|
معیار موافقت و مخالفت؟؟(خود یا خدا)
|
|
۳:۰۱, ۱۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۳:۰۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک بحثی بود که من بارها خواستم مطرح کنم ولی صرف نظر کردم به دلایل زیاد اول بگم که خود من در این مورد معصوم نیستم (حالا مگه جاهای دیگه بودم!) مطلب چه بود؟ اینکه شما بر چه مبنایی با یک نفر موافقت یا مخالفت می کنید؟ بر چه اساسی امتیاز می دهید؟ البته این در مقیاس کوچک است در مقیاس بزرگ تر و اصلی یکی از مهم ترین بحث های اسلام است اینکه با یک مقوله عشیره ای برخورد کنیم یا بر اساس هوا و هوس و سود و زیان نه بر اساس رضای خدا قل ان كان آباوكم و ابناوكم و اخوانكم و ازواجكم و عشيرتكم و اموال اقترفتموها و تجاره تخشون كسادها و مساكن ترضونها احب اليكم من الله و رسوله و جهاد في سبيله فتربصوا حتي ياتي الله بامره و الله لا يهدي القوم الفاسقين(توبه24) بگو اگر پدران و پسران و برادران و زنان و خاندان شما و اموالى كه گرد آوردهايد و تجارتى كه از كسادش بيمناكيد و سراهايى را كه خوش مىداريد نزد شما از خدا و پيامبرش و جهاد در راه وى دوستداشتنىتر است پس منتظر باشيد تا خدا فرمانش را [به اجرا در]آورد و خداوند گروه فاسقان را راهنمايى نمىكند برای چه با وی مخالفت کردی؟ برای چه با او موافقت کردی؟ دوستت بود؟ از قیافش خوشت اومد؟ با هم صنمی دارید؟ همکارید؟ جرأتشو داری اگر دوستت اشتباهی کرد به او تذکر بدهی و با او مخالفت کنی؟ و جرأتشو داری اگر کسی که مثلاً یا واقعاً بدخواه توست حرف درستی زد با او موافقت کنی؟(البته این شامل نکته ریز هم میشه) ببخشید رک گفتم اگر دعوایی دارید اول به سید ابراهیم بگید که با تاپیک موافقت کرد!!!! اگر هم موردی بنظرتون رسید که شامل حال من می شد و من ندیدم به من یادآوری کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۴, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۱۴:۱۱)عبدالرحیم نوشته است: منظورم این نبود که جریان بین گروهی پشت پرده جریان داردنه! خواهش میکنم. ![]() برای من هم همون تداعی کرد. منظورم همین بود که آیا روی فکر و اندیشهی فردی که اظهار نظر کرده قضاوت میکنیم که این جریان در فکرشون وجود داشته؟ |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:منظورم همین بود که آیا روی فکر و اندیشهی فردی که اظهار نظر کرده قضاوت میکنیم که این جریان در فکرشون وجود داشته؟ قضاوت ، نه وقتی مشاهده میشود چندین نوبت اینکار صورت میگیرد معلوم میشود بغیر از مطلب ،موضوعات دیگری هم دخیل است. |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۵:۲۲ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:متوجه نمیشم از کجا میفهمیم چندین نوبت این کار صورت میگیره؟! ببنید خواستید یه نمونه کار نشون بدم ![]() در یه سایتی یه مطلب گذاشتم که مخالف مدیر سایت بود و همه حتی مدیر سایت قبول داشت و توجیه کرد حرف اشتباهش را با یه حرف دیگر تشکر از اینکه خود اعتراف به اشتباه دارد و بعد دوباره اون اشتباه را میکند و بعد از هر ارسال پر از توهین تشکر نشان از چه داشت؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۵:۳۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۱۵:۰۰)عبدالرحیم نوشته است: در یه سایتی یه مطلب گذاشتم که مخالف مدیر سایت بود و همه حتی مدیر سایت قبول داشتمن نمیگم که ممکن نیست یه جا چنین چیزی رخ بده، فقط میگم باید خیلی مراقب باشیم که مفروضاتمون حقیقی باشن و نتیجهگیریمون بیعیب باشه. اگه مورد تابلویی نباشه، این کار اونقدر زحمت داره که به خطر اشتباه قضاوت کردنش نمیارزه. و نیز میگم حتی اگه چندین بار یه چیز اتفاق افتاده باشه، نمیشه گفت همیشه دفعات بعد نیز جریان این خواهدبود. هیچ پیشبینیای در مورد رفتار انسان در آینده وجود نداره. شاید رفتار یه نفر همیشه یه جور باشه، ولی ما راهی نداریم برای اینکه این رو بفهمیم. |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۵:۴۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:من نمیگم که ممکن نیست یه جا چنین چیزی رخ بده، فقط میگم باید خیلی مراقب باشیم که مفروضاتمون حقیقی باشن و نتیجهگیریمون بیعیب باشه. اگه مورد تابلویی نباشه، این کار اونقدر زحمت داره که به خطر اشتباه قضاوت کردنش نمیارزه. بله و دقیقا ،سعیم هم همیشه اینگونه بوده است که این نکات را رعایت نمایم بشخصه از یاداوری و تذکر شما هم تشکر میکنم ![]() ![]() یاعلی. |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
هیچ وقت فکر نمیکردم این موضوع اینقدر مهمه
تا اینکه چند وقت پیش یکی از دوستان در پ.خ همین سوال رو از من پرسید که چرا برای کاربرانی تشکر گذاشتم برام خیلی عجیب بود، که چرا کاربران نسبت به این موضوع حساسند! (هرچند گاهی فقط در یک مورد همین موضوع برای خودم سوال شده بود ...) فکر میکردم این یک موضوع شخصیه اما انگار خیلی فراتر از ........... اما این موضوع تشکر زدن یا نزدن نمی تونه دلیل خوبی برای قضاوت درمورد اشخاص باشه نقل قول:
|
|||
|
|
۱:۰۶, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)