|
طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
|
|
۱۱:۰۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه
امروز میخوام در مورد یه موضوع از دوستان نظر بخوام. سوال : به نظر شما مختلط بودن کلاس های دانشگاه چه آثاری (مثبت و منفی )دارد؟ به نظر شما اصولا نیازی به مختلط بودن کلاس ها هست؟ من خودم تجربه هر دو شکل کلاس ها رو دارم.میخوام نظر دوستان رو بدونم.تو یه فرصت نظر خودم رو مینویسم. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بیشتر صحبت های شما در پست های قبلی من پاسخ داده شده.
لزومی نداره دوباره تکرارشون کنم. (لطفا خونسریتون رو حفظ کنید.فکر نمیکنم با هم دعوا داشته باشیم. )
|
|||
|
۱۸:۵۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
من دعوا ندارم ولی شما منطقی صحبت کنید
|
|||
|
۱۹:۰۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
منطق از نظر شما این هست که فقط آقایون برن دانشگاه؟
منطق از نظر شما اینه که از روش های جاری در جهان عقب بمونیم؟ منطق از نظر شما اینه که وسعت به دیدگاه یعنی مثل غربی ها فکر کردن؟(اصلا منظور من رو از وسعت متوجه نشدید.متاسفانه!) منطق از نطر شما این هست که برای ارائه نظر ،فقط به دور و اطراف متوسل بشیم؟(منظورم عدم استفاده از حرف های روان شناسان هست.) منطق از نظر شما این هست که .... من بی منطقم.ببخشید.
|
|||
|
۱۹:۱۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
منطق از نظر بنده حقیر اجرای احکام اسلامی و گام برداشتن در راهیست که این احکام اجرا بشه متاسفانه ما اینقدر از این احکام فاصله گرفتیم که میان میگن سنگسار پدیده ست...
اینقد مخالف احکام اسلام در جامعه عمل کردیم که دیگه برامون عادی شده که دختر و پسر میشینن توی یک کلاس با هم کل و کل بازی راه میندازن و هیچکس هم جلودارشون نیست به عقیده خودشون هم دارن ترقی میکنن ![]() من اصلا نمیگم کی براه دانشگاه کی نره دانشگاه من میگم هرکی میره دانشگاه درست بره دانشگاه... روان شناسان؟ کدوم روان شناس؟ همین هایی که توی جامعه مون مطب هایی زدن و به اصطلاح دارن مردم رو درمان میکنن و باعث سلامت روانی مردم توسط اشاعه روشنفکری میشن؟ همین هایی که روابط دختر و پسر را تا حد محدودی جایزمیدونن و امثال بنده رو تاریک مغز خطاب میکنن؟ لطفا وسعت دیدگاه رو شرح بدید... یا الله |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:اینقد مخالف احکام اسلام در جامعه عمل کردیم که دیگه برامون عادی شده که دختر و پسر میشینن توی یک کلاس با هم کل و کل بازی راه میندازن و هیچکس هم جلودارشون نیست به عقیده خودشون هم دارن ترقی میکننExclamationمخالفم.اصلا هم برای من یا امثال من عادی نیست.چه بسا خیلی درآور هست.نمیدونم دانشجو هستید یا خیر اما مطمئنم اگر شما هم در این محیط ها بوده باشید براتون عادی نبوده. نقل قول:روان شناسان؟ کدوم روان شناس؟ همین هایی که توی جامعه مون مطب هایی زدن و به اصطلاح دارن مردم رو درمان میکنن و باعث سلامت روانی مردم توسط اشاعه روشنفکری میشن؟ همین هایی که روابط دختر و پسر را تا حد محدودی جایزمیدونن و امثال بنده رو تاریک مغز خطاب میکنن؟بنده هم با اون طور روان شناس ها مخالفم. من مطالبی رو قبول میکنم که با عقل و دین جور دربیاد و اینکه به شهرت و اعتبار یک روانشناس هم اهمیت میدم و حرف هرکسی رو هم باور نمیکنم. مثلا تا به امروز فروید رو خیلی روان شناس بزرگی میدونستم اما وقتی نظرش درمورد زن رو اتفاقی خوندم دیگه برام اهمیتی نداره و فکر میکنم اون همه نظریات خوب و جالبش و زحماتی که داشته از چشم من افتاد به خاطر همین یک جملش. نقل قول:لطفا وسعت دیدگاه رو شرح بدید...منظورم تک بعدی نگاه نکردن هست.اینکه فقط یک مساله را از یک جنبه نگاه کنیم.طوری به مساله نگاه کنیم که در نهایت حرف خودمون به کرسی بنشینه.حرف دیگران رو براش ارزش قائل باشیم.باز هم بگم؟
|
|||
|
۱۹:۳۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
بنده دانشجو نیستم قراره بشم
توی این محیطها هم زیاد بودم و میدونم نظر عوام چیه اگر عادی نبود که جامعه به این روز نمی افتاد که اکثریت براشون عادیه... حاضرم ثابت بکنم بهتون در ضمن یک نکته خیلی خیلی مهم اینه که حضرت امیر میگه هرجا دیدی دین با عقلت جور در نمیاد از نفهمیدن خودته نه از نقص دین (البته من مفهوم جمله رو گفتم ها...) به همین دلیل نباید به جاممعه نگاه کنیم و بگیم خب اینجای دین با عقل وشرایط اجتماع جور نیست پس تغییرش میدیم... کاری که توی دانشگاه ها شده. واسه خرج کمتر نمیخوان دانشگاهها رو جدا کنن. لب کلام اینه. با وسعت دید موافقم... |
|||
|
۱۹:۳۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
نقل قول:بنده دانشجو نیستم قراره بشمانشاءالله که موفق بشید.خودتون خیلی مسائل رو متوجه خواهید شد. |
|||
|
۱۹:۴۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
حالا بیایم ببینینم این دانشگاه چیه اصلا؟ ولی من خودم خواهرم استاده به اندازه کافی دیدم و شنیدم و رفتم و اومدم...
چیزهایی دیدم که نگو و نپرس... نگاه نکنید که الان اینجا همه معتقدیم یه نظر سنجی توی دانشگاه بکنید ببینید نظر اکثریت چیه؟ افکار و عقایدی که داره توی دانشگاهها به دانشجوها خورونده میشه داره جامعه رو به سمتی پیش میبره که یک روز بشینیم و واسه خودمون گریه کنیم... البته الان هم دست کمی نداریم از این وضع... اوضاع فکری جوونا گریه داره من خودم پشت کنکورم دیدم دوستانم رفتن دانشگاه و الان که میبیبنمشون چقدر تغییر کردن از زمین تا زیر زمین... بله... چشم هارا باید شست... جور دیگر باید دید... خیلی ها از این وضع راضی هستند. یا الله |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام این بحث بنده کاملاً دینی است و نقل از آقا قرائتی است و فکر نمی کنم نیاز به معرفی ایشان باشد. (۱۷/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۵۷)Vblock نوشته است: هممممم.دوست عزیز من 2 روایت از حضرت زهرا(سلام الله) نقل می کنم و از روی احساس و تعصب با شما صحبت نمی کنم. و از شما دوستان موافق و مخالف هم خواهش دارم اینچنین بحث ها را احساسی نکنید و هم تفسیر به رأی نکنید. پیامبر گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)سؤال نمود چه چیزی برای زن بهتر وو ارزنده تر است؟ حضرت پاسخ فرمودند: ارزنده ترین چیز برای زن اینست که مرد نامحرمی را نبیند و مرد نامحرم هم او را نبیند. منبع:مناقب لابن شهرآشوب341/3 حضرت موسی ابن جعفر از پدران گرامی اش (علیه السلام) نقل فرموده است که حضرت علی (علیه السلام) فرمود: مردم نابینائی از فاطمه زهرا (سلام الله علیها) اجازه خواست وارد [خانه] شود ، حضرت خود را پوشانید رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسید چرا خود را پوشاندی در حالکه او ترا نمی بیند؟ فاطمه زهرا(سلام الله علیها) فرمود: اگر او را نمی بیند ، من او را می بینم و نیز این مرد نا بینا بوی مرا استشمام می کند. آنگاه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: گواهی می دهم که تو پاره ی تن منی منبع: النوادر للراوندی ص13 حال شاید سوال باشد در این صورت زن دیگر چه نقشی جامعه دارد اما اگر کمی فکر کنید می بینید حضرت فاطمه(سلام الله علیها) با این اخلاق فاطمه شد. من سوالی دارم با فکری که و دیدی که شما به اختلاط در دانشگاه دارید آیا کرامت های انسانی حفظ می شود؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
نقل قول:اوضاع فکری جوونا گریه داره من خودم پشت کنکورم دیدم دوستانم رفتن دانشگاه و الان که میبیبنمشون چقدر تغییر کردن از زمین تا زیر زمین...بله من هم در پست های قبلیم گفتم که مهمتر از اختلاط بحث شستشوی مغزی دانشجویان هست.(شما پست های قبلی رو نخوندید مثل اینکه )در دانشگاه آزاد یکی از بچه های آموزشگاه درس میخونه میگفت بچه ها سر کلاس نسبت به اوضاع کشور اعتراض داشتن و گفتن که در خفقانند..دقت کنید با این همه آزادی و راحتی درخفقانند!! ولی من که به یک چیزهایی اعتقاد دارم بیشتر احساس خفقان میکنم.به خاطر دیدن رفتارهایی که جلوش هم گرفته نمیشه.تازه من دانشگاه خوبش هستم(دانشگاه شاهد.حتما انتخاب کنید.هیچ حاشیه ای توش نیست.) دانشگاه هم اونچنان غربی نیست. من یادمه تو درس تاریخ ادبیات داشتیم که اولین مرکز علمی در قرن 5 ایجاد شده در ایران.(البته نمیدونم چقدر درسته..چون 3سال پیش دیپلم گرفتم )شاید این شکلی نبوده و لی بالاخره بوده. به هرحال باید قبول کنیم که خانم ها دیگه عقب نمیکشن و تنها راهکار هم خودسازی فردی هست.چون به نفع خود فرده. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)

)