|
Global United Islamic Government حکومت جهانی یکپارچه اسلامی
|
|
۲۲:۲۵, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۴ ۱۸:۰۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ولقد كتبنا في الزبور من بعد الذكر ان الارض يرثها عبادي الصالحون ان في هذا لبلاغا لقوم عابدين در زبور از پى آن كتاب (تورات ) چنين نوشتيم كه زمين را بندگان صالح من به ارث مى برند كه در اين براى گروه عبادت پيشه بلاغى هست از اسم تاپیک مشخصه شاید زیاد در این مورد صحبت نشده باشه ولی میخوایم به خواست خدا این بحث رو جلو ببریم. فعلا این فرمایش امام رو ببینید. باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این شدنی است، چرا که بسیج تنها منحصر به ایران اسلامی نیست، باید هسته های مقاومت را در تمامی جهان به وجود آورد و در مقابل شرق و غرب ایستاد. شما در جنگ تحمیلی نشان دادید که با مدیریت صحیح و خوب میتوان اسلام را فاتح جهان نمود. شما باید بدانید که کارتان به پایان نرسیده است، انقلاب اسلامی در جهان نیازمند فداکاریهای شماست و مسئولین تنها با پشتوانۀ شماست که میتوانند به تمامی تشنگان حقیقت و صداقت اثبات کنند که بدون امریکا و شوروی میشود به زندگی مسالم تآمیز توأم با صلح و آزادی رسید. حضور شما در صحنه ها موجب میشود که ریشۀ ضد انقلاب در تمامی ابعاد از بیخ و بن قطع گردد. من دست یکایک شما پیشگامان رهایی را میبوسم و میدانم که اگر مسئولین نظام اسلامی از شما غافل شوند، به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت. بار دیگر تأکید میکنم که غفلت از ایجاد ارتش بیست میلیونی، سقوط در دام دو ابرقدرت جهانی را به دنبال خواهد داشت. من از تمامی بسیجیان خصوصاً از فرماندهان عزیز آن تشکر میکنم و از دعای خیر برای این فرزندان با وفای اسلام غفلت نخواهم نمود. خداوند شهدای عزیز و گمنام بسیج را به نعمت همجواری اهل بیت ـ علیهم السلام ـ متنعم و جانبازان عزیز را شفا و اسرا و مفقودین عزیز را سالماً به اوطانشان بازگرداند و هر روز بر عظمت و شوکت این نهاد مقدس و مردمی که پیروان اسلام عزیز و حضرت بقیة اللّه الاعظم ـ ارواحنا لمقدمه الفداء ـ هستند بیفزاید. والسلام علیکم و رحمةاللّه. 2 آذر 1367 روح اللّه الموسوی الخمینی کلیدواژه: Global United Islamic Government حکومت جهانی یکپارچه اسلامی الحکومه العالمیه من بکره ابیهم الاسلامیه ولایت فقیه ولی فقیه ولایت تشریعی ولایت تکوینی ولی الله الاعظم امام زمان بقیه الله الاعظم مدیریت جهان امام خامنه ای امام خمینی الثوره_الاسلامیه Islamic Revolution ادامه دارد ان شاء الله |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۵, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۵/فروردین/۹۳ ۲۰:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: قبل از جمهوری اسلامی چند حکومت اسلامی برپا شده؟خوب بنده گفتم که مسلمانان شایسته نیستند . نگاهی به خاور میانه بیندازید نگاهی به تاریخ اسلام بیندازید جنگ و درگیری بین همه گروه های اسلامی ! سلفی و علوی و شیعه و سنی و القاعده و... اینها همگی مسلمان هستند . کافیست یه جستجوی ساده در گوگل بیندازید تا ببینید که اینها مسلمان هستند یا خیر؟ یک سوال سیاست شما در قبال مردمی که اسلام نیاورند چیست ؟ بالاخره اگر برای خود اهدافی دارید باید برای مشکلات احتمالی هم برنامه ریزی داشته باشید . یکی از بزرگ ترین مشکلات شما همین هست . چه سیاستی را در قبال مشرکان و کافان دنبال میکنید ؟ در باره وعده الهی هم تا الان که محقق نشده بهتر نیست که بگزاریم تا امام زمان بیاید بعد شروع به تشکیل حکومت جهان شمول اسلامی کنیم ؟ |
|||
|
۲۳:۰۸, ۱۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۹ توسط #1Zero.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
کلاس انشاست؟ کی میخواید دست از اینهمه شعار دادن بردارید واقعا؟
نقل قول:خب از بعد دیگه ای میخوام به این حکومت نگاه کنیم این انقلاب خودمون هم با همین حرف شروع شد دقیقا. یادتون که میاد حتما سخنرانی بهشت زهرا رو؟ الان وضع مملکت چجوریه؟ شما بزار اول اینی که زاییده شده بزرگ بشه بعد برو سراغ جهان! از منطقه هم شروع نکردی یراست رفتی سراغ کل کره ی زمین! بعد از اون خود شخص شما یعنی عبدالرحمن هنوز بلد نیست با یک انسان درست حرف بزنه و بحث کنه بعد توقع داری بتونی با این ادبیات در قلوب کل جهانیان راه پیدا کنی؟ شما اول برو ببین یک محله رو میتونی اینجوری اداره کنی بعد شهر و استان و کشور و قاره و جهان پیشکش! شما با مردم کشور خودت جنگ داری، برچسب خائن و فتنه گر بهشون میچسبونی. آمریکایی، روسی، انگلیسی، ایتالیایی، آلمانی، فرانسوی، سوئدی و نروژی (سایه مذهب رو با تیر میزنن!)، چینی و کره ای و ژاپنی، آفریقایی، آمریکای لاتین (متعصب مسیحی) همه اینا رو میخوای بیاری زیر یه پرچم؟! خود مسلمونا زیر یه پرچم جمع نمیشن، ولشون کنی نسل شیعه رو از رو زمین برمیدارن بعد این پیشنهاده میدید شما؟! میمونه راه جنگ و خونریزی که صد در صد برای اسلام بیشتر اثر منفی داره تا مثبت. اصلا من در عجبم با یه آدم به این سن و سال دارم حرف میزنم میگم ایده نشدنیه! اصلا ایده نیست! بیشتر شبیه تم کمیک بوک ها هست اگرچه تاحالا حتی تو کمیک بوک ها هم این تئوری عملی نشده، هر بچه ی 5 ساله ای اینو میدونه... |
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:الان وضع مملکت چجوریه؟ شما بزار اول اینی که زاییده شده بزرگ بشه بعد برو سراغ جهان! از منطقه هم شروع نکردی یراست رفتی سراغ کل کره ی زمین!کل کره ی زمین منظور پس از ظهور هست. البته ما داریم هدف رو میگیم ، هدف انقلاب اسلامی نقل قول:بعد از اون خود شخص شما یعنی عبدالرحمن هنوز بلد نیست با یک انسان درست حرف بزنه و بحث کنه بعد توقع داری بتونی با این ادبیات در قلوب کل جهانیان راه پیدا کنی؟هیچ انسانی (به جز امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) در حال حاضر معصوم نیست ، این روش شما خودش نوعی سفسطه هست که با زیر سوال بردن شخصیت افراد ، حرفی که زده شده رو زیر سوال ببرید نقل قول:شما اول برو ببین یک محله رو میتونی اینجوری اداره کنی بعد شهر و استان و کشور و قاره و جهان پیشکش! البته با این جمله به این نتیجه رسیدم که همه ی ما یه دوره کلاس آموزش ادب باید پیش شما بگذرونیم... چقدر با ادبید شما نقل قول:همه اینا رو میخوای بیاری زیر یه پرچم؟!اینها اگر حق بهشون عرضه بشه قطعا میپذیرند مگر اینکه منافق باشن و خودشون رو به خواب زده باشن. حق پذیری در فطرت همه هست ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد فعلا حق و باطل بدجور با هم مخلوط شده و ندای حق تا حد امکان سرکوب میشه در جهان. اکثریت تحت تاثیر رسانه های صهیونیستی هستند و از اونها اطلاعات غلط و مسموم تغذیه میکنن نقل قول:میمونه راه جنگ و خونریزی که صد در صد برای اسلام بیشتر اثر منفی داره تا مثبت.این آخرین مرحله هستش. تازه خود اونها حمله میکنن... |
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۵/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۸)#1Zero نوشته است: کلاس انشاست؟ کی میخواید دست از اینهمه شعار دادن بردارید واقعا؟با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی راستش از مطلبتون جا خوردم و انتظارش رو از شما نداشتم این بده که دنیایی رو متصور شیم که فقیری نباشه،صلح باشه،همه شاد باشن و به هم احترام بزارن؟ درسته شاید عملی کردنش از عهده ماها برنیاد اما بهتره اینقدر هم سیب زمینی نباشیم ،دنیای اطرافمون داره هر روز زشت تر میشه،هر سال ادمای بیشتری میمیرن،از جنگ،از قحطی از بیماری هایی که ناشناخته اند و .... قبول دارین اگه کس دیگه ای جز اقای عبدالرحمن این تاپیکو زده بود شما اینو نمیگفتی؟ اقای عبدالرحمن که این مملکتو اداره نمیکنه که بهش میگید تو این تعداد موندی و ... اگه ایدئولوژی درست باشه باهاش میشه هم سه نفر هم 5 میلیون هم 10 میلیارد رو اداره کرد ایران خائن زیاد داره هیچ کشوری مثل ایران خائن نداره اما در مورد امت واحده خداوند در قران علاوه بر فرد و خانواده به مقوله دیگه ای هم پرداخته به نام جامعه یعنی خود جامعه یک هویت داره چون در جامعه فاسد هیچ فردی(بدون در نظر گرفتن استثناها) به کمال استعداد خودش نمیتونه برسه افراد فاسد میشه خانواده فاسد از خانواده فاسد نسل فاسد میاد بیرون البته فاسد یعنی به کمال نرسیده خلاصه پس جامعه مهمه با ملیت گرایی هرگز نمیشه وحدت بوجود اورد یه دوست کرد داشتم میگفت خیلی ها هستن که میگن ما ایرانی نیستیم ما کردیم حالا نه فقط کردها،ترکها،بلوچ ها و ... در حالیکه زیبایی ایران به تنوع اقوامشه به هر حال همه اقوام رو میشه با دینی واحد کنار هم جمع کرد حالا فعلا در حد مسلمان کفایت میکنه اما اتفاقی که افتاد چی بود از همین اسلام کلی فرقه انحرافی دراوردن من نمیدونم نظرتون راجع به مثلا بهایی و وهابی ها چیه اما شبهاتی که مطرح میکنند واقعا جوابش در قران هست حتی سنی ها هم قبول ندارن اما همیشه یه عده بخاطر ضعف اطلاعاتی جذب اینا میشن قبول دارم عملکرد بعضی مسئولین،بعضی مردم،افراطها و تفریط ها مسائل رو پیچیده کرده اما ما منتظر رحمه للعالمین هستیم |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول: کل کره ی زمین منظور پس از ظهور هست. البته ما داریم هدف رو میگیم ، هدف انقلاب اسلامی پس صبر کنید تا همون موقع، اگه به حرف باشه که همه کارها آسونه! نقل قول:هیچ انسانی (به جز امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) در حال حاضر معصوم نیست ، این روش شما خودش نوعی سفسطه هست که با زیر سوال بردن شخصیت افراد ، حرفی که زده شده رو زیر سوال ببرید بحث سر اینه که همه ی جهان بره زیر یک پرچم و یک حکومت و اونم باید دست مسلمونا باشه! درصد غالب مسلمونا هم همین ادبیات رو دارن فقط مختص ایشون نیست، تازه ایشون تقریبا معتدل حساب میشن. گروه رادیکال و تندرو و خشک مذهب رو من تازه کاری ندارم که برخورد مردم جهان! چیه بهشون... نقل قول: البته با این جمله به این نتیجه رسیدم که همه ی ما یه دوره کلاس آموزش ادب باید پیش شما بگذرونیم... چقدر با ادبید شما نظریه ای به این تخیلی (مثل اینکه گفته بودن نماز جماعت رو روی مریخ بخونیم) همین حرفی که گفتم رو در پی داره... شما اینجا رو نگاه نکن کاربرای ویژه و مدیران میان برای هم نوشابه باز میکنند و به به و چه چه همه جا رو برداشته. حرف من مودب ترین ورژنی بود که میشد در جواب این نظریه گفت. کم لطفی کردید... نقل قول:اینها اگر حق بهشون عرضه بشه قطعا میپذیرند مگر اینکه منافق باشن و خودشون رو به خواب زده باشن. حق پذیری در فطرت همه هست ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد مردم همه جای جهان بارها ثابت کردن حق تو هر جامعه و فرهنگی متفاوته اونچیزی رو که شما حق میدونی هم دانشگاهیتون ممکنه حق ندونه اونوقت شما اینو ببر تو مقیاس جهانی ببین چقدر سلایق و عقاید متفاوت میشه. بله ذات اکثر (همه نه، بلاخره تو 7 میلیارد نفر باید احتمالات کوچک رو هم در نظر گرفت) انسان ها مثلا عدالت رو به عنوان یک حق قبول داره، اسلام هم این حق رو قبول داره و سعی در گسترش اون داره. اما آیا عدالتی که اسلام داره رو همه ی مردم جهان قبول دارن؟ قصاص رو همه قبول دارن، سنگسار رو همه قبول دارن، دیه به این صورت رو همه قبول دارن، حقوق همــجنسگراها رو برخی قبول دارن اسلام به شدت مخالفه اینهمه اختلاف نظر وجود. شما میای همه اینها رو در یک کلمه حق خلاصه میکنی غافل از اینکه تو ریزه کاری ها خیلی مخالفت ها وجود داره، تو همین ایران ها اصلا تو مقیاس جهانی نبریمش. تو جهانی که بودایی و آتئیست و آگنوستیک و مسیحی و یهودی و هزارجور اعتقاد دیگه وجود داره چجوری میخوای ثابت کنید که حق شمایید؟ گفتم که تو همین مملکت اینکه همه به یک چیز اعتقاد داشته باشند نشدنیه، اینهمه مخالف هست بعد تو کل جهان که عمدشون عقاید 180 درجه متفاوت با شما دارند شما همین مثال هایی که تو کتاب دینی دبیرستان هست رو بزنید بعد اونها به حقانیت شما اعتراف کنن! نقل قول:فعلا حق و باطل بدجور با هم مخلوط شده و ندای حق تا حد امکان سرکوب میشه در جهان. اکثریت تحت تاثیر رسانه های صهیونیستی هستند و از اونها اطلاعات غلط و مسموم تغذیه میکنن حق چیه؟ حق کیه؟ شما یک نمونه زنده به من نشون بده! ما هردفعه از خطاهای مسلمونا گفتیم اومدن گفتن که فلانی مسلمون واقعی نبوده و مسلمون واقعی اینکار رو نمیکنه اسکاتلندی واقعی من نمیدونم مسلمون واقعی کیه این وسط! 100% مسلمون های درستکاری وجود دارن ولی نمودی تو جامعه و سیاست ندارند. تو خونه و محله ی خودشون دارن زندگیشون رو میکنند. آقا بیاید یک نمونه ای از مسلمون واقعی در زمان حال نشون بدید که اختیار داره. لااقل بدونیم مقیاس سنجیدن رفتار مسلمونها چیه. بحث آمار که میشه همه میگند 1.5 میلیارد مسلمان داریم در جهان! اما تا بحث کارهای غلط و وحشیانه میشه شروع به حذف کردن فرق ها میکنیم... وهابی مسلمون نیست، سلفی مسلمون نیست، تکفیری مسلمون نیست اختلاف نظر هم که با سنی های هنفی و هنبلی پیش میاد گفته میشه معنی واقعی اسلام رو نفهمیدند. میمونه 120 میلیون شیعه تازه از اونها هم نمونه بیاری گفته میشه مسلمون واقعی نیستند! جدا میخواید مردم کل دنیا قانع بشند اینطوری؟! نقل قول: این آخرین مرحله هستش. تازه خود اونها حمله میکنن... یعنی زور دیگه؟ هیچوقت نمیشه یه ایده رو به زور به خورد مردم داد... شما میتونی کسی رو به زور وادار به نماز خواندن و روزه گرفتن کنی؟ *** نقل قول:با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی سلام خدمت شما... نه کجاش بده؟ ولی بیاید منطقی باشیم این بده؟ تمام اینهایی رو که شما گفتید رو جان لنون مرحوم تو آهنگ Imagine گفته بود، همه هم میخوان اینو ولی شدنی نیست. گوش بدید این اهنگ رو و بدونید که خیلی هم طرفدار داره ولی همه هم میدونند که حالا حالاها اتفاق نمیوفته. نقل قول:درسته شاید عملی کردنش از عهده ماها برنیاد اما بهتره اینقدر هم سیب زمینی نباشیم ،دنیای اطرافمون داره هر روز زشت تر میشه،هر سال ادمای بیشتری میمیرن،از جنگ،از قحطی از بیماری هایی که ناشناخته اند و .... ببینید اینها همش حرفهای قشنگه، هزاران هزارن انسان دیگه بودند و هستند که مثل شما این حرفها رو زدن اما رفتن و دنیا هنوز داره میچرخه. ربطی به سیب زمینی بودن هم نداره گاندی سیب زمینی بود؟ مادر ترزا سیب زمینی بود؟ نلسون ماندلا و مارتین لوتر کینگ سیب زمینی بودند؟ همه تونستند در حد وسع خودشون آرمانهاشون رو عملی کنن کاری که ما هم میتونیم بکنیم. خیلی معذرت میخوام که اینو میگم خانوم نینا ولی همین کار رو هم که تونستند بکنن اینها هیچکدومشون توی محیط مجازی پشت سیستم کامپیوتری لم ندادند بیان فیلم و بازی و موسیقی رو به اصطلاح خودشون نقد! کنند و دشمن شناسی کنند، از 24 ساعت روز 25 ساعتش رو داخل تالار باشند و 456456165تا پست بدن و به همدیگه تشکر و اعتبار بدند به این خیال که دارند آرمانهاشون رو عملی میکنند. اینها نه تو محیط مجازی تو دنیای واقعی مبارزه همراه با صلح کردن و هزینه دادن تا این دست آوردها رو بدست آوردن. همه دوست دارن قهرمان باشند ولی به این فکر نمیکنند که چجوری میشه که قهرمان بشن. یسری افراد راه آسون رو انتخاب میکنن به این خیال که اندازه همون راه سخت نتیجه میگیرند. اینها نه تنها موفق نمیشن به عقاید خودشون ضربه هم وارد میکنن. بگذریم اما بحث اینجا بحث نظام واحد جهانیه! نمیدونم درکش واقعا سخت نیست اینهمه مردم مختلف با فرهنگ و آیین مختلف رو نمیشه اورد زیر یک پرچم. به واژه فرهنگ توجه ویژه کنید. نقل قول: قبول دارین اگه کس دیگه ای جز اقای عبدالرحمن این تاپیکو زده بود شما اینو نمیگفتی؟ من با شخص ایشون پدر کشتگی ندارم، طرز بیان و رفتار ایشون قابل هضم نیست. من نمیدونم امیدوارم که اتفاقی باشه، ولی فکر میکنم تو این انجمن پروسه پلیس خوب-پلیس بد همیشه در حال اجراست! یکی 0 رو میگیره یکی 100 رو. یکی میاد نظر خیلی تند و با لحن بدی میگه (تشکر هم میخوره) یکی دیگه میاد فضا رو تلطیف میکنه این پروسه هی تکرار میشه. اینم میگم چون اگه همون نظر تند با لحن بد رو یک کاربر عادی ارسال کنه یک عدد مدیر بسان سوپرمن از آسمون فرود میاد و بعد از یادآور شدن قوانین تالار تاپیک رو پاکسازی میکنه بعد تو افق محو میشه! نقل قول:اقای عبدالرحمن که این مملکتو اداره نمیکنه که بهش میگید تو این تعداد موندی و ... بحث سر ادبیات بود، با این ادبیات که اکثرا هم تو جامعه ما استفاده میشه 100% از راه مسالمت آمیز نمیشه با بقیه ارتباط برقرار کرد. کسی که به بقیه خیلی معذرت میخوام میگه خر نفهم توقعی هم نمیره که طرف مقابل حرفش رو قبول کنه (شخص مد نظرم نبود). میمونه همون راه حل جنگ و خونریزی که از اولی هم نشدنی تره. جامعه واحد رو هم که همون مدینه فاضله هست و از دست هیچ انسانی ساخته نیست همچین کاری هرچقدر هم که ایدئولوژی خوبی داشته باشه. میگن مردم زمین در یک صورته که با هم متحد میشن همگی اونم در صورت احتمال بروز خطر خارجیه، یعنی آدم فضایی حمله کنه و زمین در حال نابودی باشه مثلا. یا یک انسان که قدرت مافوق طبیعی داره بیاد اینکار رو بکنه، وگرنه هیچ فرد و حکومتی قادر به انجام این کار نیست. |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دوستان
شما چه سیاستی در قبال مشرکان اتخاذ میکنید؟ بنده آیاتی دیدم که به صراحت دستور به کشتن مشرکان میده . شما چه سیاستی در قبال این انسانها دارند . بعد یک نکته ای بنده گفتم که بهتره ابتدا به فکر آرمانهای داخلی خودمون باشیم . مجانی کردن آب و برق و اتوبوس را میگویم . |
|||
|
۱۹:۴۷, ۱۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۹:۴۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول: حق ما نیستیم .... حق اون اسلام ناب محمدیه .... و اسلام ناب محمدی، اینی نیست ک شما میفرمایین --> نقل قول: اگه گوش شنوا داشته باشین و بخواین واقعا بفهمین اسلام چیه و مسلمونی چیه، باید بدونین ک همین اسلام داره میگه انسان جایز الخطاست .... یعنی هر آدمی، امکان اشتباه رو داره، در حالی ک اسلام مبرا از هرگونه اشتباهه .... مشکل اینجاست ک امروزه ی سری ها غلطهای اضافی می کنن، بعد ک افتضاحشون رو میشه، پشت اسلام قایم می شن و سعی می کنن زیر اون، خودشون رو طیب و طاهر نشون بدن و همین کسایی ک دوست دارن ب اسلام ضربه بزنن و اون رو بد نشون بدن، میان همین ها رو دست می گیرن و بزرگش می کنن، می نویسنش ب اسم اسلام .... یادمه ی استادی می گفت توی دانشگاه های آمریکا رشته ای هست ب نام اسلام شناسی ، مسلمان شناسی و شیعه شناسی و در ادامه ش ی زیر شاخه داره ب اسم شیعه ایران و لبنان شناسی خب شما فکر کردین عاشق چشم و ابروی مسلمونا هستن ک اینطوری تحویلشون گرفتن ؟؟ فکر کردین برای چی جاسوس میفرستن بین مسلمون های مختلف دنیا تا سر از کارشون دربیارن و بتونن نقاط ضعفش رو پیدا کنن و از همون بهش ضربه بزنن ؟؟ غیر از اینه ک اسلام ی دین قدرتمنده ؟ غیر از اینه ک از قدرت اسلام و مسلمون ها ترس دارن ؟؟ نقل قول: اینطوری میشه ک اثبات میشه حق، اسلامه .... نینا جان گفتن ک .... الان تقریبا همه دنیا دارن مضطر میشن .... کم کم همه دارن احساس می کنن ک هیچ مکتبی پاسخ گو نیست .... همه دارن از همه جا نا امید میشن ... کم کم داره میرسه اون روزی ک ....
|
|||
|
|
۸:۱۲, ۱۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۸:۴۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۹)#1Zero نوشته است: حق چیه؟ حق کیه؟ شما یک نمونه زنده به من نشون بده! با عرض سلام مسئله اسکاتلندی واقعی مثال درستی نبود،چون اسکاتلندی یک نژاده،اگه این نژاد وجود نداشته باشه اسکاتلندی وجود نداره اما مسلمانی یک تعریف،اگه هیچ کس در دنیا شامل این تعریف نباشه باز به کسی که شرایط 1-10 رو داشته باشه میگن مسلمان واقعی در واقع میگیم اگه سه خط متقاطع هم رو قطع کنن و زوایای داخلی برابر 180 درجه باش مثلثه،حالا یکی بیاد بگه من یه مثلث دیدم زوایای داخلیش 120 درجه بود===> خوب بدیهیه که اون مثلث نبوده سخت ترین کار در دنیا مسلمان خوب بودنه،هستند اما گمنام و کمند ،من در زندگی ام در بین این همه ادمی که دیدم،یه نفر رو میشناسم،کامل نیست اما دیروزش با امروزش خیلی فرق میکنه،خیلی جاها که میگم استادمون گفت منظورم ایشون هست ،خواستید ادرس میدم برید یه ادم خوب ببینید. مشکل دیگه اینه که اکثر ادما مسئولین و این مملکت رو معیار سنجش اسلام میدونن،که ربطی نداره.بخاطر همون خائنین. حالا چرا یه ادم میره بودایی میشه،یکی مسیحی بخاطر همون میل به خوبیها،طرف یه چیز خوبی تو این دین ها دیده رفته سمتش،حالا اگه این وهابی و .... نبودن،اگه جنگی نبود(تفرقه بنداز حکومت کن،سلاح بفروش،بازار درست کن و ...) اونوقت باید دید که به چی میل پیدا میکنند،چرا با این هجمه رسانه ای،هنوز یه عده در اروپا و ... مسلمان میشن،بعضا تو خانواده هاشون حتی همگی خداناباورن! چی میبینن؟ اسلام یه چهارچوبی قرار داده برای شرع و یه چهارچوبی برای عرف،لذا با هر قومیتی میشه مسلمان شد و مراسم گذشته اگه توش مصداق فحشا وجود نداشته باشه رو حفظ کرد.مثل عید نوروز و یه سری چیزای دیگه که شاید بعدا براتون نوشتم******* (۱۶/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۹)#1Zero نوشته است: سلام خدمت شما...منظورتون از سیب زمینی رو متوجه نشدم! هر کس برای بهتر شدن تلاش کنه،هر کس از خودش بگذره و فداکاری کنه،سیب زمینی نیست حتی اگه شکست بخوره. در مورد دنیای مجازی تا حدیش میشه گفت درست گفتین،تا یه حدی طرف مجبوره تو دنیای مجازی هم بیاد،این تفاوت زندگی در قرنهای مختلفه،من از همینجا خیلی چیزا یادگرفتم اما باید کنترل شه،زندگی نباید مجازی شه،حرف شما درسته،اما ما که از زندگی ادما خبر نداریم دارن چیکار میکن. مطمئن باشید الان اگه گاندی زنده باید تو فضای سایبر هم فعالیت میکرد. اما حرفاتون درسته.همیشه عمل به حرف سخترین کاره اما موضوع اینه برای هر عملی باید قبلش فکر کرد،تدبیر کرد،ایده داشت،وگرنه این تخیلی که خدا بهمون داده به چه کار میاد درسته ما هرگز نمیتونیم مدینه فاضله داشته باشیم،نه ما،هیچ کس اما باید بهش فکر کنیم نمیدونم شما به چی اعتقاد دارید اما میگن قبل از ظهور همه مکاتب به قدرت میرسن تا بشر ببینه که هیچ کدوم جواب نمیده،بحث سر نداشتن عقل کل نگره هر روز مضطر تر از دیروز (۱۶/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۹)#1Zero نوشته است: من با شخص ایشون پدر کشتگی ندارم، طرز بیان و رفتار ایشون قابل هضم نیست.من کلا ادم صلح طلبی هستم،شاید چون یه خانمم،در مورد پلیس خوب و بدتون نظری ندارم چون نمیدونم چی دیدید که این حرف رو میزنید.یه عده تو همین تالار بنده رو طالبان میبینن فقط بخاطر اینکه افکار من با اونا متفاوته. در مورد اقای عبدالرحمن،شاید ادبیات مناسبی نداشته باشن اما بنده وقتی ببینم کسی ذات خوبی داره اما ادبیات خوبی نداره،حرفش رو میشنوم بدون پرداختن به حاشیه،چون این جور ادما رو ترجیح میدم به کسانی که حرف بد رو با ادبیات زیبا میزنن ادبیات رو میشه عوض کرد اما ذات خراب رو نه! جامعه واحد رو هم که همون مدینه فاضله هست و از دست هیچ انسانی ساخته نیست همچین کاری هرچقدر هم که ایدئولوژی خوبی داشته باشه. میگن مردم زمین در یک صورته که با هم متحد میشن همگی اونم در صورت احتمال بروز خطر خارجیه، یعنی آدم فضایی حمله کنه و زمین در حال نابودی باشه مثلا. یا یک انسان که قدرت مافوق طبیعی داره بیاد اینکار رو بکنه، وگرنه هیچ فرد و حکومتی قادر به انجام این کار نیست. حرفتون کاملا درسته به علاوه یه تبصره دیگه چی باعث اختلاف بین مردم میشه؟میل به قدرت،میل به بردگی کشیدن بقیه اینجاس که سلاح و دارو،پول و طلا و حتی بعضی ادیان (ادیانی که میگه سیب زمینی باش) مطرح میشن حالا اگه همه بدونن که قدرت در دست خداس،پس رضایت خدا مهمه،رضایت خدا در کمک به همنوعه و .... اونوقت به جای بهره کشی از یکدیگه مردم واسه محبت بهم جون میدن در بهشت جایگاهی رفیعی وجود داره که مخصوص کسانی هست که برای کل عالم،برای تمام موجودات عالم نگران و دلسوز بودن و خیرشون به همه میرسیده،با خود بهشت کاری نداشته باشید،منظور ظرفیت وجود یه همچین ادمایی هست. پس علاوه بر ادم فضایی ها این رو هم مدنظر قرار بدید. اگه واقعا واقعا دلتون میخواد تعریف یک مسلمان واقعی رو بدونید،نهج البلاغه بخونید البته تو این سایت هم بعضی هاش اورده شده. |
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۱۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هو الذي ارسل رسوله بالهدي و دين الحق ليظهره علي الدين كله و لو كره المشركون که منتهی اجرای دین خدا برقراری حکومت الهیست در کل کره زمین (۱۶/فروردین/۹۳ ۱۹:۳۰)کابالا لاور نوشته است: دوستان یکمی دیر آمدم و باید بروم دوباره دو حالت وجود دارد یا مشرک محارب است که عقلا باید با او نبرد کرد. یا مشرک غیر محارب است وان من اهل الكتاب الا ليومنن به قبل موته ويوم القيامه يكون عليهم شهيدا (نساء 159) (توضیح آیه) و هيچ يك از اهل كتاب نيست مگر آن كه پيش از مرگ خويش بى هيچ ترديدى به او ايمان مىآورد و در روز رستاخيز بر آنان گواه خواهد بود... در ضمن حدیث داریم که امام باقر(علیه السلام) در تفسیر آیه شریفه لِیُظْهِرَهُ عَلَی اَلدِّینِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ اَلْمُشْرِکُونَ فرموده اند: یکون ان لایبقی احد الا اقر بمحمد به طوری می شود که احدی باقی نمی ماند، مگر اینکه به محمد ایمان بیاورد.(بحارالانوار، ج 52، ص346) یعنی اینکه مشرکین غیر حربی بدلیل اینکه ذاتا خبیث نیستند با آن همه دلیل ایمان خواهند آورد به همراه هر غیر مسلمانی مخصوصا که حضرت مسیح(علیه السلام) همراه حضرت صاحب(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می آیند و حجت بر آن ها تمام می شود و خدا هم قلوب را برای این ایمان آماده می کند ============ در مورد پول آب و برق و اینا هم ..... چی بگم!! شما هنوز در شایعات 35 سال پیش ماندید؟ اگر از شما خواستند پول آب و برق بدی به من بگو خودم پرداخت کنم! (اونطرف رو گفتم) یکمی مطالعه کنید ببینید این مسائل تکراری نشده؟ دیگه بالاترین هم حرفشو نمیزنه ........... .......................... |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۱۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۱۴:۴۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
(۱۶/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۹)#1Zero نوشته است:بحث سر اینه که همه ی جهان بره زیر یک پرچم و یک حکومت و اونم باید دست مسلمونا باشه! درصد غالب مسلمونا هم همین ادبیات رو دارن فقط مختص ایشون نیست، تازه ایشون تقریبا معتدل حساب میشن. گروه رادیکال و تندرو و خشک مذهب رو من تازه کاری ندارم که برخورد مردم جهان! چیه بهشون... قرار نیست چنین اتفاقی بیافته! (فعلا) خدا سرنوشت هیچ قومی رو عوض نمی کنه مگر اینکه خودشون بخوان! قبل از اینکه یک پروژه ای انجام بشه یک طرح و ماکتی ازش تهیه می کنن بعد وقتی نظر سرمایه گذار جلب شد خودش مشتاقانه به سمت اون طرح خواهد آمد! ما 35 ساله یک ماکتی از حکومت یکپارچه ای که بعدها قراره تشکیل بشه ساختیم، کاری که باید ما بکنیم اینه که این ماکت (جمهوری اسلامی) رو به اون چیزی که ایده آل ما هست نزدیک کنیم. قبل از ظهور هم هیچ کس ادعایی نداره! ما فقط ملزم هستیم خوب از طرحمون دفاع کنیم! (۱۶/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۹)#1Zero نوشته است: ما هردفعه از خطاهای مسلمونا گفتیم اومدن گفتن که فلانی مسلمون واقعی نبوده و مسلمون واقعی اینکار رو نمیکنه اسکاتلندی واقعی شما دچار اشتباه شدید! این مغلطه که شما ارجاع دادید فقط در موردی صدق می کنه که اون چیزی که شما می گید انتسابی باشه نه اکتسابی. مثلا اسکاتلندی بودن اکتسابی نیست و هیچ کس نمی تونه تغییرش بده و کاملا جبری هست. اما مسلمان بودن اختیاریست! حتی من پا رو فراتر می گذارم و می تونم بگم مسلمان بودن یک صفته! مثلا می گوییم:"آدم خوب" هیچ وقت جنایت نمی کنه! خوب بودن یک صفتیست که وابسته است به انجام دادن و یا ندادن جنایت! و هیچ کس نمی تونه بیاد مثال نقض بیاره و بگه من آدم خوبی رو می شناسم که جنایت می کند! در مقابل نمی توان گفت مسلمانی را می شناسم که جنایت می کند! ما احادیث بسیار زیادی داریم که خیلی از کارها باعث می شه مسلمانی نقض بشه! حالا اگر کسی جنایت می کنه بعد می گه من مسلمونم مثل این می مونه که یک نفر جنایت کنه بعد بگه من آدم خوبیم! شما بشنو ولی باور نکن! اسلام یعنی تسلیم در برابر خدا! (۱۶/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۹)#1Zero نوشته است:اما مسلمان بودنمن نمیدونم مسلمون واقعی کیه این وسط! 100% مسلمون های درستکاری وجود دارن ولی نمودی تو جامعه و سیاست ندارند. تو خونه و محله ی خودشون دارن زندگیشون رو میکنند. آقا بیاید یک نمونه ای از مسلمون واقعی در زمان حال نشون بدید که اختیار داره. لااقل بدونیم مقیاس سنجیدن رفتار مسلمونها چیه. قبلا که نشون دادند! 14 نفر الگو! که در تمام شرایط الگو سازی کردند، در شرایط انقلاب، حکومت، صلح ، جنگ، اسارت، علم اندوزی، و و و... غیر از معصوم هیچ کس نمی تونه ادعا کنه 100 درصد تسلیم خداست مسلمونی ما نسبیه! خود شما هم درصدی تسلیم امر خدا هستی! (۱۶/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۹)#1Zero نوشته است:یا یک انسان که قدرت مافوق طبیعی داره بیاد اینکار رو بکنه، وگرنه هیچ فرد و حکومتی قادر به انجام این کار نیست. خب جواب آخر هم که خودت دادی! راستی یاد داستان حضرت یوسف افتادما ونجایی که یوسف (علیه السلام) تو دربار عزیز مصر داشت کتاب پیشگویی ها رو می خوند "تمام مردم خدا پرست خواهند شد تمام برده ها آزاد و تمام اربابان برده خواهند شد" چیزی بود تخیلی و دست نیافتنی که مرور زمان دست یافتنیش کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عربی زبان اصلی حکومت جهانی اهل بیت ع | محـب | 17 | 8,748 |