امام زمان را همیشه میبینم !!! این دیگه دروغه بابیت بسته شده طبق گفته خود مولا ۴ نفر بودند تمام شد ! طرف ممکنه یکی از حالات پست بالا رو داشته باشه ۴ ـ من حامل پیامی هستم برای شما !!!! خوب این که معلومه دیگه . اقا در پس پرده غیبت هستند و حرف هیچ کس رو نمیشه در این مورد قبول کرد ۵ ـ من سید یمانی و سید خرااسانی هستم!! سید یمانی و سید خراسانی با امدن سفیانی مشخص خواهد شد . پس ادعای باطلی است ما هم نه به شناختن اونها قبل از سفیانی تکلیفی داریم و نه اطاعت از اونها !(اکر هم توصیه ای باشد وقت خروج سفیانی یا ظهور مولا است ) به هر حال این ادعای دروغ تکلیفی هم در ما ایجاد نمیکنه ۶ ـ من خود امام زمان هستم !!!! ![]() (البته تا قبل از ۵ نشانه حتمی هر کسی گفت معرفیش کنید روانپزشک) خوب دوستان فقط من موندم چطور بعضی ها سریع میشن مرید یه نفر و .... یا حق |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آن را که خبر شد خبرش باز ...................... نیامد
|
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۲ ۲۰:۲۹ توسط arnh.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
وحید آقا دعا کنید ان شاالله وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمدن (اگر ما و شما زنده بودیم) . به ایشان وصله های ناجور نچسبانیم.
همیشه میگن امام زمان 313 تا فرمانده داره. ولی احتمالا این مطلب رو بدونید که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعد از ظهور چهار نفر یا هشت نفر و یا دوازده نفر رکن هستند. یعنی به امام زمان اعتقاد کامل دارند. و بقیه هم به امام زمان شک دارند. ( و در مورد ایشان تحقیق می کنند) این خوب هست که جلوی مدعیان و بیماران برای اغوای جامعه گرفته بشه. اما توجه به اینکه یاران امام زمان هم چه کسانی هستند بد نیست. نقل قول:از برخی روایات و سخنان دانشوران بزرگ شیعه چنین برمی آید که در این دوران، گروه های برگزیده ای از مؤمنان راستین، مسئولیت یاری امام عصرعلیه السلام و انجام دستورهای ایشان را برعهده دارند. حالا به این موضوع دقت کنید . نقل قول: گفته شده است زمین هرگز از [یک]قطب، چهار نفر از اوتاد ، چهل نفر از ابدال، هفتاد نفر از نجبا و سیصد و شصت نفر از صالحان خالی نمی ماند. پس قطب همان مهدی است که درود خدا بر او باد. اوتاد هم کمتر از چهارنفر نخواهند بود؛ زیرا جهان مانند خیمه ای است و [امام] مهدی مانند عمود این خیمه و اوتاد طناب های آن هستند. البته گاهی اوتاد از چهار نفر هم بیشتر می شوند. ابدال بیش از چهل نفر، نجبا بیش از هفتاد نفر و صالحان بیش از سیصد و شصت نفرند. چنین به نظر می رسد که خضر و الیاس از اوتاد و پیوسته پیرامون قطب هستند. (4) حالا چطوری می توان منکر ارتباط این افراد با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شد ! |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۲ ۲۰:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم ببینید خود اوتاد که یکی از آنها در حال حاضر حضرت خضر(علیه السلام) هستند هم نمی توانند هر زمان که خواستند تشرف پیدا کنند چه برسد به بقیه افراد در ضمن یک نفر می تواند ببیند ولی حرف نمی زند داستان های تشرفاتی که شنیده اید همگی بعد از فوت این افراد بوده معدود مواقعی بوده که در جمع خصوصی بوده مثل آقای میرجهانی که نگفته بودند دیدند بلکه نگفتند ندیدند و ...(داستان دارد) اما در مورد رابطه به اعتبار آخرین توقیع رسمی حضرت به آخرین نائب خاصشان تا قبل از سفیانی و صیحه هر کسی ادعای رابطه بکند یک دروغگوست. این یعنی در مجمع عمومی بگوید وگرنه خیلی از افراد بودند و هستند و خواهند بود که رابطه دارند ولی حداقل در جمع نامحرمان حرف نمی زنند و همانطور که گفتند (۳/مهر/۹۲ ۱۴:۲۸)حسین14 نوشته است: آن را که خبر شد خبرش باز ...................... نیامدببینید فرق است بین دروغگو و خائن هرکسی که ادعا کرد رابطه دارد یا چیزی خارج از کتاب های عمومی می داند یک دروغگوست نه خائن خائن به این دستگاه راه پیدا نمی کند |
|||
|
۲۳:۱۴, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: حالا چطوری می توان منکر ارتباط این افراد با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شد ! نقل قول: آن را که خبر شد خبرش باز ...................... نیامد |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اگه قرار هست به شعر باشه.
بی خبری که خبر ندارد گفت : آنرا که خبر شد خبرش باز نیامد. یک سوال : آن کسانی که ادعا می کنند کسانی که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیده اند. ادعا نمی کنند که امام زمان را دیده اند. اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ندیده اند چطور ادعا می کنند که کس دیگری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ندیده ؟! ( از کجا خبر دارند ) و اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیده اند بنا به گفته شما نباید بگویند کسی که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دید نمی گوید که امام زمان را دیده. ( چون وقتی که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را می بینند بنا به گفته شما جایز نیست در مورد اون صحبت کنند ) پس نتیجه این می شود. کسی که می گوید ادعا در مورد دیدن امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دروغ است. خود دروغ گوست. چرا که اگر دیده ای نمی توانی ادعا کنی و اگر ندیده ای حق نداری انکار کنی. اینکه بخواهید استدلال کنید که ما از احادیث گذشته اینچنین برداشتی می کنیم. هم مغالطه است. چرا که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) زنده و حاضر است. و خود می دانیم که ولی زنده امرش بر ولی که در میان مردم نیست.اولویت دارد. یعنی موقع که امام صادق (علیه السلام) حرفی را می زند کسی نمی تواند بگوید حضرت علی (علیه السلام) حرف دیگری را زد. چرا که هم جهالت خود را نشان داده و هم عداوت خود را. و احادیثی هم وجود دارد. که می گوید اگر شخصی به دروغ ادعایی کند و شخصی هم فرض کند و حرف او را راست بداند و بدان عمل کند به فرض اینکه این حرف از معصوم است. اجر او محفوظ است. و نتیجه این موضوع هم این است. فرض کنید ده نفر ادعایی در مورد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بودن دارند. بر ما روشن است که نه نفر دروغ می گویند. و ممکن یکی راست بگوید یا او هم دروغ بگوید. رفتن به سمت کسی که به نظر صالح تر می آید صحیح تر است. تا انکار همه آنها. مگر اینکه مفسده آنها روشن باشد. که باز در این صورت اگر ما از خوارج باشیم. امام زمان از نظر ما خارج از دین است! و صاحب مفسده. |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من به خاطر بحرانی که الان دامن گیر دوستانم شده و با معرفی یکی از کاربرامون تاپیک رو خوندم
با صحبت هایی که انجام دادیم من هم با اصل قضیه موافقم چون طرف مقابل که در موردش حرف می زنه آقای معاون رو میشناسم این اواخر خیلی خراب شده بود و کلا همه طردش کردن با این حال در مورد بقیه هم تا حدودی صدق می کنه چون هستند کسایی که مثل این بابا هستند این سادگی یه عده است که بدون تحقیق اعتماد کردن به این فرد |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ببینید اقای ار ان اچ
من همه بحثتون رو نخوندم . اما ما تکلیفمون تکذیب است . همینطور هم که گفتم . ممکنه دیدن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هیچ افتخاری نباشه . و انکس که ادعای دیدن میکند اگر قرار باشد دیدنش اثبات شود خود معصوم نشانه ای به او میدهد . مثل گردنبندی که در ماجرای جمکران به اون فرد دادند . اگر مطلب رو میخوندید متوجه میشدید خیلی ها ممکنه دروغ هم نگن . ولی امر برشون مشتبه شده است . فعلا اصل بر ندیدن است . خلافش که خیلی هم نادره باید اثبات بشه . که اثباتش هم اسون نیست . اگر قرار باشه هر کی رسید ادعایی مطرح کنه که ... |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نظر من جنبه درونی آدما هم مهمه و امام هم بهش واقفه میدونه کی آرامش داره و دیدار امام رو برای خودش میخواد و کی میخواد ازش تجارت راه بندازه مسلما خود امام اجازه ملاقات به کسی که بعدا بخواد از مردم سواستفاده کنه یا به خاطر این امر افتخار کنه به خودش رو نمیده پس تا حدودی هر انسان عاقلی باید بفهمه اونی که میاد جار میزنه آییییییی امام رو دیدم بیاین مرید من بشین دروغگویی بیش نیست
|
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۲:۳۳ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
والا همش از تنهاییه!
انسان وقتی نافرمانی خدایش رو میکنه شیطان او رو به سمت خودش میکشه مثلا برید سایت من و ببینید چه چرت و پرتای نوشتم! شیاطان اینه, من البته از کارهایم توبه کرده ام یعنی نمیدونم, گناه میکنم اصلا دیوونه شده ام شاید درست بگویم و یا شاید درست نگویم به نظر شما چطور میشه از این عذاب فکری که - نمونه اش در سایتم هست - رها بشوم؟ پس امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کی ظهور میکنه تا دستش رو بر سر ما بکشه تا عقلمون کار کنه؟ میدونید شدم مثل یک بز, (تو روایات این وضع توصیف شده) مهم نیست باهام چه رفتاری کنند گردنم رو با ساطور بزنن با نخ ببرند ذبح اسلامی بکنند یا زنده زنده در آتش بسوزونم از رحمت خدا مایوس نیستم چون خودش فرموده که مومنین رو به این حالی که هستند نمیگذاره |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تبلیغات بر ضد امام مهدی عجل الله تعالی فرج الشریف | قبیله منتظر | 1 | 1,570 |
۲۷/شهریور/۹۵ ۱۳:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,051 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| پاسخ آيت الله جوادي آملي به چهار پرسش درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,688 |
۱/تیر/۹۴ ۱۱:۰۷ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| وجودامام زمان(عجل الله) | علمدار133 | 3 | 2,515 |
۹/تیر/۹۱ ۲:۵۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| امكان ملاقات با امام زمان ـ عجل الله تعالی فرجه ـ | میثاق | 0 | 1,816 |
۲۰/آبان/۹۰ ۱۰:۵۹ آخرین ارسال: میثاق |
|