کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*کمک*ارتقاء بار معنوی سفر راهیان نور*کمک*
۲۳:۵۹, ۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲۱:۱۳ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت تمام دوستان دست بخیر و پر همت که به این تاپیک سر زدند

دوستان حتما با سفرهای راهیان نور آشنایی دارین
من این تاپیک رو ایجاد میکنم تا محفلی بشه و فکرهامون رو رو هم بزاریم و ببینیم در یک سفر راهیان نور دانشجویی چه کنیم تا بار معنایی و معنوی سفر بالاتر بره؟
چه کار فرهنگی در طی سفر (چه در مسیر چه در در حال استقرار) پیشنهاد میفرمایید

مثلا در زمینه های زیر چه پیشنهاداتی دارید؟

1.صوتی و تصویری ویژه داخل اتوبوس
2.محتوای پک های فرهنگی
3.مباحث طرح و اجرای مسابقه
4...

به طور مثال اقداماتی که در سال گذشته انجام دادیم
1.ختم صلوات در طی مسیر به صورت داوطلبانه
2.نامه شهدا(قسمتی از وصیت نامه شهدا "حدود 110 نامه متفاوت" تهیه شد و به طور رندم به دست دوستان طی سه روز متوالی رسید) و پشت پاکت حاوی جمله مقابل بود به طور مثال :نامه شهید .... به خواهر (اسم شخص)

3.طرح شهدای همراه.

اسم و سایر مشخصات ونشانی محل دفن شهدای واقع در شهر سکونت دوستان رو به طور جدا روی کاغذهایی نوشته شد و در زیر برگه از زبان شهید نوشته شد که بعد از بازگشت از سفر راهیان نور به مزارم سر بزنید و مرا پیدا کنید..

4 از نظر صوتی و پخش کلیپ محتوایی بسیلر ضعیف عمل شد(دوستان جا داره کمک کنن)

5.دادن دفرچه ویژه خاطره نویسی
6.روزنامه تک برگی با محتوای معرفی ساده مناطق
7.دادان کتابچه های زندگی نامه شهدا
8.کتابخانه سیار ویژه طول مسیر (مطالعه در طول مسیر)
9.مزیین کردن داخل محوطه ماشین با عکس شهدا

دوستان محترم اگر تجربه ای ،ایده ای، نظری برای ارتقاع محیط معنوی این سفر دارن لطفا دریغ نفرمایند که بنده و سایر دوستان یقینا به این نظرات جامع عمل میپوشانیم و شما ایده دهنده بزرگوار هم از آثار معنوی این امور ان شا الله بی بهره نخواهید ماند.

..........................................................................

بعد نوشت: سلام بچه ها

خیلی کار رو زود شروع کردیم اما طبق معمول بازم کارا و طرح هامون افتاده دقیقه نود حداقل تا یک هفته دیگه باید همه چیز اماده باشه

خب یه طرح خوبی که پیشنهاد شد این بوده که در سه روز از روزهای سفر رو بیایم یه کار فرهنگی پر بار بنام خانم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) انجام بدیم
این شد که خواستیم در سه محور شخصیت ایشون رو معرفی کنیم
1. حیا
2.قناعت مداری و ساده زیستی
3 .ولایت مداری

کاری که فعلا بر عهده منه اینکه یه بسته خیلی کوچک در حد یک کارت پیستال و...که تو یه پاکت جا بشه و پیش معرفی برا طرح ما باشه اماده کنم

بعدش دوستان هم از یکسری کلیپ استفاده میکنن و دوستان اهل فن میان و تو اتوبوس حلقه های مباحثه در این سه زمینه تشکیل میدن

حالا اگر لطف کنین در این سه مبحث یاریم کنید ممنون میشم من هم به تصویر مفهومی خیلی خوب احتیاج دارم (برای روی کارتها که کمی جذابیت ببخشه)هم به مطلبدر هر مورد ذکر شده (البته مطلب کوتاه و پر بار در حد یک تا دو پاراگراف)

مثلا جمله ای که بیانگر حیا باشه با محوریت حضرت
یا نمایانگر ولایت مداری یا ساذه زیستیشون باشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، السا ، عبدالرحیم ، آلاله ، سیمرغ ، help me ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، رضوانه ، m.hossein ، هانا ، fiftynine ، شیدا ، حسن عزتي ، fafa*
۲:۰۸, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در این پست خاطره ای گفتم که از احادیث میتوانید بعنوان فال استفاده کنید

نقل قول:
یه خاطره از سفر راهیان نور بگم[تصویر: happy.png]:

یه چندین سال پیش که رفته بودم در هر اتوبوس یک راوی که اکثرا روحانی بودند وجود داشت یکی از این روحانیون که اممده بود در اتوبوس ما بسیار جوان بود و همسن بنده که بسیار با هم رفیق شدیم[تصویر: happy.png]

این بنده خدا هر حکایتی را میگفت بسم الله فراموشش نمیشد و بحدی بود که اگر جایی مکثی میکرد بعلت سرفه یا یه تامل اندک

باز میخواست شروع کند بسم الله را میگفت ،انموقع خیلی درگیر بودم اینقدر اهتمام به بسم الله ،خوب برای شروع گفتی و حال یه سرفه کردی باز میخواهی بگی میخواستم مطرح کنم این قضیه را با او تا اینکه بچه های دانشگاه احادیثی را بصورت فال روی کاغذهایی بصورت بسیار زیبا نوشته بودند و به هر کس میگفتند یکی از انها را بردارید نوبت من رسید با نیت هدایت[تصویر: happy.png]

یکیشو برداشتم بنظرتان چی بود؟

این بود:هر کاری که با بسم الله شروع نشود ابتر است

هنوز این فال تو جیبم برای یاداوری هست[تصویر: happy.png]

البته میتونید با سلیقه خوب این احادیث را انتخاب وبنویسید عکس اان حدیث را قرار خواهم داد

و استفاده از راویان جوان روحانی که ارتباط بتوانند با

جوانان برقرار کنند حتما حسینیه تخریب دوکوهه هم در برنامه های خود قرار دهید و اگر سردار عسکری هم در پادگان دوکوهه

گیر اوردید برای بیان خاطرات استفاده کنید(فرد ناشناخته ای که در راهیان نور حتما میاد دوکوهه و از نسل

شهید همتهاست..)

یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، سیمرغ ، help me ، عبدالرحمن ، مرهم ، N.Mahdavian ، fatemeh-55 ، رضوانه ، السا ، fafa*
۲:۴۶, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲:۴۶ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اگر شما یکی از مسئولین اصلی بردن افراد به خاک مقدس جنوبید، سعی کنید واقعا سعی کنید خودتونو بزارید جای هر یک از اون افراد،

منظورم اینه مشکل اون بشه مشکل شما
که خاطره بدی تو ذهنش نمونه

فقط یه تجربه بود، (بقیه تو پ خ، اونم برا فردا!

بهترین چیز تو یه سفر خوب و به یاد موندنی برای چنین سفری علاوه بر همسفرای خوب، یک راوی خوبه

اگه راوی خوب نباشه فاتحه اون سفرو باید خوند

بسته فرهنگی خیلی مفیده، اگه خانمن بروشور زندگینامه شهید ناهید فاتحی خیلی تاثیرگذاره

جمله های شهید آوینی و شهید همت، مخصوصا شهید همت در خصوص ولایت فقیه و کار برای خدا

چون برا من مفید بود گفتم شما هم پیاده کنید

موفق باشید

یادم رفت بگم

جنوب قطعه ای از بهشت است فکه طلائیه شلمچه...
چقدر دلم برای فکه تنگ شده...

امضای سیمرغ

«الله اکبر، الموت لامریکا، الموت لاسراییل، اللعنه علی‌الیهود و النصر للاسلام»

[تصویر: 584748343_1_3_.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، مرهم ، N.Mahdavian ، fatemeh-55 ، رضوانه ، آلاله ، السا ، مجید املشی ، fafa* ، soshiant
۰:۰۳, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۴/بهمن/۹۲ ۲:۴۶)سیمرغ نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

فقط یه تجربه بود، (بقیه تو پ خ، اونم برا فردا!

دوستان من همچنان منتظرم دیگه کسی التماس دعا نمیخواددددددددددددددددد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، رضوانه ، آلاله ، السا ، fafa*
۰:۴۵, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۰:۴۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا
سلام
بابا دست رو دلم نذار آبجی
فکر کن من از طرف دانشگاه میخواستم برم چند سال پیش خانواده مخصوصا پدر موافقت نکردنSad...
بعد سال بعدش جزء بچه های بسیج بودم(بسیجی فعال:coolSmile گفتن تو بیا رایگان میبریمت اصلا هزینتم با ما!(پدر همچنان راضی نشدن!Confused)
میتونستم نگفته برما!!!(چون اصلا دانشگاهم یه شهر دیگه بود ، میرفتم میامدم هم کسی از خانواده متوجه نمیشدBig Grin!)
ولی خب درست نبود و بعدم اینکه فکر کن پاشیم بدون اجازه پدر و مادر بریم؟؟؟دیگه چه سفر معنویه؟؟؟
حالا خدایی نکرده نه اینکه پدرم از این محیط خوششون نیاد یا غیره ها...خودشون زمان جنگ بودن ولی نمیدونم راضی نمیشن دیگه...Smile
شما دعا کنید امسال رضایت بدن و من بتونم برمSmile
شما رو هم حسابی دعا میکنمCoolدوربینم هم میبرم کلی عکس میگیرم براتون به عنوان سوغاتیWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، مرهم ، پرنیان ، سیمرغ ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، help me ، السا ، fafa* ، soshiant
۱:۱۵, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
ابجی گلم.عجبا............فورا یادت رفت؟ترفند دخترانه رو میگم.اون قدر تو عالم زر با هم تمرین کردیم.Coolآخه زدن مخ بابا کاری داری؟Winkمن که حرفه ای یم.میخوای یه هفته بیا پیشم کلاسAngelBlush
دوستان منتظر ایده هاتون هستم
در ضمن من مسئول نیستم.یه خادم کوچکم که چون دوستش مسئولیت داره به دوستش کمک میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، رضوانه ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، help me ، السا ، fafa* ، soshiant
۱:۱۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱:۳۶ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در مورد زندگی نامه شهدا اون بروشوری که گفتم در خصوص زندگینامه شهید ناهید فاتحی، در مورد شهیده سید طاهره هاشمی هم بزارید( شنیدم امام(رحمة الله علیه) 16 مورد در مورد داشتن یک زندگی متعالی برشمردند شهید طاهره هاشمی 14 مورد اون رو در زندگیشون عملی کردندHeart ـ تمام روزهای دوشنبه و پنجشنبه را روزه می گرفتند و... همونطور که میدونید بین تمام شهدای زن ایشون به عنوان شهید شاخص سال شناخته شدند )

سعی کنید یه کار دستی هم با کارتهای رنگی به صورت دفترچه های کوچیک درست کنید با سخنان کوتاه و تاثیرگذار از شهدا
اون پکیجی که تهیه میکنید برا هر نفر مهر و تسبیح و دفترچه یاداشت و خودکار هم حتما داشته باشه

میتونید مسابقه برگزار کنید، از بین صحبتهای راوی (یعنی راوی خودشون این رو مطرح کنند، آخرش معلوم میشه کی حواسش کجا بوده! ) یا اطلاعات عمومی( در مورد شهدا ، احکام و...شهدا جذابتره!)
جوایزتون هم معنوی و زیبا باشه، کتاب خوبه سعی کنید کتابای کم حجم با عکس شهدا(مجموعه یاران ناب خوبه مثلا ـ یا حکایت زمستان ـ خاکهای نرم کوشک)

ممکنه همسفرانی باشن که با هم هم نظر نباشید (به عنوان مثال شما توی فاز شهدا باشید اونا تو فاز دیگه، یا یه عده اولین بارشونه یه عده دهمین بار! سعی کنید راهنماییشون کنید تو هر منطقه تا بیشترین استفاده رو ببرند...) و اینکه لطفا خونسردی خودتون رو حفظ کنید تا به هیچ وجه درگیری کلامی با هم پیدا نکنید (اگه میتونید جذب کنید که هیچ، اگر که نه شر مرسان!

طوری زمان رو تنظیم و برنامه ریزی کنید که اگه قراره روزهای کمتری بمونید سعی نکنید همه جا برید اما هول هولکی،
مکانها رو کمتر کنید بزارید بیشتر تو هر منطقه ای بمونن تا وقت برای نمازو... باشه، مخصوصا برا کساییکه بار اول میرن دوست دارن بیشتر تو هر منطقه ای بمونن
به طور خلاصه: کیفیت بهتر از کمیت

در مورد صوت از صحبتهای حاج آقا بیات همون دو کلیپ که خیلی معروفه استفاده کنید،
یکیش اینه:
http://www.zahra-media.ir/?p=5700
اونم پیدا کردم میزارم

سی دی های شراب بهشتی هم خوبه

چون اونجا هوا گرمه، از شیوه غافلگیری استفاده کنید (خریدن بستنی و کیم و چیزای خنک البته از هرجا نخرید!

یه شعر بامسما ، زیبا و تاثیرگذار رو تو برگه های کوچیک چاپ کنید و بین افراد پخش کنید تو اتوبوس دسته جمعی با هم بخونید، برای من که جذاب بود این یکیش واقعا

فعلا همینا یادم بود
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، مرهم ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، help me ، السا ، soshiant
۱:۲۸, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
ان شاءالله که امسال قسمت بشه همگی بریم جنوبSmile
دوستانی که رفتن از جاهای مختلفی که رفتن بگنSmile یه خرده دل مارو آب کنن!
میبینید تو رو خدا؟ مثل ندیده ها صحبت میکنم!Big Grin
هرچند خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، مرهم ، مجید املشی ، help me ، السا
۱۵:۱۱, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۹ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

از مستند روایت فتح هم میتونید برا مسیر رفت یا برگشت در اتوبوس استفاده کنید

اینم اون کلیپ صوتی حاج آقا بیات
http://s5.picofile.com/file/8110670584/T...t.rar.html

کلیپ تصویری نامه دختر شهید محمد ناصری
http://www.aparat.com/v/93Tbv

و این کلیپ بسیار بسیار زیبـــــــــــــــــــــــــا
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid237756

و این: رهبر من طلایه دار لاله هایی...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid235582

کلیپهای صوتی علی فانی

و
شعر یاد امام و شهدا دل و میبره کرببلا از اقای حدادیان
اهنگ به این عکسها خیره شو خیره شو...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، مرهم ، رضوانه
۱۵:۱۱, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۳ توسط help me.)
شماره ارسال: #10
آواتار
ایده هایی که کاربرا دادن خیلی خوبه واسه ما اکثرش پارسال که رفتیم بودیم اجرا شد و ما خیلی استفاده کردیم و راضی بودیم مخصوصا قسمت شهید همراهش که قراره از این به بعد همراهت باشه و تو خیلی مواقع هم دستگیری میکنه ......
ولی من خودم بیشتر معراج شهدا و شلمچه رو خیلی دوست داشتم اصلا یه حال و هوایی داره قابل وصف نیست ....
سعی کنید برای شلمچه طوری برنامه حرکت رو بچینید که نزدیک غروب اونجا باشید و نماز مغرب رو اونجا بخونید البته ما به پیشنهاد حاج اقایی که با ما اومده بودن نماز مغرب و عشا را بجای مسجد رو زمینای خاکی تو شلمچه خونیدم خیلی با صفا بود بعد نماز هم یکم در مورد منطقه و شهدا صحبت کردن و عزاداری کردیم خیلی چسبید جاتون خالی...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، رضوانه ، مرهم ، السا ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]