|
تحصیل تزریقی (کوشا جان!)
|
|
۰:۲۳, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۰:۲۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به بهانه یکی از تبلیغات تلویزیونی این تاپیک رو زدم در این تبلیغ به نظر من سخیف گفته میشه کوشاجان علت پیشرفتت چی بود؟ میگه ما تو کانون برنامه ریزی داریم و .... یعنی رسما آموزش پرورش در این تبلیغ به فنا رفته خب اصلا سیستم آموزشی باید چطور باشد؟ باید مقادیری اطلاعات در مدت زمان معینی در مغز دانش آموزان تزریق شود و در آخر هم مدرک خود را قاب شده به دیوار بزنند مهم ترین مسئله در یک سیستم آموزشی یاد دادن خوب علم نیست بلکه یاد دادن چگونه فکر کردن است علم دیر یا زود بدست می آید ولی افرادی موفق هستند که بهتر فکر کنند حال در سیستم آموزشی ما در ایران چگونه است؟ در مدرسه به محصل می گویند دانش آموز که همین هم غلط است ولی بدتر از آن در دانشگاه است که به شخص محصل دانشجو می گویند ولی عین یک دانش آموز فرصت فکر کردن به وی نمی دهند در گذشته دور اگر در ممالک اسلامی پیشرفتی در علم داشتیم علتش نظام آموزشی درست بر مبنای بحث و تحقیق بود از کاربران تقاضا دارم نظرات خود را بگویند |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۶, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۱:۳۲)lord_crusader نوشته است: کار خوبی کردی ![]() ![]() ![]() نه ! من بچه درسخونی هستم!!!!!! بعد معلمای دبیرستانم با معلمای خصوصیم فرق می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه ساعتی سی چهل هزارتومن میدم نه صد تومن ک یکی از بچه ها نوشته ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۱۹:۵۳ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۱:۵۴)Mahsany نوشته است: شما روتون زیاده.استاد مگه خله بیاد با دویست هزار تومن اینکار و بکنه.تازه اگرم باشه اخر سر سر از حراست درمیاره.بعدش بجای اینکارا برید درستون و بخونید پولیتونم بذارید توی کیفتون شاید یه چیزی م یاد گرفتید..شااااااید!!!اتفاقا اولین کسی که فهمید نگهبان دانشگاه بود هیچ اتفاقی هم نیوفتاد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیامدهای تحصیل و اشتغال نابهجا برای بانوان | قبیله منتظر | 0 | 971 |
۹/فروردین/۹۵ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: قبیله منتظر |