کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اونا چی میگن؟ دشمن از زبان دشمن
۲:۵۰, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۶ ۲۲:۱۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بسمه تعالی سر..........

در این تاپیک فقط از فتنه گر میگم

اسم گوینده جملات رو بصورت رنگ زمینه میگذارم که بعدا روی متن رو انتخاب کنید گویندش معلوم بشه

تمرین خوبیه برای فتنه شناسی و دشمن شناسی

دل بدید کلاس خوبیه برا همه ما

واکسن ضد دشمن Angel

این تاپیک تقدیم می شود به آقا ابالفضل العباس علیه السلام

مریم ابریشم چی رجوی:

هر گونه تحمیلی به مردم ، بر ضد اسلام حقیقی است.چه در عبادت ها چه در شعائر و چه در پوشش.مجازات زنان بخاطر نپذیرفتن نوع خاصی از پوشش بر ضد اسلام است.

زهرا رهنورد:

در دین اجباری نیست یعنی هر کس در جامعه هر کاری می خواهد انجام دهد نباید برخورد شود و دین با اجبار مخالف است.
...........حجاب باید اختیاری باشد و فقط باید کار فرهنگی کرد.
>>> اینو در تفسیر لا اکراه فی الدین گفتن مفسر بزرگ
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Havbb 110 ، رهگذر. ، میلاد.م ، m.hossein ، menrabb ، عبدالرحیم ، آیات ، سیمرغ ، Night_World ، مصباح ، azade ، mahyamatin ، مجنون العباس ، مجنون الحسین ، السا ، fiftynine ، فانوس *7* ، یاســین ، سید ابراهیم ، عشقم کربلا ، mahdy30na ، hamediran ، Farzaneh ، ADAM ، علمدار133 ، help me ، آیدا77 ، غریب ، fafa* ، sagheb ، بیداری12 ، انتصـار ، MohammadSadra ، بیداری اندیشه ، مهدی2012 ، مجتبی110

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۲۲:۳۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوباره "اینا" چی می گن :

یکی از آرزوهای من این است که برای نجات فرهنگ کاری را انجام دهم.
رهبری هم راضی نیستند که در سال فرهنگ ما دنبال این باشیم که کسانی که خوب می‌خوانند را از میدان به در کنیم و یا خانم‌هایی که قیافه زیبایی دارند را نگذاریم ظاهر شوند.

آقای هاشمی رفسنجانی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، عبدالرحیم ، SHA.453 ، m.hossein ، سیمرغ ، میم.حسین.الف ، السا ، soshiant ، غریب ، fafa* ، بیداری12 ، حسین14
۱۰:۲۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوباره "اینا" چی می گن :

در امریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی شاهد هستیم که آقایان و خانم‌ها علاوه بر دست دادن، روی یکدیگر را می‌بوسند.

در مجموع خانم حاتمی تلاشش بر این بود که نوع پوشش او به گونه‌ای متین و حضورش مطابق با معیارهای ارزشی ما باشد.
فکر می کنم او در این قضیه غافلگیر شد!!!!!!!!!!!!!!!!

پ.ن :
* جای ش
کرش باقیه که تلاششو کرد و نتیجه شد این. اگه می خواست تلاش نکنه چی می شد؟؟!!!

* غافلگیریم غافلگیریای قدیم!!!! آخرالزمانه دیگه!!! مردم غافلگیریشونم باید حرمت شکنانه باشه!!!
* عذر بدتر از گناه که می گن اینه!!! بجای حداقل حداقل تذکر، می گن : آخی طرف غافلگیر شد!!

والا مقام، جنتی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، m.hossein ، عبدالرحیم ، Havbb 110 ، سیمرغ ، help me ، میم.حسین.الف ، السا ، غریب ، fafa* ، بیداری12
۱۷:۳۱, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
سكوت را بر خودت تحمیل نكن. هیچ چیز را برخودت تحمیل نكن. شادی كن؛ آواز بخوان، بگذار ذهنت خسته شود. آنگاه رفته رفته لحظات كوچكی از سكوت و آرامش واردت می‌شود.

راجنیش چاندرا موهان جین لعنت الله علیه

[b]ادامه دارد شدیدا!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، Havbb 110 ، m.hossein ، سیمرغ ، مصباح ، help me ، میم.حسین.الف ، السا ، soshiant ، غریب ، fafa* ، بیداری12
۲۱:۴۲, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
انسان مذهبی یک مسیحی؛ یک محمدی یا هندو یا یک بودایی نیست. تمام این ها راه های دانستن هستند

اوشو ملعون!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، سیمرغ ، m.hossein ، مصباح ، help me ، میم.حسین.الف ، آیدا77 ، soshiant ، غریب ، fafa* ، بیداری12
۱۱:۴۷, ۱۹/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۳ ۱۲:۰۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

روند تغییر دیدگاه رو ببینید که اول نظرشون چی بوده الان چی هستش!!!!
نه به اون آتیش دهه ی شصت نه به تریپ روشنفکری الان!!!
این پست رو در کنار پست شماره 11 بخونید (ملت حد وسط ندارن، راه حلایی که ارائه داده در نوع خودش بی نظیره) :

فکرشده که اینها [بی حجابای دهه شصت] نوعا آدمهای مرفهی هستند که درد مشقت کار و این حرفها را نچشیده اند و با پولهای بادآورده ای که یا شوهرشان دزدیده یا خودشان می دزدند یا به ارث رسیده و یا از چیزهای دیگر، دیگر اینجوری بار آمده اند.
و فکرشده که در هر منطقه ای یک اردوگاه برای اینها درست کنند و در آن اردوگاه وسایل کار بگذارند، معلمین اخلاق نیز درآنجا بگذارند. احکام دادگاه! یعنی همین جوری نیست که از خیابان بگیرند و به آنجا ببرند. کسانی که اینجوری می کنند تحویل دادگاه های فوری می دهند و دادگاه ها اینها را محاکمه می کنند و اگر دیدند که مداومت بوده، اینها را تحویل به اردوگاه می دهند. تعیین هم می کنند 3ماه، 2ماه، 5ماه، یکسال، دوهفته آنجا بماند درس بخوانند و کار هم بکنند. خرجشان را هم باید خودشان در آنجا بدهند، چون اینها نوعا از قشر مرفه هستند. یا آنجا کار بکنند و خرج خودشان را بدهند، یا اینکه در همانجا نخواستند کار بکنند – چون شورای نگهبان که اجباری نمی گوید اینها باید کار بکنند، آزادی است- بنابراین اساس آنها بروند آنجا بنشینند و خرجشان را هم شوهرانشان باید بدهد، دولت خرجی به اینها نخواهد داد.

همون حاج آقا - 12 اردیبهشت سال 65

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، m.hossein ، سیمرغ ، میم.حسین.الف ، السا ، غریب ، fafa* ، بیداری12
۰:۴۸, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۰:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
آواتار
حماسه سياسي 24 خرداد تفسير عملي آيه «يدخلون في دين الله افواجاً» در زمان معاصر است.

شايد بعضي از حكومت­ها با كودتا بتوانند كشوري را بگيرند، امّا فتح مورد اشاره قرآن، استقبال فوج فوج مردم براي جبران گذشته­ هاست.

عميقاً معتقدم انتخابات 24 خرداد نتيجه آگاهي مردم است و به همين خاطر نسب به آينده اميدوارم.

زن ايراني را نمي ­توان با سخناني كه برخاسته از جهالت است، خانه نشين كرد، چون الگويي مانند حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دارند. (منبع)

همون حاج آقا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، help me ، مصباح ، soheyl68 ، m.hossein ، Night_World ، سیمرغ ، میم.حسین.الف ، السا ، غریب ، fafa*
۲۲:۳۵, ۲۰/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در ميزگردى که درباره «دين و آزادى» برپا شده بود و دالايى‌لاما هم در آن حضور داشت، من با کنجکاوى، و البته کمى بدجنسى، از او پرسيدم:
عالى جناب، بهترين دين کدام است؟

خودم فکر کردم که او لابد خواهد گفت: «بودايى» يا «اديان شرقى که خيلى قديمى‌تر از مسيحيت هستند.»

دالايى‌لاما کمى درنگ کرد، لبخندى زد و به چشمان من خيره شد ... و آنگاه گفت:
«بهترين دين، آن است که از شما آدم بهترى بسازد.»

من که از چنين پاسخ خردمندانه‌اى شرمنده شده بودم، پرسيدم:
آنچه مرا انسان بهترى مى‌سازد چيست؟

او پاسخ داد:
«هر چيز که شما را دل‌رحم‌تر، فهميده‌تر، مستقل‌تر، بى‌طرف‌تر، بامحبت‌تر، انسان دوست‌تر، با مسئوليت‌تر و اخلاقى‌تر سازد.
دينى که اين کار را براى شما بکند، بهترين دين است»

من لحظه‌اى ساکت ماندم و به حرف‌هاى خردمندانة او انديشيدم. به نظر من پيامى که در پشت حرف‌هاى او قرار دارد چنين است:

دوست من! اين که تو به چه دينى اعتقاد دارى و يا اين که اصلاً به هيچ دينى اعتقاد ندارى، براى من اهميت ندارد.

آنچه براى من اهميت دارد، رفتار تو در خانه، در خانواده، در محل کار، در جامعه و در کلّ جهان است.

به ياد داشته باش، عالم هستى بازتاب اعمال و افکار ماست.

قانون عمل و عکس‌العمل فقط منحصر به فيزيک نيست. در روابط انسانى هم صادق است.

اگر خوبى کنى، خوبى مى‌بينى

و اگر بدى کنى، بدى.

هميشه چيزهايى را به دست خواهى آورد که براى ديگران نيز همان‌ها را آرزو کنى

مکالمه‌اى بين لئوناردو باف (پژوهشگر دينى معروف در برزيل) و دالايى‌لاما

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، السا ، Eve ، آیدا77 ، سیمرغ ، غریب ، عبدالرحمن
۲۲:۳۸, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به حضرت علی(علیه السلام) گفت شما می‌توانید ولی باشید
اما باید مردم شما را بپسندند چرا که واقعاً رأی‌گیری و خواست مردم اصل معتبری است.

هاشمی رفسنجانی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، انتصـار ، mahdy30na ، پارمیس ، السا ، سیمرغ ، غریب ، بیداری12 ، عبدالرحمن
۱۲:۰۰, ۲۶/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۴ ۱۲:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #19
آواتار
این پیروزی (توافقنامه وین) مهمتر از قطعنامه 598 است!!!!

آی کیو چیست؟ با ذکر مثال توضیح دهید

farsnews.com/newstext.php?nn=8604170080

farsi.khamenei.ir/message-content?id=30322

ebtekarnews.com/?newsid=11968

hashemirafsanjani.ir/content/%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، انتصـار ، soshiant ، غریب
۲۱:۰۴, ۲۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #20
آواتار
ببخشید از اسپمی که میذارم.
ولی یه سوالی دارم.
الان هدف این تاپیک چیه؟؟
میخواید بگید این حرفا خوبه یا بده؟؟؟
بعضی از حرفا نه تنها ایرادی نداره بلکه کاملا درست هم هست پس مقصود و منظور از قرار دادنشون توی این تاپیک چیه؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unleashed
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]