کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده ی صحیح ماهواره در خانواده آری یا خیر؟!
۲۱:۲۱, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۲:۰۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

سلام
خیلی از خانواده های مذهبی هستند که در منازلشون ماهواره وجود داره
استدلاشونم مبنی بر این است که استفاده صحیح میکنند و هیچ ضرری نداره
ایا این استدلال درسته؟
کانال های بدشو میبندیمSmile

[تصویر: mahvareh_1.jpg]

لینک تصویر با کیفیت بالا

یا این استدلال اشتباست و تاثیر منفی خودشو داره؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، السا ، مصباح ، Night_World ، عبدالرحمن ، Aryha ، ztb ، لبخند خدا ، دغویه ، help me ، Bamdaad ، مجنون العباس ، قلب ، zahra11 ، امیرخان

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۷, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۳/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۰)دغویه نوشته است:  به نظر شما می شه آدم ماهواره داشته باشه اما فیلم ها و برنامه های بدش رو نبینه؟؟؟؟؟؟؟////
HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
میشهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، help me ، السا
۱۵:۴۳, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
(۳/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۰)دغویه نوشته است:  اونایی که این حرف ها رو می زنن فقط خودشون رو گول می زنن و به نوعی آخرتشون رو به دنیاشون می فروشن.
وتقعا به نظر شما می شه آدم ماهواره داشته باشه اما فیلم ها و برنامه های بدش رو نبینه؟؟؟؟؟؟؟////
HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
بله میشه
ما داریم و نمیبینیم!
طرز استفاده ما مهمه نه کاراییه اون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، السا
۱۵:۵۲, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:
دغویه نوشته است: اونایی که این حرف ها رو می زنن فقط خودشون رو گول می زنن و به نوعی آخرتشون رو به دنیاشون می فروشن.
وتقعا به نظر شما می شه آدم ماهواره داشته باشه اما فیلم ها و برنامه های بدش رو نبینه؟؟؟؟؟؟؟////
[تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png]

آخه شما از کجا وارد بازار تبادلات اعتقادات ما شدی؟
شما نیا اینترنت . اینترنت پر از سایت بد بده . الان واسه چی اومدی اینترنت استفاده میکنی ؟ بزن یه سرچ ساده ببین چقدر سایت میاد .
ماهواره هم پر از برنامه های درست و حسابیه و من واقعا عاشق برنامه های خودم هستم . ایمانی که با یه سریال وارفته بخواد از بین بره بزار بره اون ایمان نیست ایمان نماییه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، جویای حقیقت ، Eve
۱۶:۱۵, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول: آخه شما از کجا وارد بازار تبادلات اعتقادات ما شدی؟
شما نیا اینترنت . اینترنت پر از سایت بد بده . الان واسه چی اومدی اینترنت استفاده میکنی ؟ بزن یه سرچ ساده ببین چقدر سایت میاد .
ماهواره هم پر از برنامه های درست و حسابیه و من واقعا عاشق برنامه های خودم هستم . ایمانی که با یه سریال وارفته بخواد از بین بره بزار بره اون ایمان نیست ایمان نماییه .
دوست خوبم شما داری اینترنت رو با ماهواره مقایسه میکنید؟Huh اینترنت دست خودمونه من نوعی خودم تصمیم میگرم که چه سایتایی برم و چه سایتایی نرم البته اگه کنجکاوی به بعضی ها اجازه بده که سراغ سایتای .....نرن .
ولی ماهواره خودش برای ما تصمیم میگیره که چه برنامه هایی رو ببینیم و چه اطلاعاتی که بخورد ادم نمیدن ، بله برنامه های خوبم دارن ولی 1 در 1000 !!
دیدم دور و برم خانومایی که تا حدودی مذهبی بودن و پاینبد ولی با این تبلیغات فلان اونا به سمت مُد پرستی کم کم کشیده شدن خیلی اروم طوری که خودشونم نفهمیدن دست خودشونم نیست ادمیزاد کنجکاوه Confused
خیلیا رو دیدم که کم کم عقایدشون تغییر کرده من اکثر کسایی رو که میبینم دنبال ماهواره هستن مخالف نظامن مخالف برنامه های مذهبین بازم میگن اکثر نه همه قصد توهین به کسی رو ندارم.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مصباح ، السا ، Havbb 110 ، yamin ، یاســین
۱۶:۱۹, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۳/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۵)help me نوشته است:  دوست خوبم شما داری اینترنت رو با ماهواره مقایسه میکنید؟Huh اینترنت دست خودمونه من نوعی خودم تصمیم میگرم که چه سایتایی برم و چه سایتایی نرم البته اگه کنجکاوی به بعضی ها اجازه بده که سراغ سایتای .....نرن .
ولی ماهواره خودش برای ما تصمیم میگیره که چه برنامه هایی رو ببینیم و چه اطلاعاتی که بخورد ادم نمیدن ، بله برنامه های خوبم دارن ولی 1 در 1000 !!
دیدم دور و برم خانومایی که تا حدودی مذهبی بودن و پاینبد ولی با این تبلیغات فلان اونا به سمت مُد پرستی کم کم کشیده شدن خیلی اروم طوری که خودشونم نفهمیدن دست خودشونم نیست ادمیزاد کنجکاوه Confused
خیلیا رو دیدم که کم کم عقایدشون تغییر کرده من اکثر کسایی رو که میبینم دنبال ماهواره هستن مخالف نظامن مخالف برنامه های مذهبین بازم میگن اکثر نه همه قصد توهین به کسی رو ندارم.....

یعنی بلد نیستید خودتون کانال یابیش کنید ؟ هر چی رو نخواستی حذف میکنی خب !
۱۶:۲۵, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول: یعنی بلد نیستید خودتون کانال یابیش کنید ؟ هر چی رو نخواستی حذف میکنی خب !
بله بلدم ولی دیگه چی از کانالا میمونه؟Huh
یا رقص و آوازه یا در برنامه های مذهبیش پر از اشکاله و یسری عقاید نادرست به خواننده القا میکنن یا اخبار نظیر بی بی سی و صدای امریکا یا همش نشستن دارن ایرانو نقد میکنن چیش بدرد میخوره من خودم خونه برخی اقوام متاسفانه میبینم (روشنه خب) ولی اکثرش چرت چرت........
بعدشم واقعا فکر میکنید کسایی که استفاده میکنن فرهنگ استفاده شو بلدن ؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مصباح ، Just God ، Havbb 110 ، yamin
۱۶:۵۰, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
نمیدونم بعضی دوستان چرا خودشونو به ندونستن میزنن؟ Huh
همونطور که جناب help me گفتن، شما مثلا شبکه ای که سریال میده قطع میکنید؟ یا اخبار؟ رقص و آواز؟ و...
مگه اصلا ماهواره چیز خوبی هم داره که بخوایم بداشو ببندیم و خوباشو نگاه کنیم؟! دیگه غیر از اینا،فقط پخش زنده مسجد الحرام میمونه دیگه...نگید که ماهواره میخرید واسه دیدن این شبکه!!!!
برنامه های به ظاهر مثبت ماهواره هم هوارتا چیز پشت سرشه...بعد اونوقت میگید کانالای بدشو میبندیم و خوباشو میبینیم؟
با عرض معذرت،اینها شعاری بیش نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، مصباح ، Just God ، yamin
۱۶:۵۹, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
خب هدف از استفاده فرق میکنه...مثلا سیاست مدارها حتما باید بعضی شبکه های خبری ماهواره رو ببینن،برای اطلاع از خیلی چیزها.این میشه یه استفاده مثبت از چیزی به اسم ماهواره...اما برای خانواده ها اغلب مدیریت ماهواره به این آسونی ها نیست... .در کل نداشتنش بهتر از داشتنشه!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، فدايي ولايت ، Havbb 110 ، yamin ، السا ، یاســین
۹:۰۶, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۹:۴۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #19
آواتار
کسی نگران شب اول قبر ماها نیست .
مشخص شد تو نوشته ی دوستان نگرونیشون از کجا اب میخوره .

از کجا وارد بازار تبادل اعتقادی میشید ؟ به چه اجازه ای ؟

تکلیف مشخص کنید بیننده ی حرفه ای ماهواره هستید که تشخیص دادید برنامه ی خوب نداره یا نه از حرف دیگران به این نتیجه رسیدید ؟ز کجا فهمیدید که برنامه ی مذهبی ماهواره پر از اشکاله ؟ بیننده ی حرفه ای هستید لابد که نشستید پای تحلیل .

صدا و سیمای ما هم ناشیانه به کپی کردن برنامه های اونوری پرداخته . توتال کور شد تن تاک . بقیه سریال ها سطحی نگری صرف از جامعه که تهش ادم های بد به سزای اعمالشون میرسن.
ما عادت کردیم ادم های بد فقط تو سریال ها به سزای اعمالشون برسن.
فرهنگ استفاده از چی تو این مملکت درسته که اومدید یقه ی ماهواره رو گرفتید ؟

خواستم بشینم لیست شبکه هایی که میبینم رو بزارم .دیدم مگه ما تو ایران حریم شخصی نداریم که مجبوریم لیست شبکه هامون رو هم ارائه بدیم دوستان خیالشون از بابت شب اول قبر ما راحت بشه.

برید برنامه ی ساعت 11.30 شبکه atv ترکیه و beyaz ساعت 4.30 رو ببینید . اره من میشینم این برنامه ها رو میبینم .
نترسید حال من از فارسی وان و من و تو بهم میخوره . فکر کردید میشینیم صبح تا شب سریال ابکی میبینیم .
برید ببینید این دو تا برنامه ی ترکیه رو .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، علي
۱۴:۲۱, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:
ایمانی که با یه سریال وارفته بخواد از بین بره بزار بره اون ایمان نیست ایمان نماییه .

اگه اونا شمشیر رو از رو بسته بودن، قبول ....
اما کار اونا مثل کاری می مونه ک قطره آب با سنگ می کنه .... درسته قطره قطره میاد اما مداومه و می تونه سنگ رو سوراخ کنه ....

در ضمن، اون بچه ی 7-8 ساله ای ک هنوز راه زندگیشو مشخص نکرده، اصلا نمی دونه راه زندگیش چیه، با دیدن این برنامه ها دقیقا چیوش می خواد از دست بره ؟؟؟؟Wink
این بچه هنوز شخصیتش شکل نگرفته، با دیدن این برنامه ها شخصیتش طوری شکل میگیره ک اونا می خوان ....

در مورد آدم بزرگا ( Big Grin )هم،همین که این همه بد حجاب تو کوچه و خیابون، مثل نقل و نبات، ریخته کافیه ک متوجه بشی چرا اینقدر فساد زیاد شده ؟؟؟ برنامه های تلویزیون ایران این کارارو کرده یا .... . حالا نمی گم همش مال ماهواره است، اما قبول کنیم ک ماهواره هم سهم ب سزایی داشته .... درسته؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مجنون العباس ، یاســین ، help me
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا