|
(A+)احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند&
|
|
۲۰:۲۸, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
شما با کلیک روی اینجا می توانید از نکات ناب معرفت شناختی اسلامی بهره مند شوید در ادامه به مرور قسمت هایی از این نکات را برای دوستان قرار می دهیم *****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟! ...پس هان ای عزیز تنها به یادگرفتن قناعت مکن؛ زیرا یادگرفتن وقتی به انسان نفع می دهد که معلومات او توأم با اعتقاد باشد .البته منظور نفع اخروی است و الّا چه بسا افرادی با همین محفوظات، سال های سال از منافع دنیوی آن برخوردار و امور خود را به خوبی بگذرانند و مردم، اطرافشان را گرفته، انها را از بزرگان دین هم بدانند، و همین اجتماع و اعتقاد مردم، امر را بر انها مشتبه کرده، زودتر آنها را به هلاکت معنوی برساند. اعتقاد نیز اگر اعتقاد صحیح و جازم باشد ملازم و همراه با عمل است. اگر عمل صحیح، ناشی از اعتقاد درست باشد دارای اثر و علامت است؛ روز به روز یقین و شوق به عالم بقا و پشت کردن به دنیا را زیادتر می کند تا جایی که انسان می شود ((روحانی)) و در عین حال که در زندان تن و عالم ناسوت محبوس است قلبش که از برکت اعمال صالح به حیات انسانی زنده شده، با ملاء اعلی در ارتباط است و نمونه ای از فیوضات عالم غیب را درک می کند. { مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً وَ لَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما كانُوا يَعْمَلُو }"نحل-97" (( هر كس- از مرد يا زن- كار شايسته كند و مؤمن باشد، قطعاً او را با زندگى پاكيزهاى، حياتِ [حقيقى] بخشيم، و مسلماً به آنان بهتر از آنچه انجام مىدادند پاداش خواهيم داد)) پس هر عِلمی برای عمل است و قیمت هر عملی به قدر نیت عامل اوست و هر نیتی برای نتیجه است. در این عالم همه فعالیت می کنند، لکن اهداف و نیات و در نتیجه آثار مختلف است؛ زیرا از هر عملی اثری در نفس انسان پیدا میشود. اگر عمل ظلمانی بود ایجاد ظلمت می کند و اگر نورانی بود اثری دل افروز و نورانی خواهد داشت. ***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد. (( مِنْ صِحَّةِ يَقِينِ الْمَرْءِ الْمُسْلِمِ أَنْ لَا يُرْضِيَ النَّاسَ بِسَخَطِ اللَّه)) ((از امام صادق (علیه السلام) كه فرمود: از درستى يقين مرد مسلمان اين است كه مردم را خشنود نكند به خشم خدا))"اصول كافى-ترجمه كمرهاى، ج4، ص: 183باب فضل يقين" |
|||
| آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۳, ۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۸:۱۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #391
|
|||
|
|||
|
امیر المومنین علیه السلام:
رساترین چیزی که به وسیله ی آن می توانی رحمت الهی را به خود جلب کنی این است که در باطن به همه ی مردم عطوف و مهربان باشی.
|
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #392
|
|||
|
|||
|
امیرالمومنین امام علی علیه السلام در خطبهای زیبا بهترین و محبوبترین بنده خدا را معرفی فرمودهاند.
مشرق- امیرالمومنین امام علی علیه السلام فرمودند: اى بندگان خدا همانا بهترين و محبوبترين بنده نزد خدا، بنده اى است كه خدا او را در پيكار با نفس يارى داده است،آن كس كه جامعه زيرين او اندوه، و لباس رويين او ترس از خداست. چراغ هدايت در قلبش روشن شده و وسائل لازم براى روزى او فراهم آمده و دورى ها و دشوارى ها را بر خود نزديك و آسان ساخته است. حقايق دنيا را با چشم دل نگريسته، همواره به ياد خدا بوده و اعمال نيكو، فراوان انجام داده است. از چشمه گواراى حق سيراب گشته، چشمه اى كه به آسانى به آن رسيد و از آن نوشيده سيراب گرديد. راه هموار و راست قدم برداشته، پيراهن شهوات را از تن بيرون كرده، و جز يك غم، از تمام غم ها خود را مى رهاند،... متن حدیث: عباد الله، إنّ منْ أحبّ عباد الله إليْه عبْداً أعانهُ اللهُ على نفْسه، فاسْتشْعر الْحُزْن، وتجلْبب الْخوْف فزهر مصْباحُ الْهُدىفي قلْبه، وأعدّ الْقرى ليوْمه النّازل به، فقرّب على نفْسه الْبعيد، وهوّن الشّديد، نظر فأبْصر، وذكر فاسْتكْثر، وارْتوى منْ عذْبٍ فُراتٍ سُهّلتْ لهُ مواردُهُ، فشرب نهلاً وسلك سبيلاً جدداً قدْ خلع سرابيل الشّهوات، وتخلّى من الْهُمُوم، إلاّ همّاً واحداً انْفرد به... «نهج البلاغه،خطبه 87» از سایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۲ ۱۴:۳۹ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #393
|
|||
|
|||
|
چندین سال پیش یه نفر تو همایش حر شهید می گفت :
یادتان باشد دو چیز را فراموش نکنیم اول خوبی های خودمون دوم بدی های دیگران فکر کنم از جملات لقمان حکیم بود دکتر انوشه می گفت : منتظر باش اما متوقف نباش |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #394
|
|||
|
|||
|
آخرین سخنان امام حسین(علیه السلام) پیش از شهادت امام حسین (علیه السلام) پیش از شهادتشان چشم به آسمان دوختند و فرمودند:«خدایا از این جماعت، ریزش باران آسمان را قطع فرما و آنان را از برکات زمینی محروم نما. خدایا اگر برای مدت کوتاهی آنان را بهره مند ساختی، پس آنان را پراکنده ساز و در راه تفرقه سوق ده، آنان ما را دعوت کردند تا یاری دهند پس ما با دشمنی ورزیدند و افراد ما را به قتل رساندند.» پس رو به جماعت قاتلان کردند و فرمودند: «آیا برای کشتن من جمع شده اید؟ به خدا سوگند بعد از من هیچ بنده ای از بندگان خدا را نخواهید یافت که کشتن او از کشتن من گران تر و موجب غضب الهی باشد.» «خدا را سوگند می دهم و امید دارم که با اهانت شما بر من، خداوند مرا گرامی بدارد سپس انتقام مرا از شما بگیرد؛ آن چنان که خودتان هم درک نکنید...» این الطالب بدم المقتول بکربلا... منبع: عبدالرحیم، محمد، دانایی، امیرهوشنگ، دیوان امام حسین (علیه السلام)، نشر موعود، 1388، ص 116 از سایت موعود http://www.mouood.org |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۲ ۱۹:۰۵ توسط mohaddese.)
شماره ارسال: #395
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
إِنَّ لِلّهِ تـَعـالي مـَلَكـاً يـَنـْزِلُ فـي كـُلِّ لَيـْلَه فـَيـُنـادي : يـا اَبـْنـأ الْعـِشـْريـنَ جـِدُّوا وَاجْتَهِدُوا خداي متعال را فرشته اي است كه هر شب فرود آمده، ندا مي دهد: اي جوانان بيست ساله! كوشش كنيد و (براي ميل به كمال و سعادت خود) مجاهده نماييد. (مستدرک الوسائل، ج12، ص157) |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۵:۱۷ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #396
|
|||
|
|||
|
امام صادق علیه السلام فرمود: هر که صد مرتبه بر محمد و آل محمد صلوات فرستد، خدا و فرشتگانش هزار بار بر او صلوات میفرستند.
امام جعفر صادق علیه السلام به اسحاق بن فرّوخ فرمودند: هر که ده مرتبه بر محمد و آل محمد صلوات فرستد، حقتعالی و ملائکه یکصد مرتبه بر او صلوات میفرستند، و هر که صد مرتبه بر محمد و آل محمد صلوات فرستد، خدا و فرشتگانش هزار بار بر او صلوات میفرستند، آیا نشنیدهای این آیه شریفه را که میگوید: " او كسى است كه بر شما درود و رحمت مى فرستد، و فرشتگان او نيز براى شما تقاضاى رحمت مى كنند تا شما را از تاريكى به روشنى برد، و او نسبت به مؤمنین بسیار مهربان است". متن حدیث: قالَ الصَّادقُ علیه السلام: یا إسحاقَ بنَ فَرُّوخَ مَنْ صَلَّی عَلی مُحمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ عَشَرَاً صَلَّی اللهُ علیهِ وَمَلائِکَتُهُ مِائَۀَ مَرَّۀٍ، وَمَنْ صَلَّی عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ مائۀَ مَرَّۀٍ صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَمَلائِکَتُهُ ألفاً، أمَا تَسْمَعُ قُولَ اللهِ عَزَّوَجَلَّ "هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا". از سایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۱۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۲ ۱۱:۴۱ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #397
|
|||
|
|||
|
پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرماید:
«دشمنان تو از جنّ، ابلیس و سپاهیان او است. پس اگر نزد تو آمد و گفت: فرزندت مُرد، به خود، بگو: زندگان برای مردن آفریده شدهاند. اگر آمد و گفت: مال تو از دست رفت، بگو: ستایش خدای را که میدهد و میگیرد و زکات را از من برد. اگر آمد و گفت: مردم به تو ستم میکنند؛ ولی تو ستم نمیکنی. بگو: روز قیامت آنان که ستم کردند، گرفتارند. اگر آمد و گفت چه قدر نیکی میکنی؟ بگو: گناهان من بیش از نیکیهای من است. اگر آمد و گفت: چقدر نماز میگزاری؟ بگو: غفلت من از نمازهایم بیشتر است. اگر آمد و گفت: چه قدر بخشش میکنی؟ بگو آنقدر که میگیرم، از آنچه میبخشم، زیادتر است. اگر گفت: چه قدر به تو ستم میکنند؟ بگو: من بیشتر ستم کردهام. اگر گفت: چه قدر برای خدا کار میکنی؟ بگو: چه بسیار معصیتها کردهام».[/font]
[font=B Nazanin]سفینة البحار، ج 1، ص 100. از سایت موعود ضمنا به دوستان توصیه اکید میکنم حتما مقاله کامل رو از لینک زیر مطالعه کنند بنده به دلیل جلوگیری از زیاد شدن حجم مطلب ، فقط بخشی از مقاله رو قرار دادم http://www.mouood.org/component/k2/item/10260-راههاي-مقابله-عملي-بــاشيطان.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25894-post-194514.html#pid194514 |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۱۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۲ ۱۵:۳۸ توسط MohamadHossein.)
شماره ارسال: #398
|
|||
|
|||
|
فضايل چون سيل از كوهسار وجودم فرو ريزد و بر «آسمان جايم» تيزپروازي نرسد، امّا با اين همه از خلافت چشم پوشيدم و از آن كناره گرفتم، زيرا نيك انديشيدم كه يا بايد تنها و بيياور قيام كنم و يا بر تاريكيهاي كور صبر پيشه سازم تاريكيهايي كه بزرگ سالان را فرسوده و فرتوت سازد، و بر سيماي نوجوانان غبار پيري بپاشد، و مؤمن را به رنج آورَد تا آنگاه كه به ملاقات خدا بشتابد. پس شكيبايي را عاقلانهتر يافتم و آن را برگزيدم. آري، صبر كردم، امّا چه صبري چون آن كه خار در چشمش خليده و استخوان در گلويش مانده باشد. ميديدم كه ميراثم به تاراج ميرود.(خطبه شقشقيّه-نهج البلاغه)
|
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #399
|
|||
|
|||
|
امام کاظم علیه السلام: كسى كه رشد و بالندگى در خود نيابد، به سوى كاستى ها مى رود و آن كه در راه كاستى و نقصان گام بر مى دارد مرگ برايش بهتر از زندگى است.
مشرق- حضرت موسی بن جعفر امام كاظم عليه السلام فرمودند: كسى كه دو روزش با هم برابر باشد، زيان كار است. كسى كه امروزش بدتر از ديروزش باشد، از رحمت خدا به دور است. كسى كه رشد و بالندگى در خود نيابد، به سوى كاستى ها مى رود و آن كه در راه كاستى و نقصان گام بر مى دارد مرگ برايش بهتر از زندگى است. متن حدیث: مَن استَوى يَوماهُ فَهُوَ مَغبونٌ و مَن كانَ آخِرُ يَومَيهِ شَرَّهُما فَهُوَ مَلعونٌ و مَن لَم يَعرِفِ الزِّيادَةَ في نَفسِهِ فَهُوَ في نُقصانٍ و مَن كانَ إلَى النُّقصانِ فَالمَوتُ خَيرٌ لَهُ مِنَ الحَياةِ «بحارالانوار،جلد78 صفحه 327» از سایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #400
|
|||
|
|||
|
رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً ۚ إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ ﴿آل عمران ٨﴾
گاهی وقتی این دعای قرآنی را می خوانم و به قسمت «بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا» می رسم، در ذهنم نقش می بندد که من هم از هدایت شدگانم، و عُجب مرا فرا می گیرد و قبل و بعد آن عبارت را فراموش می کنم. خدا پناه می برم به تو از شر نفس سیری ناپذیر. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث) | شهیدطیبه واعظی | 1,239 | 333,085 |
۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۰۴ آخرین ارسال: raved2017 |
|
| ضمیمه عیدی، لحظاتی ناب از زندگی مولا(بسیار زیباست) | سید ابراهیم | 31 | 14,819 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| کلیپ بسیار تاثیر گذار/حضرت رقیه که بود؟؟ | sarallah | 0 | 1,045 |
۶/آذر/۹۳ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: sarallah |
|