|
واکاوی معضلات زن امروز
|
|
۲۰:۵۸, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۳:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
تایپکی تحت نهایت زن بودن توسط عبدالرحمن مطرح شد که به دلایلی حذف شد در این راستا سوالی دارم میدانیم که زن بودن در همسر بودن خلاصه نمیشود یک زن میتواند 4نقش داشته باشد 1.مادر بودن 2.همسر بودن 3.دختر بودن 4.خواهر بودن بحثهایی در پست های مختلفی صورت گرفت که در واقع جز جدل کردن به نتیجه خاصی نرسیدیم ایا حقوق یک زن تنها تحت عنوان نقش همسری نادیده گرفته میشود؟ یا این نادیده گرفتن شامل نقشهای دیگر زن هم میشود؟ . . . اما در خصوص تایپک نهایت زن بودن اسلام هیچ گاه زن را محدود به خانه داری نکرده و زن میتواند به امور خارج منزل بپردازد میتواند شغل داشته باشد ادامه تحصیل دهد میتواند ورزش کند..... اما وظیفه اصلی یک زن مدیریت خانواده است وتمام اموری که از انها نام بردیم نباید این وظیفه اصلی را تحت شعاع قرار دهد در جامعه امروزی اگر به دید عمیق نگاه کنیم معمولا یک زن به تمام امور فرعی میپردازد و از وظیفه اصلی خود غافل مانده است و این به نوبه خود سرچشمه بسیاری از مشکلات......... |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۶, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
نقل قول:قرار شد آقايون اينجا نظر ندن و فقط حرف خانمها رو بشنون خب این بحث ها رو ببرید توی یاهو کنفرانس بذارید چه دلیلی داره توی یه فضای عمومی مثه تالار قرار بدید ؟ ![]() نقل قول:نظراتی از قبیل "به به" و "چه چه" و شماها چقدر خوب دارین بحث میکنین و ... بحث بسیار خوبیه و نظرات شما هم بسیار منطقیه و حقیر دارم از بحث استفاده میکنم با تشکر .
|
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
5 دقیقه میری به کارت برسی میای میبینی تاپیک شونصد صفحه اضافه شده
ببخشید من باز وسط بحث سنگین دنیای زنان پارازیت میدم ، میدونم بی ربطه ---------------- نقل قول:حقیقتش هم بگم میخواستم آمار خیانت در خانواده ها رو دربیارم.اگه من جای شما میبودم فکر کنم همون روز اول ![]() نقل قول: من که همش درحال خندیدنم با این سریال های صدتایه غازشون .این کره ای ها تو هندی سازی، هندی ها رو میذارن تو جیبشون-------------- ترنم جان ![]() در مورد توهم از سایر دوستان پرسیده بودی نقل قول:به نظرتون با بچه اي كه غرق تو توهمه چيكار بايد كرد؟؟؟؟ مرز بین توهم و تخیل خیلی باریکه و تشخیصش خیلی سخته گاهی در بچه هایی که سندروم بیش فعالی دارند این مورد خیلی نمود داره ،مخصوصا در پسران درواقع چون بچه ها نیمکره راست مغزشون نسبت به چپ فعال تر هست قوه تخیلشون خیلی قویه شاید این مورد رو در استعداد نقاشی دیده باشی همینطور که بزرگتر میشن استعداد نقاشی ضعیفتر میشه اگه به یک بزرگسال بگی برات نقاشی بکشه فرقی با نقاشی های دوران کودکیش نداره اگه مادر و پدر نتونتن بخوبی این موضوع رو حل کنند و این تخیل رو به شیوه صحیح پرورش ندهتد نتیجه اش میشه توهم زدن! حتی در بزرگسالی هم ممکنه ادامه داشته باشه، مادر و پدری که بی حوصله شدند و بچه اشون رو پای بازی کامپیوتری میذارن باید هم منتظر عواقبش باشند آخه تا چه حد با خودمون بگیم این ها جهل پدر و مادره، چقدر آدم ها بی حوصله شدند البته این مورد خود بن تن بینی در پسران خیلی شایعه ، مورد بوده وقتی برای پسر بچه قصه بز زنگوله پا رو سر کلاس نقاشی گفتن بچه تو شلوارش خرابکاری کرده ،بردن شلوارشو عوض کرده هنوز وارد کلاس نشده میگه من قهرمانم! (همینطور خود سیندرلا بینی در دختران که ممکنه تا اخر عمر گرفتارش باشند- فکر کنم این یکی خیلی ملموس باشه )خیلی بررسی روانشناسی قوی و دقیق میخواد این موضوع و حلش تنها از عهده مربی ومعلم برنمیاد ،گاهی اون بچه میخواد چیزی باشه که همیشه پدر و مادرش انتظارشو ازش داشتن و یا بلعکس، این عکس پایین رو ببین (ببخشید مجبور شدم عکس رو خیلی کوچیک کنم تا راحت لود بشه) ![]() ![]() خداییش راست میگن تربیت بچه وظیفه سنگینیه خدایا به همه پدران مادران (همچنین به خاله ها و عمه ها - عمو و دایی رو نمیگم )صبر جمیل و اجر جزیل اعطا بفرما------- پ.ن دوستان راست میگن خیلی هم دنیای خانم ها رو واشکافی نکنین خطرناکه
|
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
زن ها هیچ دنیایی ندارن و به نظرم دنیاشون فقط شوهر و بچه شونه
خب این چه دنیاییه؟ توی دنیای خانم ها هیچ خبری نیست جز حقارت و ذلالت زن. |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۱۱:۵۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۲ ۱۶:۳۷)دغویه نوشته است: زن ها هیچ دنیایی ندارن و به نظرم دنیاشون فقط شوهر و بچه شونهآیا مردهایی که زندگیشون فقط زن و بچه و پول و شغل و ماشین هست، دنیای پرمقداری دارن؟ بلکه نه فقط زنها، تمام کسانی که جهانشون به دنیا خلاصه میشه اینچنین هستند. کسانی که غافل باشن از نوشیدن شربت گوارایی که خداوند در پیمانهی این جهان میریزه، نباید متعجب بشن از اینکه گاز زدن خود پیمانه اصلاً خوشایند نخواهدبود. به قول مولانا: بی فیض شربتهای تو عالم تهی پیمانهای
|
|||
|
|
۱:۱۹, ۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۲ ۱:۲۳ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
نقل قول:مردان داراى ولایت بر زنانند از آن جهت که خدا مردان را بر زنان برترى داده (قدرت بدنى، تولیدى و اراده بیشترى دارند) و از آن جهت که از اموال خود نفقه میدهند، پس زنانِ شایسته، فرمان بردارند (۲۳/آذر/۹۲ ۲۳:۱۷)هادی... نوشته است:ولایتمداری ارتباطی با گرامی بودن در نزد خداوند ندارد یک ارتباط این دو رو بگو؟ ارتباط گرامی بودن در نزد خدا با ولاتمداری مردان بر زنان چیست؟ مردان داراى ولایت بر زنانند از آن جهت که خدا مردان را بر زنان برترى داده (قدرت بدنى، تولیدى و اراده بیشترى دارند) و از آن جهت که از اموال خود نفقه میدهند، پس زنانِ شایسته، فرمان بردارند همچنین برخی پیامبران از برخی دیگر برتر هستند آن پیامبران، ما بعضى از آنان را بر بعضى برترى دادیم. از آنان کسى بود که خداوند با او سخن گفته و درجات بعضى از آنان را بالا برد، و به عیسى بن مریم نشانههاى روشن (و معجزات) دادیم و او را با روح القدس (جبرئیل) تأیید نمودیم |
|||
|
۱:۲۸, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
تو قرآن و حدیث نداریم چنین فضلیتی رو
داریم؟ علت اینکه زن باید مطیع مرد باشه هم خصوصیات همدیگه هست مکمل هم هستن |
|||
|
|
۱:۴۳, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
مرد ولایتی بر زن نداره ، شاید برتری جسمی و ... داشته باشه ، اما ولایتی بهشون نداریم...
درستش اینه که بگیم خوبه که زن مطیعِ شوهرش باشه... لحن صحبت کردن شما ، باعث می شه دوباره یه جنبشِ ضد مرد راه بیفته تو این تالار... |
|||
|
|
۱:۵۴, ۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۲ ۱:۵۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
صادقه بهتون بگم این لفظ من نیست لفظ دقیق قرآن
من اصلا چیزی از خودم نگفتم همش از قرآنه...منم معنیش نکردم نقل قول: بازم شما چیزی گفتید که مبادا دیگران فکر کنن شما قدرت تکلم ندارید !!!؟؟؟؟در مثل مناقشه نیست در مورد برتری یک مثالی زدم واقعا مبهم بود یا هدف کل کل؟ (۱/دی/۹۲ ۱:۴۳)هادی... نوشته است: مرد ولایتی بر زن نداره ، شاید برتری جسمی و ... داشته باشه ، اما ولایتی بهشون نداریم...زن و شوهر رو عرض کردم نه بقیه من بر هیچ دختری و پسر و کودک و نوجوانی ولایت ندارم مرد بر همسر خود ولایت داره مرد بر همسر خود برتری داره مرد بر زن برتری داره |
|||
|
۲:۰۵, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
من نظر دوستان رو به معنی قوامون جلب میکنم
قوامون معنی ولایت نمیده نکته بعدی اینه که در قران زن با واژه های مختلف اومده امراة - النسا و ... حافظه ام ندارم اما در جایی خونده بودم که یکی از اینها بیاد یعنی نقش اجتماعی زن،اون یکی بیاد فلان معنی و ... پس لطفا دقیق معنی کنیم بعضا ایه های قران رو معنی نکنیم هم بهتره چون واژه های عربی با ما خیلی فرق داره اما قوامون از اونجایی که مرد نقش اجتماعی زیادی در جامعه بهش محول شده،به عبارتی اگه جنگ شه و مرد نره معصیت کرده اما زن نه،مرد باید نفقه زن و بچه و اگه اشتباه نکنم و والدین محتاج شن هم باید به همه نفقه بده،اگه نده گناه کرده اما زن نه و ... لذا چون مسئولیت بیشتری داره پس حقوق بیشتری داره،امتیازات بیشتری داره تازه این یکی از معانی نهفته در ایه است در ضمن بهتره ایه به صورت جزیی از کل در سوره معنی شه |
|||
|
|
۲:۰۷, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازدواج دختران جوان با مردانی به سن پدرشان! واکاوی علت!! | AMINI | 0 | 1,140 |
۲۰/آبان/۹۵ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: AMINI |
|

من که همش درحال خندیدنم با این سریال های صدتایه غازشون .این کره ای ها تو هندی سازی، هندی ها رو میذارن تو جیبشون
)![[تصویر: 82988916425914278664.jpg]](http://upload7.ir/images/82988916425914278664.jpg)
)صبر جمیل و اجر جزیل اعطا بفرما

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)