|
واکاوی معضلات زن امروز
|
|
۲۰:۵۸, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۳:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
تایپکی تحت نهایت زن بودن توسط عبدالرحمن مطرح شد که به دلایلی حذف شد در این راستا سوالی دارم میدانیم که زن بودن در همسر بودن خلاصه نمیشود یک زن میتواند 4نقش داشته باشد 1.مادر بودن 2.همسر بودن 3.دختر بودن 4.خواهر بودن بحثهایی در پست های مختلفی صورت گرفت که در واقع جز جدل کردن به نتیجه خاصی نرسیدیم ایا حقوق یک زن تنها تحت عنوان نقش همسری نادیده گرفته میشود؟ یا این نادیده گرفتن شامل نقشهای دیگر زن هم میشود؟ . . . اما در خصوص تایپک نهایت زن بودن اسلام هیچ گاه زن را محدود به خانه داری نکرده و زن میتواند به امور خارج منزل بپردازد میتواند شغل داشته باشد ادامه تحصیل دهد میتواند ورزش کند..... اما وظیفه اصلی یک زن مدیریت خانواده است وتمام اموری که از انها نام بردیم نباید این وظیفه اصلی را تحت شعاع قرار دهد در جامعه امروزی اگر به دید عمیق نگاه کنیم معمولا یک زن به تمام امور فرعی میپردازد و از وظیفه اصلی خود غافل مانده است و این به نوبه خود سرچشمه بسیاری از مشکلات......... |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۳۴, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۸:۳۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
از اونجا که دغدغه ی ناظران این بخش تعیین خط مشی درست برای این تاپیکه . دوستان بهتره تنها به طرح سوال بپردازند. بهتره صحبت ها کمی علمی تر و با ارائه ی منبع و کتاب و امار باشه . شناخت زن و مرد تنها با تجربیات شخصی ما کامل نمیشه .. بهتره دوستان ترغیب به خوندن کتاب هم بکنیم . تا به این جا مطالبی گذاشتند دوستان که من به شدت نقد دارم . پس اگر خط مشی مشخص شد . بعد من این نقد ها رو میارم . |
|||
|
|
۹:۴۴, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۲ ۸:۳۴)skyeygirls نوشته است:چه ترسناک،امیدوارم اون به شدت نقد من نباشم. ![]() به نظرم یه تاپیک بزنیم همه سوالات رو بنویسیم به قول خودتون بخش بخش کنیم و ادامه ماجرا با بقیه حرفاتون موافقم |
|||
|
|
۹:۵۸, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۱۴:۰۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۲ ۸:۲۹)moze84 نوشته است: آقای درست پسند!آهان! پس منظورتون از اون جمله صرفاً معنای ظاهریاش بود و در تقابل با «غیر ایرانی» نبود. از توضیحتون متشکرم.(۲۶/آذر/۹۲ ۲۱:۳۸)رضوانه نوشته است: اصلا ما همگی میدونیم شر هستی نیست، بلکه نیستی هستش که در نبود یک هستی یعنی خیر به وجود میاد(الآن با خودشون میگن این اومده اینجا همهاش اشکال بگیره کپی پیست از خودم با اندکی تصرف و تلخیص!)شرّ هست، ولی از خداوند نیست. اگر زشتی عدم بود، زشتکاران نباید مجازات میداشتند، بلکه فقط پاداش نداشتند. باطل عدم است. سوره نساء : أَيْنَمَا تَكُونُوا يُدْرِككُّمُ الْمَوْتُ وَلَوْ كُنتُمْ فِي بُرُوجٍ مُّشَيَّدَةٍ ۗ وَإِن تُصِبْهُمْ حَسَنَةٌ يَقُولُوا هَٰذِهِ مِنْ عِندِ اللَّهِ ۖ وَإِن تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ يَقُولُوا هَٰذِهِ مِنْ عِندِكَ ۚ قُلْ كُلٌّ مِّنْ عِندِ اللَّهِ ۖ فَمَالِ هَٰؤُلَاءِ الْقَوْمِ لَا يَكَادُونَ يَفْقَهُونَ حَدِيثًا (78) مَّا أَصَابَكَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ ۖ وَمَا أَصَابَكَ مِن سَيِّئَةٍ فَمِن نَّفْسِكَ ۚ وَأَرْسَلْنَاكَ لِلنَّاسِ رَسُولًا ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا (79) هر کجا باشید مرگ شما را در خواهد یافت، گرچه در برجهای استوار باشید. و اگر خوبیای به آنها رسد گویند این از نزد خداست و اگر بدیای به آنان رسد گویند این از نزد توست. بگو همه از نزد خداست. پس این گروه(=منافقان مطرح شده در آیه) را چیست که به نظر نمیرسد سخنی را دریابند(78) هر خوبیای که به تو رسد از خداست و هر بدیای که به تو رسد از خود توست و تو را برای مردم به پیامبری فرستادیم و خدا گواهی بسنده است(79) به تفاوت «از نزد» با «از» دقت کنید. «از نزد خدا» یعنی به قدرت الهی موجود و جاری هست. یعنی از مشیت الهی هست. «از خدا» و «از خود توست» یعنی سرچشمهاش از اونجاست. خداوند سبحان فقط سرچشمهی خیر هست و بس، و پس از آفرینش نفس، سر باز زدن از خیر(بدکاری) و ماندن با خیر(پرهیزکاری) رو به آن آموخته: سوره شمس : وَ نَفْسٍ وَ مَا سَوَّاهَا (7) فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَ تَقْوَاهَا (8) و قسم به نفس، و آنکه آنرا سامان بخشید(7) سپس بدکاری و پرهیزکاریاش را به او الهام کرد(8) و به آن اختیار عطا فرموده که بین این دو یکی رو انتخاب کنه. شرّ فقط به این صورت وجود پیدا میکنه که یک نفس از خیر سر باز میزنه، اما وجود داره، و مساوی نبود خیر نیست. مساوی سر باز زدن از خیر هست. |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
بازم سلام
![]() قرار شد آقايون اينجا نظر ندن و فقط حرف خانمها رو بشنون ،به جاش ي تاپيك جدا آقايون بزنيد كه ما هم حرف شمارو بشنويم. اينطوري خيلي بهتره. ![]() الان اينجا آقايون ميان شروع ميكنن به انتقاد باز سوءتفاهم پيش مياد و تاپيك بسته ميشه. ![]() خواهشا آقايون مراعات كنيد.
|
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
چرا نینا جان!
آقایون هم بیان و نظر بدن. نظراتی از قبیل "به به" و "چه چه" و شماها چقدر خوب دارین بحث میکنین و ... خلاصه ما آزادشون میذاریم هر نظر مثبتی دارن ارائه بدن... دموکراسی یعنی این... D: |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۱۹:۰۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
صحبت های آقای فرهنگ هم خیلی جالب و مفید هستن،داخل گوشیتون بریزید در اسرع وقت گوش بدید...تازه انقدر دکتر فرهنگ زیبا صحبت میکنن که اصلا متوجه گذر زمان نمیشید![]() صحبت های دکتر حمیز هم اگر یافتم! اینجا میذارم واسه دانلود ♦ جلسه اول ♦ موضوع جلسه: مقدمه - چرا باید ازدواج کنیم ♦ لینک دانلود (حجم 13.2 MB) ************************* ♦ جلسه دوم ♦ موضوع جلسه: چگونه یک همسر خوب بر ای خودمان بیابیم - اولین معیار همسر مناسب ایمان ♦ لینک دانلود (حجم 13.7 MB) ************************* ♦ جلسه سوم ♦ موضوع جلسه: دومین معیار کفویت ها (ایمانی، فرهنگی، ظاهری، اقتصادی) ♦ لینک دانلود (حجم 14.7 MB) ************************* ♦ جلسه چهارم ♦ موضوع جلسه: دومین معیار کفویت ها (سیاسی، شخصیتی) ♦ لینک دانلود (حجم 14.5 MB) ************************* ♦ جلسه پنجم ♦ موضوع جلسه: افراد چهار گروه هستند سمعی، بصری، جنبشی و لمسی - سومین معیار بلوغ ها (جنسی، عقلی و نکاح) ♦ لینک دانلود (حجم 14 MB) ************************* ♦ جلسه ششم ♦ موضوع جلسه: سومین معیار بلوغ ها (عاطفی، اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی، اقتصادی و اَشُد) - چهارمین معیار اصالت خانوادگی - ازدواج فامیلی و آسیب های آن ♦ لینک دانلود (حجم 14.3 MB) ************************* ♦ جلسه هفتم ♦ موضوع جلسه: پنجمین معیار سلامتی روحی و روانی و جسمی - ششمین معیار برای ازدواج به دل نشستن - ازدواج های عاشقانه و آسیب های آن - خطوط زرد و قرمز در ازدواج - سن مناسب ازدواج و فاصله سنی مناسب بین دختر و پسر - ازدواج دوم ♦ لینک دانلود (حجم 15.4 MB) ************************* ♦ جلسه هشتم ♦ موضوع جلسه: دوستی دختر و پسر و آسیب های آن - ضرر های ازدواج زود هنگام و دیر هنگام ♦ لینک دانلود (حجم 14.1 MB) ************************* ♦ جلسه نهم ♦ موضوع جلسه:تحقیقات - منابع تحقیق - ♦ لینک دانلود (حجم 13.9 MB) ************************* ♦ جلسه دهم ♦ موضوع جلسه: ویژگی های محقق - خاستگاری ♦ لینک دانلود (حجم 14.2 MB) ************************* ♦ جلسه یازدهم ♦ موضوع جلسه: جلسه اول خاستگاری و ملزومات آن ♦ لینک دانلود (حجم 12.8 MB) ************************* ♦ جلسه دوازدهم ♦ موضوع جلسه: جلسه دوم خاستگاری و سوالاتی که باید پرسیده شود ♦ لینک دانلود بخش اول، دوم، سوم (حجم کل 12.9 MB) ************************* ♦ جلسه سیزدهم ♦ موضوع جلسه: جلسه دوم خاستگاری و سوالاتی که باید پرسیده شود ♦ لینک دانلود بخش اول، دوم (حجم کل 15.8 MB) ************************* ♦ جلسه چهاردهم ♦ موضوع جلسه: جلسه سوم خاستگاری - محرمیت موقت برای آشنایی - نشانه ها افراد دروغ گو ♦ لینک دانلود بخش اول، دوم (حجم کل 13.2 MB) ************************* ♦ جلسه پانزدهم ♦ موضوع جلسه: جلسه بله برون - مهریه - مهر السنه - ♦ لینک دانلود بخش اول، دوم (حجم کل 13.9 MB) ************************* ♦ جلسه شانزدهم ♦ موضوع جلسه: فاصله زمانی بین عقد و عروسی - نامزدی - جلسه عروسی - ♦ لینک دانلود (حجم 7.72 MB) ************************* |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
دوستان من یه توضیحی در دفاع از بعضی مطالب نوشته شده توسط خودم بدم!
بعضی ها - چه خانم و چه آقا - این مطالبی رو که توی این تاپیک مطرح شده، داستانی، تخیلی و غیر واقعی خوندن. من یه توضیح مبسوط میدم: این نوشته ها چکیده مشکلاتی بود که توی دفتر 2 تا از معروفترین و بهترین روانشناسان تهران باهاشون برخورد کردم. من پارسال برای یه کار تحقیقاتی به دفتر این دو آقا رفتم و این مسائل و صحبت ها رو چه از مراجعین و چه از دکترها شنیدم. حقیقتش هم بگم میخواستم آمار خیانت در خانواده ها رو دربیارم. اینقدر حالم بد شد که بعد از یه مدت ادامه ندادم... برای من معذوریت اخلاقی هم داره که اسمی از این دو آقا ببرم. لذا من قول شرف میدم که این نوشته ها عین واقعیته و متاسفانه بسیار زیاده. دوستانی که معتقدن اینا واقعیت نداره، جامعه آماری ای که دور و برشونه جامعه همه گیری نیست. یعنی از همه قشری در اطرافشون ندارن. و واقعاً خوشابحالشون که جامعه دور و برشون از این آلودگیها بریه... |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۲۲:۲۰ توسط هادی....)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
نقل قول:به نام خدا خیلی ممنون از این کاره خوبتون ، کاربر رضوانه، ایشون(آقای فرهنگ) شنبه ها ساعت سه در فرهنگسرای وِلا (واقع در شهرری)، در مورده ازدواج صحبت می کنن (صرفاً جهت اطلاع)، و جالبه بدونین که جلساته حضوریه ایشون خیلی جذاب تر از فایل های صوتیشونه ، اصلاً قابل مقایسه نیست... یه نکته دیگه اینه که ، چقدر این تاپیک خوب داره جلو میره ، من که باورم نمیشه که سیزده تا صفحه شده!!!! موفق باشید... |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۲ ۱۹:۲۲)moze84 نوشته است: بعضی ها - چه خانم و چه آقا - این مطالبی رو که توی این تاپیک مطرح شده، داستانی، تخیلی و غیر واقعی خوندن.من که نبودم! چیزی که من گفتم چیز دیگهای بود.ولی آخه وقتی واژههای «تخیلی» و «داستانی» رو در تاپیک جستجو میکنم فقط ارسال شما رو نشون میده! هر کسی که چنین حرفی زده خودش پاسخ بده! در جستجوی کلمهی «واقعی» هم (برای رسیدن به کلمهی «غیرواقعی») به یک ارسالی از خانم هامون رسیدم که مؤید حرف بنده در انتهای این ارسال بود. -------------------- ضمناً بنابر اعتبار خانم رضوانه و ارسال خانم ترنم(و نه براساس ارسال آخر خانم moze84 چون مخاطبش من نبودم) احساس میکنم اون آرامشی که میگفتید دارید، ممکنه با این نوع اهتمام سادهای که بنده برای زدن دو تا حرف ساده در همین دو ارسال سادهی قبلی داشتم به هم خورده باشه، و قطعاً خودم وظیفهای احساس نمیکنم برای ترک بحث، ولی از اونجا که از اول هم قرار نبود بحث کنم و حرفهام هم تموم شده دیگه چیزی نمیگم. |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۲۱:۴۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۲ ۲۰:۱۶)درست پسند نوشته است: من که نبودم! نه جناب درست پسند! شما نبودین. ![]() اما دوستان دیگری بودن. من معمولاً از عین کلمات استفاده نمیکنم که شما بفهمین کی چیزی گفته. این یکیش و دیگری هم این که میتونسته پیغام خصوصی فرستاده باشه، نه؟ واقعاً هم حق دارن. من قبلاً هم گفتم دارم قشر مشکل دار جامعه رو بررسی میکنم. اونایی که میگن چنین چیزایی وجود نداره توی دنیای نسبتاً پاک تری قدم میزنن. قبلاً هم گفتم. خوش به حالشون... کاشکی حداقل اسم تاپیک به "معضلات زن امروزی" تغییر پیدا میکرد. تا دوستان کم کم سوالاتشون رو توی تاپیکی که مشخص شده بنویسن و بعد دوباره تاپیک های جداگانه ای برای اونا باز بشه. بعد من هم میومدم و ادامه ماجرا رو مینوشتم. اینجوری این تاپیک هم یه خط مشی داشت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازدواج دختران جوان با مردانی به سن پدرشان! واکاوی علت!! | AMINI | 0 | 1,140 |
۲۰/آبان/۹۵ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: AMINI |
|

از اونجا که دغدغه ی ناظران این بخش تعیین خط مشی درست برای این تاپیکه . دوستان بهتره تنها به طرح سوال بپردازند.

پس منظورتون از اون جمله صرفاً معنای ظاهریاش بود و در تقابل با «غیر ایرانی» نبود.
کپی پیست از خودم با اندکی تصرف و تلخیص!)

[b]در اسرع وقت گوش بدید...تازه انقدر دکتر فرهنگ زیبا صحبت میکنن که اصلا متوجه گذر زمان نمیشید![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)