کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(::::) فصل اول: قبل از ازدواج (ویژه بانوان)(::::)
۸:۵۱, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۰:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان

بالاخره صد سال گذشت و این تاپیک زده شد
حالا چرا نقطه عطف رو ازدواج قرار دادیم؟ بخاطر اینکه زندگی یه خانم خیلی دستخوش تغییر میشه
لذا فصل بندی هامون به بعد و قبل ازدواج تقسیم شده

لزومی نداره به تک تک سوالا جواب بدیم،نظرتون رو بنویسید.
اقایون هم میتونن شرکت کنن اما ترجیحا کمتر شرکت کنندAngel

تاپیک به یه جایی برسه و جنگ و دعوا نشه

و اما سوالات: ( هر کس خواس به سوالا اضافه کنه بهم پ خ بده)

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

1-چرا مهارت ها ی ازدواج رو یاد نگرفتیم ؟

2-مشکلات قبل از ازدواج برای یاد گرفتن مهارت ( یه نگاه کلی به مشکلات دختران)

3-چرا یه دختر احساس میکنه تا سن 20 سالگی فقط باید درس بخونه و اصلا تو فکر ازدواج و غیره نیستش؟؟؟

4-چرا باید خیلی از مسائل جنسی رو تو مدرسه مثلا تو دبیرستان از زبان دوستاش بشنوه؟؟!!!

5-چرا تنها موضوع مهم رو در کنار درسش فقط شرکت در کلاس های ورزشی و مثلا زبان و ریاضی میدونه و ذره ای به فکر آینده و ازدواج و فرزندش نیست!؟؟؟

6-چرا وقتی مهمون میاد خونشون مادر بیچاره باید هی راه بیفته تو آشپزخونه و دختر خونه مثل مهمونا!
میشینه و فقط نگاه میکنه؟!!!؟؟و ذره ای احساس مسئولیت نمیکنه که بره به مادرش کمک کنه؟؟؟

7-معیارتون برای ازدواج چیه؟با دلیل

8-چرا ننگ و عاره که 14 سالگی به فکر ازدواج باشیم؟

9-در اسلام گفته شده دختر در 9 سالگی به سن تکلیف میرسه و پسر در 15 سالگی. یعنی اونی که دختر در 9 سالگی میفهمه، پسر در 15 سالگی میفهمه.
چرا این تفاوت سنی رو توی ازدواجهامون رعایت نمیکنیم؟

10- آیا بهتر نیست در مدارس راه های مقابله با بیماریهای مقاربتی و مسائل جنسی آموزش داده بشه ؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، اسکای ، azade ، Aryha ، آلاله ، SAViOR ، عبدالرحیم ، Night_World ، ترنم ، sagheb ، Fatemeee ، zahra11 ، السا ، aaaaa ، مجید املشی ، nasimesaba ، ساقی ، حسن عزتي ، صهبا ، fiftynine ، Bahar ، fafa* ، آیات ، رهگذر. ، help me ، من انقلابی ام ، Farzaneh ، عبداللهی ، pure ، soshiant ، Eve

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۰, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
دوستان خوبی که سوال میکنن. خوب پست رو نخوندید یا خوب انالیزش نکردین
من میگم:
یا سنتهای غلط روبیاید بشکنیم (بشکنیمممممممممممممممممممم)
یا نظاره گر فاسد شدن جامعمون باشیم
Fateme135
اگه برادر شماپول دارن که خب خرج کنن.اگه ندارن ،بحث ازدواجه اقا جون ازدواججججججججججججج دختره بالاخره داداش شما رو میخواد یا نمیخواد
اگه میخواد خوشش اومده جوابشون مثبته خب برادرتون صادقانه بگن و ازشون بخوان که در حد توان حرکت کنن.
اگه دختر خانم از الان این حرفا حالیش نشد تا اخر عمر چطور برادرتون میخوان ایشون رو تامین کنن؟
بابا مگه با رو در بایسی و زشته زشته گفتن کار حل میشه.

من واقعا متاسفم برا خوانواده هایی که ازدواج رو با دزدی اشتباه گرفتن.حالا اول بسم الله کلی خرج میکنن بعد که خرشون از پل گذشت تازه میگن ما نداریم و قناعتو...

اخه این نفاق نیست؟؟؟؟؟؟؟

من حتی پیشنهادم اینه که حتی اگه خیلی میلیونرم بودید برای تبلیغ هم که شده اسان ازدواج کنین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، در جستجوی سختی ، انتخاب ، SAViOR ، Reza2035 ، nasimesaba ، N.Mahdavian ، zahra11 ، مجید املشی ، Bahar ، fafa* ، help me ، ZaHrA110M ، ضحی ، boghz
۱۵:۰۴, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۵:۰۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۶/دی/۹۲ ۱۴:۲۶)Fateme135 نوشته است:  شمامیگیدچی میشه یه عقدساده گرفتوتموم....
مامیگیم هیچی نمیشه
ولی وقتی خونواده ی دخترراضی نمیشه چیکارمیشه کرد؟
ماالان برای برادرم میخوایم بریم خواستگاری...
میدونید چقدرقراره خرج بیفته رودستمون؟
چون ازرسومات همدیگه آگاهی داریم
ازدواج سخت شده....کسی اگه پول نداشته باشه باید قیدازدواجوبزنه تااینکه یه پولو پله ای جورکنه راه بیفته...
بدون پول یه نون بربری هم نمیدن بخوری چه برسه به ازدواج....
واقعا حقیقت تلخیه
اما اقایون نا امید نشن بگردید خانمای ساده زیست خوش فکر هم هستن
دوستم واسه عروسیش لباس عروس دوستش رو گرفت،فامیلای شوهرش طالقانی بودن
رسم داشتن تو همون عروسی یه مثلا گلریزون را میندازن
خلاصه هر کس پول شام خانواده اش رو و یا پول کادو عروسی رو میده،البته فقط در مردونه انجام میشه
اینطوری حداقل 70 درصد پول مراسم درمیاد
اینم جالبه بد نیست
عروس همین دوستم هم سرویسش بدل بود،واقعا دختر خوبی بود،گفته بود بعدا اگه داشتی واسم بخر
تازه از نظر مذهبی خیلی معمولی بودن

هست ،بگردید و توکل کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتخاب ، SAViOR ، nasimesaba ، zahra11 ، مجید املشی ، fafa* ، help me ، ضحی
۱۵:۱۶, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۶:۱۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:
.چی میشه یه مراسم عقد ساده گرفت
حالا مراسم عقد ساده میتونه چیا باشه.عقد در یک مکتن مذهبی(بسته به شرایط سکونت دوستان)
در حرم مقدس امام رضا.در مسجد جمکران.در گلزار شهدا.یا اصلا در یک محضر.
بدون دنباله.ساده و زیبا

2.حالا با خرجاش چکار کنین
اگه توان مالی نمیکشه چی میشه حلقه از جنس نقره باشه؟100 هزارتومن
یه لباس سنگین و محجوب 100 هزارتومن(البته دختر خانم یه نگاه به کمد لباساشون بندازن بد نیست)
چند کیلو میوه و شیرینی.
بفرستین صلواتو

من دور و برم کم ندیدم کسانی رو که با همین خرج کم، رفتن سر زندگیشون ..... .
وقتی اول زندگی پول کافی نداشتن، خانمه لباس خوب و آنچنانی نمی پوشید،
آرایشگاش شده بود دو ماه یکبار،
حتی بخش هایی از جهیزیه ای که براش خریده بودن رو فروخت تا شوهرش کم نیاره .....

اما حالا بعد از چند سال، شوهره ارزش این کارای خانمش رو یادش رفته و به دیده تحقیر نگاش می کنه !!!!
همیشه سرکوفت می زدنه که تو زن جذابی برای من نبودی ... در حالیکه خانمش برای کم خرج بودن تو زمان نداری این آقا، از علایقش صرف نظر کرد .....

ما که سادیسم نداریم، مردم آزاری نداریم که ..... آخه وقتی قراره بعدا همچین اتفاقایی بیفته ( حداقل من ) علی رغم میلم مجبور به این سخت گیری ها میشم ..... آره ، اولش همه خوبن و قصد زندگی دارن، اما آدم باید از خطرای احتمالی جلوگیری کنه ...

یادم نمیره، توی همین تالار وقتی حرف از هزینه جهیزیه خانم شد، یکی از دوستان گفتن که : جهیزیه اکثرش وسایل آشپزخونه است، که زن خودش لذت می بره ....... این همه خرج رو یه جا بی ارزش کرد ..... AngryConfusedDodgy

قرار نیست تو ازدواج، خرید و فروش صورت بگیره و با پول و طلا و ... برای طرفین ارزش گذاری بشه، اما واقعیت اینه که دقیقا همینه ..... وقتی دختر رو آسون به دست بیارن، قدرش رو نمی دونن ..... فکر می کنن به همین ارزونیه، فکر نمی کنه که الان باهاش راه اومدن ....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، SAViOR ، مرهم ، nasimesaba ، zahra11 ، fafa* ، Aryha ، help me ، ZaHrA110M ، Eve
۱۵:۴۷, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۵:۵۴ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #24
آواتار
ببخشید که توی بحث دخالت می کنم

روی صحبتم با تمام دوستان هست

الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ ﴿نور-۲۶﴾
زنان پليد براى مردان پليدند و مردان پليد براى زنان پليد و زنان پاك براى مردان پاكند و مردان پاك براى زنان پاك اينان از آنچه در باره ايشان مى‏گويند بر كنارند براى آنان آمرزش و روزى نيكو خواهد بود

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، انتخاب ، SAViOR ، nasimesaba ، درست پسند ، fafa* ، ضحی
۱۵:۵۲, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۶/دی/۹۲ ۱۴:۲۶)Fateme135 نوشته است:  کسی اگه پول نداشته باشه باید قیدازدواجوبزنه تااینکه یه پولو پله ای جورکنه راه بیفته...
بدون پول یه نون بربری هم نمیدن بخوری چه برسه به ازدواج....

به قول پرویز پرستویی تو مارمولک یه زمانی با 10 هزار تومن زن میگرفتن ، الان با 10 هزار تومن فحش هم نمیدن چه برسه به زنBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، SAViOR ، nasimesaba ، fafa*
۱۶:۳۸, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
[تصویر: 42405840670959506179.jpg]

فرصت درست کردن بهتر از این نداشتم .امتحان دارم . دیگه تمام حرفا هست فکر کنم .Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، انتخاب ، یاســین ، SAViOR ، هادی... ، nasimesaba ، aaaaa ، مجید املشی ، درست پسند ، Bahar ، fafa* ، رهگذر. ، help me ، Bamdaad ، ضحی ، Eve
۱۷:۱۰, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۷:۱۲ توسط انتخاب.)
شماره ارسال: #27
آواتار
با سلام و تشکر از دوستان گرامی برای گذاشتن این تاپیک. انصافا جای این تاپیک تو کل تالار کم بود.

و با تشکر ویژژژژژژه از جناب غریب. بنده با حرفهای ایشون صد درصد موافقم و فکر میکنم در حال گریه شاید نوشتن.حقا که گریه داره. و میخواستم ادامه صحبتهاشون رو از نظر خودم بزارم.با اجازهWink

اینکه فکر کنیم یه خانم اگه ازدواج کنه فاسد نمیشه یا حداقل فسادش کمتر میشه رو از جهتی قبول دارم و از جهتی نه

فکر میکنید میتونه ازدواج باعث افزایش فساد بشه!!!!

در بعضی موارد بله.وقتی به خانم متاهل میگیم حجابتو رعایت کن میگه شوهرم گفته اینطور باید بگردی!!!!! من خودمو میگم خشکم میزنه و جوابی بهش ندارم بدمSad .

وقتی خانمهای متاهل دوست پسردار رو میبینیم که مخفیانه (شایدم علنی!) ...... یا مثلا تو ویچت....

وقتی خانم های متاهل رو میبینیم که چقدر با مثلا براهر شوهر راحتند که انگار برادر خودشونه و حیایی در این بین نیس........

باز هم میگویید بروید ازدواج کنید؟ بله باز هم میگم به نظر من با ازدواج مشکل تا حدی رفع میشه ولی ریشه کن نمیشه.

شاید یکی از ریشه هاش در تغذیه ناخودآگاه گوشت خوکه که در غذاهای بیرون هست نمیدونم شاید

البته اینم بگم من زیراب ازدواجو نمیخوام بزنم ولی به نظرم مشکل حل فساد ازدواج به تنهایی نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، یاســین ، مرهم ، nasimesaba ، fafa* ، help me ، ضحی
۱۷:۳۱, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۲ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #28
آواتار
.................................................
................................................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، السا ، nasimesaba ، ترنم ، Bahar ، fafa* ، help me ، انتخاب ، ضحی
۱۸:۵۴, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
[b]راستش ایرادهای دوستان صحیحه اما اینجوری نمیشه باید یه تاپیک درستو حسابی بزنیم برا این بت شکنی تا درست و واضح تبیین بشه.[/i]

چند نکته در جواب اظهار نظر دوستان:

1.این بت شکنی رو قرار نیست اون پسر بی جنبه ظاهر بین اول انجام بده که بعدا بزنه تو سر زنش(اول الگو رو عملا مومنین بدن بعد اونا تقلید کننده ای بیش نباشن تا نگن فقط زن ما عیب و نقص دارشت.)

2.این که خانواده ها مخالفت میکنن دیگه دوستان(چطور در اکثر موارد دختر بر خلاف نظر خانوادش با اونی که میخواد ازدواج میکنه)حالا این کار که خدا پسندانست رو نمیتونه روش مقاومت کنه؟قضیه بت شکنیه،مقاومته،جهاده

3.این که دوستان در مورد خراب کاری زنان متاهل (البته معدود زنان)جامعه میگن.احتمال میدم ایشون تو ناجا کار میکنن .وگرنه این امر الحمد لله اون قدر تو جامعه ما رواج نداره که یه ادم معمولی بخواد بگه دیگه به زن متاهل اعتمادی نیست.مطمئن هم باشید زنانی که اون طور تشریف دارن دختر هم بودن زیاد فرقی با الانشون نداشتن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Reza2035 ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، درست پسند ، fafa* ، انتخاب
۲۱:۵۱, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند :

جهنم آکنده از عذب هاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Havbb 110 ، یاســین ، مرهم ، السا ، nasimesaba ، zahra11 ، درست پسند ، fafa* ، help me ، انتخاب ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]