|
مشارکت کنید / گناه ممنوع
|
|
۱۵:۱۴, ۱۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۱۷:۴۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام به همگی.طاعات و عباداتتون قبول...
بعد از مدت ها اومدم که انشالله یه تاپیک درست و حسابی بزنم. خلاصه بگم،چند ماهیه که یک ایده مناسب و نسبتا متفاوت برای ایجاد یک سایت فرهنگی و مذهبی به ذهنم رسیده که الان وقت کردم بیام و اینجا با شما به مشورت بذارم. همونطور که اسم تاپیک معلومه،این سایت درباره انواع و اقسام گناه و راه های ترک اینه.البته این محور کلی سایته. سایت ان شالله متشکل از این بخش هاست:
بخش 2: معرفی و اطلاع رسانی مناسبت ها ی فرهنگی و مذهبی و همچنین اطلاع رسانی طرح های دسته جمعی،مثل ختم قران و... بخش 3:تالار گفت و گو که دیگه نیازی به توضیح نداره.البته این درحالیه که این بخش،تقریبا بخش اصلی سایته.در تالار گفت و گو،انواع و اقسام گناه بررسی میشه،راه های ترک بررسی و معرفی میشه،مشکلات کاربران مطرح میشه و ... (البته قاعدتا بخش متفرقه برای سرگرمی های حلال هم وجود داره) بخش 4: این بخش هم مثل تالار گفتمان،کاربر محوره.در این بخش که از بخش های صفحه اصلی سایت هستش،افراد بصورت ناشناس میان و تجربیاتشون تو این زمینه و راه های ترک اون،و همچنین اینکه حالا که ترک کردن،حالشون و زندگیشون چه فرقی کرده رو بیان میکنند و به صورت یک مطلب در این بخش قرار میگیره زمینه های فنی کاملا آمادست.خودم هم کاملا این آمادگی رو دارم.تنها یک مشکل هست و اون،انتخاب اسم دامنه این سایته طبق جست و جویی که من کردم،اینکار به این صورت کاملا جدیده و به نظرم میتونه موفق باشه. اسم سایت این خواهد بود: گناه ممنوع (لوگو و یک پوستر هم آماده کردم) اما دامنه سایت باید چیزی باشه که هم کوتاه باشه،هم مفهومو برسونه خواهش میکنم در پیشنهاد اسم ، مشارکت کنید چون واقعا به مشکل خوردم! اسم ها باید انگلیسی،سه حرف یا بیشتر و بدون خط فاصله باشند دوستان عزیز،همچنان که دارید زحمت میکشید و اسم پیشنهاد میکنید،پیشنهاد ها و انتقادات خودتون رو هم نسبت به این طرح بیان کنید.همچنین ایده های برای بخش های دیگه ی سایت هم اگه بدید خوشحال میشم نکته ی آخر اینکه با توجه به محصل بودن من ، زمان ساخت این سایت ممکنه از دوهفته باشه تا تابستون.(یعنی در صورت مشارکت دوستان تو این تاپیک،قطعا حداکثر در این فاصله زمانی ساخته خواهد شد) منتظر مشارکت دوستان هستم،یا حق اون قدیم ندیماااا ، حداقل وقتی تاپیک میزدیم، 10 نفر تشکر میکردن،بعد ما میگفتیم برادرای عزیز به جای تشکر ،در بحث شرکت کنید. الان همون 10 تا تشکر هم نیست که ما ازین حرفا بزنیم....واااااااای...تالار داره به کجــــا میره ؟؟!؟!! ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۳, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۲:۵۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
اینکه نه شمارش نوشته نه ایمیلش!!! مگه میشه بدون اینها هم دامنه ثبت کرد؟؟!!
![]() ![]() آها پیدا کردم...مشکل از nic بود
|
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
همون کادرهای «کیست» بالایی؟
میدونید اون کادرها تا به حال چقدر من رو سردرگم کرده؟ ![]() واقعاً این طراحیشون نمیدونم چه هدفی داشته. |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۴۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
آره واقعا معضلیه!!!
ایمیلو ارسال کردم ایمیلم برگشت خورد...ارور اینبود که همچین ایمیلی وجود نداره! منم که اهل زنگ زدن نیستم...فکر کنم باید روی toube فوکوس کنیم دوستان خواهش میکنم همراهی کنن.نظر سنجی بین : 1: toube.ir 2: massir.ir 3: دلخواه ! |
|||
|
|
۲:۱۸, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
|
۳:۰۱, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
...........toube.ir............
به نظر خوبه... |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:(با صدای معصومانهی بچههای کوچک) ببخشید، چراااا؟من که نمیزنم،شما اگه میخواید،بزنید ![]() نقل قول:...........toube.ir............ خب،فعلا همین اسم تصویب شد(دیگه نظر سنجی نداریم!) .البته هنوز گزینه ی دلخواه وجود داره و اگه اسم ها یا ایده ی جدیدی برای بخش های سایت دارین،حتما بیان کنید راستی،این بحث ها یه کم زوده،اما چون بحث فعلی تقریبا به اتمام رسید،بد نیست مطرحش کنم این سایت برای تالار گفت و گو،نیازمند ناظر هستش.کی پایه ست؟ |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۲ ۲:۴۱)فاطمه خانم نوشته است: mostaghfer.ir ..... مستغفریا Bazghashte.ir به نظرم بهتر از توبه است چون که توبه یه مفهوم کلیه اما الفاظی مثل مستغفر و ترجمه ی نزدیک ینی همون بازگشته سبب هم ذات پنداری مخاطب با خودش میشه و نتیجه بهتری میده همچنین masir و toube دو تا از افعالی هستند که فرد بازگشته از گناه داره |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
خوندنش سخت نباشه خیلی بهتره .
همین توبه به نظر نیکتر است ! |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
با تشکر...کسی نیست برای نظارت تالار گفتمان توبه کمک کنه؟ اوایل کار زیاد سنگین نیستاااا،چون تعداد کاربران کمه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یک ایده نو...خواهش میکنم مشارکت کنید | فدايي ولايت | 17 | 7,858 |
۲۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)