|
درخواست کمک برای ساختن فیلم
|
|
۱۹:۵۸, ۲۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۱۹:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام به همه! آیا شما قدرت داستان نویسی دارید؟ آیا در فیلم نامه نویسی تجربه ای دارید؟ با توجه به اینکه در عرصه هنر سینما در مورد هنرمند متعهد معتقد دچار کمبود هستیم از شما دعوت می کنم در صورتی که مایل به همکاری هستید در این تاپیک یا پیام خصوصی به بنده اطلاع دهید این هم ایمیل aviny92@gmail.com این میتواند شروعی برای یک حرکت خوب و مداوم باشد توجه کنید کار در این زمینه فی سبیل الله است و بودجه ای موجود نیست(متاسفانه) اگر دغدغه فرهنگ اسلامی را دارید بسم الله.... تذکر مهم:با آیدی اصلی خود پیام دهید.با توجه به شرایط محیط مجازی از پاسخ به پیام های کاربرانی که شناخت نسبی نسبت به آنها ندارم معذورم |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خوب فرض کنیم فیلم نامه تهیه شد بعدش ؟
|
|||
|
|
۰:۳۳, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
متشکرم!
با توجه به کمبود امکانات کار کند پیش میره بعد از آماده شدن فیلم نامه به افرادی که امکان تهیه فیلم رو دارن میدیم برای ساخت مهم اینه که ما سعیمون رو میکنیم و منتظر بودجه و نفر از وزارت ارشاد نمیشیم |
|||
|
|
۲:۱۳, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۲۱:۵۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام کار قشنگیه تو تدوین کمکتون میکنم البته کارگردانیشم باید بحث کنیم ![]() ![]() ولی اگر فیلمنامه خوبی باشه ،بحث امکاناتم میشه کاری کرد ![]() حال شروع کنید ،تا کمی با مشکلات فیلم سازان هم اشنا بشید ![]() یا علی. |
|||
|
|
۲:۲۲, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۲ ۰:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون
دقیقا همین محتوا خیلی مهمه قصد من ساختن فیلم کاملا غیرخطیه با محتوای کاملا قرآنی در ضمن قصد دارم مفهوم جهان موازی و موارد مرتبط رو هم وارد کنم |
|||
|
|
۱:۴۱, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
الان یکی از همکاران محترم داستانی رو شروع کردند به نوشتن
هر کسی استعداد و دغدغشو داره به جمع ما بپیونده ما مامور به انجام وظیفه و تکلیفیم نه حصول نتیجه |
|||
|
|
۰:۳۷, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
شما منظورتون که فیلم بلند نیست؟ چون تو پست اول اشاره ای نکردید چرا با فیلم کوتاه شروع نمی کنید؟ مثلا 10 پیام در 10 تا 10 دقیقه ان شاء الله که موفق میشید ولی معمولا ساخت فیلم بلند توسط افرادی انجام میشه که سوابق فیلم کوتاه و دستیاری در فیلم بلند و تئاتر و ... دارن |
|||
|
|
۰:۴۰, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام و ممنون
چون فرآیند ساخت فیلم طولانیه و من هم بی تجربه خواستم با داستان شروع بشه البته قصدم ترکیب چندتا داستانه نه یک داستان پیوسته و کلیشه ای فعلا فقط ساختن داستانه |
|||
|
|
۰:۳۷, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۰:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
یک گروه قصد ساخت یسری فیلم کوتاه 1 تا 5 دقیقه ای دارد موضوع:نماز اگر ایده یا فیلم نامه ای دارید اطلاع بدهید اسمتان هم در کار مینویسیم همچنین اگر سود مالی داشت بهره مند می شوید |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
این Project شما به کجا رسید حالا؟!
کار در جریانه؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درخواست سریع برای اقدام علیه هتاکان پیامبر | al-shia | 5 | 2,912 |
۳۱/شهریور/۹۱ ۲:۳۹ آخرین ارسال: TINCHY |
|
| درخواست همکاری برای ساخت ابزارک های وبلاگ | Mitsonary | 2 | 1,874 |
۶/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۶ آخرین ارسال: Mitsonary |
|
| درخواست یک قطعه فیلم از امام خمینی(رحمة الله علیه) | vavp | 3 | 2,061 |
۲۰/آذر/۹۰ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: vavp |
|
| ساختن مجموعه های جدید | mohsen 2012 | 19 | 8,821 |
۵/تیر/۹۰ ۳:۳۵ آخرین ارسال: س.س.الف |
|

![[تصویر: 11384276035592661620.png]](http://upload7.ir/images/11384276035592661620.png)