|
پیشنهادات عملی برای جلوگیری از گسترش فراماسونری.!
|
|
۵:۱۶, ۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۸۹ ۵:۳۰ توسط Mr.MILAD.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من به تمام شما حق طلبان مهربان
میخوام اولین پستی که در این سایت میدم کمی طولانی البته در عین حال روشنگر راهی باشه که در آینده تمامی دوستانی که به انجمن های بیداری اندیشه میان راهکارها رو هم بتونن مشاهده کنن. الان مدتی هست(حدود 1ماه) که با فراماسونری به صورت تخصصی و تحقیقی آشنا شدم که البته به لطف النور عزیز که اینجا هستند بوده.(خودشون نمیدونن) ضمن تقدیر و تشکر از تمام شما دوستان که تا الان با روشنگریهاتون شناخت خوبی از این فرقه های مخفی به تمامی خوانندگان و محققان که در چندین وبسایت به طور موشکافانه پرداختید. چند نکته به ذهن من رسید و لازم دونستم اول از همه به اینها بپردازم.: 1.آیا فقط هدف ما شناخت هست؟متاسفانه در طول این یک ماه تنها چیزی که بسیار تو محافل این سبکی دیدم فقط و فقط شناسوندن این فرقه های مخفی بوده. 2.من واقعا نمیفهمم چرا یه سری افراد و سایتها آنچنان فراماسونری رو بزرگ و دست نیافتنی میکنن که انگار همه چی تموم شدس و قراره فقط منتظر عواقب بدتر بعدی باشیم. 3.من تا به الان هنوز هیچ راهی برای مقابله ندیده و نخوندم که واقعا عملی و اصولی باشه. 4.خدای من شاهده بعضی مواقع حتی فکر میکنم در بین این عزیزان مخلص، کسانی هم نفوذ کردند که خودشونم ماسون هستند و فقط سعی در تبلیغات برای اون شیطان صفتان دارند. 5.آیا وقتی مثلا عکسی از تابلوهای مترو رو نشون میدید و یا ساختمونی که احتمالا عمدی ساخته شده تا نماد اونها(ماسون ها) باشه براش آلترنتیو (جایگزین) هم معین میکنید.؟ آیا نمادهای دین مبین اسلام هم به همین شکل نشون میدید؟یا فقط صورت رو مساله باید پاک کرد؟ یعنی فقط دوست دارید اون نمادها رو بردارن(دوست من، وقتی جایگزین براش نیاری این یعنی تبلیغ) پس خواهش این بنده حقیر رو استجابت کرده و کنار هر عکس نماد فراماسونی عکسی از نماد های اسلامی و دیگر ادیان بگذارید.تا کسی که میبینه بدونه ادیان هم هویت دارن. هشدار:آیا میدونید وقتی اینطور بدون یک هدف گذاری طبقه بندی، شروع به کاری اونم از نوع شیطان شناسی و فرقه ها و گروه های وابسته به اون میکنید خواه ناخواه تو دل یه سری از بندگانی که شاید به هر دلیل تو مسائل دینی کمتر توجه و مطالعه داشتند رو خالی میکنید.؟ و به قولی همون نیمچه امیدی که تو زندگیاشون هرچند کمرنگ دارند رو پایان میدید؟ (از شما میخوام رو این نکته آخر چند لحظه فکر کنید.) تو این سایتها و فرومها میبینم که شاید 100 ها صفحه در شناسوندن فراماسون و شیطانی بودنشون و اینکه با چه اقتداری کل دنیا رو گرفتن و حتی سطوح بندیشون، و اینکه چه اعدادی به اونها نسبت داده میشه، میخوام بگم اینقدر که رو این شیطان پرستان و مناسکشون ریز میشیم آیا روی کارها و منطق بزرگان دینمون هم ریز میشیم؟آیا الگو برداری از بزرگانمون رو هم یاد میدیم؟. (این یعنی کنار هر پستی از مراسمات و نمادهاشون،پستی هم از اقتدار دینمون و بزرگانمون بزنیم. تا اینجوری خواننده همون لحظه قوت قلب بگیره.) ناخواسته شیطون ذلیل رو که از همه چی پست تره، داریم مقتدر نشون میدیم. (برادر من، من نمیگم این کار غلطه که اگه بگم همانا خودمم یه شیادم که میخواد تو دل شما رو خالی کنه. این بنده کوچیک حق تقاضا داره تا با تفکر و ارائه راه حل ها، شمعی تو این تاریکی روشن کنیم. که اگه همگی متحد باشیم میتونیم نوری تو قلب خواننده ها روشن کنیم که بدونن این توطئه هم همانند بقیه فریب های شیطانی از بین رفتس و این اونه که قافیه رو میبازه نه بندگان حق.) اگه حرفای تند من شما رو آزرده کرد من رو ببخشید.شاید من تماما اشتباه میکنم و از شما اساتید محترم تقاضا دارم بنده حقیر رو از اشتباهاتم مطلع کنید. خب بعد از این درد دل طولانی میرسیم به اصل مطلب که همون راه های عملی مبارزه با این گروهاست که باید با کمک تک تک اعضا بررسی کنیم تا به یک تصمیم واحد در بیاریم و به صورت منشوری اون رو در ورودی سایت هایی که اینجا هم فعالیت میکنند با عنوان "راه های مقابله" با این توطئه ها بزنیم. پیشنهادات من پست بعدی....> این پست رزرو شده برای اعلام منشور مقابله با فرقه های شیطانی. |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کاملا با شما موافقم..
ولی من میگم آدم تا دشمنش رو نشناسه نمیتونه با اون مقابله کنه.. اگر نمادها یا اعداد یا کارهاشون از سایتی یا وبلاگی معرفی میشه خیلی خوبه برای آشنایی ما با کارها و اهدافشون.. البته با بالا بردن اطلاعات در مورد ریزه کاری های دین خودمون موافقم.. خیلی مطالب مفیدی بود.. |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اولین پیشنهاد من برای مبارزه با هر گونه عمل شیطانی، "خودشناسی" هست.
اینکه هر بنده ای با تمام وجود اول از همه سعی در نابودی شیطان وجود کنه. که اگر نشود چه طور خواهیم تونست با شیطان صفتان آشکارا نبرد کنیم. (البته شاید کلیشه ای به نظر بیاد.اما همیشه متن شروع تمام اعمال خداشناسی خودشناسیست.) که این مطلب خودشناسی و شناخت شیطان درون جاش تو این همه فروم واقعا خالیه. (بزودی اونم در دست تهیه میبینم.اگه خدای مهربان خواست و عمری باقی بود.) وقتی میبینی که این علنا تو فیلمای هالیوودی(و دیگر کشورهای ماسون محور) دیگه حتی یادی از خدا نمیشه به خوبی میفهمی که این شیطان پرستان یاد خدا رو از قلب های تاریکشون پاک کردند. پس چرا ما نتونیم در وهله اول یاد و اعمال شیطانی رو از وجودمون پاک کنیم.؟ پ.ن:دوستان تقاضا دارم پیشنهاداتتون رو بدید تا یک فکر جمعی پشت این برنامه باشه. ایکاش تب گرفتن نماد از این فیلم یا اون فیلم و یا عکسها، به تب دین مداری و اسلام شناسی ناب تبدیل میشد. تا ما هم به عنوان یه عده بچه مسلمون محقق، در کنار این حجمه بزرگ شیطانی بی پاسخ نمیموندیم. البته به امید حق این مطالب نوری باشه بر دل اونهایی که طالب روشنایی هستند.و پیکانی بر قلب نابکاران. یاحق |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممکنه خیلی ساده به نظر بیاد ولی یکی از کارهایی که میتونیم بکنیم ((سرگرم نشدن به فعالیت های بیهوده و بی ثمر)) است..
خیلی اوقات شده که مشغول کاری میشویم که هیچ سودی برای دنیا و آخرتمان ندارد.. یک مثال خوب سرگرم شدن به برنامه های بی محتوای تلویزیون است.. من خودم این مورد را تجربه کرده ام.. از وقتی که تلویزیون را کنار گذاشته ام به خیلی از کارهایم میرسم و احساس آرامش بیشتری میکنم.. بالاخره یکی از ابزار های کنترل ذهن تلویزیون است.. این پیشنهادی بود که به ذهن من رسید.. البته خیلی از ماها کارها و عادات بیهوده داریم..این فقط مثال کوچکی بود.. به امید روزی که از عمرمان و دقیقتر جوانیمان به نحو احسن استفاده کنیم..ان شاءالله.. |
|||
|
|
۳:۰۳, ۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۸۹ ۱۷:۱۶)Mr.MILAD نوشته است: اولین پیشنهاد من برای مبارزه با هر گونه عمل شیطانی، "خودشناسی" هست. دوست من سلام یک نکته ناب میگویم که خودم آن را از استادی صاحب فضیلت شنیدم. برای پیروزی در یک نبرد باید از خودمان شروع کنیم و برای شروع از خود باید بدانیم که دشمن چیست و چه میکند و چه میخواهد. دوست من این تالار سنگر حق است و سنگر مبارزه منسجم میخواهد.بیش از پیش تاکید میکنم وحدت خودمان را حفظ کنیم و هر کس هر چه میداند بیان کند بحث کنیم و نه جدل تا ان شاء الله راه غلبه بر این دشمن را بیابیم و به شیوه ای متحد بر او چیره شویم. ان شاءالله یاری خداوند نزدیک است... |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
میلاد جان برای شما و دیگر دوستان ارزوی موفقیت میکنم بله من هم با شما موافقم که این شیوه مبارزه با این گروهای مخفی درست نیست و بیشتر به نفع انها است تا ضررشان و باعث شناخته شدن این گروه ها و وابسته شدن به انها میشه. من وقتی پست های بعضی از کاربران رو میخونم کامل حس میکنم فرهنگ متفاوت خودم رو با انها و دنیا های متفاوت و فکرهای مختلف را به همین خاطر همیشه با خود فکر میکنم اکثر اعضا در یک جامعه دیگر و متفاوت با من زندگی میکنند متاسفانه بعضی ها در این سایت حرفهایی میزنند که با تصویرهای ذهنی من کاملا فرق میکنه. اما راه حل من برای جلوگیری از گسترش این گروه ها اینه که گروه های مذهبی اول خودشون رو درست و مخلص جلوی مردم و جامعه کنن شما مطمئن باشید خیلی از جوانان و مردم از توطئه های شیطان و فراماسونری دور میشوند چرا که اکثر مردم فطرت پاک دارند و به سمت خوبی میرند و به تقدیر الهی در جامعه ما یک حکومت مذهبی مستقر هست پس ممکن هم نیست که مردم به زور و ترعیب مانند زمان امام حسین (علیه السلام) به سمت گروه نفاق و شیطان بروند. یک چیز دیگر هم من حس میکنم با شما و شاید دیگر دوستان مشکلی داشته باشم و ان مضر دانستن و متنفر بودن از شیطان و شیطان پرستان هست البته توجه داشته باشید که این با دشمنی و اعلام برائت از شیطان فرق داره و شیطان دشمن ماست. دوست من این گروه ها و شیاطین باید باشن تا حسینی ها از یزیدی ها تمیز داده بشوند وگرنه اگر وسوسه ای نباشه چه فرقی میان انسان هاست |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۹/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۸۹ ۱۵:۱۴ توسط Amir.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم...
حرف های شما متین و قابل احترام... اما من یک بحثی رو همیشه دارم شما عرضتون اینه که به جای پرداختن به این موضوعات راه های مقابله با این کار رو بیان کنیم اما بنده نظری متفاوت دارم... در ابتدا باید دشمن رو بشناسیم متاسفانه دوستان 4تا مقاله و یک سخنرانی گوش میدهند و اسم خودشون رو محقق میذارن کسانی که میگند ما محققیم خود باید به دنبال راه های مبارزه باشند اما بحث اصلی راه های مبارزه : درباره این قبل از طرح موضوع فراماسونری بسیاری از سایت و و بلاگها بر روی آن کار کرده اند ، با یکی از مدیران همین تالار صحبت میکردیم میفرمود باید خودسازی کنیم و کاملا درست میگفت برای مقابله با این کار باید واقع بین باشیم از دست من و شما کاری بر نمی آید (قصد بدی ندارم اما واقعیت است) اما اگر زمانی که من و شما هم دل شویم و دین و ایمان خود را قوی کنیم میتوانیم به مبارزه بزرگ بپیوندیم... بهرحال بنده که خودم مدیر سایت ظهور12 هستم نمیتونم در سایتم از راههای مقابله با آن حرفی بزنم چون اصلا این موضوع مرتبط با وب بنده نیست این مسائل (مقابله با فراماسونری) مربوط به مسائل دینی و سایت هایی نظیر تبیان یا پاسخگو یا بقیه است ... درباره این که به جای نماد فراماسونری از نماد دیگری نام ببریم به نظر همین که این نمادها را پاک کنند خود کار بزرگی است .... در عوض به قولی " هنر نزد ایرانیان است و بس " انقدر نماد و طرح اسلامی و ایرانی داریم که جای آن را بگیرد... خلاصه کلام : هرکس وظیفه ای در این راه دارد یکی شناساندن یکی راههای مقابله با آن ...راه مقابله با فراماسونری فقط شیعه شدن است نه به نام ، به عمل به جای این که چه کنم چه کنی ... خودتون شروع کنید ما هم در ابتدای کار یک نفر بودیم اما الان .... موفق باشید - یاعلی در ضمن دوستان به جای ایکاش ، ایکاش و فرستادن تشکر به یکدیگر خود شروع به کار کنند و همش حرف و انتظار از دیگران نداشته باشند |
|||
|
|
۰:۵۷, ۱۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان من به بیراهه نریم...! به دقت خوانده شود.:
ذهن بندگان گنه کاری مثل من تا چه حد خدای رحمان و رحیم رو باور کرده.؟ مگر نه اینکه خالق تمام جهان خداست.؟ مگر نه اینکه به اشارتی تمام هستی به فرمان او زیر و زبر خواهد شد.؟ مگر نه اینکه شیطان فرومایه ترین موجود هستیست.؟ (پس چرا آقا میلاد "گنه کار" فکر میکنی شیطان و دور و بریاش بزرگن؟) آقا میلاد فکر میکنی 4تا بنا و اعداد و نماد میتونه مثلا شیطان و یا وابستگانش رو مقتدر نشون بده.؟ اینا همش زمینه ای برای ما بندگان خداست تا بتونیم خودمون رو محک بزنیم. من از تمامی شما دوستانی که دارید تلاش میکنید ممنونم اما بازم میگم....: تا وقتی اینهمه آیات و نشانه و به قول شما محققان "نماد" از خداوند متعال داریم چرا شیطانیاشو معرفی کنیم؟ چرا سعی نکنیم به جای اینکه بدیها رو نشون بدیم از خوبیها بگیم. من متاسفم برای عزیزانی که دشمنی رو معرفی و موشکافی میکنن که حتی نمیدونن چطور باهاش مقابله کنن. و با تمام احترامی که برای دست اندرکاران تمام سایتهای این سبکی قائلم نمیتونم تمیز بدم که "این گونه معرفی کردن آیا تبلیغ است یا دشمن شناسی.؟" و اگر مدیران صلاح دونستند پست بنده رو ویرایش کنند.(مقصود یکیست کعبه و بتخانه بهانه.) ما همه اینجا میایم تا بتونیم اطلاعات و اعتقادتمون رو بیان کنیم و اگر این وسط فردی هم کمی و کاستی داشت کسانی که اهل فن هستند میتونند با راهنمایی های بجا،راه بهتری رو پیش پا بگذارند. راه های عملی از دیدگاه من.: 1.خودشناسی.(یعنی اول از خودمون شروع کنیم) 2.خوندن معنی و تفسیر قرآن یا هر کتاب آسمانی بسته به نوع دین (روشن ترین راه برای شناخت عاقبت این فرقه ها)(بوجود آمدن دیدی متفاوت نسبت به جهان هستی.) (قوت قلب برای بندگان مخلص و ترس و ارعابی تمام نشدنی برای خدانشناسهای شیطان پرست. ) 3.اهیای فرهنگ غنی ایرانی با اقتباس از تاریخ پر افتخار کشورمون چه قبل و چه بعد از اسلام. (این شامل صحبت دوست خوبمون میشه که گفتن هنر نزد ایرانیان است و نماد گرایی ایرانی رو مثال زدن.) 4.اینکه به خودتون تلقین کنید قرار نیست کل زندگیتون رو نذاره گر باشید. "از تو حرکت از من برکت" متاسفانه به خاطر مشغله کاری زیاد قادر نیستم زیاد اینجا بیام.ایشالله فرجی بشه و شرایط محیا بشه تا بیشتر از مصاحبت با شما دوستان خوب استفاده کنم. پس خدا پشتیبان تمام شما باشه. یاحق |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۱۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با گسترش فرهنگ ایرانی- اسلامی خودمون موافقم..
هرکس در هر رشته و کار وفعالیتی که هست میتونه از این فرهنگ و اندیشه و سبک ایرانی- اسلامی استفاده کنه.. حتی در کوچکترین پست و وضعیتی که باشه.. ماباید بدونیم که حتی اگر از همین الان هم شروع کنیم بازهم از اونها که بیش از چند صد سال پیش شروع کرده اند عقبیم ولی هیچ وقت دیر نیست..مامیتونیم به یاری خدا و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در این راه موفق بشیم.. ما نباید یک لحظه را هم از دست دهیم..هرکس میتونه از گروه های کوچیک مثل خانواده یا دوستان شروع کنه.. من یادمه معلم دینی مون میگفت هرکس که راه به خدا برده باشه و نوری در دلش روشن شده باشه میتونه در بین دوستان و فامیل خودش یک پیامبر باشه.. هرکس آماده است بسم الله..منتهی ما باید یک نقشه راه برای خود تهیه کنیم که گمراه نشیم و به بیهوده کاری نیفتیم... |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۱۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
برای موفقیت در برابر جبهه شیطان و حملاتش باید رحمت خدا ما رو فرابگیره باید اول از شر حملات بی امان شیطان به خودمون و افکارمون نجات پیدا کنیم باید خدا ما رو هدایت کنه و زمانی هدایت ویژه و نصرت ویژه خدا شامل حالمون میشه که هم در راهش جاهدو داشته باشیم و نهایت تلاشمون رو انجام بدیم و هم به نسخه های خود خدا برای جلب رحمتش عمل کنیم تا خدا راه مبارزه ی درستی که مورد تأییدش هست رو به ما نشون بده نمی دونم شاید خیلی به نظر شما منتقی نیاد اما یکی از بهترین راه کارهای جلب رحمت خدا و جلو گیری از حملات شیطان اینه که همیشه با وضو باشیم اساساً خدا به جماعت با وضو عنایت دیگری دارد نماز اول وقت هم یکی دیگر از اون مواردی هست که شدیداً ما رو به مورد عنایت ویژه ی پروردگار قرار گرفتن نزدیک میکنه و به قول دوستمون پرهیز از اشتغالات بیهوده بیخیالِ چمپیونز لیگ و الکلاسیکو و لیگ برتر و حتی این فیلم های هالیوودی بشیم، شیطان مکرش دقیق هست و میدونه با هر قشری چجوری باید مواجه بشه به اسم اینکه بشین برای تحلیل محتوای این فیلم و روشنگری بقیه این فیلما رو ببین خدا میدونه چه چیزهایی رو تا حالا از ماگرفته و یک نکته ی بسیار بسیار مهم دوستان خود من خاک بر سر هم توفیق این چیزی که میخوام بهتون بگم رو ندارم اما میگم شاید برای هم دعا کنیم همه این توفیق رو پیدا کنند دوستان تا در هنگام سحر بیدار نباشید از ما برای جبهه ی امام زمان بخاری در نمیاد در روایات آمده که سحر کره ی عمر انسان هست و الباقی زمان ها خیلی در رشد حقیقی ما تأثیری ندارد خدا میدونه دستگاه دجالی شیطان چه برنامه ریزی های دقیقی انجام دادند تا سحر را از مردم بگیرند خدا یا به ما بیداری سحر را عنایت کن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری جمعیتی نهان روش برای سلطه بر انسان و جهان است | vahrakan | 0 | 1,739 |
۲۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! | antidajal | 2 | 2,184 |
۵/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۴ آخرین ارسال: r_bashiri89 |
|