کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا آپارتمان، با سبک زندگی اسلامی، هماهنگی ندارد؟
۱۳:۳۶, ۳۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

با ذکر دلیل بفرمایید که آپارتمان نشینی، مانعی در سبک زندگی اسلامی است؟

آیا هماهنگی دارند؟ یا هماهنگ نیستن؟

با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، قلب ، ضحی ، مجید املشی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۶, ۳۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #11
آواتار
من که شخصا عاشق خونه های ویلایی ام!
البته مثل همه چیز،ویلایی هم ویلایی های قدیمSmile
مخصوصا توی شمال که خونه ها با هم فاصله زیادی داره و حیاط ها هم اغلب بزرگن...اصن عشق من ای جور خونه هانCoolHeart
آپارتمان ذاتا بد چیزی نیست،اما با این وضعیت اصلا مناسب نیست.(مشکلات آپارتمان ها اشاره شد قبلا)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، soheyl68 ، ضحی ، قلب ، السا
۱۴:۵۶, ۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
(۳۰/دی/۹۲ ۱۸:۰۹)skyeygirls نوشته است:  
هزینه رو در نظر بگیرید . شرایط شهری رو در نظر بگیرید . در تمام نقاط شهر امکان پذیر نیست . در شهر های کم جمعیت امکان داره . در شهری مثل تهران نمیشه . هر چند وقتی اقتصاد بیمار باشه و اشخاص روی تعداد واحد های آپارتمانی که میسازن حساب آینده میکنن وضعیت بهتر از این نمیشه .

یک فرهنگ در هامبورگ هست که واقعا برای من جالبه . اگر کسی واحد آپارتمانیشو بلااستفاده بزاره دولت از تصرف اپارتمانش توسط اشخاص دیگه مشکلی نداره . و این شده یه قانون و کسی جرات نداره آپارتمان سازی کنه و خالی بزاره که گرون شد خونه بفروشه .

گر این مسائل در تهران ما پیاده بشه . نصفه مستاجر ها خونه دار میشن .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
شما مطمئنین هامبورگ اینجوریHuh
بعید میدونم با مالکیت خصوصی که در غرب هست همچین چیزی ممکن باشه
احتمالا کامل متوجه نشدینHeart
اینکار هم خلاف قوانین اسلامه و باید کار دیگه ای بکنن مثلا مالیات سنگین بزارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۰:۳۲, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
آیا لزومی داره سرویس بهداشتی در بیرون از فضای منزل و در حیاط باشه؟ دلیلش چیه؟
می شه کاری کرد که در حیاط نباشه و در کنار اتاق ها باشه؟ مثلا در دید نباشه و کمی فاصله داشته باشه با فضای پذیرایی و محل رفت و آمد از اتاق ها به هم دیگر.
در منزلی دیدم که جلوی در سرویس بهداشتی، یک فضای تقریبا 2*2 بود؛ طوری که کسی که از سرویس بیرون می آد، در دید افراد در پذیرایی نیست. همچنین اگر این سرویس بهداشتی، تهویه ی مناسب داشته باشه و همون فضای جلوی درب هم مثلا پنجره ای داشته باشه به بیرون، خوبه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، قلب ، انديشه نو
۱۳:۴۹, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
اولین چیزی که در معماری اسلامی درست شد دستشویی بود که خلاف قبله ساخته بشه و من شنیدم علامه حلی (رحمة الله علیه) این نظر رو دادن و تا الان ادامه داره.
دوستان از آیات و روایات درباره معماری چیزی می دونن بزارنHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، soheyl68 ، یاســین
۱۴:۱۵, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:
آپارتمان های مسکونی بهترین گزینه هستند.

سوالاتی که جوابشون اینقدر واضحه برای چی پرسیده میشه ؟
اما خونه ای ک ویلایی ساخته بشه، برا زندگی خیلی بهتره، مخصوصا اینکه حیاط دار باشه و تو حیاطش درخت کاری و گل کاری باشه .... ( مثلا ب خاطر حیاط ما ک پر از درخت و گله، فامیل، هر وقت دلش از اون خونه های آپارتمانی و ... می گیره، میان خونه ما ... ( همچین آدمای مهمون نوازی هستیم ماBig Grin ) )<-- این هم مصداق دلزدگی ملت از آپارتمان

خونه های آپارتمانی فقط برای کشور هایی مناسبه ک زمین کم دارن، جمعیتشون هم بالاست.

این آپارتمان سازی هم، مثل خیلی چیزای دیگه ای ک چشم و گوش بسته از اون طرف، وارد مرزمون کردیم و کلاس کاری می دونیمش( Big Grin ) ی چیز بی کاربرد تو ایرانه ...
این همه زمین خالی ایران، آیا نیازه اینطوری مردم توهم توهم زندگی کنن ؟؟
آپارتمان، برا اسکان موقت خوبه، مثلا وقتی زلزله میاد و خونه ها تخریب میشن،وجود آپارتمانی ک استحکام داشته باشه، برای اسکان زلزله زده ها مناسب تره ...

نقل قول:
آپارتمان ذاتا بد چیزی نیست،اما با این وضعیت اصلا مناسب نیست.(مشکلات آپارتمان ها اشاره شد قبلا)

آپارتمان ذاتا چیز بدیه !!! این مشکلات تو ذات آپارتمانه ....Wink

نقل قول:
آیا لزومی داره سرویس بهداشتی در بیرون از فضای منزل و در حیاط باشه؟ دلیلش چیه؟
بخاطر مسائل بهداشتی ... یکی از دلیلاش، همون دلیلیه ک میگن وقتی میرید سرویس بهداشتی، رو سرتون پوشش باشه( مستحبهBlush )

نقل قول:
اولین چیزی که در معماری اسلامی درست شد دستشویی بود که خلاف قبله ساخته بشه

بر خلاف قبله، نه!یعنی بر خلاف قبله می تونه باشه عایا؟؟؟ باید در راستای قبله نباشه ... Blush
دلیلای متافیزیکی جالبی داره ... ( اگه بگم، باید خیلی چیزای دیگه رو هم بگم ک کلا بحث منحرف میشه، خودتون بخونیدشWink )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، مجید املشی ، قلب ، یاســین
۱۶:۱۷, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
(۵/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۵)Aban نوشته است:  بخاطر مسائل بهداشتی ... یکی از دلیلاش، همون دلیلیه ک میگن وقتی میرید سرویس بهداشتی، رو سرتون پوشش باشه( مستحبهBlush )
ممنون از مشارکتتون
اینو نشنیده و نخونده بودم.
چرا پوشش باشه؟ و این برای هر دو مرد و زن هست؟
کی اینو گفته؟
۱:۴۹, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۷)soheyl68 نوشته است:  ممنون از مشارکتتون
اینو نشنیده و نخونده بودم.
چرا پوشش باشه؟ و این برای هر دو مرد و زن هست؟
کی اینو گفته؟
سلام بله فکر کنم باید برای زن و مرد باشه پوشش به این دلیل که (خیلی عذر میخوام) چون در ادرار انسان اوره وجود داره و اثر سوء مثل کچلی و ریزش روی موی سر داره باید سر رو پوشوند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، قلب
۸:۴۶, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۸:۴۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:سلام بله فکر کنم باید برای زن و مرد باشه پوشش به این دلیل که (خیلی عذر میخوام) چون در ادرار انسان اوره وجود داره و اثر سوء مثل کچلی و ریزش روی موی سر داره باید سر رو پوشوند

چرا با این حال همه کچل نشدیم .

نقل قول:ما خونه ای ک ویلایی ساخته بشه، برا زندگی خیلی بهتره، مخصوصا اینکه حیاط دار باشه و تو حیاطش درخت کاری و گل کاری باشه .... ( مثلا ب خاطر حیاط ما ک پر از درخت و گله، فامیل، هر وقت دلش از اون خونه های آپارتمانی و ... می گیره، میان خونه ما ... ( همچین آدمای مهمون نوازی هستیم ما[تصویر: biggrin.png] ) )<-- این هم مصداق دلزدگی ملت از آپارتمان

خونه های آپارتمانی فقط برای کشور هایی مناسبه ک زمین کم دارن، جمعیتشون هم بالاست.

این آپارتمان سازی هم، مثل خیلی چیزای دیگه ای ک چشم و گوش بسته از اون طرف، وارد مرزمون کردیم و کلاس کاری می دونیمش( [تصویر: biggrin.png] ) ی چیز بی کاربرد تو ایرانه ...
این همه زمین خالی ایران، آیا نیازه اینطوری مردم توهم توهم زندگی کنن ؟؟
آپارتمان، برا اسکان موقت خوبه، مثلا وقتی زلزله میاد و خونه ها تخریب میشن،وجود آپارتمانی ک استحکام داشته باشه، برای اسکان زلزله زده ها مناسب تره ...

عزیزم ، با این جمعیت اپارتمان نیازه .تازه قراره از اپارتمان برسیم قوطی کبریت واقعی .چرا چون فرزند بیشتر اینده ی بهتر ...

نقل قول:سلام
شما مطمئنین هامبورگ اینجوری[تصویر: huh.png]
بعید میدونم با مالکیت خصوصی که در غرب هست همچین چیزی ممکن باشه
احتمالا کامل متوجه نشدین[تصویر: heart.png]
اینکار هم خلاف قوانین اسلامه و باید کار دیگه ای بکنن مثلا مالیات سنگین بزارن

بله کاربر گرامی ، در هامبورگ زندگی کردم .مالکیت خصوصی در غرب اشاره کردید .من از سایر کشور ها اطلاعی ندارم .در المان بودم به این شکل در هامبورگ قانون داشتن که در انتخابات از کاندید ها میخواستن این رویه عوض بشه .اما فکر کنم فعلا در حال بررسی شرایط این قانون هستن .
متاسفانه مالیات سنگین باید کاملا اجرایی بشه . الان اولین قشر که مالیات میدهند کارمندان هستند . مدیریت ضعیف داریم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، رمز شب
۲:۴۳, ۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۲ ۲:۴۵ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:چرا با این حال همه کچل نشدیم .
دوست عزیز.مسلما انقدر تاثیر نداره که آنن کچل شیم یا که درصد اوره انقدر زیاد باشه که بخواد خیلی زود و خیلی قوی تاثیر داشته باشه!
مثل اینکه بپرسیم که حالا که آلودگی هواست چرا هنوز میتونیم همه نفس بکشیم و خفه نشدیم از این همه آلاینده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، قلب
۳:۱۵, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
بله پوشاندن مو مستحب هستش و در روایات تا اونجایی که من شنیدم آثار نپوشاندن هم ایجاد فقر ذکر شدهHuhالبته مطمئن نیستم.

ولی کلا دوستان مو در فیلد جراحی تنها بخشیه که هزگز نمیشه 100% استریلش کرد.یعنی ساختار مو جوریه که شدیدا الودگی رو به خودش جذب میکنه.(این رو علم گفته)
حالا اسلام میگه دارین میرین دستشویی(نزدیکترین منبع الودگی تو منرل) سرتون رو بپوشونید....

از نتیجه ی این دو حرف به قول ابجی ابان چیز عجیبی میبینید ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

در زمینه مسکن هم باز اگر اشتباه نکنم در روایات اومده خونه های بزرگی که جای وسیع داشته باشه رو برا زندگی انتخاب کنین .
دوستان اگه کمی به روحیات دقت کنین اصلا بزرگ بودن خونه تاثیر خوبی رو روحیه میزاره و کوچک بودن یه حس افسردگی و خفگی به ادم میده...

حالا اگه بخوایم از دید جامعه امروز نگاه کنیم
خداییش کدوم زن و شوهری تا دو سال اول زندگیشون تو خونه خودشون بند میشن؟Huhمن که ندیدم شما دیدی؟

یا خونه این بابا مامانن یا اون بابا مامان
اصلا از طرفی به یه دختر امروزی از همون اول بسم الله یه خونه 110 متری بدی مگه از پسش بر میاد؟
خونه اول زندگی باید در حد یه سوئیت باشه اونم فقط به این دلیل که مثلا یه زندگی مستقل رو شروع کردن و...بالاخره به دور از اشخاص دیگه ...
بیشتر تایمشون هم که تو سیر و سیاحت طی میکنن...
بعد هم خب مسلما بعد چند سال پولاشون رو جمع میکنن میرن خونه بزرگتر و بزرگتر ... میگیرن .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، رمز شب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]