|
اگه امامتو دوست داري بسم الله...
|
|
۰:۱۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
خيلي گذشته ولي هنوز اماممون نيومده وتنها دليلش بي لياقتي ماهاس بايد يه كاري بكنيم تا آقا ظهور كنه(اين جمله رو خيلي جاها شنيديم) حتي كارهاي خيلي ساده و ابتدايي كه ميتونه تاثير چشم گيري داشته باشه بايد يه كاري كنيم سطح آگاهي مردم بره بالا مثلا به نظر من اگه عكس زير رو چاپ كنيم و توي مغازه هاي سطح شهر پخش كنيم ميتونه حداقل يكي رو از خريدنش باز داره واينجوري يه قدم جلو خواهيم رفت ![]() اين پيشنهاد من بود دوستان هم اگه پيشنهادي دارن دريغ نكنند و مشاركت كنند اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۳:۱۶, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام شرکت هایی که از نام تجاری یک شرکت معروف مانند پپسی یا کوکاکولا استفاده می کنند باید درصدی از سود سالیانه رو به این شرکت ها بدن... این قاعده شرکت های موجود در ایران رو هم شامل میشه نه؟
|
|||
|
|
۳:۵۴, ۱۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۳:۵۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام و تشكر از باني تايپك
سلام به حاضر غايب... اولين جمله يا کلمه ای که وقتی صبح از خواب بيدار ميشی چيه؟يا اصلا به کی ميگی؟ خيلی ها وقتی صبح از خواب بيدار ميشن اول سلام ميکنند...به اونايی که دوستشون دارند ... خوش به حال اونایی که روزشون رو با سلام به مولا و سرورشون يعنی آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)شروع ميکنند... هر روز صبح رو به قبله بايستيد دستان را بر سرتان بگذاريد و از ته دل بگوييد السلام عليک يا ابا صالح المهدی باور کنيد سلامتون بی جواب نمی مونه . آخه ميدونيد که جواب سلام واجبه... ولی ای کاش گوش هايمان پر از گناه نبود و ميتونستيم صداشون رو بشنويم... خوش به حال پسر مهزيارکه اينقدر صدای آقا رو شنيده بود که صداشون رو از دور هم ميشناخت. [/b] اللهم عجل لوليک الفرج يا زهرا سلام الله عليها
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۳:۱۶)ضحی نوشته است: سلامخب ما بايد يه كاري كنيم كه اينجور شركت ها از بن و ريشه ازبين برن و من از قصد دست گذاشتم روي پپسي چون اين محصول بر طبق گفته استاد رائفي از كبد جنين 4 ماهه به عنوان طعم دهنده استفاده ميشه يا به عبارتي ديگه داريم مردار خوار ميشيم و اين يك معضل بسيار جديه |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۸)اميرمهدي نوشته است: خب ما بايد يه كاري كنيم كه اينجور شركت ها از بن و ريشه ازبين برنچقدر هم آقای رائفی پور به خاطر این سخنرانی مسخره شد... . به این لینک مراجعه کنید(بیماری قلبی و اینا هم خاطرتون باشه دیگه )
|
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
۱۹:۵۸, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۷)اميرمهدي نوشته است: يعني منظورتون اينه كه من دارم اشتباه يه چيزي رو مي گم؟؟میگن فضای مجازی سر و ته نداره همینه ها ![]() اگه به «اون لینک» مراجعه میکردید،میدیدید که بنده (خیر سرم ) داشتم تایید میکردم
|
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۸)Tishtar نوشته است: اگه به «اون لینک» مراجعه میکردید،میدیدید که بنده (خیر سرم دوست عزيز بنده مراجعه كردم و طرز نوشتاري شما باعث شد اينو بگم
|
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۸)اميرمهدي نوشته است: خب ما بايد يه كاري كنيم كه اينجور شركت ها از بن و ريشه ازبين برن البته یک چیز خدمتتون عرض کنم و اون اینکه این محصولات اگه ساخت داخل باشن چنین چیزایی ندارن فقط از برند استفاده میشه در عوضش سود میدن به شرکت اصلی البته به شرط اینکه طمع دهنده رو از خارج وارد نکنن که در این صورت...
|
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چقدر امامتو میشناسی؟ | mahdy30na | 91 | 30,006 |
۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۳۱ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: 79621938490916837544.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-01/79621938490916837544.jpg)

)
) داشتم تایید میکردم