|
(A+)احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند&
|
|
۲۰:۲۸, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
شما با کلیک روی اینجا می توانید از نکات ناب معرفت شناختی اسلامی بهره مند شوید در ادامه به مرور قسمت هایی از این نکات را برای دوستان قرار می دهیم *****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟! ...پس هان ای عزیز تنها به یادگرفتن قناعت مکن؛ زیرا یادگرفتن وقتی به انسان نفع می دهد که معلومات او توأم با اعتقاد باشد .البته منظور نفع اخروی است و الّا چه بسا افرادی با همین محفوظات، سال های سال از منافع دنیوی آن برخوردار و امور خود را به خوبی بگذرانند و مردم، اطرافشان را گرفته، انها را از بزرگان دین هم بدانند، و همین اجتماع و اعتقاد مردم، امر را بر انها مشتبه کرده، زودتر آنها را به هلاکت معنوی برساند. اعتقاد نیز اگر اعتقاد صحیح و جازم باشد ملازم و همراه با عمل است. اگر عمل صحیح، ناشی از اعتقاد درست باشد دارای اثر و علامت است؛ روز به روز یقین و شوق به عالم بقا و پشت کردن به دنیا را زیادتر می کند تا جایی که انسان می شود ((روحانی)) و در عین حال که در زندان تن و عالم ناسوت محبوس است قلبش که از برکت اعمال صالح به حیات انسانی زنده شده، با ملاء اعلی در ارتباط است و نمونه ای از فیوضات عالم غیب را درک می کند. { مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً وَ لَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما كانُوا يَعْمَلُو }"نحل-97" (( هر كس- از مرد يا زن- كار شايسته كند و مؤمن باشد، قطعاً او را با زندگى پاكيزهاى، حياتِ [حقيقى] بخشيم، و مسلماً به آنان بهتر از آنچه انجام مىدادند پاداش خواهيم داد)) پس هر عِلمی برای عمل است و قیمت هر عملی به قدر نیت عامل اوست و هر نیتی برای نتیجه است. در این عالم همه فعالیت می کنند، لکن اهداف و نیات و در نتیجه آثار مختلف است؛ زیرا از هر عملی اثری در نفس انسان پیدا میشود. اگر عمل ظلمانی بود ایجاد ظلمت می کند و اگر نورانی بود اثری دل افروز و نورانی خواهد داشت. ***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد. (( مِنْ صِحَّةِ يَقِينِ الْمَرْءِ الْمُسْلِمِ أَنْ لَا يُرْضِيَ النَّاسَ بِسَخَطِ اللَّه)) ((از امام صادق (علیه السلام) كه فرمود: از درستى يقين مرد مسلمان اين است كه مردم را خشنود نكند به خشم خدا))"اصول كافى-ترجمه كمرهاى، ج4، ص: 183باب فضل يقين" |
|||
| آغاز صفحه 38 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۴, ۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۵۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #371
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تو شرایطی بودم که به خاطر حادثه ای که برای برادرم پیش اومد احساس میکردم دیگه دل و دماغ ندارم ...البته خدا رو شکر میکردم و بحمدالله نارضایتی نداشتم ولی خوب...مهر و عاطفه خواهریه و دیدن درد کشیدنش و ... غصه دارم کرده بود تو جمعی بودم که اطلاع از این وضع نداشتند ..یکی پرسید چرا انقدر پکری؟! گفتم برادرم کسالت داره ناراحتم ![]() یکدفعه این کلام مولا علی علیه السلام اومد تو ذهنم(آوردند تو ذهنم!!!)که: اَلمُؤمِنُ بَشرُهُ فی وَجِهِهِ وَحُزنُهُ فی قَلبِهِ؛
شادی مومن در رخسار او و اندوهش در دل است. از همون وقت یه لبخند زدمو با خودم گفتم دیگه نباید طوری رفتار کنم که از چهره ام ناراحتی مشخص باشه!!! حداقلش یک لبخنده وجالب اینجاست که همون لبخند ظاهری به دل هم منتقل میشه و دل آروم میگیره!!! |
|||
|
|
۱:۲۵, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #372
|
|||
|
|||
|
سخن و حرف را تا نگفته اي در اختيار توست و هنگامي كه آن را بيان كردي تو در بند سخن گرفتار مي شوي. امام علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #373
|
|||
|
|||
|
امام جعفر صادق علیه السلام: مردی به اباذر نوشت: ای اباذر با مقداری علم هدیهای برای من بفرست..
مشرق- امام جعفر صادق علیه السلام می فرمایند : مردی به اباذر نوشت : ای اباذر با مقداری علم هدیه ای برای من بفرست. اباذر نوشت : همانا علم بسیار است اما اگر بتوانی به کسی که دوستش داری بدی نکن. آیا کسی را که به دوستش بدی کند دیدی؟ دوست ترین افراد به تو نفس تو است .هنگامی که تو معصیت خدا را می کنی به نفست بدی میکنی. متن حدیث: قال أبو عبد اللّه عليه السّلام: و كتب رجل إلى أبي ذر رضي اللّه عنه: يا أبا ذر! أطرفني بشيء من العلم، فكتب إليه أنّ العلم كثير، و لكن إن قدرت أن لا تسيء إلى من تحبّه فافعل، قال عليه السّلام: فقال له الرّجل: و هل رأيت أحدا يسيء إلى من يحبّه؟ فقال له: نعم، نفسك أحبّ الأنفس إليك، فإذا أنت عصيت اللّه فقد أسأت إليها. « اربعين حديث امام خميني(رحمة الله علیه) حدیث 22» از سایت وعده صادق alvadossadegh.com |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #374
|
|||
|
|||
|
بسم الله الحرحمن الرحیم
امام رضا (علیه السلام) فرموده اند: خداوند متعال فرمان داده سه چیز همراه سه چیز دیگر انجام گیرد: 1- به نماز همراه زکات فرمان داده است، پس کسی که نماز بخواند و زکات نپردازد نمازش نیز پذیرفته نمی شود. 2- به سپاسگزاری ازخودش همراه با پدر و مادر فرمان داده است پس کسی که از پدر و مادرش سپاسگزاری نکند، خدا را شکر نکرده است. 3- به تقوای الهی فرمان داده وبه صله رحم ، پس کسی که صله رحم انجام ندهد تقوای الهی را هم به جا نیاورده است. (بحارالانوار،جلد74،ص 77) |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #375
|
|||
|
|||
|
امام حسين عليه السلام: دوازده هدايت شده هدايتگر از بين ما هستند، اولين آنان اميرالمؤمنين على بن ابيطالب عليه السلام و آخرين آنان، نهمين فرزند من است كه پيشواى قيام كننده به حق خواهد بود، خداوند به وسيله او زمين را پس از موات شدنش زنده مىكند و به دست او دين حق را بر تمامى اديان پيروز مىسازد، اگرچه مشركان را ناخوشايند باشد حدیث روز از سایت موعود mouood.org
|
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۱:۱۰ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #376
|
|||
|
|||
|
حضرت فاطمه سلام الله علیها: اگر حقّ را به اهلش سپرده بودند؛ و از عترت و اهل بیت پیامبر صلوات اللّه علیهم پیروى و متابعت كرده بودند حتّى دو نفر هم با یكدیگر درباره خدا و دین اختلاف نمى كردند.
مشرق-حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمودند: به خدا سوگند، اگر حقّ - خلافت و امامت - را به اهلش سپرده بودند؛ و از عترت و اهل بیت پیامبر صلوات اللّه علیهم پیروى و متابعت كرده بودند حتّى دو نفر هم با یكدیگر درباره خدا و دین اختلاف نمى كردند. و مقام خلافت و امامت توسط افراد شایسته یكى پس از دیگرى منتقل مىگردید و در نهایت تحویل قائم آل محمّد علیه السلام مىگردید كه او نهمین فرزند از حسین علیهالسلام مىباشد. متن حدیث: قالَتْ فاطمة علیها السلام : امّا وَاللّهِ، لَوْتَرَكُوا الْحَقَّ عَلى اهْلِهِ وَاتَّبَعُوا عِتْرَةَ نَبیّه ، لَمّا اخْتَلَفَ فِى اللّهِ اثْنانِ، وَلَوَرِثَها سَلَفٌ عَنْ سَلَفٍ، وَخَلْفٌ بَعْدَ خَلَفٍ حَتّى یَقُومَ قائِمُنا، التّاسِعُ مِنْ وُلْدِ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلام . «بحارالا نوار جلد ۳۶، صفحه ۳۵۲» حدیث روز از سایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com[/b]
|
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #377
|
|||
|
|||
|
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): پاداش خوش رویی در برابر مومن ، بهشت است.[/b] |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۳۵ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #378
|
|||
|
|||
|
حدیثی تکان دهنده در باره عاقبت قاتلان امام حسین (علیه السلام) خداوند عزوجل به خاطر ما خشمگین شده و به آتشى که به آن "هبهب" می گویند و مدت هزار سال افروختهاند تا سياه شده دستور مىفرماید تا قاتلين امام حسين(علیه السلام) و آن افرادى را كه حامل قرآن و تارك اهل بيت پيغمبر بودهاند بربايد.
مشرق- در ثواب الاعمال از رسول خدا حضرت محمد صلى الله عليه و آله روايت شده است : هنگامى كه قيامت برپا شود فاطمه زهرا سلام الله علیها در حالى وارد صحراى محشر مى شود كه گروهى از زنان شيعيان در اطراف آن بانو خواهند بود. و به حضرت زهرا گفته مى شود: داخل بهشت شو! وى مىفرمايد: تا زمانی که ندانم بعد از من با فرزندانم چه کردند نمیروم. به آن حضرت مى گويند: در ميان جمعيت قيامت نگاه كن . وقتى نظر كند امام حسين عليه السلام را خواهد ديد كه با بدن بى سر ايستاده است ! فريادى مىکشد كه من به واسطه فرياد او فرياد خواهم زد و ملائكه نيز از فریاد ما به فرياد مى آيند. خداوند عزوجل به خاطر ما خشمگین شده و به آتشى که به آن "هبهب" می گویند و مدت هزار سال افروختهاند تا سياه شده و هرگز نسيمى داخل آن نشده دستور مىفرماید تا قاتلين امام حسين علیه السلام و آن افرادى را كه حامل قرآن و تارك اهل بيت پيغمبر بوده اند بربايد. وقتى داخل آتش شوند آتش نعره اى مى زند و آنان ناله و زارى مى نمايند، آتش مى خروشد و آنان هم به خروش مى آيند، آتش زبانه مى كشد و ايشان به زبان فصيح مى گويند: پروردگارا! به چه علت آتش را قبل از بت پرستان به ما مسلط كرده اى ؟! خطاب مى رسد: كسى كه از روى جهالت عملى را انجام دهد با آن كسى كه بداند و عملى را انجام دهد، فرق دارد. متن حدیث: ابن المتوكل : عن محمد العطار، عن الاشعرى ، عن ابن يزيد عن محمد بن منصور، عن رجل ، عن شريك يرفعه قال : قال رسول الله صلى الله عليه و آله : اذا كان يوم القيامة جاءت فاطمة صلوات الله عليها فى لمة من نسائها فيقال لها: ادخلى الجنة ! فتقول : لا اءدخل حتى اءعلم ما صنع بولدى من بعدى ؟ فيقال لها: انظرى فى قلب القيامة . فتنظر الى الحسين صلوات الله عليه قائما و ليس عليه راءس ، فتصرخ صرخة و اءصرخ لصراخها و تصرخ الملائكة لصراخنا، فيغضب الله عزوجل لنا عند ذلك فياءمر نارا يقال لها: هبهب قد اوقد عليها اءلف عام حتى اسودت لا يدخلها روح اءبدا و لا يخرج منها غم اءبدا، فيقال لها: التقطى قتلة الحسين صلوات الله عليه و حملة القرآن فتلتقطهم . فاذا صاروا فى حوصلتها، صهلت و صهلوا بها، و شهقت و شهقوا بها، و زفرت و زفروا بها، فينطقون باءلسنة ذلقة طلقة : يا ربنا اءوجبت لنا النار قبل عبدة الاوثان ؟ فياءتيهم الجواب عن الله عزوجل اءن : من علم ليس كمن لا يعلم . «ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، صفحه 467»[/b] حدیث روز از سایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com
|
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۱۴ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #379
|
|||
|
|||
|
[/font]
حدیث روز از سایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com ,
[font=B Nazanin] رسول گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و اله فرمودند: خوشا به حال كسانى كه در محبت ورزيدن در راه اهل بيت عليهم السلام استوار ماندند. مشرق- پيامبراكرم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله فرمودند: خوشا به حال كسانى كه در غيبت حضرت صبور باشند و خوشا به حال كسانى كه در محبت ورزيدن در راه اهل بيت عليهم السلام استوار ماندند، خداوند آنها را در كتابش اينطور توصيف نموده است: «آنها كه به جهان غيب ايمان آوردند» آنها حزب اللّه هستند، آگاه باشيد به درستى كه حزب اللّه رستگار است. متن حدیث: قالَ النّبِىُّ صلی الله علیه و آله : طُوبى لِلصّابِرينَ فى غَيْبَتِهِ، طُوبى لِلْمُتَّقينَ عَلى مُحَجَّتِهِمْ، اُوْلئِكَ وَصَفَهُمُ اللّه ُ فى كِتابِهِ فَقالَ:«وَالَّذينَ يُؤْمِنُونَ بالْغَيْبِ»وَ قالَ:«اُولئِكَ حِزْبُ اللّه ِ اَلا اِنَّ حِزْبَ اللّه ِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ» «بحارالانوار،جلد52 صفحه 143»[/b] |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #380
|
|||
|
|||
|
امام حسن مجتبی علیه السلام در حدیثی زیبا درباره سه نکته و موضوع کاربردی انسانها سخنی حکیمانه فرموده اند.
مشرق- امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند: پرسش صحيح و نيكو، نيمى از دانش را به فرد مورد سؤال خواهد داد. سازش و مدارا نمودن با مردم نيمى از تدبير و انديشه انسانى است. ميانه روى و مراعات اقتصاد در زندگى، نيمى از مخارج انسان را مى كاهد. متن حدیث: قال المجتبى ـ عليه السلام ـ :«حُسْنُ السُؤالِ نِصْفُ الْعِلْمِ وَمُداراةُ الناسِ نِصْفُ العَقْلِ وَالقْصُدُ فِى المَعيشَةِ نِصْفُ المَؤُونَةِ.» «شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید جلد 18 صفحه 108» حدیث روز از سایت وعده صادق www.alvadossadegh.com
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث) | شهیدطیبه واعظی | 1,239 | 332,973 |
۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۰۴ آخرین ارسال: raved2017 |
|
| ضمیمه عیدی، لحظاتی ناب از زندگی مولا(بسیار زیباست) | سید ابراهیم | 31 | 14,814 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| کلیپ بسیار تاثیر گذار/حضرت رقیه که بود؟؟ | sarallah | 0 | 1,043 |
۶/آذر/۹۳ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: sarallah |
|