|
غلو درباره اهل بیت چه چیز هست؟چه چیز نیست؟
|
|
۳:۴۳, ۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۴:۰۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکم یا اهل بیت النبوه ![]() چون اخیرا درباره غالی و غلو بحث شد لازم شد که درباره آن مجزا صحبت کنیم و یکبار برای همیشه پرونده آن را ببندیم اميرالمومنين عليه السلام فرمودند: اياكم و الغلو فينا قولوا انا عبيد مربوبون و قولوا في فضلنا ما شئتم از غلو درباره ما پرهيز كنيد. ما را بنده خدا و تحت سرپرستي او بدانيد و (با قيد اين خصوصيت) در فضائل ما هر چه خواستيد بگوييد (خصال 614:2 - بحار 270:25 ح 15) اما غالی کیست؟ کسی که یک چیزی رو گرانتر از حد خودش بفروشد غالیست (در لغت) اما آن حد چیست؟ آن حد این است:14 معصوم علیهم السلام مخلوق و مربوب (پرورش یافته) خدا هستند. فقط توجه کنید یک بحث حساسی هست که نمیتونم در عموم از آن صحبت کنم ولی یه اشاره ای میکنم. خدا هیچ اسمی ندارد خدا با تجلیات خود ، خود را نشان می دهد. مثل معروفش مثل دریا و موج است (البته لیس کمثله شی فقط وجه مثال رو توجه کنید) ![]() موج از دریا جدا نیست. تجلیات خدا هم از خدا جدا نیستند. در آیات پایانی سوره مبارکه حشر یک سری اسامی میبینید. بسم الله الرحمن الرحیم هو الله الذي لا اله الا هو عالم الغيب والشهاده هو الرحمن الرحيم هو الله الذي لا اله الا هو الملك القدوس السلام المومن المهيمن العزيز الجبار المتكبر سبحان الله عما يشركون هو الله الخالق الباريء المصور له الاسماء الحسني يسبح له ما في السماوات والارض وهو العزيز الحكيم هو به وجودی اشاره میکنه که در کلمات نمیاد یعنی امکان توصیفش بصورت کلمه نیست ولی با صفات خودش تجلی میکنه برا شناخت اول تجلی که در آیه اول میبینید الله هستش تجلی وجود تجلی ذات بقیه صفات خدا فانی در ذاتش هستند (الله) الرحمن الرحیم ..... اینها از هم جدا نیستن باز یه مثال ناقص اگر بخوام بزنم مثل طیف نور هستش ![]() نور سفید از چندین نور دیگه تشکیل شده که به چشم نمیان شما نور سفید رو میبینید ولی با منشور طیف رنگ رو جدا جدا میبینید همش الله هستش ولی تجلیات مختلفه خب حالا برگردیم به مبحث غلو میگن برای تخریب یک نفر لزومی نداره ازش بد بگی ، کافیه ازش بد دفاع کنی! دشمنان اهل بیت دیدند اهل بیت بدی ندارند و چقدر میتونن فضائل ایشان رو ندید بگیرن؟ چقدر میتونن مثل معاویه لعنت الله علیه داستان سازی کنن؟ پس این دسته های غالی فعال شدند فکر نکنید غالی ها از محبین بودند ، آنها ریشه در دشمنان اهل بیت داشتند و عده ای نادان نیز که دشمن اهل بیت نبودند گمراه شدند و از آنها پیروی کردند اما یک بحثی هست که در کنار این بحث غلو مطرح میشه اتفاق افتاده که من از مقامات بزرگان گفتم مثل آقا سید علی قاضی خب کمابیش شنیده اید چه شخصیتی بودند بعضی گفته اند تو میخواهی ایشان رو بیاری کنار اهل بیت و مقام اهل بیت رو پائین آوردی!!! هرگز اینطور نیست این ارسال را بخوانید تا دوزاری بیفته http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30162-post-238982.html#pid238982 من وقتی مقام نوکر نوکر اهل بیت رو بالا میبرم بصورت تصاعدی مقام اهل بیت رو بالا بردم یعنی این که نوکر نوکرشونه ببین خودشون چه شخصیتی هستند!!!! حالا دقیقا این در مورد خدا هم هست من وقتی از فضائل اهل بیت علیهم السلام میگم در کنارش هم میگم انهم عباد الله! یهودیا خداشون سیبیل داره و کاملا مادیه خدای تشیع عالی ترین خداست خدایی که وصف نمیشه پس ذکر فضائل اهل بیت ما رو به سمت توحید میکشونه متشکر بابت اینکه خواندید.(و تحمل نوشته های محاوره ای من!!! البته سید ابراهیم خوشش میاد )به خودم و همتون توصیه میکنم که زیارت جامعه کبیره رو با معنی بخوانید. مثلا این شرح را دنبال کنید از آیت الله ضیاء آبادی که در قید حیات هستند متن http://www.ahadith.ir/fa/s-z-j/97-ayatol...abadi.html صوت http://www.safirehedayat.com/main/select...ame-kabire |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۱, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱:۳۳ توسط آیات.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام
آیا اعتقاد دارید که می شود برای خداوند هم سنخ وهم جوهر قرار داد؟! کلیک کنید معنای همتا چیست؟ این از تقوای شماست که اینگونه به استاد نصیری اهانت می کنید؟ ضمنا ایشون جزء تفکیکی ها نیستند وآن هارا قبول ندارند شما با ان سرعت دیشب پاسخ آیت الله مکارم رادادید والان حرف های ضد ونقیض می زنید!! چه کسی بحث تفکیک را مطرح کرد؟ بنده فقط بخشی از سخنان آیت الله مکارم را ذکر نمودم... والسلام |
|||
|
|
۱:۴۹, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۲ ۱:۳۱)یاقوت نوشته است: با سلام اصلا چیزی جز خدا وجود ندارد هر چه هست اوست و لاغیر ==== منظورتون از آیه مورد نظر چی بود؟ ===== همتا یعنی نظیر و همجنس ========== این شخص یک فتنه گر هستند که من مطمئنم از یک جایی خط میگیره لفظ استاد خیلی برای چنین شخصی بزرگه بحثشو در اینجا ادامه ندید در ضمن چیزی که عیان است چطوری دارید انکار میکنید علی الحساب که ایشون یکی از سخنگوهای این تفکرند =========== من جواب آیت الله مکارم رو ندادم جواب شما رو دادم بصورت یک حرف عادی ناظر محترم این تاپیکو بی زحمت جدا کنید که غلو فراموش نشه |
|||
|
۲:۰۰, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مگه تاپیک درمورد غلو نیست ؟
پس بحث وحدت وجود بهتر نیست در تاپیک شبهات پیرامون فلسفه و عرفان اینجا http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25751.html باشه ؟ ببخشید من چون در مورد وحدت وجود سوال داشتم این رو میگم |
|||
|
|
۵:۴۸, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۸:۰۲ توسط آیات.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۲ ۱:۴۹)عبدالرحمن نوشته است: اصلا چیزی جز خدا وجود نداردبسم الله الرّحمن الرّحیم چرا جدا بشود؟! وقی درپست اول انحراف اساسی وجود دارد؟ lدوباره نیز معنای انداد رو هم در تفسیر مجمع البیان علامه طبرسی وهم در المیران نگاه کردم به معنای شریک نیامده بلکه در هر دو به معنای مثل ومانند آمده بود که گسترده تر از هم سنخ است ونسبت این دو عموم وخصوص مطلق هست. همه چیز خداست؟ آیا ما هم خداییم؟ گرامی !کسانی که اینگونه اعتقاد دارند به قدرت خدا شک دارند یعنی شک دارند که خداوند قادر است غیر از خودش چیزی بیافریند و این اساس تفکرات یونانی هاست کسانی که خداوند سبحان را محدود به مادیت می کنند این اعتقاد را دارند کسانی که به آیه ولا تضربوا لله الامثال و آیات دیگر عمل نمی کنند این اعتقاد را دارند درباره استاد نصیری هم عرض کنم که طرفداران مکتب اهل بیت علیهم السلام همان گونه که مخالف فلاسه اند مخالف تفکیکیان هم هستند زیرا در نهایت هردو یک حرف را می زنند تقوا داشته باشید..شما به این دانشمند تهمت میزنید؟مسلما روز قیامت باید پاسخگو باشید آیت الله سیدان هم در اصل جدای از این گروهند مکتب اهلبیت علیهم السلام و تمامی متکلمین مخالف نظرات فلاسفه می باشند استغفرالله ربی واتوب الیه شما رو به خداوند سبحان می سپارم وان شاءالله از شما در سفرم به کربلا شکایت خواهم کرد والسّلام |
|||
|
|
۸:۳۲, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۹:۵۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان لطفا تقوای مناظره رو رعایت کنید مخالفین وحدت وجود میترسن وارد این تفکر شن لذا از سطح میبینن و ردش میکنن اگه اقای مکارم مجتهد هست و این حرف رو زده برای مقلدینش گفته نه همه الان یعنی با حرف ایشون علامه و امام خمینی و ... فلان هستند؟ وقتی میگیم علی در شجاعت مانند شیر است درسته بگیم علی که یال نداره،دم نداره و .... اون رد مثالی که خانم یاقوت زدن مثل این بود اگه خدا رو به عنوان جمیع صفات کماله در نظر بگیریم من نوعی وقتی مقداری عدالت داشته باشم و علم،ایا این علم و عدالت چیزی جدا از صفت خداست؟ بعله خدا از توصیف ما خارجه ،چون ما محدودیم و هرگز لامتنهای در ذهن محدود نمیگنجه اما به این مسئله ربطی نداره همه مشکلات از اینجاست اینو با دقت بخونید مثال موج و دریا علامه در رساله توحیدیه که به اثبات خدا میپردازه(واقعا دوست دارم بدونم اونایی که وحدت وجود رو قبول ندارن چه جوری برای ادم لاییک خدا رو اثبات میکنن؟!!!) بیان میکنه: یه وجود مطلقی هست که این وجود حد خورده و موجود خلق شده(ملالغاتی نباشید لطفا چون دارم نقل به مضمون مینویسم) و بغیر از این وجود چیزی نیست،اگه باشه که میشه دوئییت! البته مثال موج و دریا مثال ضعیفیه از اون بهتر مثال نخ و لباسه یه وجودی هست مثل نخ،که میشه باهاش دستکش و کلاه و ... دوخت ایا دستکش مثل کلاهه؟ خیر،دو صورت مجزا هستن با قابلیت های جداگانه ایا دستکش چیزی جز نخه؟ اگه اون نخ(وجود) رو ازش بگیریم چیزی ازش میمونه؟ نمیگن اون نخ همون خداست،اون نخ تمثیلی از وجود هست این خیلی فرق داره وگرنه اینو که ننه قمر هم میدونه مثلا نعوذ بالله جوجه خدا نیست و .... ما تو این عالم عادت کردیم کلاه و لباس مجلسی و جوراب و ... رو جدا ببینیم اما همه نخ هستن به عبارتی تمام اینها در عالم وجود هستند،اما همگی ممکن الوجود اند بهترین مثال خدا با مخلوق هم اینه رابطه ما و تصورات ذهنی مون،تصورات ذهنی مون کاملا به ما وابسته است ،دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم چون فکر میکنم واضحه |
|||
|
|
۹:۰۰, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
همه چیز «از» خداست... .
عاشقم بر همه عالم که همه عالم «از» اوست!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Wave.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8105552584/Wave.jpg)
![[تصویر: prism_light.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8105552668/prism_light.jpg)
)