|
اونا چی میگن؟ دشمن از زبان دشمن
|
|
۲:۵۰, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۶ ۲۲:۱۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بسمه تعالی سر.......... در این تاپیک فقط از فتنه گر میگم اسم گوینده جملات رو بصورت رنگ زمینه میگذارم که بعدا روی متن رو انتخاب کنید گویندش معلوم بشه تمرین خوبیه برای فتنه شناسی و دشمن شناسی دل بدید کلاس خوبیه برا همه ما واکسن ضد دشمن ![]() این تاپیک تقدیم می شود به آقا ابالفضل العباس علیه السلام مریم ابریشم چی رجوی: هر گونه تحمیلی به مردم ، بر ضد اسلام حقیقی است.چه در عبادت ها چه در شعائر و چه در پوشش.مجازات زنان بخاطر نپذیرفتن نوع خاصی از پوشش بر ضد اسلام است. زهرا رهنورد: در دین اجباری نیست یعنی هر کس در جامعه هر کاری می خواهد انجام دهد نباید برخورد شود و دین با اجبار مخالف است. ...........حجاب باید اختیاری باشد و فقط باید کار فرهنگی کرد. >>> اینو در تفسیر لا اکراه فی الدین گفتن مفسر بزرگ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۲۲:۳۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوباره "اینا" چی می گن : یکی از آرزوهای من این است که برای نجات فرهنگ کاری را انجام دهم.
رهبری هم راضی نیستند که در سال فرهنگ ما دنبال این باشیم که کسانی که خوب میخوانند را از میدان به در کنیم و یا خانمهایی که قیافه زیبایی دارند را نگذاریم ظاهر شوند. آقای هاشمی رفسنجانی |
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوباره "اینا" چی می گن : در امریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی شاهد هستیم که آقایان و خانمها علاوه بر دست دادن، روی یکدیگر را میبوسند. در مجموع خانم حاتمی تلاشش بر این بود که نوع پوشش او به گونهای متین و حضورش مطابق با معیارهای ارزشی ما باشد. فکر می کنم او در این قضیه غافلگیر شد!!!!!!!!!!!!!!!! پ.ن : * جای شکرش باقیه که تلاششو کرد و نتیجه شد این. اگه می خواست تلاش نکنه چی می شد؟؟!!! * غافلگیریم غافلگیریای قدیم!!!! آخرالزمانه دیگه!!! مردم غافلگیریشونم باید حرمت شکنانه باشه!!! * عذر بدتر از گناه که می گن اینه!!! بجای حداقل حداقل تذکر، می گن : آخی طرف غافلگیر شد!! والا مقام، جنتی
|
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سكوت را بر خودت تحمیل نكن. هیچ چیز را برخودت تحمیل نكن. شادی كن؛ آواز بخوان، بگذار ذهنت خسته شود. آنگاه رفته رفته لحظات كوچكی از سكوت و آرامش واردت میشود.
راجنیش چاندرا موهان جین لعنت الله علیه [b]ادامه دارد شدیدا!! |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
انسان مذهبی یک مسیحی؛ یک محمدی یا هندو یا یک بودایی نیست. تمام این ها راه های دانستن هستند
اوشو ملعون!! |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۱۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۳ ۱۲:۰۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم روند تغییر دیدگاه رو ببینید که اول نظرشون چی بوده الان چی هستش!!!! نه به اون آتیش دهه ی شصت نه به تریپ روشنفکری الان!!! این پست رو در کنار پست شماره 11 بخونید (ملت حد وسط ندارن، راه حلایی که ارائه داده در نوع خودش بی نظیره) : فکرشده که اینها [بی حجابای دهه شصت] نوعا آدمهای مرفهی هستند که درد مشقت کار و این حرفها را نچشیده اند و با پولهای بادآورده ای که یا شوهرشان دزدیده یا خودشان می دزدند یا به ارث رسیده و یا از چیزهای دیگر، دیگر اینجوری بار آمده اند. و فکرشده که در هر منطقه ای یک اردوگاه برای اینها درست کنند و در آن اردوگاه وسایل کار بگذارند، معلمین اخلاق نیز درآنجا بگذارند. احکام دادگاه! یعنی همین جوری نیست که از خیابان بگیرند و به آنجا ببرند. کسانی که اینجوری می کنند تحویل دادگاه های فوری می دهند و دادگاه ها اینها را محاکمه می کنند و اگر دیدند که مداومت بوده، اینها را تحویل به اردوگاه می دهند. تعیین هم می کنند 3ماه، 2ماه، 5ماه، یکسال، دوهفته آنجا بماند درس بخوانند و کار هم بکنند. خرجشان را هم باید خودشان در آنجا بدهند، چون اینها نوعا از قشر مرفه هستند. یا آنجا کار بکنند و خرج خودشان را بدهند، یا اینکه در همانجا نخواستند کار بکنند – چون شورای نگهبان که اجباری نمی گوید اینها باید کار بکنند، آزادی است- بنابراین اساس آنها بروند آنجا بنشینند و خرجشان را هم شوهرانشان باید بدهد، دولت خرجی به اینها نخواهد داد. همون حاج آقا - 12 اردیبهشت سال 65 |
|||
|
|
۰:۴۸, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۰:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
حماسه سياسي 24 خرداد تفسير عملي آيه «يدخلون في دين الله افواجاً» در زمان معاصر است.
شايد بعضي از حكومتها با كودتا بتوانند كشوري را بگيرند، امّا فتح مورد اشاره قرآن، استقبال فوج فوج مردم براي جبران گذشته هاست. عميقاً معتقدم انتخابات 24 خرداد نتيجه آگاهي مردم است و به همين خاطر نسب به آينده اميدوارم. زن ايراني را نمي توان با سخناني كه برخاسته از جهالت است، خانه نشين كرد، چون الگويي مانند حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دارند. (منبع) همون حاج آقا |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در ميزگردى که درباره «دين و آزادى» برپا شده بود و دالايىلاما هم در آن حضور داشت، من با کنجکاوى، و البته کمى بدجنسى، از او پرسيدم: عالى جناب، بهترين دين کدام است؟ خودم فکر کردم که او لابد خواهد گفت: «بودايى» يا «اديان شرقى که خيلى قديمىتر از مسيحيت هستند.» دالايىلاما کمى درنگ کرد، لبخندى زد و به چشمان من خيره شد ... و آنگاه گفت: «بهترين دين، آن است که از شما آدم بهترى بسازد.» من که از چنين پاسخ خردمندانهاى شرمنده شده بودم، پرسيدم: آنچه مرا انسان بهترى مىسازد چيست؟ او پاسخ داد: «هر چيز که شما را دلرحمتر، فهميدهتر، مستقلتر، بىطرفتر، بامحبتتر، انسان دوستتر، با مسئوليتتر و اخلاقىتر سازد. دينى که اين کار را براى شما بکند، بهترين دين است» من لحظهاى ساکت ماندم و به حرفهاى خردمندانة او انديشيدم. به نظر من پيامى که در پشت حرفهاى او قرار دارد چنين است: دوست من! اين که تو به چه دينى اعتقاد دارى و يا اين که اصلاً به هيچ دينى اعتقاد ندارى، براى من اهميت ندارد. آنچه براى من اهميت دارد، رفتار تو در خانه، در خانواده، در محل کار، در جامعه و در کلّ جهان است. به ياد داشته باش، عالم هستى بازتاب اعمال و افکار ماست. قانون عمل و عکسالعمل فقط منحصر به فيزيک نيست. در روابط انسانى هم صادق است. اگر خوبى کنى، خوبى مىبينى و اگر بدى کنى، بدى. هميشه چيزهايى را به دست خواهى آورد که براى ديگران نيز همانها را آرزو کنى مکالمهاى بين لئوناردو باف (پژوهشگر دينى معروف در برزيل) و دالايىلاما |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به حضرت علی(علیه السلام) گفت شما میتوانید ولی باشید اما باید مردم شما را بپسندند چرا که واقعاً رأیگیری و خواست مردم اصل معتبری است. هاشمی رفسنجانی |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۲۶/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۴ ۱۲:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
این پیروزی (توافقنامه وین) مهمتر از قطعنامه 598 است!!!!
آی کیو چیست؟ با ذکر مثال توضیح دهید farsnews.com/newstext.php?nn=8604170080 farsi.khamenei.ir/message-content?id=30322 ebtekarnews.com/?newsid=11968 hashemirafsanjani.ir/content/%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۲۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ببخشید از اسپمی که میذارم.
ولی یه سوالی دارم. الان هدف این تاپیک چیه؟؟ میخواید بگید این حرفا خوبه یا بده؟؟؟ بعضی از حرفا نه تنها ایرادی نداره بلکه کاملا درست هم هست پس مقصود و منظور از قرار دادنشون توی این تاپیک چیه؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دشمن کیست؟ | سعدی | 15 | 5,480 |
۲۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| استخفاف چیست؟ (مقاله ویژه در حوزه دشمن شناسی) | مسافر | 9 | 9,942 |
۱۴/بهمن/۹۶ ۸:۵۸ آخرین ارسال: cinema90 |
|
| ««««« .......دشمن شناسی ..... »» خطر اول داعش؟؟ | فاطمه خانم | 4 | 1,527 |
۱۸/خرداد/۹۶ ۲۰:۰۱ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| آیا احمدی نژاد، قالیباف را دشمن خطاب کرده است؟ | سعدی | 5 | 1,652 |
۲۱/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سعدی |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,836 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| نتایج اعتماد به دشمن در دولت خاتمی | بیداری اندیشه | 9 | 3,195 |
۱۴/فروردین/۹۵ ۲۲:۲۳ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| شناسایی دشمن اصلی انتخابات | etraeil | 1 | 1,225 |
۱۲/اسفند/۹۴ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: mohammadz |
|