|
شما وقتی قهری چکار میکنید؟
|
|
۱۵:۲۳, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با وجود اینکه ما یکدیگر را دوست داریم اما باز هم شرایطی پیش میآید که نمیتوانیم جلوی دعوا و نزاع را بگیریم و با یکدیگر دعوا نکنیم حتی با افرادی که آنها را خیلی دوست داریم و برایمان خیلی عزیز هستند، و ناگزیر به دعوا روی میآوریم. بالاخره روزهایی پیش میآید که نه فقط با همسرمان بلکه با عزیزترین و یا بهترین دوست و یا همکار مان نزاعی میکنیم و همه این مسائل باعث میشود که شاید ما چند روز از این افراد دوری کنیم. دعواها و نزاعها یک جنبهی مهم دیگر هم دارد و آن این است که، این دعوا و نزاعها، انسان را میسازد فقط به شرط این که از این دعواها درس بگیریم و دوباره این اعمال را تکرار نکنیم و اگر دوباره با هم چنین با مشکلی روبرو شدیم بدانیم چگونه بدون اینکه دعوایی داشته باشیم مسئله را با گفتگو حل کنیم! . . . اما شما وقتی قهرید به چه راهکارهایی متوسل میشوید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۳, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۲:۴۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۲ ۲:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: من معمولا قهر نمی کنم .اگر قهر کنم حرف می زنم :| البته طوری نشود که مصداق این حدیث شویم: (۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۵۱)أین المنتظر نوشته است: قال الله تعالی: أَهْلُ الدُّنْيَا ... لَا يَعْتَذِرُ إِلَى مَنْ أَسَاءَ إِلَيْهِ وَ لَا يَقْبَلُ مَعْذِرَةَ مَنِ اعْتَذَرَ إِلَيْه... امّا این نکته را هم نباید فراموش کنیم که در مقابل شخص متکبّر که اشتباه میکند و اشتباهش را نمیپذیرد، نباید تواضع کنیم و طوری معذرت خواهی کنیم که فکر کند حق با او بوده. چرا که: امام علی (علیه السلام) فرمودند: التّكبّرُ على المتكبّرين هو التّواضع بعينه تکبّر در مقابل انسانهای متکبّر عین تواضع است. |
|||
|
|
۲:۴۳, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۲:۴۵ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
فاطمه خانم'
من معمولا قهر نمی کنم .اگر قهر کنم حرف می زنم از معذرت خواهی دیگران از من و من از دیگران خیلی بدم میاد و خیلی برایم سخت هست! جواز آشتی کردنم این هست که اخلاق بد طرف دوباره تکرار نشود ! همه اطرافیان هم می دونن ! به خاطر این سعی می کنم کاری نکنم که لازم به معذرت خواهی باشد ! هیچ وقت هم الکی آشتی نکنید . به طرف بگویید که از فلان اخلاقت یا حرکتت ناراحت شدم . اون یا توضیح می ده یا دیگه سعی می کنه لااقل جلوی شما تکرار نکنه . این خییلی مهمه که الکی نبخشید و راجع به مشکل فی ما بین صحبت کنید . [/quote منم با شما موافقم این خیلی مهم که الکی نبخشیم و راجع به مشکل فی ما بین صحبت کنید گاه بحث از غرور و شخصیت طرفه که با بخشش الکی حل نمشه |
|||
|
|
۲:۴۸, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
گاهی باید بخشید ...
نه به این خاطر که دیگران سزاوار بخششند بلکه به این خاطر که تو سزاوار آرامشی .... |
|||
|
|
۳:۰۱, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۵۱)أین المنتظر نوشته است: نکته دوم: اتفاقا این حدیث رو خوندم . تشکر . ببینید اگر لحظه ای آدم تفکر کند دست به کاری نمی زند که احتیاج به عذر خواهی داشته باشد . مثلا طرف حقی رو از من ضایع کرده ، من هم بیایم و مقابله به مثل کنم فایده ای ندارد . قهر هم بکنم که بی فایده هست . حالا آمده معذرت خواهی ، من میگم معذرت خواهی لازم نیست ! چون بدم میاد کسی خودش رو جلوی من کوچک کند . یگه غلط کردم یا ببخش یا دیگه تکرار نمی کنم! مگه من کی هستم !!! شرط پذیرفتن برای من ، انجام ندادم اون عمل در موقعیت مشابه هست . می گم معذرت لازم نیست فقط کارت بد بود یا ناراحت شدم ، سعی کن و تکرار نکن ! حدیث هم کاملا منطقی هست . ولی من خودم تا سعی دارم عملی در حق دیگری انجام نمی دم که یعدش لازم باشد که عذر خواهی کنم . نه اینکه اگر لازم باشد عذر خواهی نکنم . پ.ن ان شاء الله که خداوند امتحانهای سخت از ما نگیرد باز دوباره مدعی یک عملی شدیم . خدا به خیر! |
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:أین المنتظر نوشته است: ببخشيد بنده متوجه منظور اين حديث نشدم.
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
این، بخشی از حدیث شریف معراجه که خداوند متعال، دارن اهل دنیا رو به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) معرفی میکنند.
و میگن که این ویژگی هارو اهل دنیا دارن. دوتا از ویژگی هاشون همین دوتاست. که اگه کار اشتباه کنن، معذرتخواهیی نمیکنن و اگه کسی برای معذرتخواهیی پیششون بیاد، معذرتش رو قبول نمیکنن... |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
اگه اشتباه کنم میگم: اشتباه کردم ببخشید
اگه اشتباه کنن و بگن ببخشید میبخشم اگه نه که باهاش حرف نمیزنم |
|||
|
۱۹:۵۸, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام یک سوال مهم تر
تا به حال به لذت لحظه اشتی کردن فکر کردین؟؟؟؟؟؟؟ واقعا جز معدود زمانهای شیرین عمر میتونه باشه.وقتی که دو نفر تصمیم میگیرن با پاک کن بعضی لکه های قلبشون رو پاک کنن فقط در مواقع قهر باید حواسمون باشه کاری بر ضد طرف انجام ندیم که پاک کن ها گم بشن... البته قهر واژه شیرینی و ساده ای از نطر من هست به همون دلیلی که بالا گفتم. اما در شرایط خاص مثلا یکی ضربه به زندگیتون زده و دشمنی کرد و ....به نطرم برخورد با چنین انسانهایی و سرد کردن رابطتون با این اشخاص قهر محسوب نمیشه.اینا بحثشون جداست خدا نکنه هیچ مومنی در مرحله عمل این رفتارهای زشت قرار بگیره... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |