کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندر احوالاتــــ من و تالار ...
۱۲:۳۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.
[تصویر: 81456504639948755461.png]

[تصویر: 11157633718430464662.png]

با توجه به استقبال دوستان از مجموعه طنزهای " اندر احوالات من و تالار "

تصمیـــم گرفتـــم تاپیـــک مجــزایی رو بــرای ایــن موضــــوع ایـجاد کنـــم.

امیـدوارم مورد توجـه دوستان عزیــز قرار بگیره.

قوانین تاپیک :

[تصویر: 4.gif] هــــرگونه توهین و تمسخر و استفاده از کلمات و عبارات نامناسب ممنوع است.

[تصویر: 4.gif] مطالبی که قرار میدهید حتی الامکان در قالب تصویر و ترول و مرتبط با تالار باشد.

[تصویر: 4.gif] انـــجام هـــرگونـــه شــوخی و کل کل بیـــن آقایــان و خانــم ها ممنـــــوع اســـت!

[تصویر: 4.gif] درصورت مشاهده هــرگونه پست خلاف قوانیـــن ، از دکمه گزارش استفاده کنید.

[تصویر: 4.gif] در صورت همکاری نکردن در امــر نظارت ، متاسفانه موضـــوع بسته خواهد شد.

ادامه دارد ...

[تصویر: 62090469347603422337.gif]

.اا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، sagheb ، Tolou ، پرنیان ، حسن.س. ، revenger ، مرهم ، Ali#59 ، آلاله ، هادی... ، Night_World ، رضوانه ، انتصـار ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، ترنم ، ضحی ، مجید املشی ، میلاد.م ، محب الزهرا ، Bahar ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یاســین ، صهبا ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، سیمرغ ، azade ، ali0077 ، سدرة المنتهی ، مصباح ، هانا ، فدايي ولايت ، بیداری اندیشه ، Fatemeee ، عبدالرحیم ، رهگذر. ، منادی حق ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، m1374b ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، neyestan23 ، fatemeh ، help me ، Justice Bringer ، Hadith ، mahdy30na ، مکیال ، ANTI satan ، N.Mahdavian ، fafa* ، m.hossein ، SARV ، آیات ، وحید110 ، لبخند خدا ، علمدار133 ، boghz ، *ریحانه* ، مجتبی110 ، Just God ، ساقی ، bi-ehsaas ، soora ، mohamad ، magnolia ، amirhq21 ، میرزا احمد ، اولولالباب ، MohammadSadra ، ساجد ، hessam ، fiftynine ، mahpare

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۴, ۱۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #31
آواتار
17
آیا اینطور نیست ؟! Sad

[تصویر: 12420619819764918202.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، عبدالرحمن ، MohammadMeraj ، صهبا ، حسن عزتي ، Tolou ، Night_World ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، میلاد.م ، أین المنتظر ، m1374b ، وحید110 ، انتصـار ، سید ابراهیم ، kh-MAHDI ، ali0077 ، فاطمه خانم ، zahra11 ، Havbb 110 ، Aryha ، ضحی ، السا ، neyestan23 ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، مکیال ، شیدا ، یاســین ، پرنیان ، منادی حق ، ترنم ، سدرة المنتهی ، fiftynine ، fatemeh-55 ، yamin ، درست پسند ، ilidin ، رمز شب ، Farzaneh
۱۵:۳۳, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
دوستان ELENOR جدید رو بشناسید : جناب "در جستجوی سختی" [تصویر: madehin-d38.gif]

[تصویر: 66379452141107101963.png]

چطوری ؟! دوتا تشکر زده من موندم !!!! [تصویر: question.gif][تصویر: question.gif][تصویر: question.gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، SAViOR ، عبدالرحمن ، m1374b ، ali0077 ، صهبا ، zahra11 ، ضحی ، أین المنتظر ، سیمرغ ، السا ، neyestan23 ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، یاســین ، پرنیان ، ترنم ، سدرة المنتهی ، در جستجوی سختی ، Bahar ، azade ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin
۱۵:۵۰, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
اون ترول آخری سعید خیلی معناگرا بود آفرین Big Grin

در مورد این عجایب تالار فعلا این ارسال منو ببینید که خودم براش سپاس زدم!!!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid200283

چنین موردی دیده بودید؟

راستی اون موقع عکس شهدا تو امضام بود(مربوط میشه به همون ارسال)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Night_World ، صهبا ، انتصـار ، وحید110 ، ali0077 ، ضحی ، أین المنتظر ، سیمرغ ، السا ، neyestan23 ، m1374b ، شیدا ، پرنیان ، zahra11 ، ترنم ، سدرة المنتهی ، Bahar ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin
۲۲:۲۳, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
18
از سری داستانهای واقعی Big Grin

[تصویر: 39330647681550731623.jpg]

پ.ن : حامد جان حالا بی حساب شدیم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، sarallah ، شیدا ، عبدالرحمن ، یاســین ، مجید املشی ، پرنیان ، انتصـار ، Havbb 110 ، black ، فدايي ولايت ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، سیمرغ ، مکیال ، منادی حق ، Night_World ، السا ، m1374b ، فاطمه خانم ، وحید110 ، صهبا ، revenger ، آیلار ، neyestan23 ، ضحی ، میلاد.م ، ali0077 ، Tolou ، azade ، Ali#59 ، سید ابراهیم ، ترنم ، سدرة المنتهی ، fiftynine ، حسن عزتي ، مجنون العباس ، fatemeh-55 ، اولولالباب ، Bahar ، N.Mahdavian ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin ، هانا ، ilidin
۲۲:۳۵, ۱۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #35

میبینید چطور منو مظلوم گیر اورده این آقای ترولیان؟ Sad

آخه من چه هیزم تری بهت فروختم مرد Sad

شوخی Big Grin Wink

البته جهت تنویر افکار عمومی باید بگم که ایشون سوژه کم اورده بود این بود اومد دست به دامن من شد (توضیح مترجم: من معمولا با دامن میشینم پای کامپیوتر :دی) گفت حامد دستم به دامنت :دی دیگه کسی بهم اعتبار نمیده و اینا... این شد که من این از خود گذشتگی و جان فشانی (Big Grin) رو انجام دادم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، SAViOR ، فدايي ولايت ، عبدالرحمن ، یاســین ، black ، zahra11 ، سیمرغ ، Night_World ، السا ، m1374b ، فاطمه خانم ، وحید110 ، شیدا ، صهبا ، آیلار ، neyestan23 ، ضحی ، ali0077 ، Tolou ، azade ، Ali#59 ، مجید املشی ، ترنم ، خادمة الزهرا ، سدرة المنتهی ، fiftynine ، soshiant ، مجنون العباس ، fatemeh-55 ، اولولالباب ، Bahar ، N.Mahdavian ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin ، هانا
۲۲:۴۵, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
Big Grin
[تصویر: b0723ca2f003fd161.jpg]

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، zahra11 ، Havbb 110 ، پرنیان ، أین المنتظر ، سیمرغ ، شهیدطیبه واعظی ، مکیال ، Night_World ، السا ، m1374b ، SAViOR ، فاطمه خانم ، شیدا ، صهبا ، Mohammad Trust ، مرهم ، ضحی ، میلاد.م ، ali0077 ، Tolou ، azade ، Ali#59 ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، ترنم ، سدرة المنتهی ، fiftynine ، صبح صادق ، حسن عزتي ، Bahar ، fafa* ، علمدار133 ، yamin ، هانا
۰:۲۳, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
خدا به خیر بگذرونه ...

[تصویر: 04139451585075571052.png]

Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سیمرغ ، فاطمه خانم ، وحید110 ، پرنیان ، یاســین ، عبدالرحمن ، شیدا ، صهبا ، revenger ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، مکیال ، مرهم ، neyestan23 ، ضحی ، انتصـار ، میلاد.م ، ali0077 ، Tolou ، Ali#59 ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، ELENOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، m1374b ، ترنم ، sarallah ، reyhaneh.sh ، سدرة المنتهی ، fiftynine ، صبح صادق ، السا ، حسن عزتي ، soshiant ، اولولالباب ، Bahar ، N.Mahdavian ، help me ، fafa* ، علمدار133 ، yamin ، ilidin ، عشقم کربلا ، مهسا110
۱:۳۱, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #38

(۱۲/مهر/۹۲ ۱۸:۲۷)SAViOR نوشته است:  هرچند میدونم این تاپیک هم به سرنوشت تواپیک گذشته دچار میشه !

جمعی از اساتید ادبیات با دیدن این کلمه ی ساخته ی ذهن آقای ترولیان دسته جمعی خودشونو آتیش زدند :دی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مرهم ، ضحی ، انتصـار ، عبدالرحمن ، وحید110 ، ali0077 ، azade ، Ali#59 ، Aryha ، شیدا ، صهبا ، m1374b ، SAViOR ، ترنم ، خادمة الزهرا ، help me ، سیمرغ ، سدرة المنتهی ، صبح صادق ، السا ، soshiant ، Bahar ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin
۲:۵۷, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
برادران و خواهرانی که مدام آن لاین ها رو چک می کنند درجریان باشند ...
از بس گزارش داریم از حنده حلال ... اون تاپیک شده پاتوق ما!
این هست .
گفتیم یک وقت فکر نکنید ما از سر بیکاری همش خنده حلالیم Mat

این موضوع ِ" اندر احوالات " رو باید من میزدم ... ابنقدر حرف دارم برای گفتن Confused

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، neyestan23 ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، ضحی ، انتصـار ، مرهم ، وحید110 ، ali0077 ، Tolou ، azade ، Ali#59 ، Night_World ، Aryha ، Hadith ، ELENOR ، یاســین ، zahra11 ، شیدا ، أین المنتظر ، صهبا ، مجید املشی ، m1374b ، SAViOR ، ترنم ، خادمة الزهرا ، سیمرغ ، آیلار ، السا ، حسن عزتي ، fatemeh-55 ، Bahar ، N.Mahdavian ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin
۱۲:۰۰, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۸ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #40
آواتار
به نام خدا
با سلام و عرض ادب به دوستان بیداری

من قبلا ی قولی به SAViORDodgy دادم ،که از من پرسیده بود ، بعضی وقت ها سوژه کم میارم ، می تونم ازت ترول بسازم ، منم گولشو خوردم گفتم راحت راحت باشConfused (البته مشکوک بودم ازش ، مخصوصا وقتی از این جور درخواست ها داره ، این جوری شروع میکنه : Night_World جانWinkBig Grin)
نقل قول:[تصویر: 39330647681550731623.jpg]

خب تو ترول کاملا مشخصه که اون آقای وسطیه منمCool عجب گلی رو کتم هست و جالب تر از اون چقدر تعجب کردم وقتی که آقا حامد داره اون کار و می کنه Wink آقا حامد چقدر شکسته شدی ، شامپوتو عوض کنBig Grin

از دست اینSAViOR که می خواد منو آقا حامدو بجون هم بندازه ، البته من حواسم به این چیز ها هست Big Grin

SAViOR جانBig Grin(واقعیش اینه [تصویر: 65749901614488576485.gif]) حالا دارم برات ، اون اسامی دیگه داره به مرحله های نهایی میرسه ، چه شودWink
گفتم دهه فجر هستش ، بچه ها شاد باشنSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، یاســین ، ضحی ، شیدا ، أین المنتظر ، صهبا ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، m1374b ، Tolou ، وحید110 ، محب الزهرا ، SAViOR ، انتصـار ، ترنم ، Havbb 110 ، neyestan23 ، ali0077 ، سیمرغ ، azade ، سدرة المنتهی ، fiftynine ، السا ، fatemeh-55 ، Bahar ، fafa* ، علمدار133 ، Farzaneh ، yamin
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا