|
چرا تشكر میكنم؟! … چرا تشكر میكنی؟!
|
|
۱۵:۱۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام ، ارادت و "تشکر" ویژه خدمت دوستان
"فرهنگ شکر گزاری" بعنوان یک آموزه متعالی دینی و رفتار عالی انسانی از جایگاه ویژه ای برخورداره..هدف از ایجاد این مبحث،توضیح مستقیم مسئله مذکور نیست..زوایای این بحث هم فراوونه... و اما اصل مطلب؛ (( شما در چه موقعیت یا مواقعی از گزینه "تشکر" در این تالار گفتگو،استفاده می کنید؟ )) 1- تنها برای ارسال پست های مفید 2- وقتی با رای من همخوانی دارد 3- به اسم و رسم نویسنده اهمیت میدهم 4- پست های مدیران و ناظران سایت، در تشکر من تاثیرگذار است 5- اهمیتی برای "شخص" ارسال کننده نداده و تنها به "محتوی" پست توجه می کنم 6- به پست ارسالی که برای آن فرستنده زحمت کشیده(علیرغم اختلاف با نظرم) 7- گاهی به معنی اینکه: "تو برایم ارزش داری" و "نگاه فکر تو را دنبال می کنم"(علیرغم اختلاف با نظرم) 8- برای جذب و ادامه کار بیشتر کاربران(بدون نگاه به محتوی) 9- هر پست ارسالی،حتما "ریزنکته" ای برای تشکر دارد 10- تشویق و تشکر بی بها و بدون بهانه(لزوماً بدنبال دلیل نیستم).. . ضمن درخواست از همراهان برای شرکت در این نظرسنجی،خواهش می کنم در حد اختصار علت انتخاب گزینه یا گزینه های خودتون رو بیان بفرمایید. با سپاس فراوان ![]() در پناه خدا... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۳, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
2 و 5
یکی دیگه 9 هم اشتباه زدم...چون اشتباه متوجه شدم(خوندم)..همه ی پسته ریز نکته ندارند....هر پستی که یه ریز نکته داشته باشه..اما همه ندارند... گزینه 2 و 5 هم رای بودن با نظر و پست... و پستی که مطلب مفیدی دارد بی توجه به فردی که ارسال کرده...به نظر من ممکنه گاهی از افرادی که هیچ انتظاری نداریم مطالب مفیدی ارائه بشه..نکته ای مسئله ای را بیان کنند... من از دیگران بت نمی سازم...به خود مطلب اهمیت میدم.. |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی دوستان یه پیشنهاد دارم
آخه چرا تشکر ؟؟؟ من می گم بهتره اینو عوض کنن و بجاش بزارن صلوات چون همه مجبور می شن به جای الکی تشکر کردن یه صلوات در حق نویسنده بفرستن دوما مذهبی تره اگه موافقید اعلام کنید صلوات به جای تشکر |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
ضمن تشکر از پیشنهاد دشما ذکر مقدس صلوات رو برای هر پستی نمیشه اهداء کرد... به هر حال؛ با نگاهی به نظر دوستان در همین تاپیک، میشه فهمید که با نظر به علل متنوع و متفاوت تشکر کردن، این گزینه "عمومی تر" بوده و در واقع با راحتی بیشتری امکان انجام داره.. یه مزاح هم بکنم: خیلی نور بالا میزنی برادر ![]() ![]() در پناه خدای مهربان |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
حرف شما درسته برادرم
ولی من می گم این کار باعث میشه فرد الکی تشکر نکنه من فکر می کنم بیشتر تشکر هایی که میشه الکیه ولی با صلوات و ... شوخی نمیشه کرد ![]() بازم این یه پیشنهاده |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۵:۵۹)Sms4815 نوشته است: حرف شما درسته برادرم دوست خوبم؛ با "تشکر" هم نمیشه شوخی کرد! و مطمئناً دوستان برای فشردن دکمه تشکر دلایلی دارند که محترمه.. بهتره کسی با عنوان "صلوات" معذب نشه.. |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۲۱ توسط محمود.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
میلاد جان اقای مسنجر راست میگه
اگر کسی دکمه صلوات بزنه ولی صلواتش رو نفرسته که بدتره البته این دلیل بر این نمیشه که پیشنهاد شما خوب نیست اینجاشم راست گفتن پروژکتور بالا می زنیا
|
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
حالا یه پیشنهاد
میگم به جای تشکر بگیم خدا خیرت بده یا مثلا افرین احسنت دمت گرم بعدش بغل اسم کاربرا تو پستا میشه خطاب به ایشان 400 بار خدا بیامرزی یا خدا خیرت بده نثار شده چطوره؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
نمی دونم چی بگم
ولی فقط یه کلمه باشه بهتره خدا خیرت بده میشه یه جمله مگه نه ؟؟؟ باید از یه نفر متخصص در علوم قرآنی بپرسم ببینم یه کلمه تو قرآن که معنی تشکر بده بهتره |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
یه چیز خیلی برام جالب بود.
اونم اینکه تو این تاپیک همه هی از هم تشکر میکنن ![]() والا وضعیت تشکرها با وجود این تعداد عضو که تالار داره جاهای دیگه زیاد خوب نیست. |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۱)Maryam.A نوشته است: یه چیز خیلی برام جالب بود.فکر می کنم شما تازه وارد باشی زیاد با محیط آشنا نباشی تو بقیه تاپیک ها اگه بری بعضیاشون تشکر به 5 ، 6 خط هم می رسه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |