|
چرا ارسالهای بنده حذف شده
|
|
۲۰:۲۷, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم جای این پست کجاست؟ بهر حال گرچه میدانم که پاسخ منطقی دریافت نمیکنم اما گاهی سکوت جایز نیست. ابتدا اینکه قرار بر این بود که پستهای مناظره اینجانب در این تالار حذف نگردد. اما بنده مشاهده کردم تعدادی از ارسالها در تاپیک زیر حذف شده است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29750.html[/font] [font=B Zar] به وحید 110 پیام دادیم علت حذف را جویا شدیم فرمودند: ((در مورد حذف پست خودتون گفتید چرا با توهین برخورد نمیشه و گفتید همه رو پاک کنید و برگردونید به حالت اول منتها اگر نظرتان این است که برگردانم حرفی نیست . ولی این به هم پریدن ها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) تاپیک را دوستان به خاطر دارند کاربری حضور پیدا کردند و سخنان بنده رافله ای و بی مدرک خواندند آقای وحید 110 در حمایت ایشان نوشتند : من در این بحث دخالت نمیکنم. بنده هم پاسخی کامل به سخنان آن کاربر دادم که ناگهان ورق برگشت و جناب وحید 110 که فرموده بودند دخالت نمی کنند چون دیدند اوضاع برخلاف تصورشان به ضررایشان پیش رفت و آن کاربر بجز توهین و اسپم چیزی در چنته ندارند حضور پیدا کردند واز کاربر خواستند ادامه ندهند. نکته جالب این است که وحید 110 خطاب به بنده نوشتند: ((این به هم پریدنها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) و به این بهانه پستهای بنده را (حتی آنهایی که سند و مدرک از کتب شیعی بود) حذف کردند ولی آخرین ارسال متعلق به خانم فرمیسک رانگاه داشتند! آیا پست خانم فرمیسک مرتبط بوده که حذف نشده؟ دلیل اینهمه دشمنی و کینه با خانم فرمیسک در این تالار چیست؟ اگر حضور یک کاربر سنی که به وحدت و به شیعیان علاقه داشت باعث ناراحتی شمایان می شده است عرض کنم این خانم با مجاهدت های بسیار شمایان علاقه اش را به شیعیان از دست داده است بنابراین نگران این نباشید که شخصی که ممکن است باعث وحدت بین شیعه و سنی گردد؛وارد تالار شود! نکته دوم اینکه: خانم فرمیسک را قبل از آخرین ارسالشان در این تاپیک مسدود کردید و پستهای ایشان را به حالت تایید به وسیله ناظران بردید.چرا؟ ایشان قبل از آخرین ارسالشان چه نوشته بودند که باید ارسالهایشان به حالت تایید برود؟ آنها را بیاورید. سابقا همین اتفاق برای خانم آتوسا افتاد و این کاربر بدون دلیل موجه مسدود شد و آقای وحید 110 در برابر اعتراض بنده پستی را که این خانم بعد از مسدودشدن نوشته بودند دلیلی برای مسدود شدنشان عنوان کردند!! ظاهرا مدیران این تالار علم غیب دارند و می دانند کاربران در آینده چه مینویسند که آنها را قبل از آن ارسال مسدود می کنند و بسیار جالب است که دقیقا ارسالی را که آنان بعد از مسدود شدن پست کرده اند تایید می کنند تا برای مسدودکردنشان دلیل هم داشته باشند! در حال حاضر هم ظاهرا کاربری به زنان اهانت میکند و خانم آتوسا مودبانه اعتراض می کنند.اما خانم آتوسا مسدود و آن کاربر به فعالیتشان ادامه میدهند. لازم نیست اکنون ارسالهای خانم آتوسا بعد از مسدود شدنشان را به عنوان دلیل بیاورید. (همچنان که سابقا چنین کردید) و همچنان که ابتدا خانم فرمیسک را بدون دلیل مسدود کردید بعد آخرین ارسالشان را تایید کردید. بنده فقط این ارسال را به این جهت می فرستم که برای شمایان احساس تاسف میکنم. امیدوارم خداوند شما را هدایت کند. زیرا اینکه کاربری با اهانت به خانمهامسدود نشود و کاربر دیگر بدون اهانت مسدود شود نشانگر این است که کاربر اول به احتمال زیاد یوزری متعلق به همان مدیر است. |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۷, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
چه خوبه که ایرانی را نیز یادتان است
انگار تازه وارد نیستید! ![]() در مورد وظایف منتظر هم یکیش اشداء علی الکفار هستش با فتنه گران سر سازش نداریم و لا یزید الظالمین الا خسارا آقای دروغگو پس ادعای تالار داری نکن شماها با فتنه گری در تالارهای مذهبی قصد سم پاشی دارید سپیده عقیلی وجود خارجی نداره ![]() دوست داشتید استعلام کنم ![]() اهل سنت گرامی حساب شما از ضد انقلاب ترسو جداست |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۰:۲۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز خواهش میکنم مسئله را تمام کنید...
این المنتظر گرامی پاسخ عایشه را دادند... این ها همه اش حاشیه است. کاربر عایشه در نظر ما یکی از نمایندهایی از عقلانیت اهل سنت عزیزهستند... خود من که بی صبرانه منتظر برگشت وحید و ادامه مباحث ایشان هستم... چشم... به وحید هم میگیم که تمام ارسال های شما برگردد... تا دیگه اعتراضی نداشته باشید.. حضرت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را که هر دو طرف قبول دارید با صلواتی نثار این بزرگوار به این بحث خاتمه دهید... |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۰:۲۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۴۲)skyeygirls نوشته است:اجازه بدید تذکر خوب شما رو تکمیل کنم. در ترجمهای که صورت گرفته، بخاطر نبود فعل، جمله متصل شده و معنی این میشه که «خشم از شیطان آفریده شده است» در حالی که در عربی با نبود فعل در جمله، فعل آن «است» میشه. پس ترجمهی صحیح حدیث این میشه که: خشم از شیطان است و شیطان از آتش آفریده شده است. حالا فکر میکنم این بیت خانم پروین اعتصامی هم منشأ گرفته از همین حدیث هست: زآتش بغیر آب فرو ننشاند / سوز و گداز و تندی و گرما را |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۲ ۲۰:۱۷)عبدالرحمن نوشته است: در مورد وظایف منتظر هم یکیش اشداء علی الکفار هستشحتما استعلام کنید. بنده مانند شما نیستم یک بار جنسیتم را زن و یک بار مرد اعلام کنم که سایرین به شما می گفتند خواهر!!! ![]() جالب است هر وقت کم می آورید متوسل به برچسب سیاسی می شوید!! بنده بیش از 7 سال است در دنیای مجازی هستم و یک ارسال سیاسی هم نداشته ام! ان شاءالله خداوند هداییتان کند خانم تلمیخا |
|||
|
۲۰:۳۱, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۰:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۲ ۲۰:۲۴)عایشه نوشته است: حتما استعلام کنید. بله تمام ضدانقلاب خود را از سیاست جدا می داند ولی همه کارهایش به سیاست ختم می شود کسی جنسیتشو زن اعلام نکرد دوستان شما خیلی پیگیر بودند و من جوابشونو نمیدادم ببینم چقدر کنجکاون که کاملا مشخصه با چند نفر در همین تالار رابطه دارید!!!!!!!! خوانندگان بعدا نگن توهم توطئه دارم همشون بهم وصلن و هر کدوم یه وظیفه دارن!!!! به سایرین سلام برسونید
|
|||
|
۲۰:۳۲, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . فکر می کنم کاملا تاپیک منحرف شده. جواب خانم عایشه هم فکر می کنم داده شده توسط این المنتظر.... تاپیک بسته می شود... و من الله توفیق |
|||
|
|
۱۰:۳۰, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۱۰:۴۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به اینکه بنده باید به این موضوع پاسخ میدادم و دسترسی به نت هم ندارم . (الان هم فقط برای چند دقیقه تونستم بیام ) خلاصه مینویسم . همانطور که به شما ایمیل زدم برداشت من این بود که شما با توجه به پستی که دادید میخواستید حذف بشه . گفتم هم که اگر نظرتون غیر از اینه بفرمایید تا برگردونم . سر قولم برای عدم حذف پستهای شما هستم . خواهشی هم که دارم اینه که تا حقیر برگردم صبر بفرمایند دوستان . حاشیه خاصیتی جز اتلاف وقت نداره . اصل همون صحبت های منطقی است . در مورد حذف پستهای غیر لازم هم قرار بر همین بوده . نبرد گلادیاتور ها نیست که عده ای بشینند تشویق کنند . شما نهایت چند تا یوزر(کاربر) دارید . اگر این کل کل ها باب بشه چند صد تا یوزر هم از تالار بخوان این مباحث رو مطرح کنند میشه اتلاف وقت در ضمن بنده از همه دوستان و کاربران و خواننده هایی که بهشون توهین شده معذرت خواهی میکنم . التماس دعا در ضمن بابت همه حرفهاتون در پیام خصوصی هم تشکر میکنم ! ![]() بابت همه توهین ها تهمت ها هم مسءولید . واگذارتان میکنیم به خدا ... |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۱۳:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
جناب عایشه نوشته اند :
نقل قول:پستهای بنده در تاپیک ابوتراب را چرا حذف کردید؟اینکه فرمودید من چندیوزر دارم این شما هستید که یوزر به اسامی عبدالرحمن و موج 82 دارید بزرگوار! بنده درمباحث نیازی به فحاشی ندارم.اما شاید برخی با داشتن امکانات مدیریتی !نیاز به حذف پست داشته باشند. البته در تاپیک اقای ابوتراب که بنده صلاح دیدم حذف بشه و به خاطر ان ۱ هفته هم محروم شدند با توجه به اینکه فقط مقادیری توهین شده بود بنده کل تاپیک رو حذف کردم . دلیلی هم نمیبینم برگردونم . صرفا چند دمپایی یرت شده بود در اون تاپیک نه بحث مفیدی نه چیزی اگرم خیلی اصرار دارید تا همون یه پست شما رو بزارم همین جا دلیلی برای برگشتش نیست . شما هم یک پست فقط داشتید در ضمن بنده منظورم چند کاربر بود که نوشته ام . نه اینکه شما چند ای دی دارید . راستش طاقت ندارم اون دنیا به کسی بابت تهمت زدن جواب بدم . همین اعمال خودم به حد کافی سنگین هست . بنده مشکلی ندارم که شما یا هر کسی هر تعداد ای دی داشته باشید . مهم مطلبیه که ارسال میشه . حرف حساب حسابه حالا از هر ای دی . حالا شما ۱ یا صد ای دی هم دشته یا نداشته باشید هیچچچچچ مطلب خاصی نیست . اصل مطلب شما با بنده در تاپیک های مناظره هست که با یک ای دی ادامه دارد . بقیه اینها حاشیه است . سر سوزنی هم جز تلف کردن وقت اثری ندارد . دوستان هم اصلا توجهی به حاشیه نفرمایند . از همه هم بابت صعه صدر تشکر میکنم . اجرتون با خدا بنده باز هم دسترسی ندارم اگر مطلب خیلی خاصی بود بفرمایید تا سید ابراهیم با بنده تماس بگیره . یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |