کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(::::) فصل اول: قبل از ازدواج (ویژه بانوان)(::::)
۸:۵۱, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۰:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان

بالاخره صد سال گذشت و این تاپیک زده شد
حالا چرا نقطه عطف رو ازدواج قرار دادیم؟ بخاطر اینکه زندگی یه خانم خیلی دستخوش تغییر میشه
لذا فصل بندی هامون به بعد و قبل ازدواج تقسیم شده

لزومی نداره به تک تک سوالا جواب بدیم،نظرتون رو بنویسید.
اقایون هم میتونن شرکت کنن اما ترجیحا کمتر شرکت کنندAngel

تاپیک به یه جایی برسه و جنگ و دعوا نشه

و اما سوالات: ( هر کس خواس به سوالا اضافه کنه بهم پ خ بده)

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

1-چرا مهارت ها ی ازدواج رو یاد نگرفتیم ؟

2-مشکلات قبل از ازدواج برای یاد گرفتن مهارت ( یه نگاه کلی به مشکلات دختران)

3-چرا یه دختر احساس میکنه تا سن 20 سالگی فقط باید درس بخونه و اصلا تو فکر ازدواج و غیره نیستش؟؟؟

4-چرا باید خیلی از مسائل جنسی رو تو مدرسه مثلا تو دبیرستان از زبان دوستاش بشنوه؟؟!!!

5-چرا تنها موضوع مهم رو در کنار درسش فقط شرکت در کلاس های ورزشی و مثلا زبان و ریاضی میدونه و ذره ای به فکر آینده و ازدواج و فرزندش نیست!؟؟؟

6-چرا وقتی مهمون میاد خونشون مادر بیچاره باید هی راه بیفته تو آشپزخونه و دختر خونه مثل مهمونا!
میشینه و فقط نگاه میکنه؟!!!؟؟و ذره ای احساس مسئولیت نمیکنه که بره به مادرش کمک کنه؟؟؟

7-معیارتون برای ازدواج چیه؟با دلیل

8-چرا ننگ و عاره که 14 سالگی به فکر ازدواج باشیم؟

9-در اسلام گفته شده دختر در 9 سالگی به سن تکلیف میرسه و پسر در 15 سالگی. یعنی اونی که دختر در 9 سالگی میفهمه، پسر در 15 سالگی میفهمه.
چرا این تفاوت سنی رو توی ازدواجهامون رعایت نمیکنیم؟

10- آیا بهتر نیست در مدارس راه های مقابله با بیماریهای مقاربتی و مسائل جنسی آموزش داده بشه ؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، اسکای ، azade ، Aryha ، آلاله ، SAViOR ، عبدالرحیم ، Night_World ، ترنم ، sagheb ، Fatemeee ، zahra11 ، السا ، aaaaa ، مجید املشی ، nasimesaba ، ساقی ، حسن عزتي ، صهبا ، fiftynine ، Bahar ، fafa* ، آیات ، رهگذر. ، help me ، من انقلابی ام ، Farzaneh ، عبداللهی ، pure ، soshiant ، Eve
۱۰:۱۴, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۱۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سوالات زیاده . اما یک جمله ی تاریخی در این زمینه داریم . هر کسی بالاخره تو فامیل و یا از زبون مادر یا مادربزرگش بالاخره از جایی شنیده

چه خیری دیدیم از شوهر کردن .همش بشور و بساب . مثل من نشی . روی پای خودت وایسا . به خودت برس. پیر شدم زندگی رو نفهمیدم . واسه یه پول سر ماه دائم باید بهش بگم . دستت تو جیبت باشه منت شوهر رو نکش .

درس بخون . پیشرفت کن . درس بخون .پیشرفت کن .درس بخون پیشرفت کن.

عقده هایی که در فرزندان نماد پیدا کرد . دختری که 15 سالگی یه شب گفتن فردا عروسیته. شب فردا یه پسری رو بعد از عقد میبینه و بعدش هم تو اتاق خواب . بعدش هم 50 سال زندگی مشترک .. اون 50 سال چی داشته که بچه ی همون خونه در برابر سنت وایساد .؟

خیلی از سوالات برمیگرده به گذشته .گذشته ای که الان میگن یادش بخیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی از سوالات هم برمیگرده به بی سوادی دینی ما .
خداحافظ دین.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همون بدبختی که غرب رو از لحاظ معنوی بیچاره کرد بابت یه مشت بی سواد دینی تو کلیسا بود که با دین که همون سنت براشون بود مبارزه کردن . همین هم داره برای ما اتفاق میافته.

پ.ن
امتحان دارم بقیه اش واسه شب میام میگم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، azade ، آلاله ، ضحی ، zahra11 ، aaaaa ، nasimesaba ، fiftynine ، fafa* ، viana ، Eve ، mahpare
۱۳:۲۹, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #3

به به ! بازم بحث زنان و ازدواج !!!!!

دوستان پایه اید یه روز بشینیم تعداد تاپیکای مربوط به زنان در تالار رو بشماریم!!؟؟

نمیدونم زنی که قراره تو جامعه نباشه, چرا باید انقدر تو جامعه درموردش بحث بشه !!؟؟؟؟

یه سوال دیگه, چرا معمولا غایت یک زن رو در ازدواج میبینیم !!؟؟؟

یه روز یه آقای خیلی خیلی مومنی فرمودند 80% ارزش یک زن به زیباییشه !!!! یعنی چی !؟ یعنی زن باید زیبا باشه که بتونه یه شوهر خوب پیدا کنه و خوشبخت بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!

میدونید نتیجه این رفتارهای افراطی میشه چی !؟ میشه یه حالت تفریطی که الان در بین خیلی از زنان جامعه میبینیم که میگن چرا یک زن باید فقط نقش "همسری" و بعدها "مادری" داشته باشه !؟ چرا نباید از هیچ "حق انسانی" برخوردار بشه !!!؟؟؟؟؟؟

این یعنی چی ؟! یعنی نقش همسری/مادری جزو حقوق انسانی نیست متاسفانه !!!!!

من از این دید افراطی و تفریطی تو جامعه میترسم !

بازم سوال دارم ! مثلا چند وقت پیش اون خانم جودوکار کشورمون که مدال طلای جهانی گرفته بودن, بعد با چادر رفتن روی سکو , یادتونه !؟ ایشون با رهبر ملاقات داشتن, میدونید رهبر درمورد ایشون چی فرمودند !؟

میخوام خودتون برید ببینید !

خب خیلیا دیدار ایشون با رهبر رو دیدن, خیلی از آقایونم شروع کردن به احسنت و آفرین گفتن به ایشون که چه کار خوبی کرده, آفرین! به این میگن زن !!!!!!!!!

حالا میخوام از خودشون بپرسم آیا شما حاضرید همسر یا خواهر خودتونم اینکارو بکنه !؟ یعنی بره تو مسابقات جهانی و مدال بگیره !!!؟؟؟؟ با اطمینان میگم بالای 80% موافق نیستند!( مطمئنا آمارشون بیشتر از ایناست من کف تعداد رو گفتم ! )

میبینید !؟ نمیشه با این رفتارهای دوگانه کنار اومد !!

فکر میکنید اگه افراد مذهبی وارد این میادین نشن, غیرمذهبی ها و اونایی که اعتقادی به نظام و کشور ندارن وارد نمیشن !!؟؟

قطعا خیر ! اونا میان و تا یه مقام یا رتبه ای میگیرن با اولین پرواز از کشور خارج میشن و میرن اونور آب و هرچی دوست دارن علیه کشور و نظام میگن و تمام دنیا فکر میکنن ایران یعنی همین !!! سخنان رهبرم به این نکات اشاره داشته !

هنوزم انتظار دارم خانمای تالار حواسشون به این واقعیات جامعه بشه , توروخدا سرپوش نذارن روی این مسائل !!!

یه بچه 14 ساله که هنوز تو ضرب و جمع و تفریقش مونده برمیگرده به من میگه به نظر تو خدا وجود داره !!!؟؟ و من تو اون لحظه دلم میخواد همون کتاب ریاضی رو از اون قسمت تیزش بکنم تو چشمش !!!! اونوقت توقع دارید این دختر از ازدواج حرف بزنه !!؟؟؟

هنوزم دارم میگم تو مدارسمون دارن زیرآب دین رو میزنن, دارن اصول دین رو میزنن, خواهشا از این مسائل حاشیه ای بگذریم!

ببخشید دیگه طولانی شد, دلم خیلی پره .SadBig Grin...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، پرنیان ، ضحی ، zahra11 ، Aryha ، nasimesaba ، fiftynine ، fafa* ، Eve
۱۳:۳۹, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۵/دی/۹۲ ۱۳:۲۹)آلاله نوشته است:  
یه سوال دیگه, چرا معمولا غایت یک زن رو در ازدواج میبینیم !!؟؟؟

با عرض معذرت که دخالت میکنم.

ولی به نظر من ازدواج تازه شروع زندگیه که یه پسر و دختر اغاز میکنن ، هدف فقط ازدواج نیست . شروع مسئولیت های جدیده . غایت یک انسان ( زن یا مرد ) در رسیدن به بالاترین مقام انسانیته.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، آلاله ، sagheb ، ضحی ، zahra11 ، السا ، soshiant ، nasimesaba ، انتخاب ، fiftynine ، fafa* ، بیداری12 ، viana ، یاســین
۱۳:۵۴, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۳۹ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #5
آواتار
در ازدواج قرار نیست دو نفر به هم برسند ، قرار است آن دو با هم به خدا برسند !

..............................................................
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، عبدالرحمن ، ضحی ، zahra11 ، السا ، soshiant ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، انتخاب ، صهبا ، fiftynine ، مجید املشی ، fafa* ، آیات ، help me ، viana ، یاســین
۱۴:۰۱, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۴:۱۹ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #6

(۱۵/دی/۹۲ ۱۳:۳۹)Mohammad Trust نوشته است:  با عرض معذرت که دخالت میکنم.

ولی به نظر من ازدواج تازه شروع زندگیه که یه پسر و دختر اغاز میکنن ، هدف فقط ازدواج نیست . شروع مسئولیت های جدیده . غایت یک انسان ( زن یا مرد ) در رسیدن به بالاترین مقام انسانیته.

نه دیگه , اینا میشه شعارای قشنگ !!!

چرا تو جامعه وقتی یه دختر نمیخواد یا نمیتونه ازدواج کنه بهش میگن ترشیده !!!؟؟؟ ولی به پسر نمیگن !

پس حالا غایت یک زن تو دید جامعه مشخص میشه و یکی از اصلی ترین دلایلش رو وجود چنین بحث هایی میبینم من ! با عرض پوزش البته !

درمورد اکثر احادیثی هم بهمون گفتن(تاکید دارم که بهمون گفتن!!) اینه که زن تا قبل از ازدواجش اصلا انگار وجود نداره!!! فقط وقتی ازدواج کرد حالا به عنوان یه موجود زنده میشه تو جامعه پذیرفتش !!!!!! یه موجودی که میشه براش جهاد تعریف کرد میشه برای کاراش ثواب درنظر گرفته بشه و ....

اما درمورد آقایون اینطور نیست, چرا !!؟؟؟

نمیدونم چرا اکثر آقایون با اینکه حقیقت رو میدونن بازم ازش فرار میکنن, به هرحال همونطور که قبلا عرض کردم نتیجه مطلوبی در این بحث ها نمیبینم پس به اون ادامه نمیدم!

اگه سوالی داشتید تو پ.خ بپرسید چون سوالاتتون رو اینجا جواب نمیدم , بعدا نگید جواب نداشتی !!WinkBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، پرنیان ، ضحی ، zahra11 ، aaaaa ، nasimesaba ، fafa* ، ZaHrA110M ، Eve
۱۴:۲۳, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۴:۴۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۵/دی/۹۲ ۱۴:۰۱)آلاله نوشته است:  نه دیگه , اینا میشه شعارای قشنگ !!!

چرا تو جامعه وقتی یه دختر نمیخواد یا نمیتونه ازدواج کنه بهش میگن ترشیده !!!؟؟؟ ولی به پسر نمیگن !

پس حالا غایت یک زن تو دید جامعه مشخص میشه و یکی از اصلی ترین دلایلش رو وجود چنین بحث هایی میبینم من ! با عرض پوزش البته !

درمورد اکثر احادیثی هم بهمون گفتن(تاکید دارم که بهمون گفتن!!) اینه که زن تا قبل از ازدواجش اصلا انگار وجود نداره!!! فقط وقتی ازدواج کرد حالا به عنوان یه موجود زنده میشه تو جامعه پذیرفتش !!!!!! یه موجودی که میشه براش جهاد تعریف کرد میشه برای کاراش ثواب درنظر گرفته بشه و ....

اما درمورد آقایون اینطور نیست, چرا !!؟؟؟

سلام دوس جون
جواب دوتا ارسالتو باهم میدم
این تاپیک بقیه اینه ،که من فکر کردم اونجا هم که اعتراض کردی واست حل شد
یعنی اینجابانک سوال

اون مسائلی که مطرح کردی از بی دینی و از این حرفا،مربوط به زنان نیست،مربوط به شرایط امروزه و به عبارتی اخر زمانه
هیچی گل و بلبل نمیشه تا او نیادHeart
اره واقعا وضع مدارس افتضاحه که یکی از معضلاتشون هم رابطه با پسراس که سوال یکی از دوستان هم بود
معلما هم وضعشون خرابه چون هواره فردا بدتر از امروزه
پس خیلی توقع نداشته باشیم،فقط نهایت بتونیم وظیفه فردی و اجتماعی خودمون رو انجام بدیم
در مورد اینکه چرا به دختر ازدواج نکرده میگن ترشیده،متاسفانه الان رو نمیدونم اما در فیلم خارجی قدیمی ها هم این اصطلاح مسخره دیده میشه،این به بی فرهنگی مردم ربط داره وگرنه در فرهنگ اسلامی چیزی با این عنوان نداریم،تازه اون مرد عذب رو زمین به ازای هر گام نفرین میکنه،میبینی چقدر فرقشه،پس بین عرف و شرع تمایز قائل شیم
خوب جهاد پسر و دختر توی خونه هم خدمت به والدینه،اونجا به شوهر اب بدی کار خوب کردی،اینجا به والدین،به صورت والدین با محبت نگاه کنی کار خوب کردی،مخصوصا در دوران پیری،مثل داستان قصاب و حضرت موسی،که قصاب بخاطر خدمت به مادر پیر علیلش درجه رفیعی در بهشت داشت.
پس ربطی به ازدواج نداره،منتهی مادر و پدرا اینقدر فداکاران که حتی این مسائل رو نه بازگو و نه طلب میکنن
به نظرت نقطه عطف رو کجا بذاریم خوبه؟
خانما قبل از اینکه برن سر کار و بعد ...
.....
نمیدونم اما به نظر من وقتی یه خانمی ازدواج میکنه جریان زندگی اش خیلی عوض میشه،خیلی توانایی باید کسب کنه و خیلی باید مسئولیت پذیر شه که در سوال یکی دیگه از دوستان(رضوانه عزیز) مطرح شد
حالا چرا اینقدر خانواده مهمه،انشاء الله در فصل اخر بهش میرسیم
من به این تاپیک خیلی خوش بینم
تاپیکای زیادی در مورد زن بود اما همش دعوا و زد و خورد بود
اینجا از تجربیات و نظرات هم قراره خیلی چیزا یاد بگیریم

اندکی صبر،سحر نزدیک استHeart
صبر داشته باش دخترBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، zahra11 ، nasimesaba ، مجید املشی ، Bahar ، fafa* ، السا
۱۴:۴۳, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام نینا جون.....تا وقتی الکی شعار میدیم...این بحثا ناتموم میمونه...قدیما از اونور بوم افتاده بودن....
الان از اینور بوم.....
این بحث بی فایدس.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، ضحی ، رمز شب ، nasimesaba ، pure
۱۴:۵۹, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۵:۰۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
بچه ها Angel
بعدنا با بچه هاتون این جوری رفتار نکنیدا
اونوقت تو زندگیشون پیشرفت نمیکنند Rolleyes
تازه ما هنوز شروع هم نکردیم
حرفای خوب شعارن یعنی حرفای بد واقعیتن
یعنی مدینه فاضله ای که در قران هست شعاره

یک نفر اینجا یه چیز یاد بگیره کافیه

مثلا تو همون دنیای زن ،من خیلی چیزا یاد گرفتم مخصوصا یکی از سوالات زندگی مو که موزه جان جواب داد،تا دو روز داشتم بهش فکر میکردم
یا مثلا در مورد ناقص العقل،اقای علی 110 یه ارسال داره که خیلی جالبه، اگه این تاپیکا نبود تصور غلط ذهنی من حل نمیشد و خیلی چیزای دیگه
تا همین چند سال پیش با خودم میگفتم واقعا امام علی چرا یه همچین فکری راجع به زنها میکنه
خیلی چیزا که ما فکر میکنیم و رنج میبریم صرفا یه چارچوب ذهنیه و بعضا ماهیت خارجی هم نداره
قرار نیست راجع به تمام مشکلات خانوما حرف بزنیم و حل کنیم و اینجا رو بهشت کنیم
یکی احساس خوشبختی کنه،یکی با وجود مشکلاتش در زندگی هنوز بلد باشه چه جوری زندگی کنه،عالیییه خانم معلمHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، ضحی ، zahra11 ، السا ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، انتخاب ، fiftynine ، مجید املشی ، Bahar ، fafa* ، ترنم بهاری ، pure ، Eve
۲۰:۰۳, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
با توجه به پست دوستان نظراتم رو میگم .پخش و پلا شده دیگه ببخشید .

Heartواقعا به سوالات که نگاه کنیم جز 2 تا بحث نمیمونه . سنت بی سواد و بی سوادی دینی .

سنت بی سوادی که جواب دختر رو نداد که چرا درد ماهیانه واسه من شد.
تو بی سوادی دینی هم میگن حیا داشته باش نپرس.

الانم وضع همینه . یکم شرایط آرایش کرده .در واقع همونه .

این یه مثال ساده بود . واقعا شکافتن گذشته اذیتم میکنه .

Heart ازدواج هم یکی از مراحل تو زندگیه . نقطه ی شروع نیست . نقطه ی شروع هر کس تولد آدمه . حالا شناسنامه ای فرض کن یا با یه اتفاق . برای بعضی ها اتفاق ازدواجه . مهارت ازدواج یه بخش از مهارت ها تو زندگیه .چرا یاد نگرفتیم .باز برمیگرده به اعتراضی که ارثیه گذشتگان ماست.

Heartواقعا 14 سالگی برای من یکی عاره که به شوهر فکر کنم . واسم عاره واسه شوهر برم دانشگاه.باعث عاریم هست که دوست پسر داشته باشم که آیا آقا از من خوشش بیاد بیاد با من ازدواج کنه .

Heartهر کسی به دختر ی که ازدواج نکرده بگه ترشیده .ذهنش ترشیده و غلط اضافه ی فکری کرده که به یه دختر همچین حرفی میزنه . دختر درس خونده . کار میکنه . سرش تو کار خودشه .تحصیلات داره . اما این ها دیده نمیشه . افتخار شوهر کردن تنها افتخار دهن پر کن تو بین مردم میشه .همین افتخارات خودش اعتراض ایجاد میکنه .جواب اعتراض هم دیگه میبینید.این یه طرفه بحثه.از اون طرف هم داریم.کلا همه چی ریخته بهم.

Heartدیدید مثلا 3 تا مقاله ی چاپ شده داری .همسن تو 3 تا بچه داره . قیاس خنده دار اینجاست . ببین همسن تو 3 تا بچه داره . بابا بی انصاف 3 تا مقاله 3 تا 9 ماه وقت من رو هم گرفت . قیاست اشتباست . چه ربطی داره آخه .

Heartبازم میگم بلایی که سر فرهنگ غرب اومد اینجا بیشترش میاد . اونجا راحت میگن مذهبی نیستم.اینجا ..........................
وقتی توکل بر خدا جاش رو به توکل بر بنده میده . حرف از جهاد زن برای شوهر عجیبترین جمله ی دنیا میشه . skyeygirls میره تو غار میشینه .اما اون مردی که قراره بره شکار دیگه از مورچه هم میترسه چه برسه به شکار .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، یاســین ، Aryha ، aaaaa ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، انتخاب ، fafa* ، ترنم بهاری ، ZaHrA110M ، ضحی ، السا ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]