کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا ارسالهای بنده حذف شده
۲۰:۲۷, ۲۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم جای این پست کجاست؟
بهر حال گرچه میدانم که پاسخ منطقی دریافت نمیکنم اما گاهی سکوت جایز نیست.
ابتدا اینکه قرار بر این بود که پستهای مناظره اینجانب در این تالار حذف نگردد.
اما بنده مشاهده کردم تعدادی از ارسالها در تاپیک زیر حذف شده است:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29750.html[/font]

[font=B Zar]
به وحید 110 پیام دادیم علت حذف را جویا شدیم فرمودند:
((در مورد حذف پست خودتون گفتید چرا با توهین برخورد نمیشه و گفتید همه رو پاک کنید و برگردونید به حالت اول منتها اگر نظرتان این است که برگردانم حرفی نیست . ولی این به هم پریدن ها چیز جالبی برای نمایش ندارد))
تاپیک را دوستان به خاطر دارند کاربری حضور پیدا کردند و سخنان بنده رافله ای و بی مدرک خواندند آقای وحید 110 در حمایت ایشان نوشتند : من در این بحث دخالت نمیکنم. بنده هم پاسخی کامل به سخنان آن کاربر دادم که ناگهان ورق برگشت و جناب وحید 110 که فرموده بودند دخالت نمی کنند چون دیدند اوضاع برخلاف تصورشان به ضررایشان پیش رفت و آن کاربر بجز توهین و اسپم چیزی در چنته ندارند حضور پیدا کردند واز کاربر خواستند ادامه ندهند.

نکته جالب این است که وحید 110 خطاب به بنده نوشتند: ((این به هم پریدنها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) و به این بهانه پستهای بنده را (حتی آنهایی که سند و مدرک از کتب شیعی بود) حذف کردند ولی آخرین ارسال متعلق به خانم فرمیسک رانگاه داشتند!
آیا پست خانم فرمیسک مرتبط بوده که حذف نشده؟
دلیل اینهمه دشمنی و کینه با خانم فرمیسک در این تالار چیست؟ اگر حضور یک کاربر سنی که به وحدت و به شیعیان علاقه داشت باعث ناراحتی شمایان می شده است عرض کنم این خانم با مجاهدت های بسیار شمایان علاقه اش را به شیعیان از دست داده است بنابراین نگران این نباشید که شخصی که ممکن است باعث وحدت بین شیعه و سنی گردد؛وارد تالار شود!
نکته دوم اینکه: خانم فرمیسک را قبل از آخرین ارسالشان در این تاپیک مسدود کردید و پستهای ایشان را به حالت تایید به وسیله ناظران بردید.چرا؟
ایشان قبل از آخرین ارسالشان چه نوشته بودند که باید ارسالهایشان به حالت تایید برود؟ آنها را بیاورید.

سابقا همین اتفاق برای خانم آتوسا افتاد و این کاربر بدون دلیل موجه مسدود شد و آقای وحید 110 در برابر اعتراض بنده پستی را که این خانم بعد از مسدودشدن نوشته بودند دلیلی برای مسدود شدنشان عنوان کردند!!
ظاهرا مدیران این تالار علم غیب دارند و می دانند کاربران در آینده چه مینویسند که آنها را قبل از آن ارسال مسدود می کنند و بسیار جالب است که دقیقا ارسالی را که آنان بعد از مسدود شدن پست کرده اند تایید می کنند تا برای مسدودکردنشان دلیل هم داشته باشند!

در حال حاضر هم ظاهرا کاربری به زنان اهانت میکند و خانم آتوسا مودبانه اعتراض می کنند.اما خانم آتوسا مسدود و آن کاربر به فعالیتشان ادامه میدهند.
لازم نیست اکنون ارسالهای خانم آتوسا بعد از مسدود شدنشان را به عنوان دلیل بیاورید. (همچنان که سابقا چنین کردید) و همچنان که ابتدا خانم فرمیسک را بدون دلیل مسدود کردید بعد آخرین ارسالشان را تایید کردید.

بنده فقط این ارسال را به این جهت می فرستم که برای شمایان احساس تاسف میکنم.
امیدوارم خداوند شما را هدایت کند. زیرا اینکه کاربری با اهانت به خانمهامسدود نشود و کاربر دیگر بدون اهانت مسدود شود نشانگر این است که کاربر اول به احتمال زیاد یوزری متعلق به همان مدیر است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، فرمیسک

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۰, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۰۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۵۶)عایشه نوشته است:  بنده به کنایه و تمسخر جملات شما را خوب و مودبانه گفتم.
کجای نوشته شما مودبانه بود! شما بنده را آقا خطاب کردید و توهین آمیز صحبت کردید (که برای بنده اهمیت ندارد و ناراحت نشدم)
خانم فرمیسک ناظر سینمایی ماست و ما تا وقتی فرد را از نزدیک نبینیم کسی را ناظر نمی کنیم.
ما اجازه نمیدهیم یک فرد ناشناس نظارتی در تالار ما بر عهده بگیرد.
خانم آتوسا و پدرشان را نیز سایر مدیران تالار از نزدیک دیده اند.

بنده از بس گفتم دلیل و برهان تیک دلیلو برهان گرفته امAngel
کسی از شما در مورد تالارتون نپرسید!
چون کسی به صورت خیالی فکر نمی کنه چنین تالاری وجود داره!
بله حرف شما قبول
شما هم تالار دارید
در آن هم ناظرین با شناختی دارید
خیلی هم دقت می کنید در انتخابشون
همه فهمیدیممممم
بحث رو عوض کنیدSmile

بنده از شما پاسخگویی می خوام نه توصیفات یه چیز خیالی!

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، یاســین ، مجنون الحسین ، صهبا ، فاطمه خانم ، رمز شب ، Ali#59
۱۹:۰۱, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #52
آواتار
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۵۶)عایشه نوشته است:  بنده به کنایه و تمسخر جملات شما را خوب و مودبانه گفتم.
کجای نوشته شما مودبانه بود! شما بنده را آقا خطاب کردید و توهین آمیز صحبت کردید (که برای بنده اهمیت ندارد و ناراحت نشدم)
خانم فرمیسک ناظر سینمایی ماست و ما تا وقتی فرد را از نزدیک نبینیم کسی را ناظر نمی کنیم.
ما اجازه نمیدهیم یک فرد ناشناس نظارتی در تالار ما بر عهده بگیرد.
خانم آتوسا و پدرشان را نیز سایر مدیران تالار از نزدیک دیده اند.

چندتا مثال بیارم که خودتون مدیران اینجا را اینگونه تهمت زده اید.... بهر حال من که دارم عرض میکنم اصلا خود حقیر یوزرهای زیادی داشته و دارم...

خب که چی؟؟؟ شما به این ها چه کاردارید؟ شما بحث علمی تان را دنبال کنید...

دوستان عزیز خودشان قضاوت میکنند... این رفتار شما را خود حقیر به شدت در جاهای دیگه دیدم و تجربه کردم.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، یاســین ، مجنون الحسین ، صهبا ، فاطمه خانم
۱۹:۰۲, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #53
آواتار
بحث را مانند تاپیک قبل منحرف نکنید تا بنده پاسخ سوالاتم را بگیرم.
چرا در تاپیک کاربر ابوتراب پستهای بنده حذف شده ولی اصل تاپیک باقی مانده؟
چرا در تاپیک وصیت پیامبر پستهای بنده که مرتبط بود حذف شده ولی نوشته خانم فرمیسک باقی مانده؟

لطفا بحث را منحرف نکنید و مانند ابراهیم! سعی نکنید پای کاربران را به پرسشهایی که بنده از مدیران دارم باز کنید.
۱۹:۰۳, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۰۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #54
آواتار
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۸:۰۵)عایشه نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
مدیران تالار می توانم بپرسم چرا ارسالهای بنده در تاپیک زیر حذف شده؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29827.html

وحید 110 خودشان خواستار بسته شدن بحث تا انتهای امتحانات شدند و بنده موافقت کردم.
چرا اکنون تاپیک موجود است اما پاسخهای ما موجود نیست؟
آیا باز هم این یک بازی دیگر برای ایجاد درگیری است؟

اما ظاهرا با حذف پستهای ما در در تاپیک کاربر ابوتراب قصد دارید تظاهر کنید که ما بحث را رها کردیم.

بسم الله الرّحمن الرّحیم

این تاپیک، همون شب توسط وحید110 بسته شد.
ولی قبلش بنده و وحید110 به جناب ابوتراب تذکر نسبتا تندی دادیم. و ایشون 6 روز محروم از حضور شدند.
این تاپیک توسط آقاوحید بسته شد. ولی ایشون نظرشون این نبود که تاپیک حذف بشه.
وقتی من دیدم حذف شد، (و نمیدونم چه کسی حذف کرد،) از یکی از مدیران درخواست کردم که تاپیک رو برگردونه و تاپیک برگشت. اما بدون ارسال های شما و پاسخ های من و وحید به جناب ابوتراب.
اون مدیری که این تاپیک رو به درخواست من برگردوند، اصلا از این جریانات مطلع نبود.
من به ایشون گفتم که اگه ممکنه، دنبال ارسال هاش هم برن و اونها رو هم برگردونن ولی خب ایشون هم وقت کافی برای انجام این کار نداشتن.
و من هم بیخیال شدم.

ولی میدونستم که اگه اون ارسال ها برنگرده، یک روزی چنین اتفاقی میفته...

اگه ممکنه، کسی حرف نزنه. من خودم ان شاء الله پاسخگو هستم.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عایشه ، ترنم ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، یاســین ، مجنون الحسین ، صهبا ، فاطمه خانم
۱۹:۰۸, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۳۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #55
آواتار
آقای عایشه

دقت کردید عجب اعتماد به نفس کاذبی دارید؟

چند بار بپرسم؟

آدرس تالارتون رو بده

یا دروغ میگی یا تالارت انقدر آشناست که از آشکار شدن ماهیت تیم مدیریتیش می ترسی

و در ضمن وایسا تا آخر تا جواب های شما در تاپیکهای اعتقادی داده شود

اگر شما با شخصیت های خیالی خرزو خان و زن ملوان زبل دیدار داشتی من با 20 نفر از کاربران این تالار از نزدیک نشست برخاست داشتم و دارم

بسه انقدر اعتماد به نفس کاذب

هرچی ما صبوری می کنیم شما گستاخ تر میشی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، Ali#59
۱۹:۰۸, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۰۹ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #56
آواتار
سپاس آقای این المنتظر از پاسخ جامعتون
جا داره از شما تشکر کنم که در این مدت با حوصله بسیار به پرسشهای خانم آتوسا (که قبول دارم به دلیل سن کم گاهی شیطنت هم دارند و احتمالا شما را هم اذیت کرده اند) پاسخ دادید.
بنده پاسخم را گرفتم.
پس بقیه بحثهای اعتقادی تا زمان حضور آقای وحید 110
خدانگهدار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، أین المنتظر ، ترنم ، فاطمه خانم
۱۹:۰۸, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۱۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #57
آواتار
نقل قول:کجای نوشته شما مودبانه بود! شما بنده را آقا خطاب کردید و توهین آمیز صحبت کردید (که برای بنده اهمیت ندارد و ناراحت نشدم)
شما چندین و جند بار برای فاطمه خانم و دیگر بانوان از همین عبارت استفاده کردید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منطق شما آدم رو به خنده می اندازد ....
به یک هم چین چیزی که خودتون چندین و چند بار انجامش داده اید می گویید توهین؟؟؟؟؟؟
فکر نکنید ما نمی فهمیم همه ی این جو فرافکنی ها در تاپیک های مختلف برای این است که کوچکترین حرف از گل نازک تری به خودتون رو بزرگ جلوه بدهید و بعدش بروید مظلوم نمایید و همان روش اساتیدتون... بارها دیده ایم ..... WinkWink
شما یکی از موهبت های تالار هستید برای ما ... دیگه مثل شما رو از کجا پیدا کنیم انقدر در محکم کردن ما و دوستانمون در عقائد شیعه مفید باشد SmileAngel
بعضی مواقع می شینم فکر می کنم چه کار خوبی کردیم که خدا چون شمایی رو نصیب ما و تالار ما کرده است ...

خواستید آدرس تالارتون رو بدهید تشریف بیاریم خدمتتون!!!!!!!!!
چرا از این درخواست طفره می روید؟؟؟
این خودش نشانه ای نیست بر ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، ترنم ، مجنون العباس ، یاســین ، مجنون الحسین ، صهبا ، فاطمه خانم ، Ali#59
۱۹:۰۸, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۰۲)عایشه نوشته است:  بحث را مانند تاپیک قبل منحرف نکنید تا بنده پاسخ سوالاتم را بگیرم.
چرا در تاپیک کاربر ابوتراب پستهای بنده حذف شده ولی اصل تاپیک باقی مانده؟
چرا در تاپیک وصیت پیامبر پستهای بنده که مرتبط بود حذف شده ولی نوشته خانم فرمیسک باقی مانده؟

لطفا بحث را منحرف نکنید و مانند ابراهیم! سعی نکنید پای کاربران را به پرسشهایی که بنده از مدیران دارم باز کنید.

اصلا به ذاته این بحث شما خودش منحرف است... اساس ورود شما به این تالار پاسخ به بحث های علمی با وحید 110 بود و بس. اینکه دیگه ورود کنید چرا فحش های فرمسیک پاک نشده و.. فکر نمکنید یه کم حاشیه پردازیه...

کاربر ابو تراب ارسال خاصی داشتند که باهاشون هم برخورد مقتضی انجام شد...

تنها خواهش و تمنای حقیر از حضورتان اینه که به این بحث ها خاتمه دهید و برگردید به مطالب قبلی تان.... چون حقیقتا داشتیم استفاده میکردیم.

منصفانه بگم برخی از سوالت و نقدهای شما هم به مذهب ما هم کمتر بیان شده بود و هم دارای چارچوب قابل ملاحظه ای بود... که باید خیلی روش تامل بشه.

حقیر خیلی خوشحال بودم که داره بحث های خوبی بین شما و وحید دنبال میشه که متاسفانه خورد به این حاشیه ها....Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، عبدالرحمن ، ترنم ، یاســین ، مجنون الحسین ، صهبا ، فاطمه خانم
۱۹:۱۶, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۰۸)عایشه نوشته است:  سپاس آقای این المنتظر از پاسخ جامعتون
جا داره از شما تشکر کنم که در این مدت با حوصله بسیار به پرسشهای خانم آتوسا (که قبول دارم به دلیل سن کم گاهی شیطنت هم دارند و احتمالا شما را هم اذیت کرده اند) پاسخ دادید.
بنده پاسخم را گرفتم.
پس بقیه بحثهای اعتقادی تا زمان حضور آقای وحید 110
خدانگهدار

عايشه جان بحثهاي اعتقادي شما از اول هم قرار بود بين شما و آقا وحيد بزرگوار باشه.ولي اين وسط شما همش ي ايرادي از ي جا گرفتيد.Smile

خب خداروشكر كه جواب سوالتونو جناب اين المنتظر دادند.

حالا شما هم لطفا جواب مارو بديد ديگه.Smile

سوالها:

اسم تالارتون؟؟

و اينكه خودتونم چندتا نام كاربري داريد؟؟

و اينكه كجا نوشته تغيير كاربر؟؟

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجنون العباس ، مجید املشی ، مجنون الحسین ، صهبا ، فاطمه خانم
۱۹:۱۹, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۲۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #60
آواتار
قسمت تغییر کاربری همان لاگ اوته

آقای عایشه فرار نکن و جواب رو بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا