|
استفاده ی صحیح ماهواره در خانواده آری یا خیر؟!
|
|
۲۱:۲۱, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۲:۰۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی از خانواده های مذهبی هستند که در منازلشون ماهواره وجود داره استدلاشونم مبنی بر این است که استفاده صحیح میکنند و هیچ ضرری نداره ایا این استدلال درسته؟ کانال های بدشو میبندیم ![]() ![]() لینک تصویر با کیفیت بالا یا این استدلال اشتباست و تاثیر منفی خودشو داره؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۷, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: آخه شما از کجا وارد بازار تبادلات اعتقادات ما شدی؟ شما نیا اینترنت . اینترنت پر از سایت بد بده . الان واسه چی اومدی اینترنت استفاده میکنی ؟ بزن یه سرچ ساده ببین چقدر سایت میاد . ماهواره هم پر از برنامه های درست و حسابیه و من واقعا عاشق برنامه های خودم هستم . ایمانی که با یه سریال وارفته بخواد از بین بره بزار بره اون ایمان نیست ایمان نماییه . |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول: آخه شما از کجا وارد بازار تبادلات اعتقادات ما شدی؟دوست خوبم شما داری اینترنت رو با ماهواره مقایسه میکنید؟ اینترنت دست خودمونه من نوعی خودم تصمیم میگرم که چه سایتایی برم و چه سایتایی نرم البته اگه کنجکاوی به بعضی ها اجازه بده که سراغ سایتای .....نرن .ولی ماهواره خودش برای ما تصمیم میگیره که چه برنامه هایی رو ببینیم و چه اطلاعاتی که بخورد ادم نمیدن ، بله برنامه های خوبم دارن ولی 1 در 1000 !! دیدم دور و برم خانومایی که تا حدودی مذهبی بودن و پاینبد ولی با این تبلیغات فلان اونا به سمت مُد پرستی کم کم کشیده شدن خیلی اروم طوری که خودشونم نفهمیدن دست خودشونم نیست ادمیزاد کنجکاوه ![]() خیلیا رو دیدم که کم کم عقایدشون تغییر کرده من اکثر کسایی رو که میبینم دنبال ماهواره هستن مخالف نظامن مخالف برنامه های مذهبین بازم میگن اکثر نه همه قصد توهین به کسی رو ندارم..... |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۵)help me نوشته است: دوست خوبم شما داری اینترنت رو با ماهواره مقایسه میکنید؟ یعنی بلد نیستید خودتون کانال یابیش کنید ؟ هر چی رو نخواستی حذف میکنی خب ! |
|||
|
۱۶:۲۵, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول: یعنی بلد نیستید خودتون کانال یابیش کنید ؟ هر چی رو نخواستی حذف میکنی خب !بله بلدم ولی دیگه چی از کانالا میمونه؟ ![]() یا رقص و آوازه یا در برنامه های مذهبیش پر از اشکاله و یسری عقاید نادرست به خواننده القا میکنن یا اخبار نظیر بی بی سی و صدای امریکا یا همش نشستن دارن ایرانو نقد میکنن چیش بدرد میخوره من خودم خونه برخی اقوام متاسفانه میبینم (روشنه خب) ولی اکثرش چرت چرت........ بعدشم واقعا فکر میکنید کسایی که استفاده میکنن فرهنگ استفاده شو بلدن ؟!! |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
نمیدونم بعضی دوستان چرا خودشونو به ندونستن میزنن؟
![]() همونطور که جناب help me گفتن، شما مثلا شبکه ای که سریال میده قطع میکنید؟ یا اخبار؟ رقص و آواز؟ و... مگه اصلا ماهواره چیز خوبی هم داره که بخوایم بداشو ببندیم و خوباشو نگاه کنیم؟! دیگه غیر از اینا،فقط پخش زنده مسجد الحرام میمونه دیگه...نگید که ماهواره میخرید واسه دیدن این شبکه!!!! برنامه های به ظاهر مثبت ماهواره هم هوارتا چیز پشت سرشه...بعد اونوقت میگید کانالای بدشو میبندیم و خوباشو میبینیم؟ با عرض معذرت،اینها شعاری بیش نیست! |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خب هدف از استفاده فرق میکنه...مثلا سیاست مدارها حتما باید بعضی شبکه های خبری ماهواره رو ببینن،برای اطلاع از خیلی چیزها.این میشه یه استفاده مثبت از چیزی به اسم ماهواره...اما برای خانواده ها اغلب مدیریت ماهواره به این آسونی ها نیست... .در کل نداشتنش بهتر از داشتنشه!
|
|||
|
|
۹:۰۶, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۹:۴۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
کسی نگران شب اول قبر ماها نیست .
مشخص شد تو نوشته ی دوستان نگرونیشون از کجا اب میخوره . از کجا وارد بازار تبادل اعتقادی میشید ؟ به چه اجازه ای ؟ تکلیف مشخص کنید بیننده ی حرفه ای ماهواره هستید که تشخیص دادید برنامه ی خوب نداره یا نه از حرف دیگران به این نتیجه رسیدید ؟ز کجا فهمیدید که برنامه ی مذهبی ماهواره پر از اشکاله ؟ بیننده ی حرفه ای هستید لابد که نشستید پای تحلیل . صدا و سیمای ما هم ناشیانه به کپی کردن برنامه های اونوری پرداخته . توتال کور شد تن تاک . بقیه سریال ها سطحی نگری صرف از جامعه که تهش ادم های بد به سزای اعمالشون میرسن. ما عادت کردیم ادم های بد فقط تو سریال ها به سزای اعمالشون برسن. فرهنگ استفاده از چی تو این مملکت درسته که اومدید یقه ی ماهواره رو گرفتید ؟ خواستم بشینم لیست شبکه هایی که میبینم رو بزارم .دیدم مگه ما تو ایران حریم شخصی نداریم که مجبوریم لیست شبکه هامون رو هم ارائه بدیم دوستان خیالشون از بابت شب اول قبر ما راحت بشه. برید برنامه ی ساعت 11.30 شبکه atv ترکیه و beyaz ساعت 4.30 رو ببینید . اره من میشینم این برنامه ها رو میبینم . نترسید حال من از فارسی وان و من و تو بهم میخوره . فکر کردید میشینیم صبح تا شب سریال ابکی میبینیم . برید ببینید این دو تا برنامه ی ترکیه رو . |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: اگه اونا شمشیر رو از رو بسته بودن، قبول .... اما کار اونا مثل کاری می مونه ک قطره آب با سنگ می کنه .... درسته قطره قطره میاد اما مداومه و می تونه سنگ رو سوراخ کنه .... در ضمن، اون بچه ی 7-8 ساله ای ک هنوز راه زندگیشو مشخص نکرده، اصلا نمی دونه راه زندگیش چیه، با دیدن این برنامه ها دقیقا چیوش می خواد از دست بره ؟؟؟؟ ![]() این بچه هنوز شخصیتش شکل نگرفته، با دیدن این برنامه ها شخصیتش طوری شکل میگیره ک اونا می خوان .... در مورد آدم بزرگا ( )هم،همین که این همه بد حجاب تو کوچه و خیابون، مثل نقل و نبات، ریخته کافیه ک متوجه بشی چرا اینقدر فساد زیاد شده ؟؟؟ برنامه های تلویزیون ایران این کارارو کرده یا .... . حالا نمی گم همش مال ماهواره است، اما قبول کنیم ک ماهواره هم سهم ب سزایی داشته .... درسته؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mahvareh_1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8109767834/mahvareh_1.jpg)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)

)هم،همین که این همه بد حجاب تو کوچه و خیابون، مثل نقل و نبات، ریخته کافیه ک متوجه بشی چرا اینقدر فساد زیاد شده ؟؟؟ برنامه های تلویزیون ایران این کارارو کرده یا .... . حالا نمی گم همش مال ماهواره است، اما قبول کنیم ک ماهواره هم سهم ب سزایی داشته .... درسته؟