|
مناظره عجیب و غریب امام صادق(علیه السلام)
|
|
۲۲:۰۷, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مناظره عجیب و غریب امام صادق(علیه السلام) 12.00 مقاله ذيل قسمتي از كتاب ـ امام جعفر صادق (علیه السلام) مغز متفكر جهان شيعه ـ مي باشد.اين كتاب نوشته شده توسط مركز مطالعات اسلامي استراسبورگ است. بد نيست بدانيد 25 دانشمند در اين مجمع در مورد شيعه دوازده امامي تحقيق كرده اند. در بخشهايي از كتاب مطالبي از امام صادق (علیه السلام) ثبت گرديده كه اين دانشمندان معتقدند جواب ان متعلق به قرن بيستم مي باشد و خود متحيراند كه چگونه امام صادق(علیه السلام) درچهارده قرن قبل چنين اشارات علمي داشته اند. از شما تقاضا مي كنيم اين مطلب را با دقت مطالعه فرماييد. امام جعفر صادق علیه السلام يكي از صبورترين مدرسين دنياي قديم بود. او در دوره ايكه تدريس ميكرد نه فقط هر روز درس ميداد،بلكه بعد از خاتمه درس مخالفين علمي خود را مي پذيرفت و ايرادهاي انها را مي شنود و جواب مي داد. بعضي از شاگردان او،در روزهايي كه مي دانستند استادشان به مخالفين علمي جواب مي دهدپس از خوردن غذا مراجعت مي كردندتا در جلسه مباحثه شركت داشته باشند. يكي از مخالفين امام مرشدي بود به اسم ابو شاکر. آن مرد يك روز بعد از اينكه امام صادق(علیه السلام) ازخواندن نماز فارغ گرديد بحضورش رسيد و گفت:ايا اجازه مي دهي انچه مي خواهم بگويم. امام جعفر صادق علیه السلام جواب داد بگو. ابوشاكر گفت:انچه تو درباره خدا مي گويي غير از افسانه نيست و تو با افسانه سرايي ميخواهي مردم را وادار به قبول چيزي بكني كه وجود ندارد و به اين دليل خدا وجود ندارد كه ما نمي توانيم با هيچيك از حواس پنجگانه انرا درك كنيم. ممكن است بگويي با عقل بوجود خدا پي ميبري ولي من مي گويم عقل هم بدون حس ظاهري قادر بفهم چيزي نيست. اي مردي كه دعوي دانشمندي مي كني و ميگويي جانشين پيغمبر مسلمين هستي من بتو مي گويم كه در بين افسانه هايي كه مردم نقل مي كنند هيچ افسانه اي بي پايه تر از موجود بودن يك خداي ناديده نيست. اما من فريب تو را نمي خورم و افسانه ات را درباره خداي كه ديده نمي شود نمي پذيرم. من خدايي را مي پرستم كه بتوانم با دو چشم او را ببينم و.... در تمام مدتي كه ابوشاكر مشغول صحبت بود امام حتي يكبار تكلم نكرد و وقتي گفته ابوشاكر باتمام رسيد باز جعفرصادق چند لحظه لب به سخن نگشود و منتظر بود كه ابو شاكر حرف بزند. سپس جواب داد: تو گفتي كه من افسانه سرايي مي كنم و مردم را به پرستش خدايي دعوت مي نمايم كه ديده نمي شود. اي ابوشاكر تو كه منكر خداي ناديده هستي،مي تواني درون خود را ببيني؟ ابوشاكر گفت:نه امام صادق فرمود: هرگاه مي توانستي درون خود را ببيني نمي گفتي كه چون خدا رانمي توان ديد پس افسانه اي بيش نيست!!! ابوشاكر گفت:ديدن درون چه ربطي به پرستش خدايي كه موجود نيست دارد؟ امام فرمود:تو ميگويي چيزي كه ديده نمي شود و نمي توان صدايش راشنيد و انرا لمس كرد وجود ندارد! ابوشاكر گفت:بله امام صادق(علیه السلام) فرمود:ايا صداي حركت خون را در بدن خود مي شنوي؟ ابوشاكر گفت:مگر خون در بدن حركت دارد؟! امام فرمود:اي ابوشاكر خون هر چند دقيقه يك مرتبه در تمام بدن تو حركت مي نمايد و اگر حركت ان چند دقيقه در بدن تو متوقف شود تو خواهي مرد. ايا تا امروز گردش خون را در بدن خود ديده بودي؟ ابوشاكر گفت:نه و من نمي توانم قبول كنم كه خون در بدن من حركت مي كند. امام جعفر صادق فرمود: انچه مانع از اين مي شود كه قبول كني خون در عروق تو حركت مي كند جهل است و همين جهل مانع از ان ميگردد كه تو خداي واحد و ناديده را بشناسي!!! ايا تو ازمخلوقاتي كه خداوند افريده و انها را دربدن تو گمارده و تو بر اثر كار انها زنده اي اطلاع داري؟ ابوشاكر گفت:نه امام فرمود:تو فقط متكي به مشاهدات خود هستي و ميگويي انچه را نمي بيني وجود ندارد.انها در كالبد تو بوجود مي ايند رشد مي كنند و داراي اولاد مي شوند وبعد از مدتي از كار مي افتند.... ولي تو نه صدايشان را مي شنوي و نه لمس مي كني. اي ابوشاكر بدان كه شماره موجودات جاندار كه اينك در كالبد تو زندگي مي كنند و ميميرند نه فقط از شماره تمامي ادميان كه در اين جهان زندگي مي كنند بيشتر است بلكه از شماره ريگ هاي بيابان بيشتر است!!! چرا گفته اند كسي كه خود را بشناسد خداي خود را مي شناسد!! اي ابوشاكر آيا اين سنگ را مي بيني كه در پاي ديوار كار گذاشته اند.تو اين سنگ را بيحركت ميبيني چون چشم تو حركت انرا نمي بيند و هر كس بتو بگويد در سنگ حركاتي وجود دارد كه حركات ما كه در اينجا جمع هستيم چون سكون است تو نمي پذيري و مي گويي افسانه سرايي مي كند.غافل از اينكه چون تو نادان مي باشي نمي تواني به حركت درون اين سنگ پي ببري و شايد روزي برسد كه بر اثر توسعه دانايي مردم بتوانند حركت درون سنگ را ببينند!! (مجله علم چاپ امريكا در تاريخ جون 1973نوشت:توانسته اند با عكسبرداري بوسيله ليزر براي اولين بار حركت مولكولها را بطور واضح ببينند و مدت فلاش دوربين عكاس كه بوسيله ليزر عكس ميگيرد يك تريليونيم ثانيه است وبراي اينكه بدانيم يك تريليونيم ثانيه در مقابل يك ثانيه چقدر كوتاه است ميگوييم كه متناسب است با يك شبانه روز از عمر ما در قبال ده ميليارد سال).... اي ابوشاكر با اينكه هوا وسيله حيات تو وساير افراد بشر است تو انرا نمي بيني و فقط وقتي كه باد مي وزد انرا حس مي كني.ايا مي تواني منكر وجود هوا بشوي .... اي ابوشاكر انكار خالق كردن از جهل است نه عقل. من خداي خود را نساخته ام و او را از انديشه هاي خود بيرون نياورده ام.اما خداي تو بقول تو ساخته دستهاي تو مي باشد. انچه من كردم و مي كنم اينست كه با انديشه خود خدا را بهتر بشناسم و زيادتر بعظمت او پي ببرم. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۱, ۱۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۲۲:۵۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۲ ۱۳:۱۰)310 نوشته است: با تشکر از مهدی سینا همونطور که اولش گفتم حرفمو همون اول بدون کنایه میزنم این کافری که میگی چرا در مورد نویسنده دروغ گفته؟ من به کتابش دسترسی ندارم (خونه یکی از آشناهامون هست) و وقتشم ندارم بشینم نقدش کن مولی همین برای ما کافیه آقای 310 شما منو میشناسی دیگه در مورد تاپیک دیگه ای که در مورد نگاه به نامحرم درست کردی قرینه همین تاپیکته نگاه ملی مذهبی ها!!!!! احتمالا با این یوزر بخوای در مورد این مطالب کار کنی ولی همین اولش گفتم داستان حول و حوش چی میگرده الان مثلا امام صادق فرمودن شب های نشسته آب بخور حالا شما چکار میکنی؟ بنظر شما شهدا حق شفاعت ندارند در قیامت؟ بعد ینفر ازشون سوء استفاده کنه بخدا حق الناس داره در ضمن من از مدیران محترم انتظار داشتم از ایشون منبع بخوان همینطوری دیدید و رد شدید؟ نقل قول:امام فرمود:اي ابوشاكر خون هر چند دقيقه يك مرتبه در تمام بدن تو حركت مي نمايد و اگر حركت ان چند دقيقه در بدن تو متوقف شود تو خواهي مرد. ايا تا امروز گردش خون را در بدن خود ديده بودي؟ سوال؟ 1400 سال پیش دقیقه داشتیم؟ دوم اینکه ما حدود 5000 سی سی خون تو بدنمون داریم حجم دو تا بطن قلب رو هم دیگه 240 سی سیه قلب در هر دقیقه حدود 70 بار میزنه در نتیجه در هر دقیقه حدود 16 لیتر خون بصورت کامل در بدن پمپاژ میشه پس در هر دقیقه حدود 3 بار خون در بدنمون بطور کامل گردش میکنه تازه این یه سوتیش بود که گفتم من نمیدونم دشمنان اهل بیت از خدا نمیترسن!!!؟ نقل قول:من خداي خود را نساخته ام و او را از انديشه هاي خود بيرون نياورده ام.اما خداي تو بقول تو ساخته دستهاي تو مي باشد. انچه من كردم و مي كنم اينست كه با انديشه خود خدا را بهتر بشناسم و زيادتر بعظمت او پي ببرم. این جمله هم بوداره ولی تو این تاپیک نقدش نمیکنم در کل بازم میگم آقایون و خانما اعلام خطر میکنم از وجود این افراد در جامعه اسلامی بخواید نخواید پاتون به سیاست باز خواهد شد سوء استفاده از نام ائمه و شهدا عذاب دردناکی رو برای بعضی افراد داره (رک گفتم) سلام منو به مشتاق شهادت برسون جناب 310 |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۲ ۱۷:۳۶)mahdy30na نوشته است: سلامنه برادر من!من به اندازه خودم دارم تحقيق مي كنم! سعي كن اينطور همه رو مثل خودت نبيني! شما با نهج البلاغه حضرت امير قهري تقصير من چيه؟!!!!!! اينا رو لغمه كردم برات خوب بخون! فتبصر! امام علی (علیه السلام) فرمود : حکمت را هر کجا که باشد ، فراگیر ، گاهی حکمت در سینه منافق است و بی تابی کند تا بیرون آمده و با همدمانش در سینه مومن آرام گیرد. نهج البلاغه حکمت 79 امام علی (علیه السلام) فرمود : حکمت گمشده مومن است ، حکمت را فراگیر ، هرچند از منافقان باشد. نهج البلاغه حکمت 80 مولا علی (علیه السلام) : سخن حق را از گمراهان و اهل باطل فرا گیرد و سخن باطل را از اهل حق نیاموزید و مانند صرافهای پول شناس نقاد باشید و سکه تقلبی را از سکه حقیقی تشخیص دهید . الحدیث جلد 3 صفحه 115 مولا علی (علیه السلام) : گفتار صحیح را از هرکه که است قبول کنید. الحدیث جلد 3 صقحه 114 مولا علی (علیه السلام) : گفتار حکیمانه را از هرکس یاد بگیرید ، ولو که گوینده ی آن از نظر مذهبی گمراه باشد . الحدیث جلد 3 صفحه 114 امام جواد (علیه السلام) فرمودند : مؤمن [به سه خصلت] محتاج است: توفيق از جانب خدا، واعظى از درون خود { پند گوی درونی } و پذيرش نصيحت از هركس كه او را نصيحت نمايد { مومن باید پند پذیر باشد }. تحف العقول-ترجمه حسن زاده، صفحه 828 امام باقر (علیه السلام) فرمودند :سخن درست را از هر آن كه گفت، بستانيد { گوش کنید } هر چند خودش، بدان عمل ننمايد. چرا كه خداى می فرمايد: «به سخن گوش فرا می دهند و بهترين آن را پيروى می كنند» [زمر 39، آيه 18].تحف العقول-ترجمه حسن زاده، صفحه 515 سخن حق را حضرت نوح (علیه السلام) از شیطان قبول کرد امام باقر (علیه السلام) فرمود : هنگامیکه نوح نزد پروردگار خود دست به دعا برداشته و بر قوم خود نفرین کرد شیطان ( خدای لعنتش کند ) به نزد نوح آمد و گفت : ای نوح تو را بر من حقی است که میخواهم تلافی اش کنم ، نوح گفت : به خدا قسم بر من بسی ناگوارست که مرا بر تو حق نعمتی باشد چه حقی به تو دارم ؟ گفت : آری به قوم خود نفرین کردی و همه را غرق نمودی و دیگر کسی که من گمراهش کنم باقی نماند و هم اکنون دوران استراحت من است تا نسل دیگری به وجود آید و من گمراهشان نمایم ، نوح به شیطان گفت : آنچه میخواهی که به پاداش این خدمت !!! بدهی چیست ؟ گفت : در سه جا به یاد من باش که نزدیک ترین حالات من به بنده خدا در یکی از این سه مورد است : 1- به هنگام خشم به یاد من باش ( که هنگامی که خشمگین میشوی وسوسه ات میکنم که خشم تو را به هر جنایتی وادار کند { که دیده میشود در دعواها و زد و خوردها که رخ میدهد طرفین دعوا بر اثر لحظه ای خشم و تسلط نداشتن بر خشم خود طرف مقابل را با چاقو و غیره به قتل می رسانند و همه این کارها بر اثر این است که خشم خود را کنترل نکرده است ، چند حدیث از شاه ولایت علی (علیه السلام) در باره غضب و خشم : مولا علی (علیه السلام) : خاموش کردن آتش خشم برای کسی میسر است که از روی حقیقت دشمنهای درونی را در دل بمیراند و ضمیر خود را از کینه و بد خواهی دیگران پاک کند . الحدیث جلد 2 صفحه 289 __ مولا علي (علیه السلام) : در كشاكش انگيزههاي شهوت و غضب، عقل بشر تيره و تار ميشود و فروغ خود را از دست ميدهد. الحديث جلد 2 صفحه 208 __ مولا علي (علیه السلام) : دشمنترين دشمنان آدمي غضب و شهوت او است. آن كس كه بتواند اين دو غريزه سركش را مهار كند و آنها را به فرمان خود درآورد ، مقام عظيمي دارد و ميتواند به اوج انسانيت برسد. الحديث جلد 2 صفحه 19 __ مولا علی (علیه السلام) : غضب آتشی است مشتعل ، کسی که خشم خود را فرو نشاند ( خشم خود را نگه دارد ) ، آن آتش مشتعل را خاموش کرده است و آن کس که غضب را به حال خودش آزاد گذارد ، ( خشم خود را نگه ندارد ) خود اولین کسی است که در شعله ها ی آن خواهد سوخت . الحدیث جلد 1 صفحه 1 ) 2- هنگامیکه میان دو نفر قضاوت کنی به یاد من باش ( که در این هنگام وسوسه ات میکنم که قضاوت به حق نکنی ) 3-هنگامی که با زنی ( نامحرم ) به خلوت نشسته ای و هیچ کس دیگر با شما نیست به یاد من باش( که در این موقع وسوسه ات میکنم که به گناه بیفتی ). خصال شیخ صدوق جلد 1 صفحه 150 [/b] |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
آقای ........... خودتو پشت سر جده سادات پنهان نکن
جواب حرفمو ندادی نقل قول:سخن حق را حضرت نوح (علیه السلام) از شیطان قبول کرد شیطان ...... عقب نشینی جالبی بود |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۲ ۱۶:۱۰)عبدالرحمن نوشته است: آقای ........... خودتو پشت سر جده سادات پنهان نکن نمدونم كي هستي و هدفت از اين مسخره بازي ها چيه؟!!!! ولي يه خورده افكارتو درست كن! سوال بپرس،اگه بدونم بهت جوابتو ميدم! اگه ندونم هم ميگم نمدونم! لطفا شما خودتو همه چي دون فرض نكن! مادر ما شأن بالاتر از اين هست كه آدم هاي كثيفي مثل ماها!البته شما پاك!خودمون رو پشت اسمش پنهان كنيم! در مورد كسي كه نميشناسي اينطور حرف نزن! يه خورده از اسمت اثر بگير آقاي عبد الرحمن! اسمت به رسمت نمياد! يا اسمت رو عوض كن يا رسم و شيوه رفتار و افكارت رو! |
|||
|
۱۳:۰۹, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۳:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۲ ۱۲:۴۵)310 نوشته است: نمدونم كي هستي و هدفت از اين مسخره بازي ها چيه؟!!!! شما خوب منو میشناسی!!!! سوال نبود ارسال بالائیش رو بخون http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid242493 یروزی میاد که مردم این کشور میفهمن حجتیه با وهابیت هیچ فرقی نداره |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم والعصر *** ان الانسان لفی خسر.....جناب 310! پذیرفتن حرف حق مشروط بر این است که حقیقتی را که مسطور است و غایب، بشناسی. و این شناختن حق و حقیقت بر عهده عقل است. پس ابتدا بایستی ثابت کرد که عقلی وجود دارد سپس به تشخیص حرف حق و پذیرفتن آن باید پرداخت. عقلی که به هر کسی داده نشده است (حدیث اول کتاب عقل و جهل اصول کافی) .(به من که ندادند!) حدیث امام باقر در مورد نوح و شیطان منبع ندارد. و بر فرض منبع داشتن هم باید بررسی شود که این کار یک کار تخصصی است. بعدش چگونه شما حرف های زده شده در کتاب مورد بحث را حق تشخیص دادین و با کدامین منبع معتبر سیره امام انطباق دادین؟ نویسنده شان و منزلت امام را بالا برده است ولی این منزلت یک دانشمند بزرگ است نه یک ولی و امام... والله عالم یا حق |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:نویسنده شان و منزلت امام را بالا برده است ولی این منزلت یک دانشمند بزرگ است نه یک ولی و امام... نویسنده حتی قصد این رو هم نداشته این ارسال رو ببینید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid242493 چرا انقدر بعضی دوستان اهل بیت زود باور هستن؟ مومن باید زیرک باشه دربرابر منافقین |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
استاد پیشوایی در رادیو معراف نقل می کردند که متاسفانه کتاب های این نویسنده و مترجم هیچ کدوم مبنای تاریخی ندارند و اسامی همه ساختگی هستند و فرضی. |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۴:۵۳ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۲ ۱۴:۲۸)دل خسته نوشته است: سلامسلام! تشكر از اطلاعتون! خبر نداشتم! (۲۰/دی/۹۲ ۱۳:۰۹)عبدالرحمن نوشته است: شما خوب منو میشناسی!!!!بابا اين حرفا چيه ميگي؟!!!! ملي مذهبي ها و حجتيه و وهابيت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يعني چي منظورت چيه؟مشتاق شهادت كيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قضاوت زود نكن عزيز دل برادر! |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۶:۰۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
بگذارید ببینم یادم می آد این حرف آقای پیشوایی کی بیان شده ، براتون اصلش رو بیارم فکر می کنم شب جمعه گذشته بود یا شب یکی از مناسبت های اخیر. برنامه اش هم برنامه پرسش و پاسخ تاریخی بود در رادیو معارف. البته شایدم ظهر دهم صفر بوده باشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مناظرات امامان معصوم علیه السلام با دشمنان ، مخالفان و دانشمندان سایر ادیان# | -Ali- | 43 | 89,764 |
۲۱/بهمن/۹۵ ۱۲:۲۵ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| توصیة امام صادق برای کسانی که قصد حرکت بهسوی حقیقت را دارن | عبدالرحیم | 3 | 2,553 |
۲۶/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۷ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| مناظره امام باقر علیه السلام با طاووس یمانی (خواندنی) | ali0077 | 8 | 5,688 |
۲۰/دی/۹۲ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: rezamohammadi |
|
| مناظره امام رضا علیه السلام با عالم سنی | ali0077 | 0 | 1,643 |
۲۴/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۶ آخرین ارسال: ali0077 |
|
| مناظره حسن عباسي و صادق زيبا كلام+متن | خادم الامام | 5 | 7,023 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۲ آخرین ارسال: خادم الامام |
|
| رداندیشه های فیلسوفانه توسط امام هادی علیه السلام | آیات | 4 | 4,200 |