کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندر احوالاتــــ من و تالار ...
۱۲:۳۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.
[تصویر: 81456504639948755461.png]

[تصویر: 11157633718430464662.png]

با توجه به استقبال دوستان از مجموعه طنزهای " اندر احوالات من و تالار "

تصمیـــم گرفتـــم تاپیـــک مجــزایی رو بــرای ایــن موضــــوع ایـجاد کنـــم.

امیـدوارم مورد توجـه دوستان عزیــز قرار بگیره.

قوانین تاپیک :

[تصویر: 4.gif] هــــرگونه توهین و تمسخر و استفاده از کلمات و عبارات نامناسب ممنوع است.

[تصویر: 4.gif] مطالبی که قرار میدهید حتی الامکان در قالب تصویر و ترول و مرتبط با تالار باشد.

[تصویر: 4.gif] انـــجام هـــرگونـــه شــوخی و کل کل بیـــن آقایــان و خانــم ها ممنـــــوع اســـت!

[تصویر: 4.gif] درصورت مشاهده هــرگونه پست خلاف قوانیـــن ، از دکمه گزارش استفاده کنید.

[تصویر: 4.gif] در صورت همکاری نکردن در امــر نظارت ، متاسفانه موضـــوع بسته خواهد شد.

ادامه دارد ...

[تصویر: 62090469347603422337.gif]

.اا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، sagheb ، Tolou ، پرنیان ، حسن.س. ، revenger ، مرهم ، Ali#59 ، آلاله ، هادی... ، Night_World ، رضوانه ، انتصـار ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، ترنم ، ضحی ، مجید املشی ، میلاد.م ، محب الزهرا ، Bahar ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یاســین ، صهبا ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، سیمرغ ، azade ، ali0077 ، سدرة المنتهی ، مصباح ، هانا ، فدايي ولايت ، بیداری اندیشه ، Fatemeee ، عبدالرحیم ، رهگذر. ، منادی حق ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، m1374b ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، neyestan23 ، fatemeh ، help me ، Justice Bringer ، Hadith ، mahdy30na ، مکیال ، ANTI satan ، N.Mahdavian ، fafa* ، m.hossein ، SARV ، آیات ، وحید110 ، لبخند خدا ، علمدار133 ، boghz ، *ریحانه* ، مجتبی110 ، Just God ، ساقی ، bi-ehsaas ، soora ، mohamad ، magnolia ، amirhq21 ، میرزا احمد ، اولولالباب ، MohammadSadra ، ساجد ، hessam ، fiftynine ، mahpare

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۵, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #81

[تصویر: bidari_andishe.jpg]

MatMatMatMatMatMatMatMatMatMatMat
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شهیدطیبه واعظی ، SAViOR ، پرنیان ، Ali#59 ، fafa* ، وحید110 ، انتصـار ، مجید املشی ، mahdy30na ، أین المنتظر ، صبح صادق ، Night_World ، neyestan23 ، ali0077 ، شیدا ، لبخند خدا ، هانا ، السا ، help me ، رضوانه ، rezamohammadi ، sarallah ، soshiant ، Havbb 110 ، Aryha ، علمدار133 ، صهبا ، حضرت عشق ، m1374b ، ضحی ، azade
۱۷:۱۵, ۲۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۷:۴۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #82
آواتار
[تصویر: 91117701120654440698.jpg]

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، SAViOR ، neyestan23 ، هانا ، وحید110 ، السا ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، أین المنتظر ، Ali#59 ، fafa* ، پرنیان ، رضوانه ، rezamohammadi ، آلاله ، soshiant ، ali0077 ، Aryha ، صهبا ، ضحی ، azade ، مهسا110
۲۰:۴۰, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #83
آواتار
[تصویر: ragecomic4.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، SAViOR ، رضوانه ، آیات ، السا ، rezamohammadi ، شهیدطیبه واعظی ، neyestan23 ، آلاله ، شیدا ، Havbb 110 ، هانا ، مرهم ، ali0077 ، Aryha ، لبخند خدا ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، علمدار133 ، MohammadMeraj ، أین المنتظر ، help me ، fafa* ، صهبا ، m1374b ، ضحی ، azade
۲۱:۳۳, ۲۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #84
آواتار
سلامSmile
یه بیانیه ای داشتم گفتم بیام اینجا قرائتش کنمCool
در پی این حرکات همه جانبه ای که از سوی جماعت نسوان تالار صورت گرفته و جمیعا آواتارهاشان را به شکل کودکانی مامانی در آورده اند،من گفتم چرا آقایان بیکار بنشینند؟!!
لذا یک فروند آقا پسر خوشتیپ که احتمالا فرنگی نیز می باشد را منتخب نموده و آن را به آواتاری برگزیدم... .
باشد که مورد پسند عموم مردان غیور تالار بیداری اندیشه قرار گیرد.
[تصویر: Page3723.jpg]
Coolبا تچکر فراوان!Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، پرنیان ، شیدا ، در جستجوی سختی ، السا ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، انتصـار ، ali0077 ، Aryha ، Mohammad Trust ، SAViOR ، لبخند خدا ، fafa* ، revenger ، fatemeh-55 ، مجید املشی ، علمدار133 ، MohammadMeraj ، help me ، صهبا ، m1374b ، ضحی ، azade ، رمز شب ، aaaaa
۲۳:۰۵, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #85

نقل قول: من الان شدیدا تو فکرم که جنسیت این کاربر (و ایضا کاربران مشابهی که جنسیتشونو نزدن تا ما رو بذارن در خماری) چیه؟؟! کسی میدونه؟

اینو الان دیدم Big Grin خیلی جالب بود !
1.اون زمانی که من عدم انتخاب گزینه زده بودم هنوز جنسیت به مشخصات اضافه نشده بود !
2.علاقه ندارم که کسی منو بشناسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، وحید110 ، السا ، انتصـار ، ali0077 ، شیدا ، لبخند خدا ، Havbb 110 ، SAViOR ، علمدار133 ، help me ، رضوانه ، صهبا ، neyestan23 ، m1374b ، azade
۲۳:۲۳, ۲۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۴ توسط السا.)
شماره ارسال: #86
آواتار
خب حالا ک بحث اکیپ توطئه اومد رو کار مجبورم چهره این عزیزانی رو ک چراغ خاموش تو تالار حضور دارن رو رو کنم ...

چیزی ک خودشون فکر می کنن
[تصویر: 08291444471922550105.jpg]
چیزی ک بقیه کاربرا راجع بهشون فکر می کنن
[تصویر: 95200366558504976036.jpg]
چیزی ک ودر واقعیت هست
[تصویر: 99772284993540660110.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Reza2035 ، شهیدطیبه واعظی ، مرهم ، خادمة الزهرا ، هانا ، Ali#59 ، انتصـار ، ali0077 ، Mohammad Trust ، SAViOR ، شیدا ، لبخند خدا ، Havbb 110 ، fafa* ، revenger ، fatemeh-55 ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، مجید املشی ، أین المنتظر ، help me ، Bahar ، رضوانه ، sarallah ، صهبا ، neyestan23 ، m1374b ، ضحی ، azade ، عشقم کربلا
۰:۰۱, ۲۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۰:۰۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #87
آواتار
من:وقتی که توی صفحه «افراد آنلاین» میبینم تنی چند از دوستان دارن تایپیکای من رو میخونن!!!
SmileBig GrinSmile
[تصویر: 7ugzo2s83p8vq8ij28.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، پرنیان ، SAViOR ، sarallah ، وحید110 ، شیدا ، لبخند خدا ، Havbb 110 ، revenger ، fatemeh-55 ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، حسن عزتي ، مرهم ، علمدار133 ، ali0077 ، help me ، fafa* ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، رضوانه ، شهیدطیبه واعظی ، آیات ، صهبا ، neyestan23 ، m1374b ، ضحی ، یاســین ، magnolia ، reyhaneh.sh ، azade ، Farzaneh ، رمز شب
۲:۲۵, ۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۲:۳۷ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #88

[تصویر: Troll%205.gif]

اکیپ توطئه ( فتنه گران تالار!!!!! ) :

SoldierSoldierDodgyDodgySoldierSoldier
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، help me ، fafa* ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، Bahar ، رضوانه ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، انتصـار ، ali0077 ، لبخند خدا ، Ali#59 ، neyestan23 ، السا ، مجید املشی ، حضرت عشق ، m1374b ، پرنیان ، ضحی ، magnolia
۱۹:۳۱, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #89
آواتار
خوب بریم سر نکته ی امروزWink

جزوه ها رو باز کنین بچه ها....Sad

[تصویر: 7f0a50ac7ee12ae01.jpg]

Big GrinSoldierBig Grin

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، السا ، Reza2035 ، help me ، Ali#59 ، شهیدطیبه واعظی ، حضرت عشق ، مجید املشی ، Havbb 110 ، علمدار133 ، هانا ، انتصـار ، SAViOR ، neyestan23 ، Aryha ، صهبا ، m1374b ، Bahar ، لبخند خدا ، أین المنتظر ، ضحی ، شیدا ، ali0077 ، یاســین ، fiftynine ، azade
۸:۵۳, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۹:۲۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #90
آواتار
[تصویر: 13596794826034325877.jpg]

حسی که تو اون لحظه بهم دست میده...

[تصویر: 100947809269.jpg]
Bi Dandoon

[تصویر: 84111641338664113700.jpg]
حسی که بهم دست میده
[تصویر: Hard%20Work.JPG]
Bi DandoonBi DandoonBi Dandoon
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، ballista ، سدرة المنتهی ، علمدار133 ، انتصـار ، حضرت عشق ، help me ، SAViOR ، neyestan23 ، صهبا ، m1374b ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، السا ، لبخند خدا ، fafa* ، sarallah ، أین المنتظر ، ضحی ، شیدا ، ali0077 ، فاطمه خانم ، یاســین ، صبح صادق ، reyhaneh.sh ، fiftynine ، azade ، Farzaneh ، عشقم کربلا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا