|
کمک...یه مشکل خیلی بزرگ
|
|
۲۱:۳۴, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه بیداری اندیشه های عزیز من چند وقتیه به این تالار سر میزنم و فهمیدم برو بچه های خوبی داره.الان هم این اکانت رو ساختم فقط برای همین حرفهام. دقیقا نمیدونم از کجا باید شروع کنم رک و راست بی تعارف میگم چون کسی منو نمیشناسه . من پسر نوجوانی هستم که چند وقتیه اسیر شهوت شدم ، احتمالا خودتون فهمیدید دیگه،نوجوانی و مساله ی خود ارضایی. من پسر مذهبی ای هستم.خداروشکر خانواده مذهبی ای هم دارم.نه ماهواره داریم،نه وضع دینی خانواده خرابه.اما... اما من دو سه سالیه که اون کاری که بالا گفتمو انجام میدم.باور کنید خودم هم خیلی ناراحتم،یعنی خیییلی.اصلا اگه اینطور نبود که الان اینجا مطلب نمیزدم هر ترفندی میزنم نمیتونم این کارو نکنم.تمام تلاشمو میکنم.همیشه دعا کردم که به راه راست هدایت شم.هربار هم بعد از اون کار،مثل---پشیمون میشم و توبه اساسی میکنم و گاها گریه میکنم و تصمیم جدی میگیرم که اونکارو نکنم.همیشه هم به خدا توکل کردم،از ائمه خواستم کمکم کنن اما گاهی اوقات یه جور میشه که به صورت بی اراده دست به اینکار میزنم.با اینکه میدونم نتیجش چیه،با اینکه میدونم خیلی ازین کار متنفرم،و با اینکه میدونم خدا داره منو میبینه،اما گاهی اوقات دیگه از کنترلم خارج میشه همیشه سعی میکنم هر وقت ازین فکرا به سرم زد،طفره برم،گاهی اوقات جواب میده،اما گاهی اوقات هم نه! میشینم پشت اینترنت به قصد یه کار دیگه.مثلا چک کردن ایمیل یا اومدن به همین تالار.اما یهو چشم باز میکنم میبینم وسط جست و جوی تصویر گوگل هستم و... ماشالله هزار ماشالله این همسایه های دوروبر ما هم که... 70 درصد اوقاتی که دم پنجره میری با یه صحنه مواجه میشی که گاهی اوقات این چشم لامصب گیر میکنه و... گاهی هم حتی سرجام نشستم و به موضوعی فکر میکنمو... و خلاصه به انواع و اقسام روش ها یهو خودمو وسط گناه میبینم.گاهی اوقات هم که تو خونه تنها هستم،خود به خود به گناه کشیده میشم من هر روشی به ذهنم میرسید یا تو اینترنت دیدم زدم اما فایده خاصی نداشت.البته غیر از ورزش،چون وقت چندانی براش ندارم هربار بعد از گناه از خودم متنفر میشم،بدجوری هم شرمنده خدا میشم. دیگه اصلا نمیدونم که باید چیکار کنم تا این گناه رو برای همیشه کنار بذارم. گاهی اوقات تصمیم خیلی جدی میگیرم،اما تاریخ انقضای این تصمیم ها حداکثر یک و نیم ماه بوده! قران میخونم،زیارت عاشورا ، دعای توسل...ولی بازهم همون آش و همون کاسه یعنی دیگه واقعا ذهنم به جایی قد نمیده که دیگه چیکار باید بکنم تا سمت این گناه نرم گاهی اوقات هم مثل این چند روز فشار به حدی میشه که هر یکی دوروز در میون اونکارو انجام میدم به جان خودم یه عمر دعاگوتون میشم اگه یه کمک اساسی بهم بکنین،یه راه حلی که دیگه تا آخر عمر سمت این گناه نرم نمیدونم میتونین منو درک کنید یا نه،با توجه به اینکه پسر مذهبی هستم و نماز و روزم سرجاشه ، خییییلی ازینکارم خجالت میکشم،خیلی شرمنده ام به خود خدا هم میگم که تو که میدونی من دلم نمیخواد این گناهو بکنم،پس چرا کمک نمیکنی... نمیگم نا امید و مایوس میشم چون میدونم کمک خدا همیشه هست.اما باور کنید تحمل این وضعیت خیلی خیلی سخته کمک کنید...جان هرکسی دوست دارید به من جهنمی داغون کمک کنید...خواهش میکنم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۳ توسط pure.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
![]() یه حرفی رو حدود 2 سال پیش تو برنامه سمت خدا شنیدم که به نظرم خیلی کمک میکنه که ادم از گناه دوری کنه موضوع برنامه یه جورایی مربوط به همین بحث بود کارشناس برنامه میگفت فکر کنید در حین انجام گناه زمان مرگ شما فرا رسد چکار میکنید... مرگ شما رسیده و به همان حال رها شده اید ... ان شالله که برایتان تاثیرگذار باشد |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
شما 16 سالتان است و گویا شرایط ازدواج هم ندارید.ولی شرایط یک کاره الهی و رفتن در محیط الهی را دارید.حتما بروید حوزه ثبت نام کنید.فکر نکنید دانشگاه رفتن بهتره. تازه بعدش دانشگاه هم می توانید بروید.ولی محیط حوزه چون همه مذهبی هستند باعث می شود که آلودگی خود به خود به سراغ شما نیاید . آنجا دوستان مومن زیادی می توانید پیدا کنید که نفس پاکشان بر روی نفس شما اثر می گذارد.و شروع کنید به حفظ قرآن.و برای نمازهایتان مدام مسجد بروید. چون آنجا پر از انژی مثبت معنوی است. خودتان را در معرض معنویات و محیط های معنوی و دوستان معنوی قرار بدهید بعد همه چی حله.اصلا هم دیگه نمی خواد خودتو اذیت کنی.چون اینجوری خودت را در آغوش خدا انداخته ایی.
نفس انسان جوری است که اگه بخوای به زور وادارش کنی به کاری و یا به زور دورش کنی بیشتر و بدتر اذیتت می کنه.فقط این چندتا کار را که گفتم انجامش بده. تو درونت جنگ راه نینداز.عادی رفتار کن.فکر کن مشکل حادی نیست.و چیزه کوچیکی است.فقط خودت را مدام در معرض مراسم و مکانهای معنوی قرار بده. سعی کن تنها نشوی.و شبها هم قبل خواب کلی بدو تا خسته بشی و زود خوابت ببره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: rose.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rose.png)