کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندر احوالاتــــ من و تالار ...
۱۲:۳۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.
[تصویر: 81456504639948755461.png]

[تصویر: 11157633718430464662.png]

با توجه به استقبال دوستان از مجموعه طنزهای " اندر احوالات من و تالار "

تصمیـــم گرفتـــم تاپیـــک مجــزایی رو بــرای ایــن موضــــوع ایـجاد کنـــم.

امیـدوارم مورد توجـه دوستان عزیــز قرار بگیره.

قوانین تاپیک :

[تصویر: 4.gif] هــــرگونه توهین و تمسخر و استفاده از کلمات و عبارات نامناسب ممنوع است.

[تصویر: 4.gif] مطالبی که قرار میدهید حتی الامکان در قالب تصویر و ترول و مرتبط با تالار باشد.

[تصویر: 4.gif] انـــجام هـــرگونـــه شــوخی و کل کل بیـــن آقایــان و خانــم ها ممنـــــوع اســـت!

[تصویر: 4.gif] درصورت مشاهده هــرگونه پست خلاف قوانیـــن ، از دکمه گزارش استفاده کنید.

[تصویر: 4.gif] در صورت همکاری نکردن در امــر نظارت ، متاسفانه موضـــوع بسته خواهد شد.

ادامه دارد ...

[تصویر: 62090469347603422337.gif]

.اا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، sagheb ، Tolou ، پرنیان ، حسن.س. ، revenger ، مرهم ، Ali#59 ، آلاله ، هادی... ، Night_World ، رضوانه ، انتصـار ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، ترنم ، ضحی ، مجید املشی ، میلاد.م ، محب الزهرا ، Bahar ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یاســین ، صهبا ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، سیمرغ ، azade ، ali0077 ، سدرة المنتهی ، مصباح ، هانا ، فدايي ولايت ، بیداری اندیشه ، Fatemeee ، عبدالرحیم ، رهگذر. ، منادی حق ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، m1374b ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، neyestan23 ، fatemeh ، help me ، Justice Bringer ، Hadith ، mahdy30na ، مکیال ، ANTI satan ، N.Mahdavian ، fafa* ، m.hossein ، SARV ، آیات ، وحید110 ، لبخند خدا ، علمدار133 ، boghz ، *ریحانه* ، مجتبی110 ، Just God ، ساقی ، bi-ehsaas ، soora ، mohamad ، magnolia ، amirhq21 ، میرزا احمد ، اولولالباب ، MohammadSadra ، ساجد ، hessam ، fiftynine ، mahpare

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۰, ۳۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #121
آواتار
ما دستمون میرسهBig Grin

Mohammad Trust

[تصویر: 11stars.gif]

کاربر فعال صف ازدواج [تصویر: buddy_online.gif]
Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، شیدا ، MohammadMeraj ، مرهم ، Reza2035 ، SAViOR ، هادی... ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، Farzaneh ، Aryha ، انتصـار ، السا ، عبدالرحیم ، حضرت عشق ، پرنیان ، ali0077 ، سید ابراهیم ، یاســین ، صبح صادق ، یاوران مهدی ، azade ، أین المنتظر ، sarallah ، علمدار133 ، fiftynine ، اولولالباب ، fatemeh ، fafa* ، ترنم ، ضحی ، ilidin ، Fatemeee ، عشقم کربلا
۲۳:۴۱, ۳۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۳ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #122
آواتار
محمد داداش غصه نخور!
مطمئن باش حال و روز الآنت خیلی بهتر از دوران متأهلیت هست!
میگی نه!!!
نگاه کن!
[تصویر: 83498701175985108787.jpg]
[تصویر: rahafun.com-ax-pesaran-mojarad-motahel.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، Ali#59 ، یاســین ، السا ، صبح صادق ، یاوران مهدی ، SAViOR ، azade ، أین المنتظر ، fatemeh ، fafa* ، عشقم کربلا ، ضحی ، انتصـار ، Fatemeee ، fahim
۱۶:۳۲, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #123
آواتار
امروز من اومدم صفحه تالار رو باز کردم با این پیج برخورد کردم
اول گفتم باز چی شده جناب عبدالرحمن پیام دادن[تصویر: soal.gif]
اومدم بازش کنم باز نشد بعد نگاه کردم دیدم نام کاربری من شده
پرنیان[تصویر: Gig.gif]
===============================

[تصویر: 83741027858504119405.png]
=========================================

اومدم پیام رو بخونم باز نشد گفتم برم پیج پیام خصوصی رو باز کنم شاید بشه پیام رو بخونم ولی این صفحه باز شد صفحه پیام خصوصی سدرة المنتهی

[تصویر: 88834361468826148681.png]
========================================================
من گفتم قضیه چیه رفتم پنل کاربری رو باز کردم دیدم اِ یعنی چی این صفحه باز شد پنل کاربری درست پسند

[تصویر: 76262828807185087792.png]
============================================
رفتم پیج جستجو رو باز کردم این صفحه باز شد با نام کاربری SkyGirl

[تصویر: 47422750392785140023.png]

=======================================
اخر نتونستم پیام رو بخونم[تصویر: hey.gif]

بعد دخملم از خواب بیدار شد [تصویر: nini.gif] چشمش به لب تاپ افتاد بدو بدو اومد نذاشت من به کارم برسم بعد از 2ساعت اومدم دیدم سایت با نام کاربری خودم باز شد

حالا بگید قضیه چی بوده؟
این ماجرا عین واقعیت هستش توضیح بدید مدیران محترم
[تصویر: khobam.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Hadith ، شهیدطیبه واعظی ، Havbb 110 ، مرهم ، هادی... ، شیدا ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، السا ، ELENOR ، صبح صادق ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، Aryha ، fatemeh ، عبدالرحیم ، fafa* ، Farzaneh ، ali0077 ، حسن عزتي ، zahra11 ، mahdy30na ، ضحی ، انتصـار ، Eve
۱۷:۴۶, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #124
آواتار
[تصویر: 2014_04_25_061352.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Havbb 110 ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، fafa* ، علمدار133 ، fatemeh ، Aryha ، لبخند خدا ، SAViOR ، میلاد.م ، أین المنتظر ، هادی... ، ali0077 ، neyestan23 ، ضحی ، انتصـار ، ساجد
۱۲:۵۷, ۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۹ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #125
آواتار
[تصویر: tr122.jpg]

سندش هم موجودهSmile

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، شیدا ، السا ، Havbb 110 ، حسن عزتي ، میلاد.م ، Night_World ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، منادی حق ، مجید املشی ، لبخند خدا ، صبح صادق ، Reza2035 ، Ali#59 ، fatemeh ، SAViOR ، fafa* ، سیمرغ ، أین المنتظر ، Aryha ، fiftynine ، N.Mahdavian ، ali0077 ، neyestan23 ، ترنم ، soshiant ، ضحی ، ANTI satan ، farzad313 ، انتصـار ، ilidin
۱۹:۲۳, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #126
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم. جهت حذف نشدن اتفاقی متن می‌توانید از راهنمایی‌های تاپیک زیر استفاده کنید. من استفاده کردم و کاملا موثر بوده.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23470.html

التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، شیدا ، Ali#59 ، soheyl68 ، fafa* ، سیمرغ ، sarallah ، السا ، ali0077 ، neyestan23 ، درست پسند ، ترنم ، ضحی ، SAViOR ، ANTI satan ، انتصـار
۰:۱۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #127
آواتار
میبینم که در بین دوستان بنفش جدید...کاربر فعال جنگ نرم نداریم.........خخخخخخخخخخخخخ
[تصویر: troll.png]

حالا یه نفر به من بگه مگه پ حرف سوم البفای فارسی نیسش؟؟؟؟؟؟

[تصویر: 2014_04_26_232748.png]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، Havbb 110 ، علمدار133 ، fafa* ، سیمرغ ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، أین المنتظر ، captaincharisma ، شیدا ، حسن عزتي ، Aryha ، fiftynine ، السا ، ali0077 ، لبخند خدا ، ترنم ، soshiant ، ضحی ، SAViOR ، ANTI satan ، farzad313 ، انتصـار ، Fatemeee
۱۴:۱۰, ۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۷ توسط هادی....)
شماره ارسال: #128
آواتار
* در پیِ صعودِ من به مرحله ی یک چهارمه پایانی *
به زودی...
[تصویر: 25999603850635039810.png]

اگه عبدالرحمن رو بِزَنَم ، ناظر میشم !!!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، fatemeh ، عبدالرحمن ، SAViOR ، علمدار133 ، zahra11 ، captaincharisma ، اسکای ، azade ، شیدا ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، منادی حق ، میلاد.م ، Reza2035 ، حسن عزتي ، Aryha ، عبدالرحیم ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، السا ، aaaaa ، ali0077 ، سیمرغ ، ترنم ، لبخند خدا ، soshiant ، ضحی ، fafa* ، ANTI satan ، انتصـار ، fiftynine ، Eve
۱۷:۰۳, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #129
آواتار
بدون شرح !!!
[تصویر: 2014_04_29_052843.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، شیدا ، عشقم کربلا ، زینب خانوم ، soshiant ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، أین المنتظر ، السا ، Havbb 110 ، fafa* ، اولولالباب ، مجتبی110 ، Farzaneh ، مجید املشی ، لبخند خدا ، علمدار133 ، Aryha ، پرنیان ، هادی... ، اسکای ، حضرت عشق ، ali0077 ، Mohammad Trust ، منادی حق ، سیمرغ ، ضحی ، SAViOR ، fazel ، farzad313 ، انتصـار ، fiftynine ، ساجد
۱۲:۳۹, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #130
آواتار
[تصویر: cva.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، هادی... ، علمدار133 ، أین المنتظر ، میرزا احمد ، Ali#59 ، captaincharisma ، اسکای ، شیدا ، حضرت عشق ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، kh-MAHDI ، Farzaneh ، MohammadSadra ، مجید املشی ، السا ، soshiant ، رضوانه ، منادی حق ، Havbb 110 ، زینب خانوم ، Aryha ، ضحی ، حسن عزتي ، ترنم ، SAViOR ، fafa* ، fatemeh ، fazel ، farzad313 ، انتصـار ، ilidin ، fiftynine ، Eve
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا