کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با وسایل ساده،خانه‌ و زندگی‌مان را زیباتر کنیم! (وسایل خانه)
۱۸:۱۳, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۲۱:۰۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»

همان‌طور که از اسم موضوع مشخص است،در سلسله موضوعات «با وسایل ساده،خانه و زندگی‌مان را زیباتر کنیم!» به دنبال زیباتر کردن محیط خانه با استفاده از ساده‌ترین وسایل هستیم.
برای زیباکردن محیط خانه‌مان،همیشه لازم نیست گران‌ترین دکوراسیون یا لوازم را تهیه کنیم،بلکه با درست استفاده کردن از هر وسیله،می‌توانیم محیطی زیبا در عین سادگی بسازیم و حسّ آرامش را در همین محیط ساده و زیبا تجربه کنیم..
[تصویر: happy.png]

[تصویر: 3.jpg]

در این موضوع،به دادن ایده‌هائی تصویری درمورد وسایل خانه می‌پردازیم.

اگر مایل به مشارکت در این موضوع هستید،به نکات زیر توجه کنید تا ضمن کمک به پرمحتواتر شدن موضوع،نظم تاپیک را هم رعایت کنیم.

• لطفاً در هر ارسال حداکثر سه عکس،با ماکزیمم سایز ۸۰۰×۶۰۰ قرار دهید.

• لطفاً تصاویر واضح،مرتبط و خلاقانه قرار دهید و از ارسال تصاویر فتوشاپی و یا کارتونی (حتی آموزشی) خودداری کنید.

• اگر از هنر خودتان عکس می‌گذارید،باتوجه به محدودیت حداکثر سه عکس در هر ارسال،لطفاً چند خطی هم توضیح درمورد روند کار بدهید.

• این تاپیک صرفاً به نشر تصاویر عملیاتی کردن ایده‌های خلاقانه در هنر خانه‌داری و محیط خانه می‌پردازد،لطفا از قرار دادن تصاویر مربوط به خلاقیت در زمینه‌ها و محیط‌های دیگر خودداری کنید..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، رهگذر. ، Night_World ، مجید املشی ، m.hossein ، ترنم ، amirhq21 ، Banoo ، mahyamatin ، شیدا ، عبدالرحیم ، Agha sayyed ، Tolou ، nasimesaba ، هانا ، رضوانه ، ali0077 ، azade ، zahra11 ، ساقی ، help me ، ريحانه الرسول ، مجنون العباس ، soheyl68 ، mahel ، خادمة الزهرا ، امیرخان ، طالب نور ، sagheb ، السا ، faateme-313

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۹, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
به دردنخور ترین وسایل شما ممکنه پناهگاهی برای این حیوانات در سرما باشه..

[تصویر: 1551777_248547591993466_1141531167_n.jpg]

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، Bahar ، شیدا ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، ضحی ، یاســین ، Tolou ، azade ، امیرخان ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، nasimesaba ، آیلار ، help me ، neyestan23 ، ترنم ، هادی...
۴:۲۳, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
با تشکر از شما خیلی جالب بود مخصوصا جا موبایل با قوطی شامپو منتظر ایده های جالبتون هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، Tolou ، Hadith ، nasimesaba ، help me ، azade ، ترنم
۱۰:۴۱, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام
کاش ایده هایی گه خودمون استفاده کردیم هم مطرح بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، ضحی ، یاســین ، sagheb ، soheyl68 ، Hadith ، مجید املشی ، nasimesaba ، آیلار ، azade ، السا ، ترنم
۲۳:۴۰, ۲۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۳:۳۳ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام

نقل قول:کاش ایده هایی که خودمون استفاده کردیم هم مطرح بشه
راستش من از این کارهای هنری زیاد درست کردم اما بیشترش به درد خانم ها میخوره تا آقایون ...نمیدونم گذاشتنش ایراد نداره یا نه به هر حال
اینم یه نمونه اش که با کاموا های اضافه که استفاده نمیشد و به درد بافتن نمیخورد؛ درست کردم .
×××
[تصویر: 90418474870481226061.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، مرهم ، شیدا ، soshiant ، مجنون العباس ، Bahar ، nasimesaba ، help me ، یاســین ، azade ، السا ، مجید املشی ، Tolou ، ترنم
۲۳:۴۱, ۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۳:۳۳ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام

با میوه های کاج زندگیتون رو زیبا کنینBlush ، نوع رنگی که من استفاده کردم گواش بوده اما شما هر رنگی که در دسترستون هست میتونین استفاده کنین و بعد از خشک شدن بذارین رو دکور کنار کاکتوس هاتون Cool
.
.
[تصویر: 59745713020411027720.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انديشه نو ، soshiant ، fatemeh-55 ، یاســین ، azade ، اسکای ، مجید املشی ، Tolou ، ترنم ، nasimesaba
۱۴:۴۹, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
خلاقیت با استفاده از قوطی تن ماهی

[تصویر: 1920440_1461763144040443_2074548959_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مرهم ، azade ، اسکای ، انديشه نو ، آیلار ، مجید املشی ، Tolou ، Aryha ، ترنم ، Bahar ، هادی... ، nasimesaba ، عشقم کربلا
۱۶:۵۳, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
خیلی جالب بودن
من خیلی خوشم اومد و از همه دوستان تشکر میکنم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Hadith ، اسکای ، soshiant ، آیلار ، مجید املشی ، Tolou ، ترنم ، Bahar ، nasimesaba
۱۳:۰۱, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
تزیینی ساده برای اتاق کودک
[تصویر: 1625701_596093290474170_1650356311_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Bahar ، azade ، neyestan23 ، soshiant ، مجید املشی ، Tolou ، هادی... ، شیدا ، آیلار ، حسن عزتي ، ترنم ، nasimesaba
۲۲:۴۸, ۳۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #49

به نام خدا
تزیین آینه،با استفاده از گوش ماهی و پاپیون و ...درست کردن جا شانه و برس با استفاده ازبطری نوشابه
[تصویر: IMG_0493.jpg]
کاری از Bahar بیداری اندیشه BlushBlushBlush
(این گوش ماهی ها هم تابستان کنار دریا جمع کردم. )
گاهی ازین خلاقیت ها میکنم ولی این تاپیک توسط حدیث جانHeart دوباره بهم انگیزه داد!!! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، soheyl68 ، هادی... ، شیدا ، Hadith ، آیلار ، soshiant ، Tolou ، یاســین ، حسن عزتي ، azade ، neyestan23 ، میرزا احمد ، مرهم ، ترنم ، nasimesaba
۲۳:۴۵, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
جاکلیدی ساده!

[تصویر: 1014042_156753001179831_876920325_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، soheyl68 ، Bahar ، ترنم ، nasimesaba ، هادی... ، Tolou ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]