|
حاضرید برای خدا و دینش بمیرید؟
|
|
۱۶:۵۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲:۱۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به پیشنهاد مدیر انجمن موضوع رو عوض کردم اگه سردرگم شدید شرمندم...
این تاپیک یه سوال و یک نظرخواهیه که در آخر خودم نتیجه گیری های ممکن رو براتون میگم و نظر شما روی نتیجه تاثیر داره لطفا صبور باشید و فکر کنید و پاسخ بدید متشکرم. امروز داشتم یه متنی رو درباره سفیانی می خوندم هیچ ربطی هم نمی دمش به اینکه چون ظهور نزدیکه از سفیانی حرف میزنم...روایتی بود از حضرت علی(علیه السلام) که گفته بودند ایشان(سفیانی) هر که را که روی ایمانش پافشاری کند میکشد و هرکه نامش نام اهل بیت باشد را چه کودک و چه بزرگ در روغن داغی خواهد سوزاند بطوریکه خون مردم شروع به جوشیدن میکند و آه فرشتگان بلند میشود..از این برهه بگذزیم سفیانی که دستش به ایران نمیرسه تا جنایت کنه. همچنین مجریان طرح 2012 بر این باورند که یک چهارم مردم دنیا با این قضیه مخالف هستند و کشتن اونها کار درستی هست و دستور دارند بعد از کسب قدرت به سرعت تمام مخالفان رو تفتیش عقاید و در صورت لزوم به قتل برسونن. حالا خدایی نکرده.... فکر کنید که دو انتخاب دارید یا اینکه کشته بشید و هرگز به خدا کافر نشید حتی لفظا و یا اینکه با میل اونها رفتار کنید در این نظر سنجی تقیه و گفتن دروغ و نجات دادن جان رد هست...آیا قبول میکنید یا میمیرید؟ در ضمن به خانواده,معشوق ویا فرزندانتان هم فکر کنید که بعد شما چه داغی در دلشان است و چه اتفاقاتی برایشان می افتد...به نظر بقیه بچه ها هم عمل نکنید حرف دل خود را بزنید. ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۵, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۷ توسط moabdollahi.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
به نام آنكه رحمان و رحيم است
سلام در مورد مساله مورد بحث و سوال مطرح شده اگر همين الان كه فرصت فكر كردن داريم در مورد پاسخ اين سوال مردد باشيم كه وا مصيبت. اما صرنظر از اينكه آيا چنين حالتي پيش خواهد آمد يا نه . بهتر است به اين نكته توجه داشته باشيم كه اين سوال يك حالت خاص از اين سوال كلي است كه اگر روزي بر سر دوراهي بين حق و باطل قرار گرفتيم كدام راه را انتخاب ميكنيم؟ ما به طور روزانه بر سر يك چنين دوراهي هستيم و البته خيلي وقتها ناخواسته ويا نادانسته راه باطل و ناصحيح را انتخاب مي كنيم ، براي مثال اگر شما كارمند دولت باشيد و در وقت اداري خود بتوانيد كار شخصيتان را با استفاده از امكانات دولتي انجام دهيد و اگر آن كار را انجام ندهيد ضرر جبران ناپذيري خواهيد ديد ،چه مي كنيد؟؟؟!!! آيا آنقدر خود را ساخته ايد كه براي اين منظور از آن امكانات استفاده نكنيد يا اينكه نه ، آنرا انجام مي دهيد و سپس براي آنكه خود را راضي كنيد توجيهي مي آوريد!!!!!! كمي فكر كنيد!!!!!.( البته انسان جايز الخطاست ) خود من هم كه اين مسئله را مطرح كردم شايد راه درست را انتخاب نكنم !!!! ( خدا داند ). از اين قبيل مسائل در زندگي ما به وفور پيدا مي شود.بايد نفس خود را عادت بدهيم كه در اين امور به ظاهر پيش پا افتاده راه درست را انتخاب كند و در اين راه از خداوند منان نيز ياري جوييم ( اياك نعبد و ايك نستعين). در واقع تلاش براي باز داري نفس از رفتن به راه باطل همان جهاد اكبر است كه بالاتر از جهاد اصغر كه همانا كشته شدن در راه خداست. واما پاسخ سوال : من خودم هنوز در جهاد اكبر مشكل دارم و در اين مورد خاص مي توانم بگويم اگر خدابخواهد مرگ را انتخاب مي كنم . و از خدا وند مي خواهم كه اين توانايي را به من بدهد .( اگر خداوند توفيق پيروزي در جهاد اكبر را بدهد پيروزي در جهاد اصغر چندان سخت نيست)[/u] |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
حتي اينكه از بين 313 تن از ياران امام زمان وقتي امام مسئوليت افراد را بيان مي دارند تنها 12 تن خالصانه مي مانند و بقيه مردد مي شوند ( منبع كتاب آقاي كوراني )
!!!!دوست عزيز آيا 313 تني ك بعد از گذر از امتحاناي سخت الهي براي همراهي امامشان برگزيده شده اند همچنان سست هستند؟؟آيا نبايد به بعضي از جملات با ديد نقادانه نگاه كرد؟آيا سخن امام علي عليه السلام در مورد ياران موعود -عجل الله فرجه-راسخ تر نيست؟ [/quote] |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
این آرزوی قلبی من است که در رکاب امام زمانم برای خدا و پاسداری از دینش بجنگم انشا الله که قبولم کند (الان هم که در جنگ نرم هستیم و داریم در یک سنگری می جنگیم )
|
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
هدف من از ظهور چيست؟!
هدف من در باره ظهور اينه كه .. وعده خداوند در روي زمين محقق بشه. حق كساني كه از اونها حق ضايع شده بهشون برگرده. ديگه به كسي ظلم نشه. كسي به بهانه اينكه خداوند واقعي رو دوست داره زير شكنجه نباشه. غذاش قطع نشه.آدمها نگران گرسنگي نباشن . صلح باشه . مردم در آسايش زندگي كنن. كسي حق بي قدرتها رو غصب نكنه. كسي به اون يكي زور نگه. همه خداوند يكتا رو بپرستند. آخه خداوند كه از ما چيز خاصي نخواسته فقط بايد درست زندگي كنيم ! از همه مهمتر حق ائمه طاهرين به اونها برگرده تا ديگه خجالت زده شون نباشيم در روي زمين با پيشوايان صالح زندگي كنيم در حالي كه حق اونها رو مي شناسيم انتقام امام حسين گرفته بشه تا پرچم روي گنبدش قرمز نباشه تا هر وقت بهش نگاه مي كنم غصه نخورم! و يك چيز ديگه كه حس خاصي بهم ميده ،انگار كه خودم مي بينم اينه كه شيطان در حالي كه روي زانوهاش راه ميره ، وارد مسجد كوفه ميشه و امام گردنش رو قطع مي كنه و من ديگه چي مي خوام..... |
|||
|
|
۲:۵۷, ۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۲:۵۸ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
ببين دوست من اين سوالي كه پرسيدي خيلي وقته دارم روش فكر ميكنم .درسته كه تو جهاد اكبر همش شكست ميخورم ولي هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز و ..... هرگز زندگي رو انتخاب كه هيچي حتي جرات ندارم بهش فكر كنم آخه اين كمترين كاريه كه ميتونم بكنم و اگه اينو نكنم واقعا خاك بر سر بي شعورم بشه انشا الله """بشماااار""".
كاري ندارم نظرم احساسه يا نه و حتي الان يا اون شرايط واسم فرقي نداره. جون خودم كه هيچي اگه امام زمان بگه و خدا ازم بخواد جون مادر و پدر و معشوقه ام و همه همه رو بدون لحظه اي فكر كردن ميگيرم واسم هم فرقي نميكنه چون امامم دستور داده و دستور امام واجب الاطاعه است . البته دوستان ميدونن حتي ناراحت كردن والدين آدم چه بلائي بر سرش مياره اگه فقط يه بار مادرت جلوت اشك بريزه اونم به خاطر كاري كه تو انجام دادي انگار 100 بار جونتو گرفتن . من ميگم برام هيچي فرق نميكنه اگه دستور امامم باشه فدا كردن جونم (كه اونم مال خودم نيست) كه كاري نداره راستي تو فرضي كه گذاشتي اگه لقب ائمه هم داشه باشيم ميندازنمون تو روغن داغ . خيلي دوست دارم حموم روغن بگيرم " دوستان اگه از لفظ بدي استفاده كردم يا دري وري گفتم معذرت ميخام همش 100% به خودم بوده دوستان گله نكنند |
|||
|
|
۲:۱۴, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۰ ۲:۵۷)mosi34 نوشته است: ببين دوست من اين سوالي كه پرسيدي خيلي وقته دارم روش فكر ميكنم .درسته كه تو جهاد اكبر همش شكست ميخورم ولي هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز و ..... هرگز زندگي رو انتخاب كه هيچي حتي جرات ندارم بهش فكر كنم آخه اين كمترين كاريه كه ميتونم بكنم و اگه اينو نكنم واقعا خاك بر سر بي شعورم بشه انشا الله """بشماااار""". هه اتفاقا خیلی خودمونی صحبت کردید منم خیلی خوشم اومد...آره جهاد اکبر خیلی سخته ...عموما خدا از کسی نمیخواد که عزیزانش و یا خودش رو بکشه این انتخاب خود ماست. من یه پست گذاشته بودم که هدف ما از ظهور واقعی امام چیه...فقط فاطمه خانم لطف کردن و جواب دادن ظهور نیازمند افرادیه که به خوبی اعتقاد دارند و در جهاد اکبرشون شکست نخوردن اگه تو یه شهرو بگردین هر چی میبینن آدم دنیا پرسته یارای امام زمان که فرشته نیستند شهید هام فرشته نبودن بلکه آدم بودن پس بیخودی ظهورش رو حدس نزنید که مردم ما نسبت بهش بی ایمان شدند.اینو کلا گفتم.شرایط ظهور مهیا نیست اگر کمی چشمتون رو باز کنید. موفق باشید در پناه خدا. |
|||
|
|
۳:۵۲, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
فک می کنم این آرزوی هر کسی باشه که فدایی خدا باشه، ولی تشخیص این مسئله که کدوم راه، راه خداست و کی حرف حق رو می زنه و این موضوع که با مردن در راهی خاص شهید به حساب میایم یا نه هستش که کار رو سخت می کنه !!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۴:۳۳, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
اتفاقا تشخيص اين مسئله از همه چيز آسونتره . بايد مخلصانه عاشق خدا و ائمه باشي اونوقت به قلبت گوش بدي . قلب عاشق يقينا راهنمائي ميكنه .
|
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام
از خدایم میخواهم که قادر باشم حق را بشناسم،به آن معتقد بمانم،در راهش ایستادگی کنم و جانم را که بدهکارش هستم در راهش بسپارم. |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۰ ۱۶:۳۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دوستان تشخيص راه درست اتفاقا خيلي هم مشكله
اگر اين طور نبود خوارج جلوي امير المومنين نمي ايستادند امام حسن تنهاترين سردار نمي شد امام حسين در كربلا غريب نمي ماندند و فرج مولايمان اين قدر به تاخير نمي افتاد. ولي خوب غير ممكن هم نيست چون سپاه اميرالمومنين و امام حسين و باقي هم همراه داشتند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |