|
یه کلیپ جالب و معنا دار از وهابیت
|
|
۰:۵۰, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۰:۵۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بمناسب ماه ربیع یه کلیپ میزارم که هم فکر باشه هم تماشا این مراسم استقبال از یکی از سرانشونه روش فکر کنید ببینید اینها آدم میشن؟ ببینید با کیا شدیم 7203887063 نفر ![]() ![]() ![]() دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۷, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۱۳:۱۱ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام دوستان ی وهابی در دسترستون نیست که اینو زیرنویس کنه ، ببینیم چی می گن ![]() خیلی خندیدم ، مخصوصا اون جایی که ی دفعه صداشو می برد بالا ![]() آدم نمی دونه چی بگه ![]() حالا کسی می دونه اینا از چه قبیله ای هستند
|
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
1435 قمری هستش ، حالا فکر کنید موقع پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه(علیه السلام) چه طور بودند؟
![]() که امام علی(علیه السلام) می رفتند کنار چاه گریه می کردند ............. ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با درگاه الهی و آفرینش الهی شوخی نداریم.
از خداوند و آفرینش خداوند هرچه بوده خیر بوده، و نفس بشر طبق اختیارش میتونه بین «خیر» و «پسزدن خیر» یکی رو انتخاب کنه و بدین صورت با پس زدن خیر، سرچشمهی شرّ بشه. برای اطلاعات بیشتر به انتهای ارسال 123 مراجعه فرمایید. |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خداییش خیـــلی باحال و خنده دار بود
![]() ![]() تقاضا دارم این تاپیک رو با تاپیک خنده حلال ادغام کنن ![]() ![]() ![]() دقیقا یاد ار ار خر افتادم که البته یهو میونش چند تا جیغ هم زده میشه شما هم همین حسو داشتید؟!البته من که برای چندمین بار این کلیپ رو به خاطر خنده دیدم، به این نتیجه رسیدم که این کارا به احتمال زیاد نمیتونه از رسوم عادیشون باشه! حالا اینکه چه حیله ای پشت اینکار و انتشار این فیلم از طرف خودشونه، الله اعلم... |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ضمناً سرخپوستها هم در واقعیت مردم محترمی هستن.
ما براساس تصویر هالیوود با قبائل بدوی اشتباهشون نگیریم. همون قبائل بدوی هم اونقدر در موردشون دروغ گفته شده که بعضیها میگن شاید قبائل آدمخواری که غربیها از آفریقا یا آمریکای لاتین نقل کردهاند به کل دروغ باشه، در حالی که در پیدا و پنهان خودشون وحشتناکترین کشتارها رو انجام میدن. پس لطفاً این زاییدههاشون رو به سرخپوستان و بدویان عزیز نچسبونین.
|
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:این زاییدههاشون رو هم لطفاً به سرخپوستان و بدویان عزیز نچسبونین. من که شخصاً عاشقِ سرخپوستان و بدویان عزیز هستم!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() درست پسند جان، شوخی کردما...
|
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,364 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: 38843073612759711114.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/38843073612759711114.jpg)