|
Global United Islamic Government حکومت جهانی یکپارچه اسلامی
|
|
۲۲:۲۵, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۴ ۱۸:۰۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ولقد كتبنا في الزبور من بعد الذكر ان الارض يرثها عبادي الصالحون ان في هذا لبلاغا لقوم عابدين در زبور از پى آن كتاب (تورات ) چنين نوشتيم كه زمين را بندگان صالح من به ارث مى برند كه در اين براى گروه عبادت پيشه بلاغى هست از اسم تاپیک مشخصه شاید زیاد در این مورد صحبت نشده باشه ولی میخوایم به خواست خدا این بحث رو جلو ببریم. فعلا این فرمایش امام رو ببینید. باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این شدنی است، چرا که بسیج تنها منحصر به ایران اسلامی نیست، باید هسته های مقاومت را در تمامی جهان به وجود آورد و در مقابل شرق و غرب ایستاد. شما در جنگ تحمیلی نشان دادید که با مدیریت صحیح و خوب میتوان اسلام را فاتح جهان نمود. شما باید بدانید که کارتان به پایان نرسیده است، انقلاب اسلامی در جهان نیازمند فداکاریهای شماست و مسئولین تنها با پشتوانۀ شماست که میتوانند به تمامی تشنگان حقیقت و صداقت اثبات کنند که بدون امریکا و شوروی میشود به زندگی مسالم تآمیز توأم با صلح و آزادی رسید. حضور شما در صحنه ها موجب میشود که ریشۀ ضد انقلاب در تمامی ابعاد از بیخ و بن قطع گردد. من دست یکایک شما پیشگامان رهایی را میبوسم و میدانم که اگر مسئولین نظام اسلامی از شما غافل شوند، به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت. بار دیگر تأکید میکنم که غفلت از ایجاد ارتش بیست میلیونی، سقوط در دام دو ابرقدرت جهانی را به دنبال خواهد داشت. من از تمامی بسیجیان خصوصاً از فرماندهان عزیز آن تشکر میکنم و از دعای خیر برای این فرزندان با وفای اسلام غفلت نخواهم نمود. خداوند شهدای عزیز و گمنام بسیج را به نعمت همجواری اهل بیت ـ علیهم السلام ـ متنعم و جانبازان عزیز را شفا و اسرا و مفقودین عزیز را سالماً به اوطانشان بازگرداند و هر روز بر عظمت و شوکت این نهاد مقدس و مردمی که پیروان اسلام عزیز و حضرت بقیة اللّه الاعظم ـ ارواحنا لمقدمه الفداء ـ هستند بیفزاید. والسلام علیکم و رحمةاللّه. 2 آذر 1367 روح اللّه الموسوی الخمینی کلیدواژه: Global United Islamic Government حکومت جهانی یکپارچه اسلامی الحکومه العالمیه من بکره ابیهم الاسلامیه ولایت فقیه ولی فقیه ولایت تشریعی ولایت تکوینی ولی الله الاعظم امام زمان بقیه الله الاعظم مدیریت جهان امام خامنه ای امام خمینی الثوره_الاسلامیه Islamic Revolution ادامه دارد ان شاء الله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۹, ۱۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
نمیدونم چرا هیچ حسه خوبی راجبه این قضیه موضوع ندارم برنامه حکومت اسلامی یکپارچه جهانی نیاز به تبیین دقیق داره که فقط خلبفه الله حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط برش اشراف دارند پس خودمون رو گول نزنیم و چنین حکومتی فقط بدست ایشون برپا خواهد شد ایده های ما شاید فقط به درد دولت اسلامی عراق و شام بخوره یا سفیانی که ادعا بر اسلام دارند و می خوان حکومت اسلامی تشکیل بدن ماها هم که کافریم ![]() ![]() یا علی |
|||
|
|
۲:۲۷, ۱۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۲ ۲:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
باز خوبه شما یه پستی زدی!!! بقیه که ... همونطور که مشابه چنین بحثی رو با هم داشتیم در این تاپیک بررسی جواز قیام قبل از ظهور حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما که با حس جلو نمیریم!! این درسته که ایشان تنها مدیر لایق جهان هستند اما یک سوال همین طور که شما میگی فرض بگیر ما میتونیم کل دنیا رو بگیریم قبل از ظهور حالا بنظرت یه شیعه بر مبنای تشیع دنیا رو کامل تو دستش بگیره بهتره یا وهابی ها و صهیونیست ها؟ اول جواب این سوالی که پرسیدم رو بده تا بعد چون اونطور که شما و دوستانتون میگید بهتره صهیونیست ها دنیا رو بگیرن و بکشن و بچاپن و ما منتظر بشیم که حضرت بیان خودشون کارا رو انجام بدن دیدید که انقلاب کردیم و شد عمده مشکلات به دلیل نفوذی های خائن و کارشکنی دشمنان بود حالا اگر قدرت دست ما بیفته قطعا بازده کار بالا میره خیلی بالاتر از الان (۱۵/اسفند/۹۲ ۲:۰۲)کربلا نوشته است: سلام سلام بله من هم نگفتم جدیده! غیر ممکن یا سخت؟ مثلا الان همین تاپیک فیلم سازی چند نفر اومدند کمک (غیر از افرادی که بیرون از تالار بهشون گفتم) میدونید قضیه چیه؟ مسلمونا تنبل تشریف دارند و دارم بحث دوم هم حل شدنیه ما که چیز جدیدی نمیخوایم بیاریم همین اسلامی که از قرآن و عترت به ما رسیده |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۱۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام عبدالرحمن
ببین دوست من اینها که گفتی توهمه! ما بر هیچ فرضی دنیا رو نمی تونیم تصرف کنیم الا اینکه این انقلاب با ظهور حضرت و انقلاب جهانی حضرت بتونه کله جهانو بگیره!! بدشم قرار نیست ما جهانو واسه خودمون بگیریم که شما داعیه داری واسه اسلام , قلوب و سرزمین ها فتح خواهد شد بوسیله اسلام !!اما اونم فقط به روش و زمانی که حضرت بخوان اتفاق می افته!!! شما فیلم یا هر حرکتی می خوای بکنی اول باید چهره وهابی بهایی و هرچی ضد اسلامه پاک کنی بعد از این مرحله باید مردمو به طرف حکومت مهدوی و آماده سازی شخصی و اجتماعی فرابخونی حالا فیلم داستانه هرچی می خوای بسازی اینطور نیست که شما هنوز نه به داره نه به باره خودتو به آقا اثبات نکرده بتونی بیای مثلا برا حضرت نظریه پردازی کنی!!! نمیدونم چقدر روشن شدی! یا علی |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
الان من از شما می پرسم
برادر و خواهرت تو سوریه دارن مثله میشن حرم حضرت زینب تو خطر بود کیا کمک کردند؟ طرفداران تفکر حجتیه؟ یا ولایتی ها؟ (همونا که حجتیه ای ها میگن دجالیه) عقل شما چی میگه؟ نمیگه برو کمک کن؟ برا شما خط و مرز تعریف کرد انگلیس ولی خودش هر جا خواست رفت و حکومت تشکیل داد شما عملا داری حرفای محمود حلبی رو تکرار میکنی اما در مورد جهان واسه خودمون کسی برا خودش نخواست بحث سر اینه که چه کسی حاکم باشه؟ بعدش هم قرار نیست همین الان بریم دنیا رو بگیریم مقدمه چینیه و من معتقدم زودتر از اونی که فکرشو بکنی دنیا فتح میشه چون تمام تفکرات شکست خوردند و مردم منتظر به حرف جدیدند |
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۱:۳۸ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
شما چرا مغلطه می کنی؟؟ چرا بحث قاطی کرذی؟؟ من حرفم راجبه نظریه پردازی جهانی حکومت آینده حضرت هست عبدالرحمن خان!!!!! من گفتم انقلاب....؟؟ من گفتم دفاع تو سوریه نشه....؟؟ چرا سعی می کنی خودتو به ببخشیدا به نفهمیدن بزنی؟؟؟ بیبین بحث سر حاکمیت جهان نیست بحث و موضوع تاپیک شما راجبه ایده سازی و راهکار واسه مدیریت حکومتی هست که حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به کمک ما یا اصلا بدون ما تشکیل میدن این قسمتش هنوز فرا نرسیده جناب عالی طرح می خوای بدی شما فعلا سعی کن این انقلاب رو به سلامت به انقلاب جهانی حضرت وصل کنی نظری پردازی برای حکومت بعدش پیش کش!!! ما قرار نیست حکومت اسلامی جهانی رو با امپراطوری انگلیس مقایسه کنیم اصلا فرضیات شما از پایه مشکل داره! شما معلوم نیست واقعا دنباله چی هستی! بعدشم دوست من بخاطر خودت هم که شده این اخلاق که به دیگران برچسب میزنی ترک کن!! یا علی |
|||
|
۱:۴۷, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
شما یک حرف رو داری تکرار میکنی
یعنی کسی حق نداره در مورد حکومت آینده جهان صحبت کنه؟ برچسب زنی نبود گفتم این تفکرات محمود حلبیه اصلا برام مهم نیست شما بسیجی هستی یا غیر بسیجی میگم تفکر تفکر حلبیه حکومت یه پایه هایی داره یکیش امنیته الان امنیت مسلمانان در جهان در خطره این امنیت رو شما چطور میخوای برقرار کنی؟ 1-بریم کمک کنیم 2-بشینیم تا خود آقا بیان و مردم مثلا بحرین رو نجات بدن این البته فقط مولفه امنیته این یه چیز بدیهیه؟ این برچسب زنی بود؟ خودتون یکار میکنید برچسب بچسبه |
|||
|
۲:۰۸, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام دوست من
جواب شما گزینه 1 هست اما بازم ربطی به نظری پردازی حکومت آینده حضرت نداره!! شما حتما منظورت ازین تاپیک چیزه دیگه هست ولی داری چیزه دیگیه رو بررسی می کنی!!! این طور که از صحبت های شما دستم اومده فراهم سازی شرایط تشکیل حکومت جهانی حضرت بعد از ظهور هست که اونم 100 درصد باید قبلش یک سری آمادگی ها ایجاد بشه و سرزمین هایی تصرف بشه و.... اما این ربطی به تئوری ریختن به نحوه حکومت جهانی حضرت بعد تشکیل نداره!!!شما می خوای به زور یه برنامه بدی دست حضرت؟؟یا ذهن هارو واسه برنامه ای که خود حضرت نقشی درش نداشته شست شو بدی؟؟ فکر کنم شما در امام شناسی مشکل داری عبدالرحمن اونوقت شدی کاربر فعال امام زمان... ![]() یا علی |
|||
|
۲:۳۸, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
متاسفانه شما منظور منو از این تاپیک نگرفتی
بله من امام شناس نیستم فقط حلبی امام شناس بود من میگم باید حکومت اسلامی برای جهانیان تبیین بشه حضرت هم برنامه تخیلی ندارند و ما هم برنامه بهشون نمیدیم اینها کرسی نظریه پردازیه باید نقاط ضعف رو شناسایی کنیم و همچنین کاری کنیم جهانیان برای چنین حکومتی آماده بشن |
|||
|
|
۲:۴۹, ۱۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۳:۱۹ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام دوست من
من از حلبی و حلبی ها برائت و تبری می جویم هیچ وقت هم دنباله رو اینها نبودم جناب عبدالرحمن شما هم اخلاق برچسب زنی رو ترک کن بزار ما ثواب کنیم! شما واسه اینکه فواید حکومت اسلامی رو واسه جهان تبیین کنی باید فواید و دستاورد های انقلاب اسلامی ایران رو به جهانیان نشون بدی!! باید واسه هرچه غنی تر شدن انقلاب و پخته تر شدن آن تلاش کنی!!!باید ننگ وهابی بهایی و حجتیه و هرچه ناخالص هست رو پاک کنی!! رهبر معظم انقلاب می فرمایند من یک انقلابیم , انقلابی هم فکر می کنم! وقتی این انقلاب به انقلاب جهانی حضرت جوش بخوره ما می تونیم اون قسمت هایی ازش استفاده کردیم که مورد تایید حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست به عنوان راهکار حتمی واسه بقیه جهان ارائه کنیم!!!! یا علی |
|||
|
|
۳:۰۱, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خب برادر من ، منم نگفتم که از صفر شروع کنیم
باید تمام این گزاره ها تبیین بشن دیگه از یک طرف باید بگیم ما چی هستیم از یک طرف باید بگیم ما چی نیستیم بر این اساس الگو رو تعریف میکنیم جهانیان باید آشنا بشن نباید بعدا یه همچین چیزی براشون عجیب غریب باشه درست؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عربی زبان اصلی حکومت جهانی اهل بیت ع | محـب | 17 | 8,748 |