|
طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
|
|
۱۱:۰۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه
امروز میخوام در مورد یه موضوع از دوستان نظر بخوام. سوال : به نظر شما مختلط بودن کلاس های دانشگاه چه آثاری (مثبت و منفی )دارد؟ به نظر شما اصولا نیازی به مختلط بودن کلاس ها هست؟ من خودم تجربه هر دو شکل کلاس ها رو دارم.میخوام نظر دوستان رو بدونم.تو یه فرصت نظر خودم رو مینویسم. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۰۸ توسط Vblock.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۶)parisan نوشته است:خواهش ميكنم قابلي نداشت!نقل قول:اين مطلبيه كه دين اسلام ميگه!متوجه شدم..اسلام میگه صم بکم عمی فهم لا یعقلون باشیم.. اون دوستمون حديثي گذاشتن از پيامبر كه توش خيلي واضح ميگه براي دور ماندن زن از نگاه مردان هوسران زن بايد توي خونه بمونه! اين پاك كردن صورت مسئله نيست؟ بنظرم در حد مرد ها خيلي ظلم شده! همه جا ازشون يه هوسرانه چشم چرون عوضي ساختن! اينجام همين طوره ميگه زن براي دور موندن از نگاه اون افراد بايد خودش رو مخفي كنه در صورتي كه مشكل از زن نيست بلكه از مرد هست. همون طور كه شما ميگيد وقتي يه مرد از مرد ديگه ي خوشش مياد مشكل داره بنظرم اين قضيه ام همين طوريه نقل قول:اصلا بها دادن به نظام دانشگاهی خودش اشتباهه ... ما باید ایدوئولوژی اسلامی به حجای مکانی به اسم دانشگاه تعریف کنیم که سراسر سکولاریزمه ... شما بالا برید پایین بیاید دانشگاه طوری ساز و کارهاش تعریف شده که سکولاریزاسیون رو انجام میده ...شما باید جایی رو تعریف کنید به غیر از دانشگاه نه در نقطه ی تقارن اون بلکه یه حرکت نا متقارن !!! طرح ریزی واسه یه سیستم اموزشی جدید که دانشجویان رو از حالت سکولار به یه فرد دینی تبدیل کنهخوب بياين همه دانشگاه ها رو حوزه كنيد! اينطوري نيازي به ساخت فضا و سيستم جديد هم نيست... اقايون همه بحث ديني ميكنن خانم ها هم كهته عوض ميكنن و غذا ميپزن همه چيز توپ توپ ميشه! |
|||
|
۲۳:۱۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:بنظرم در حد مرد ها خيلي ظلم شده! همه جا ازشون يه هوسرانه چشم چرون عوضي ساختن!پر واضحه که مشکل از مردان هست. این در طبیعطشونه.این رو من نمیگم.روان شناس ها میگن. نسبت علاقه نگاه به جنس مخالف بین زن و مرد 1 به 9 هست. یعنی خانمها 10 درصد و مردها 90 درصد علاقه دارن به جنس مخالف نگاه کنند. میدونید مشکل نظریه شما چیه؟ اینه که با حذف گزینه های دیگه دوست دارید به هدفتون برسید و اثباتش کنید. این هنری نیست...! و اما درمورد افرادی که فکر میکنند خانم ها باید در خونه بنشینند: پیامبر اکرم فرمودند:اطلبوا العلم من المهد الی الحد.. ایشون خطاب به جنس خاصی نگفتن!.. مثلا نگفتن:ایها الرجال!اطلبو العلم من المهد الی الحد.. خطابشون عمومی بوده. الان هم راه کسب دانش عالی ،دانشگاه هست. پس به جای حذف گزینه،به ارتباط صحیح بیاندیشید!! کمی وسعت بدید به دیدگاهتون..
|
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:شما اعراب آن موقع را با مردم حال مقايسه مي كنيد!منظورتون از این حرف چیه؟ |
|||
|
۲۳:۳۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۴۰ توسط Vblock.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بعد بقيه اون 90 درصد رو خانم ها به چي نگاه ميكنن جنس موافق! شوخي بود اين قسمت اما در مورد اين مطلب كه ميفرماييد 1 به 9 و ... يه چيزي هست به اسم غرور!
نسبت زن هاي پيشنهاد دهنده دوستي به مردان با نسبت غرور رابطه عكس داره! هر چقدر مغرور تر حالت تهاجمي تر و ... اين غرور از لحاظ كلمه عين همون غرور خودمونه اما يه مقدار فرق ميكنه! لااقل بعضي خانم ها دليلش رو اين ميدونن حالا باز شما مونثي و نميشه رو حرفتون حرف زد! پس با اين حساب حرف شما اينه كه طبيعت مرد مشكل داره؟ اين جملات عربي رو هم لطف كنيد فارسيش رو هم بذاريد... من كلا مشكل عربي دارم. نقل قول:منظورتون از این حرف چیه؟منظورم اينه كه شما نميتوني مردم ايران رو در زمان حال از نظر فرهنگ با مردم ژاپن مقايسه كني و بالعكس يا ژاپن با امريكا و غيره حالا اينكه بخوايم اين مردم رو با عرب جاهل اون موقع از هر لحاظ قياس كنيم نتيجش فقط قه قه است! |
|||
|
۲۳:۴۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
ز گهواره تا گور دانش بجوی...فارسیش میشه این..
من گفتم جزو طبیعتشه..نه اینکه طبیعتش مشکل داره.. شما حرف های روان شناس ها رو هم مثل اینکه قبول ندارید.. بله ..بعضی از خانم ها مشکل دارن ..درواقع نیاز به جنس مخالف دارن که میان و پیشنهاد میدن..کمبود عاطفی دارن ولی نه همشون.. همونطور که مردان عادی هوس ران نیستن ،خانم های عادی هم اونطور که شما میگید نیستن.. ( اگر میشه کمی جملات رو ساده استفاده کنید.خیلی پیچیده می نویسید. )
|
|||
|
۲۳:۴۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
یعنی به نظر شما اون زمان نگاه حرام بوده والان نیست؟
|
|||
|
۲۳:۴۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:ممنون که خانم ها رو از پیشرفت منع می کنید.. چرا ما باید خانم ها رو جدای از مردان بدونیم در حالی که هر دو مکمل همدیگرند و به شدت به هم نیاز و بدون هم چیزی کم دارند ، چرا بجای اینکه خانم ها با مردان رقابت کنند آنها را پشتیبانی و حمایت نکنند!! بنده ، خدای نکرده چنین جسارتی نکردم که خانم ها نباید پیشرفت کنند بلکه عرض کردم هر کسی و هر چیزی در جای خودش باشند... خوب بالاخره در زندگی مشترک یک نفر بایستی خانه داری کند یا نه؟ حالا کیفیتش بماند............................... جناب رضا خان سعی کنید بر خودتان مسلت باشید...کمی هم واقع بین باشید هیچ رویایی در کار نیست ، اصولا اگر مسئله باز نشود راه حلی براش نمی شود پیدا کرد... |
|||
|
۰:۰۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا بجای اینکه خانم ها با مردان رقابت کنند آنها را پشتیبانی و حمایت نکنند!! بنده ، خدای نکرده چنین جسارتی نکردم که خانم ها نباید پیشرفت کنند بلکه عرض کردم هر کسی و هر چیزی در جای خودش باشند... Smileصحبت شما کاملا صحیحه و من با اون موافقم اما.. من مشکل رو جایی میبینم که خانمی بیرون از منزل باشه و به امورات منزل هم رسیدگی نکنه که این پیشرفت و علم نه تنها سودمند نیست،بلکه زیان ده هم هست. من الان در دانشگاه دوستان متاهلی دارم که اتفاقا خیلی خوب زندگی داری میکنند. مطمئنا اگر روزی ببینم که درس برای زندگیم مشکل ایجاد میکنه،قطع به یقین کنار میکشم.. اما وقتی کسی میتونه و از پسش بر میاد،انصافه که جلوی پیشرفتش گرفته بشه؟ در ضمن اون دوست متاهلم معدل الف کلاس هست و ماها با اینکه هیچ مسولیتی نداریم به نسبت اونها تنبل تر هستیم..
|
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۰ ۸:۲۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۴۲)parisan نوشته است: ز گهواره تا گور دانش بجوی...فارسیش میشه این..به به! خوب من تو اين زمينه يا نادونم! همون طور كه بارها گفتند و گفتيم ندانستن عيب نيست نپرسيدن عيب است. ميشه لطف كني برام طبيعت فرد رو شرح بدي؟ طبيعت چيه؟ از كجا مياد؟ قابل تغيير هست يا نه؟ من بيجا بكنم! نه من اصلا منظورم اون بحث نبود و نميتونم اصلا با شما بحث كنم تو اون زمينه! شما خودتون هم جنس هاتون رو بهتر ميشناسيد. ايضا. (۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۴۴)guided نوشته است: یعنی به نظر شما اون زمان نگاه حرام بوده والان نیست؟خير من كليت جوامع رو بررسي كرذم. شما عربي رو كه اون موقع دخترش رو چال ميكرده با يك پدر دختر عرب حال حاضر ميتوني تو يه جايگاه قرار بدي؟ من نميدونم چطوري بگم! اين جمله بالايه هم بد شد باز... منظورم اينه كه سطح تفكر يكسان نيست آها! گرفتم چطور بگم: مثل اينه كه شما بخواي يه بچه كلاس اولي دبستاي رو با يه اول راهنمايي مقايسه كنيد؟ الان گرفتيد منظورم رو؟ |
|||
|
۰:۳۷, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
ضمن احترام به نظر دوستان؛
1- تاکید همیشگی خود را مبنی بر عدم نتیجه گیری مناسب و به انحراف رفتن موضوع، بویژه در چنین بحث های "عمیقی" در حوزه مجازی نت، از بنیان و اساس،اعلام می دارم(قبلا حقیر در این خصوص توضیحاتی تقدیم نمودم... بپذیریم که اگر در چنین فضاهای کوچکی @!!!،با ارائه یک پست و بیان زاویه ای کوتاه، رهنمونی باشیم برای یک نگاه بلند، کاری درخور انجام داده ایم...) 2- بحث بر سر اختلاط دو جنس در "محیط آموزشی" است نه "فقط مسئله ارتباط دو جنس ! " و یا "کارایی مردان و زنان !" و..... (مورد به مورد قابل تامل و بحث است)بعنوان مثال: مسئله ارتباط دو جنس برای تشکیل خانواده و ازدواج ..... 3- به دلیل عدم پرداخت به "علوم انسانی اسلامی" از جمله "روانشناسی اسلامی" کماکان اصول "ارتباطی" دو جنس در دیدگاه غربی(به مفهوم جهان بینی و ایدئولوژی غربی) با دیدگاه اسلامی تعارض بنیادین دارد. 4- با مراجعه به همین روانشناسی موجود، یکی از مهمترین مباحث با مقبولیت علمی بالا،وجود تفاوت در دو جنس، بجهت تفاوت فیزیولوژیک و هورمونی بسیار روشن است(دوستان علاقه مند می توانند به کتب و رساله های مجزایی با مضمون "روانشناسی اختلافی زن و مرد"،مراجعه فرمایند) 5- وجود اختلاف نظر(که امری بدیهی است) را می توان به نوع نگاه مان از مسئله بدانیم... بعنوان فقط یک اشاره: نظر اسلام(از منظر قرآن ،روایات، عقل واجماع که کاملترین مجموعه ی مکتبی برای تعالی بشر به دلیل توجه به این چهار رکن رکین که با محوریت آیات وحی الهی، شکل می گیرد) اساسا با مکاتب غیراسلامی تفاوت دارد. . . . برای رسیدن به دیدگاهی عمیق و مناسب، آشنایی پایه ای، با علومی همچون: - فقه و احکام اسلامی - روانشناسی - جامعه شناسی بویژه در حوزه "ارتباطی دو جنس"، ضروری است... . . . در پناه خدا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |