|
چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟!
|
|
۱۵:۱۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام ، ارادت و "تشکر" ویژه خدمت دوستان
"فرهنگ شکر گزاری" بعنوان یک آموزه متعالی دینی و رفتار عالی انسانی از جایگاه ویژه ای برخورداره..هدف از ایجاد این مبحث،توضیح مستقیم مسئله مذکور نیست..زوایای این بحث هم فراوونه... و اما اصل مطلب؛ (( شما در چه موقعیت یا مواقعی از گزینه "تشکر" در این تالار گفتگو،استفاده می کنید؟ )) 1- تنها برای ارسال پست های مفید 2- وقتی با رای من همخوانی دارد 3- به اسم و رسم نویسنده اهمیت میدهم 4- پست های مدیران و ناظران سایت، در تشکر من تاثیرگذار است 5- اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم 6- به پست ارسالی که برای آن فرستنده زحمت کشیده(علیرغم اختلاف با نظرم) 7- گاهی به معنی اینکه: "تو برایم ارزش داری" و "نگاه فکر تو را دنبال می کنم"(علیرغم اختلاف با نظرم) 8- برای جذب و ادامه کار بیشتر کاربران(بدون نگاه به محتوی) 9- هر پست ارسالی،حتما "ریزنکته" ای برای تشکر دارد 10- تشویق و تشکر بی بها و بدون بهانه(لزوماً بدنبال دلیل نیستم).. . ضمن درخواست از همراهان برای شرکت در این نظرسنجی،خواهش می کنم در حد اختصار علت انتخاب گزینه یا گزینه های خودتون رو بیان بفرمایید. با سپاس فراوان ![]() در پناه خدا... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۹, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
آخه مگه اینجام مثل اداره جاته که اگه از مدیرا و اشخاص خاص تشکر بشه الطاف و مزایا شامل احوالات فرد معلوم الحال بشه؟؟؟؟؟؟
یه سوالا یی میکنیدا !!!!!! ![]() من از شخصی تشکر میکنم که شامل یکی از موارد زیر بشه: 1-با خوندن پستش حس تحسین بهم دست بده! 2- احساس کنم براش زحمت کشیده و وقت گذاشته 3-باهاش هم عقیده باشم |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام.اجازه هست؟؟؟
![]() من به 3دلیل تشکر میکنم: 1-به بست ارسالی که فرستنده برای آن زحمت کشیده(علیرغم اختلاف با نظرم) چون حتما روی نظرات و اعتقاداتم تاثیر میذاره و من بسیار از فرستنده ممنونم.حتی اگه میشد4-5بار یابیشتر تشکر میکردم! 2-وقتی با رای من همخوانی دارد. [b]چون به نوعی نظر من رو داده و دیگه نیازی به نوشتن نظر خودم نیست و وقت کمتری ازم میگیره و واقعا جای تشکر داره ![]() با تشکر از جناب massenger و سوال خوبشون!البته ببخشید اگر در نظرات بزرگان دخالت کردم! |
|||
|
|
۰:۲۰, ۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۱ ۱۵:۲۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده خودم هدفم اینها است: - تشکر از اطلاع رسانی (خواه صحیح باشد و موافق نظر بنده ، خواه دارای اشتباهاتی هم باشد و مخالف نظر بنده) - تشکر از توجه به بحث و شرکت در مباحثه - تشکر از حضور در مبحث بنده و خوش آمد گویی - موافقت با بخشی از نوشته ، نه تمام آن - و در پایان تایید حرف نویسنده! لذا فکر می کنم خوب باشه دوستان خیلی دید منفی نسبت به بعضی تشکرات نداشته باشند نظر شما چیه؟ |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۶:۵۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
به قول دوستان منم اینو تا حالا ندیده بودم
چون بعضی دوستان از تشکرهای بنده انتقاد دارن گفتم بیام اینجا بنویسم که کلا تشکر فقط به این معنی نیست که موافقم 1-معمولا واسه تازه وارد ها به عنوان خوش امد گویی تشکر میزنم حتی اگه خیلی هم باهاشون موافق نباشم مخصوصا اونایی که دارن انتقاد یا درد و دل میکنن 2- با کسی دارم بحث میکنم چون مودب و منطقیه حتی اگه با نظرش موافق نباشم تشکر میکنم،من مثل مامانا میمونم ادب برام خیلی مهمه. 3-تو بخش خودم از اکثر ارسالا تشکر میکنم بخاطر فعالیت شون 4-ممکنه طرف ده پاراگراف نوشته با خیلی جاهاش مخالف باشم اما توش یه جمله داره که خیلی مفید بوده و معمولا این تشکراتم از این برام عواقب داره 5- با ارسالهایی که موافقم 6- از مودب ها
|
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۸/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۳ ۲۱:۳۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
خیلی ها گزینه 3 رو نزدند ولی در حقیقت این گزینه مناسبه براشون و این آفتیه برای چنین سایت هایی
مثلا تو یه سایتی طرف یدونه شکلک بزاره چون معروفه سونامی لایک (نه سپاس) سرازیر میشه بعد برا کارشون دلیل (توجیه) هم دارن به جان خودم حالا شما فرض کن همه اسم کاربری ها پاک بشه و مثلا کد ملی طرف شناسه کاربریش باشه و لحن و ظاهر نوشتشون هم یکی باشه نتایج جالبی بدست میاد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |