کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(::::) فصل اول: قبل از ازدواج (ویژه بانوان)(::::)
۸:۵۱, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۰:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان

بالاخره صد سال گذشت و این تاپیک زده شد
حالا چرا نقطه عطف رو ازدواج قرار دادیم؟ بخاطر اینکه زندگی یه خانم خیلی دستخوش تغییر میشه
لذا فصل بندی هامون به بعد و قبل ازدواج تقسیم شده

لزومی نداره به تک تک سوالا جواب بدیم،نظرتون رو بنویسید.
اقایون هم میتونن شرکت کنن اما ترجیحا کمتر شرکت کنندAngel

تاپیک به یه جایی برسه و جنگ و دعوا نشه

و اما سوالات: ( هر کس خواس به سوالا اضافه کنه بهم پ خ بده)

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

1-چرا مهارت ها ی ازدواج رو یاد نگرفتیم ؟

2-مشکلات قبل از ازدواج برای یاد گرفتن مهارت ( یه نگاه کلی به مشکلات دختران)

3-چرا یه دختر احساس میکنه تا سن 20 سالگی فقط باید درس بخونه و اصلا تو فکر ازدواج و غیره نیستش؟؟؟

4-چرا باید خیلی از مسائل جنسی رو تو مدرسه مثلا تو دبیرستان از زبان دوستاش بشنوه؟؟!!!

5-چرا تنها موضوع مهم رو در کنار درسش فقط شرکت در کلاس های ورزشی و مثلا زبان و ریاضی میدونه و ذره ای به فکر آینده و ازدواج و فرزندش نیست!؟؟؟

6-چرا وقتی مهمون میاد خونشون مادر بیچاره باید هی راه بیفته تو آشپزخونه و دختر خونه مثل مهمونا!
میشینه و فقط نگاه میکنه؟!!!؟؟و ذره ای احساس مسئولیت نمیکنه که بره به مادرش کمک کنه؟؟؟

7-معیارتون برای ازدواج چیه؟با دلیل

8-چرا ننگ و عاره که 14 سالگی به فکر ازدواج باشیم؟

9-در اسلام گفته شده دختر در 9 سالگی به سن تکلیف میرسه و پسر در 15 سالگی. یعنی اونی که دختر در 9 سالگی میفهمه، پسر در 15 سالگی میفهمه.
چرا این تفاوت سنی رو توی ازدواجهامون رعایت نمیکنیم؟

10- آیا بهتر نیست در مدارس راه های مقابله با بیماریهای مقاربتی و مسائل جنسی آموزش داده بشه ؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، اسکای ، azade ، Aryha ، آلاله ، SAViOR ، عبدالرحیم ، Night_World ، ترنم ، sagheb ، Fatemeee ، zahra11 ، السا ، aaaaa ، مجید املشی ، nasimesaba ، ساقی ، حسن عزتي ، صهبا ، fiftynine ، Bahar ، fafa* ، آیات ، رهگذر. ، help me ، من انقلابی ام ، Farzaneh ، عبداللهی ، pure ، soshiant ، Eve

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۸, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
بت شکنی ، جهاد، جنگ با عرف های غلط خیلی خوبه .من خودم پایه ی راه اندازی انجمن مبارزه با عرف های غلط هستم .

وقتی مهریه کم بخوای،طلا نخوای،این مراسم های مسخره ی حنابندون و نیمدون و پایتختی و 100 تا کوفت دیگه نخوای،

قیافه ی خواستگارا خیلی خنده دار میشه . مورد داشتیم دیدیم . گفتن دخترتون مشکل داره اینجوری شوهرش میخواین بدید. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! طلا نخواستم .بابتش دعوا شد . آخه من الان چی بگم.

[b]کجای کارید مردم چی میگن .

تا حرف مردم از حرف خدا تو این مملکت جلوتره . جهاد معنی نمیده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، یاســین ، مرهم ، السا ، nasimesaba ، zahra11 ، مجید املشی ، fafa* ، help me ، انتخاب ، ضحی ، Eve
۲۲:۴۷, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #32

(۱۶/دی/۹۲ ۱۸:۵۴)غریب نوشته است:  
[b]راستش ایرادهای دوستان صحیحه اما اینجوری نمیشه باید یه تاپیک درستو حسابی بزنیم برا این بت شکنی تا درست و واضح تبیین بشه.[/i]

چند نکته در جواب اظهار نظر دوستان:

1.این بت شکنی رو قرار نیست اون پسر بی جنبه ظاهر بین اول انجام بده که بعدا بزنه تو سر زنش(اول الگو رو عملا مومنین بدن بعد اونا تقلید کننده ای بیش نباشن تا نگن فقط زن ما عیب و نقص دارشت.)

2.این که خانواده ها مخالفت میکنن دیگه دوستان(چطور در اکثر موارد دختر بر خلاف نظر خانوادش با اونی که میخواد ازدواج میکنه)حالا این کار که خدا پسندانست رو نمیتونه روش مقاومت کنه؟قضیه بت شکنیه،مقاومته،جهاده

3.این که دوستان در مورد خراب کاری زنان متاهل (البته معدود زنان)جامعه میگن.احتمال میدم ایشون تو ناجا کار میکنن .وگرنه این امر الحمد لله اون قدر تو جامعه ما رواج نداره که یه ادم معمولی بخواد بگه دیگه به زن متاهل اعتمادی نیست.مطمئن هم باشید زنانی که اون طور تشریف دارن دختر هم بودن زیاد فرقی با الانشون نداشتن.
در مورد گزینه سوم
فکر نکنم خراب کاری زنان متاهل جزیی از معدود زنان جامعه باشه

وکم کم خود این مسئله داره تبدیل به یک معضل میشه
اون یه زمانی بود رواج نداشت ولی الان به وفور است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتخاب
۲۳:۲۷, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۶/دی/۹۲ ۲۲:۰۸)skyeygirls نوشته است:  بت شکنی ، جهاد، جنگ با عرف های غلط خیلی خوبه .من خودم پایه ی راه اندازی انجمن مبارزه با عرف های غلط هستم .

وقتی مهریه کم بخوای،طلا نخوای،این مراسم های مسخره ی حنابندون و نیمدون و پایتختی و 100 تا کوفت دیگه نخوای،

قیافه ی خواستگارا خیلی خنده دار میشه . مورد داشتیم دیدیم . گفتن دخترتون مشکل داره اینجوری شوهرش میخواین بدید. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! طلا نخواستم .بابتش دعوا شد . آخه من الان چی بگم.

[b]کجای کارید مردم چی میگن .

تا حرف مردم از حرف خدا تو این مملکت جلوتره . جهاد معنی نمیده .

ببینید دوست عزیز منم مورد داشتم اصلا دختر و پسر هردو طلبه بودن .اومدن خواستگاری خوانواده پسر یه تعداد مهریه پیشنهاد داد دختره گفت الا و بلا همون یه سکه باید باشه.دقیقا من از زبون زندایی همون اقا پسر شنیدم که البته خودشون هم تحصیلات دینی دارن گفت:ما فک کردیم دختره چه عیبی داره! میخواستیم پاشیم از مجلس

ببینید اگر توجه کرده باشین من خطابم تو اولین پستی که گذاشتم(((( این))))

خطابم اقا پسر ها بودن.یعنی چی؟ اصلا نباید این نمیخوام نمیخواما از جانب دختر اول بسم الله گفته بشه چون این مسئله بار روانی ایجاد میکنه .فک میکنن دختر چه عیبی داره

ببینید اما قضیه رو این طور ببینید که اقا پسر سن ازدواج رو داره نیاز هم داره اما موقعیتشو نداره.خب ابتدا به دختر خانم حقیقتو بگه ،و ازش بخواد که بیاد تا با هم بت شکن بشن.

ایا با این منوال باز اون بار روانی ایجاد میشه؟؟؟؟؟؟

من مورد دارم دختر تو روز عقد کنان لباس عقد خواهرش که شش ماه پیش مراسمش بود رو پوشید.من میشم خواهر شوهر همین دختر.اتفاقا همش به مادرم میگم بخاطر این قناعتش باید قدرش رو بدونیم.حالا اگه چهارتا چیز بد هم دیدیم از خودش یا خونوادش بخاطر این رفتارای گلش پیش ما از ارزشش کم نمیشه.RoseRose

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Reza2035 ، السا ، SAViOR ، nasimesaba ، یاســین ، zahra11 ، مجید املشی ، درست پسند ، fafa* ، بیداری12 ، help me ، aaaaa ، انتخاب ، ضحی ، Eve
۲۳:۴۴, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
کاربر گرامی غریب خانم

تاپیک رو یه بار مرور کنیم . جواب بیشتر سوالات واسه همین جدا شدن از دین هست
از فرار دختر از سنت و پناه آوردن به یه دنیایی که بتونه بگه من هستم . الانم دختر جامعه در نوسانه . این دوستی های قبل از ازدواج هم بیچاره کرد دختر رو . اینقدر این جامعه مشکل داره . یه جا رو میخوای جمع کنی .مشکل جدید باز خودش رو نشون میده .

[b]راه حل همه ی مشکلات هم همون بت شکنی همه جانبه در تمام زمینه هاست .مشکل اینجاست .بها داره . کسی هست بهاش رو بده ؟ چه تحصیلی-شغلی-ازدواج-فرزند-....................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، nasimesaba ، یاســین ، مجید املشی ، Bahar ، درست پسند ، help me ، aaaaa ، انتخاب ، ضحی ، Eve
۰:۰۴, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
خلاصه اینکه مشکل از طرز فکرهای غلطه .......
Big GrinBig GrinBig GrinAngry
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، یاســین ، مجید املشی ، help me ، aaaaa ، ضحی ، Eve
۰:۲۴, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۰:۲۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #36
آواتار
نقل قول:ببینید اما قضیه رو این طور ببینید که اقا پسر سن ازدواج رو داره نیاز هم داره اما موقعیتشو نداره.خب ابتدا به دختر خانم حقیقتو بگه ،و ازش بخواد که بیاد تا با هم بت شکن بشن.

ایا با این منوال باز اون بار روانی ایجاد میشه؟؟؟؟؟؟

خیر بار روانی ایجاد نمیشه به شرط اینکه بهاش رو هم با هم بدن . بنده به شخصه از این جماعت پسر وار رفته و ماستی که تو خواستگار هام بودن روح بت شکنی ندیدم . خودم پا پیش گذاشتم و بهاش شد عیب گذاشتن رو من . من هم آدمی نیستم با برچسب اون ها زندگیم رو ادامه ندم . بها داره همه چی . خیلی شعار هم ندیم .سخته.

طرف میگه بیا با هم زیر یک سقف ساده زندگی کنیم .هستید خانم ؟ بنده هم روح بت شکنی و مخلفاتی دیگه هم اضافه میکنم . میبینم بیچاره کلا باور سقف نداره چه برسه سادگی .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[b]راه حل زیاد دیدم تو تالار . اما بت شکنی بهترین و منطقی ترینش بوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مرهم ، nasimesaba ، یاســین ، zahra11 ، help me ، ضحی ، Eve
۰:۴۱, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
شما خواهشا مخلفاتش رو اضافه نکن ابجی گلم.....

ناراحت نشین ولی هر انسانی ارزشی داره....
این رو قبول کنین.
این کاملا منطقیه که با همه یه جور نباید برخورد کرد.
مثلا یه خواستگار هست ارزش داره اگه بگی 14 سکه مهریه
ولی سر یکی دیگه حق نداری چنین ریسکس کنی.....

من خطابم برادرای مدهبی مون بود.اکه درست انتخواب کنن و به خواستگاری دختری برن که ارزش دین دار بودنشون رو میفهمه.
یقینا با همسرشون میتونن بت شکنی کنن.و یک مبلغ باشن

چرا دختر خانوما رو خطاب نکردم؟
کار اشتباهی که اکثرا انجام میدن همش میگن دختر دختر.....
نه شما پسر ارزشی براش ببر بعد بگو فلان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، اسکای ، nasimesaba ، یاســین ، zahra11 ، السا ، مجید املشی ، Bahar ، fafa* ، help me ، انتخاب ، ضحی ، Eve
۱:۰۱, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱:۰۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #38
آواتار
نه مخلفاتی که گفتم جزو اسرارهست . با همون مخلفات جون سالم بدر بردم تا حالا .چون بهم ثابت شده . اون مخلفاتی که شما تو ذهنتونه نیست . داستان چیز دیگست.بگذریم .

با شما موافقم .تعادل جامعه رو کشوندن تو وزنه ی زن .اعتراض میکنی میگن چون زن مهمه . واقعا روانشناسی جواب رو دارید .بعد راه حل ها هم جالبه . زن کار نکنه . بشینه تو غار . مشکلات بشری حل میشه .غایت زن تربیت فرزند صالحه . هنوز متوجه نیستن اون زنی که غایتش رو دارید میگید توکل بر خدا هم داره واسش سوال میشه . !!!!!!!!!!!! بعد از اون طرف مرد های جامعه . کلا جامعه ولشون کرده . اهمیت نمیده . این از وضعیت زن و مرد . بعد میگن خانواده تعریف کن .!!!!!!!!!!!!!خانواده جعبه نیست که زن و مرد رو بزاریم توش.خودشون باید سازنده ی جعبه باشن . از بس نوشتم ذهنم کرخت شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، zahra11 ، Fatemeee ، help me ، انتخاب ، Eve
۱:۱۸, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
نمیدونم چرا ما دوست داریم بعضی مسائل رو با واژگان داغ کنیم.

ساده بگین.ساده بنویسبن تا ساده بفهمن همه.
توضیح بدین .بسط بدین تا گسترده جا بیافته.
تمام جمله جمله هایی رو که نوشتین و وسطش نقطه نقطه گذاشتین از نطر من فقط فشار انگشت روی کیبرد بوده.نه حرف دل...

ببخشین با صراحت ایراد گرفتم ولی خداییش نوشته های توی مبحث خوانواده یعنیتون حرف نداشت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، SAViOR ، nasimesaba ، fafa* ، help me
۱:۴۰, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۸:۴۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #40
آواتار
نقل قول:
تمام جمله جمله هایی رو که نوشتین و وسطش نقطه نقطه گذاشتین از نظر من فقط فشار انگشت روی کیبرد بوده.نه حرف دل...

ببخشین با صراحت ایراد گرفتم ولی خداییش نوشته های توی مبحث خوانواده یعنیتون حرف نداشت

هر جور دوست دارید برداشت کنید .

حرف ها زده شد . منتهاDodgyDodgyDodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، مرهم ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]