|
پیشنهادات عملی برای جلوگیری از گسترش فراماسونری.!
|
|
۵:۱۶, ۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۸۹ ۵:۳۰ توسط Mr.MILAD.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من به تمام شما حق طلبان مهربان
میخوام اولین پستی که در این سایت میدم کمی طولانی البته در عین حال روشنگر راهی باشه که در آینده تمامی دوستانی که به انجمن های بیداری اندیشه میان راهکارها رو هم بتونن مشاهده کنن. الان مدتی هست(حدود 1ماه) که با فراماسونری به صورت تخصصی و تحقیقی آشنا شدم که البته به لطف النور عزیز که اینجا هستند بوده.(خودشون نمیدونن) ضمن تقدیر و تشکر از تمام شما دوستان که تا الان با روشنگریهاتون شناخت خوبی از این فرقه های مخفی به تمامی خوانندگان و محققان که در چندین وبسایت به طور موشکافانه پرداختید. چند نکته به ذهن من رسید و لازم دونستم اول از همه به اینها بپردازم.: 1.آیا فقط هدف ما شناخت هست؟متاسفانه در طول این یک ماه تنها چیزی که بسیار تو محافل این سبکی دیدم فقط و فقط شناسوندن این فرقه های مخفی بوده. 2.من واقعا نمیفهمم چرا یه سری افراد و سایتها آنچنان فراماسونری رو بزرگ و دست نیافتنی میکنن که انگار همه چی تموم شدس و قراره فقط منتظر عواقب بدتر بعدی باشیم. 3.من تا به الان هنوز هیچ راهی برای مقابله ندیده و نخوندم که واقعا عملی و اصولی باشه. 4.خدای من شاهده بعضی مواقع حتی فکر میکنم در بین این عزیزان مخلص، کسانی هم نفوذ کردند که خودشونم ماسون هستند و فقط سعی در تبلیغات برای اون شیطان صفتان دارند. 5.آیا وقتی مثلا عکسی از تابلوهای مترو رو نشون میدید و یا ساختمونی که احتمالا عمدی ساخته شده تا نماد اونها(ماسون ها) باشه براش آلترنتیو (جایگزین) هم معین میکنید.؟ آیا نمادهای دین مبین اسلام هم به همین شکل نشون میدید؟یا فقط صورت رو مساله باید پاک کرد؟ یعنی فقط دوست دارید اون نمادها رو بردارن(دوست من، وقتی جایگزین براش نیاری این یعنی تبلیغ) پس خواهش این بنده حقیر رو استجابت کرده و کنار هر عکس نماد فراماسونی عکسی از نماد های اسلامی و دیگر ادیان بگذارید.تا کسی که میبینه بدونه ادیان هم هویت دارن. هشدار:آیا میدونید وقتی اینطور بدون یک هدف گذاری طبقه بندی، شروع به کاری اونم از نوع شیطان شناسی و فرقه ها و گروه های وابسته به اون میکنید خواه ناخواه تو دل یه سری از بندگانی که شاید به هر دلیل تو مسائل دینی کمتر توجه و مطالعه داشتند رو خالی میکنید.؟ و به قولی همون نیمچه امیدی که تو زندگیاشون هرچند کمرنگ دارند رو پایان میدید؟ (از شما میخوام رو این نکته آخر چند لحظه فکر کنید.) تو این سایتها و فرومها میبینم که شاید 100 ها صفحه در شناسوندن فراماسون و شیطانی بودنشون و اینکه با چه اقتداری کل دنیا رو گرفتن و حتی سطوح بندیشون، و اینکه چه اعدادی به اونها نسبت داده میشه، میخوام بگم اینقدر که رو این شیطان پرستان و مناسکشون ریز میشیم آیا روی کارها و منطق بزرگان دینمون هم ریز میشیم؟آیا الگو برداری از بزرگانمون رو هم یاد میدیم؟. (این یعنی کنار هر پستی از مراسمات و نمادهاشون،پستی هم از اقتدار دینمون و بزرگانمون بزنیم. تا اینجوری خواننده همون لحظه قوت قلب بگیره.) ناخواسته شیطون ذلیل رو که از همه چی پست تره، داریم مقتدر نشون میدیم. (برادر من، من نمیگم این کار غلطه که اگه بگم همانا خودمم یه شیادم که میخواد تو دل شما رو خالی کنه. این بنده کوچیک حق تقاضا داره تا با تفکر و ارائه راه حل ها، شمعی تو این تاریکی روشن کنیم. که اگه همگی متحد باشیم میتونیم نوری تو قلب خواننده ها روشن کنیم که بدونن این توطئه هم همانند بقیه فریب های شیطانی از بین رفتس و این اونه که قافیه رو میبازه نه بندگان حق.) اگه حرفای تند من شما رو آزرده کرد من رو ببخشید.شاید من تماما اشتباه میکنم و از شما اساتید محترم تقاضا دارم بنده حقیر رو از اشتباهاتم مطلع کنید. خب بعد از این درد دل طولانی میرسیم به اصل مطلب که همون راه های عملی مبارزه با این گروهاست که باید با کمک تک تک اعضا بررسی کنیم تا به یک تصمیم واحد در بیاریم و به صورت منشوری اون رو در ورودی سایت هایی که اینجا هم فعالیت میکنند با عنوان "راه های مقابله" با این توطئه ها بزنیم. پیشنهادات من پست بعدی....> این پست رزرو شده برای اعلام منشور مقابله با فرقه های شیطانی. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۰, ۱۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یه نکته ریز و در عین حال بسیار حساس.:
میدونید بزرگترین اسلحه مخفی این گروه چیست؟ علم و تکنولوژی روز. (ببینید نیاز تمام کشورهای رو به توسعه و یا حتی توسعه یافته ها علم و تکنولوژی روز هست.) دیگه اون روزا گذشت که بخوایم به چند بشکه نفتمون ببالیم.(کما اینکه برای ایران از همون اول اکتشاف هم، "نفت" به جای طلای سیاه بلای سیاه بود) الان تو این روزگار 5 بشکه 220 لیتری نفت که بدید بهتون یه موبایل 100 گرمی میدن. خوب فکر کنید.دوستان من چرا کشورهای بزرگ مثلا همین انرژی هسته ای رو نمیخوان به ما ببینن. چون این میتونه نوید تکنولوژی های عظیم تری برای ما باشه. چرا ما نتونیم مثل بقیه کشورهای توسعه یافته بجای نفت، علم و الکترونیک بفروشیم؟ (اگه بخوایم به توان مغزی و یا علمی کشورمون نگاه کنیم میبینیم که معمولا از گوش و کنار دنیا هر روز نخبه های ایرانی تازه ای معرفی میشن.) پس مهمترین گام و مبارزه میتونه فراگیری علم روز باشه. (منظور من این نیست که از فردا دانشگاه یا درس شروع کنیم.همین اینترنت خودش میتونه بزرگترین پایگاه اطلاعات علمی باشه.) دوستان من مهم نیست برای تحقیق چه شاخه ای رو انتخاب کنید.مهم اینه که شروع کنید... واقعیت تلخیست وقتی میدونید فراماسون ها چه شیاطینی هستند اما میبینید که در برخی صنایع کشور خودمون "به خاطر نداشتن تکنولوژی روز" قرارداد هایی با همین ماسونها بسته میشه. پس بیاید کمی وسیع تر به قضیه نگاه کنیم.تا بهتر بتونیم مبارزه رو آغاز کنیم. من توقع دارم تک تک اعضای این سایت بیان و اعلام حضور کنن و نظراتشون رو بگن. من از مدیران سایت هم ممنونم که با توجه به شرایط سخت امروزی(هک کردن سایتهای مخالف ماسونها) اینطور رشیدانه پای مبارزات ایستادگی میکنن.و نمیذارن این اتصال هرچند اینترنتی اعضا از هم جدا بشه. به امید روزی که بتونیم عملا نشون بدیم که حتی یک اندیشه بیدار میتونه دنیای پیرامون خودش رو متحول کنه. یاحق. |
|||
|
|
۲:۵۰, ۱۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۸۹ ۰:۴۰)Mr.MILAD نوشته است: یه نکته ریز و در عین حال بسیار حساس.: سلام دوست من ابتدای بحث خوب و پر انرژی اومدی...همه مطالبت کم وبیش خوبه تا اینجا.... چند تا نکته باید گفته بشه تا باورت بشه که کجاییم و چی میخواهیم: اول اینجا ایران است یعنی سرزمین آدمهایی که فکر میکنند که هر گردی گردو است پس چون گردو دوست دارند در هر کاری کارشناسند. دوم بزرگترین اسلحه این گروه تفکراتشونه نه علم روز و تکنولوژی.بسیاری از دوستان خود من بخاطر زندگی بهتر الان در بهترین انستیتوهای علمی اونها کار میکنند اما در حالی که مدیر ارشد خودرو سازی ما هنوز نمیدونه تولید پژو به صرفه است یا وارداتش؟ سوم اینترنت مسموم ترین پایگاه علمی روی زمینه تا زمانی که علمه ما از اینترنت میاد و توی اینترنت پخش میشه ما همین انسانهای محتاج باقی میمونیم.یک مثال میزنم:استادی به من گفت الگوهای توسعه کشورها رو برام بیار.بنده نزدیک به 3 هفته تفحص در اینترنت و سایت های تابعه همه دانشم رو بردم نزد ایشون.ایشون همه رو پاره کرد و گفت همه الگوها نه شکلهای مختلف الگوی توسعه لیبرالیسم و سرمایه داری.منظورمو فهمیدید؟استاد من طی 4 جلسه فشرده از دل کتابهایی که اسمشونم نشنیده بودم و گوشه کتابخونه ها خاک میخورد فقط 14 الگوی توسعه اسلامی برایم بیان کرد.این راه پیدا کردن جوابه.یادمان باشه همیشه نزدیکترین و آسونترین راه،بهترین راه نیست. چهارم اتفاقا مهمه که چه شاخه ای رو انتخاب میکنید اگه میخواهید به دنیای شیطان خدمت کنید پس علوم تجربی رو گسترش بدید و نپرسید چرا این فرضیه ها.هرگز به اصول داروینیسم نهفته در همه علوم شک نکنید و در آخر هم به انرژی هسته ای برسید و برای خودمون دست بزنیم در حالی که استاد برجسته علوم انسانی در بهترین دانشگاههای کشور به شاگردانش که هر کدومشون صاحبان آینده سکان هدایت کشورند صراحتا میگوید اسلام نمیتواند نظام اقتصادی طراحی کند.اسلام نمی تواند مدل زندگی درست کند.آنوقت ما با هم انرژی هسته ای را جشن میگیریم در حالی که از مدل موی مجری تلویزیونمان نمیپرسیم و فقط میگوییم چقدر شبیه فلان خواننده همجنس باز امریکایی است یا نمیپرسیم چرا دختران جامعه ما شبیه فاحشه های نیو اورلئان لباس میپوشند و در آخر هم نمی پرسیم که چرا وقتی امام زمان میاید حرف ایشان در گوشمان نمیرود و چرا سر حسین زمان بر نیزه است. دوست من!راهی که تو امروز میخواهی با سرعت زیاد بروی بن بست است.اگر میخواهی از دل اجتماعی که بجای شناخت درست شیطان به دنبال تک چشم و مثلث و هرم میگردند انقلابی بسازی سخت در اشتباهی.من نیز تند آمدم ولی زود فهمیدم که این کار نشدنی است.همین سنگر که تصور این حقیر بود که از درونش راه غلبه در میاید اکنون گرفتار ماسونی بودن یا نبودن مدیری است یا اینکه گاندولف مسیح است یا آراگورن... اینجا کسی نمی پرسد چرا فقط مینویسند و زیرش میاورند فلان منبع.یا عکسی از سینما یا تلویزیون میاورند که این فیلم ماسونیست و آن یکی فراماسونری.کسی به انتقاد پاسخ نمیدهد.کسی در بحثی دخالت نمیکند.کسی نمیپرسد که این فیلم کدام فکر شیطان است.حدیث امام را میاورند عینا با همان شکل هزارسال پیشش و نمیگویند که دیگر شیطان به همان چند سکه زر یهودا دیگر کسی را نمیفریبد،چطور انتظار دارید که حدیث امام با همان شکل دل خفته ای را بیدار کند.امروز جامعه ما مطهری میخواهد که بیاید وسط آن همه منبری پر مدعا بگوید شمر مرد و شمر امروز را بشناس.امروز جامعه ما امثال شریعتی را میخواهد که دعا کند به روشنفکران ما تقوا بده... دوستان از همه شما گله دارم که سکوت را بهتر از مشارکت دانستید،برای من بهتر بود اگر نمیگفتم و نمیشنیدم زیرا هر چه گذشت بر من بیشتر اثبات شد که اینجا تالار اعلامیه و برچسب است و سر پل ماسون گیری!!!همه ما فراموش کردیم که تالار گفتگوست،تحلیل است،اندیشه است،راهکار است،تجربه و بیداری است....تالار ساختن و شناختن مطهری ها و شریعتی هاست نه تبلیغ رائفی ها و عباسی ها و غیره.اینجا باید ذهن بیدار کند که هر کس وارد شد بداند باید رو به کدام قبله نماز بخواند،قبله تلویزیون و موبایل و فیلم و پول و اسم و رسم یا قبله گمنامی و زحمت و رنج و تواضع و تقوا.قبله تفرقه و منم کردن یا قبله اتحاد و وحدت کلمه؟ گرچه حرفهایم تلخ است و خوب میدانم سیل انتقادهایتان بنده را خواهد برد ولی چند راهکارم من به شما میدهم نه از روی حرف و توصیه بلکه از تجربه: اول کم بخوابید و زیاد بخوانید.3 ساعت خواب بس است،هنوز کسی از 3 ساعت خوابی نمرده است. دوم هر چه دانستید و دانشمند شدید بر خود بیشتر سخت بگیرید و خود را نادان تر بدانید. سوم در مکر شیطان از نماز کمک بگیرید. چهارم زندگیتان و تمامی آنچه به شما میرسد را تحلیل کنید وسپس تدبیر کنید. پنجم برای خدا کار کنید و دیگران را دعوت به اندیشیدن کنید نه قبول کردن دانسته هایتان،روش اندیشیدن را بیاموزید نه اندیشه هایتان را. ششم بسیار مشورت کنید که در عقل دیگران شریک شوید. هفتم ماسون،ایلومناتی،دجال و....همه اسمندو مترسک،هرگز چشم از شیطان برندارید که خداوند سبحان فرمود همانا دشمن آشکار شماست. هشتم و آخر اول دشمنتان را بشناسید زیرا شیشه عمر دشمنتان در شناخت دشمنتان آشکار میشود و نه در شناخت خودتان. این حقیر از هم دوستانم سپاسگزارم و امیدوارم دوستان این تلخی کلام را بر این حقیر ببخشایند. برای همگیتان آرزوی توفیق و عاقبت خیر از ایزد تعالی مسئلت دارم در پناه حق سلامت و موفق باشید. |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جناب آسیر!
شما خیلی زود، خیلی زودتر از آن چه که باید ناامید شدید! هرکس بیشتر میداند باید صبر بیشتری هم داشته باشد و البته رنج بیشتری هم خواهد کشید. این جا شاید آدم ها اون قدر که لازمه علمی حرف نزنن یا سر چیزهایی که به نظر شما مسائل دست چندمه بحث کنن یا بحث رو ترک کنن یا هرچی... اما مطمئنا آدم های زیادی هستند که اگر بهشون روش درست و منابع درست (یا حداقل آدرسشون) داده بشه به هیچ وجه از تحقیق اصولیِ شبانه روزی دست برنمی دارن و من حقیقتا به این اعتقاد دارم که خیلی ها مشتاق بحث درست و تحقیق اصولی و مبارزه ی همه جانبه ی طراحی شده هستند و از این اعتقادم به هیچ وجه کوتاه نمیام. اشکالی که شما دیدید و ازش به سرعت ناامید شدید ناشی از ندانستن است نه نخواستن! شما تمام کتابهایی رو که فکرمیکنید خوبن، معرفی کنید و راه دسترسی رو هم تاجایی که میتونید بگویید، بعد بیایید همین جا آمار بگیرید که چند نفر خوانده اند. مطمئن باشید افراد زیادی (به نسبت) پیدا خواهید کرد که شب ها 3 ساعت خوابیده اند یا شاید همان را هم نخوابیده اند که به نماز استعانت کنند! بزرگترین سد برای پیشروی در هر مبارزه ای، پاشیدن بذر نومیدی است، الان هم که هر جا میرویم پر از ناامیدی است، استاد ناامید میکند، دوست ناامید میکند، خانواده ناامید میکند و بدتر از همه این که وقتی خود آدم می فهمد به هیچ درد مبارزه نخورده، خودش هم خودش را ناامید میکند! نمی بینم نشاط عیش در کس نه درمان دلی نه درد دینی درون ها تیره شد باشد که از غیب چراغی برکند خلوت نشینی ولی اشکالی ندارد چون من میدانم چکار باید بکنم؛ کسی هست که همیشه پر از امید است و من همیشه بعد از هر پالس ناامیدی که دریافت می کنم، صحبت های او را می خوانم؛ رهبر این مبارزه ی بزرگ قبول دارد که من با تمام اشتباهاتم و با تمام کوتاهی هایم، افسر مبارزه با جنگ نرمم... ما تلاشمان را می کنیم گرچه ممکن است که این تلاش پراکنده، نامنظم، بدون جهت و سازماندهی نشده باشد(البته باید سعی کنیم که این جور نشود) و«لیس للانسان الا ما سعی»؛ امام عزیزم، حضرت روح الله(رحمة الله علیه) هم همین را میگفت. (این ها هم با این که خطاب به یک نفر بود ولی چون به نظرم مهم آمد اینجا گفتم تا همه بدانند) راستی پیشنهاد عملی من هم همین است: این که ناامید نشویم حتی اگر واقعا شیطان به هر شکلی همه ی دنیا را هم گرفته باشد. خدا وعده کرده که صالحان بر زمین حاکم خواهند شد «وان الله لایخلف المیعاد» واین خودش بزرگترین نقطه ی امید است و هر کس به جبهه ی حق بپیوندد، فقط و فقط خودش را نجات داده نه این که در حق آن لطفی کرده باشد. الهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
جناب آسیر تا حدودی میتونم صحبتاتون رو قبول کنم.پس کسانی پیگیر این مبحث هستند تا تهش بخونند. ببینید من دیشب پست شما رو کامل و حتی 2بار مطالعه کردم.و الانم 2بار دیگه خوندم. میتونم به شخصه بگم دیشب اگر پستی میدادم همه به تعریف و تمجید از نوع دیدگاهتون بود. اما با کمی تفکر و تعقل در عین حالی که مطالبتون رو قبول دارم بعضا موافق مواردی از اون نیستم. به عنوان مثال میتونم بگم همیشه هر چیزی دو رو داره یکی دید بد و اعمال بد و دیگری خوب. یه چاقو میتونه در جراحی جون انسانی رو نجات بده و همون چاقو میتونه تو خیابون انسانی رو بکشه. مهم شخصی هست که اون وسیله رو در دست میگیره.وگرنه که اون چاقو فقط یه وسیله هست. اینترنت وسیله ای برای اتصال افراد به همدیگر هست.به عنوان اولین هدف. شما میفرمایید خودرو ساز ما نمیدونه پژو وارد کنه یا تولید.منم میگم دقیقا به خاطر نداشتن علم و استراتژی روزه. اگر ما توان علمیمون به روز نباشه چطور میتونیم پاسخگوی میلیون ها ایرانی طالب تکنولوژی روز باشیم؟ شما وقتی یه موبایل فروشی میری آیا موبایل امروزی میگیری یا مدل 10 سال پیش رو؟ مگر علم روز رو در کتاب های کهنه خاکخورده میشه جست؟ میفرمایید علوم تجربی.:من به شخصه میگم ما در موسسه رویان امروز دستاوردهایی داریم که از بعضی جهات حتی از کشورهای غربی چند گام جلوتر هستیم.نمیشود که بیرون گود ایستاد و تماشا کرد. مثال شما راجع به تاریخ و الگوی اسلامیست. اما به عنوان مثال: کدام کتاب راجع به تکنولوژی cpu های 45 نانو متری و یا بانک ژنوم انسانی برای درمان سرطان ها داریم.؟ این مقاله ها و پژوهشها فقط در یه سری مجلات معتبر اروپایی هست که امکان فراهم کردنش تقریبا غیر ممکن هست. اما با کمک اینترنت جوان 20 ساله ای از زاهدان که حتی شاید آب شرب مناسبی هم نداشته باشد به اطلاعات دسترسی پیدا میکند. پس همیشه به روی بد کارها نیندیشیم.که مطابق صحبت دوست خوبمون ماسون فری: "بزرگترین سد برای پیشروی در هر مبارزه ای، پاشیدن بذر نومیدی است" بنده هم شدیدا به شیوه مدیریت این سایت معترضم. اینکه 100 ها موضوع کم ارزش به لحاظ موضوعی زده شده و همون 10 تا خوب هاشم در این آشفته بازار گم هست. منم مثل شما گله مندم که مدیران و محققین سایت، اینجا رو رها کردند و نه تنها پاسخگو نیستند بلکه حوصله یه نظارت درست هم ندارند. اما در نگاهی متفاوت هم میشه از این عزیزان ممنون بود که حداقل محیطی رو فراهم کردند تا کسانی که به این مباحث علاقه مند هستند رو دور هم جمع کردند. ما اگر دغدغه رشد و تعالی در تمام زمینه ها رو داریم باید با صبر و تحمل و حوصله کارها رو پیش ببریم. کما اینکه همین ماسونها با نمادهاشون یه روزه پدید نیومدن و چندین صده در حال فعالیتن. |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۱۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۸۹ ۱۴:۱۶)masonryfree نوشته است: جناب آسیر!دوست من سلام مطلب مرا دوباره بخوانید بازهم بخوانید که بفهمید در پس حرفهایم دلسردی نیست.من برای خودم حقی نمیبینم که در راهی که تنها سرباز آن هستم ادعایی کنم یا دلسرد شوم.نمیدانم تاکنون چقدر بخاطر نبودن عالمی متاثر شده اید و گریه کرده اید...اما من به شما میگویم که شبی نیست که من کتابی از استاد مطهری نخوانم و اشکم کتاب را خیس نکند.چقدر ما به نبودن عالمی چنین فاضل توجه کرده ایم.امروز عالمان حوزه از حرام و حلال میگویند و عالمان دانشگاه از فلان استاد هرزه دانشگاه برکلی که نظریه امانیستیش جهان را پر کرده.شما چند بار حماسه حسینی را خوانده اید؟چند بار مظلومیت شیعه را درک کرده اید؟آیا شده شما را از کلاسی در دانشگاه جمهوری اسلامی ایران بخاطر قرائت آیه ای از قرآن کریم در رد یک نظریه امانیستی اخراج کنند؟ عزیزان و دوستان اگر میگویم و فریاد میزنم از دلسردی نیست از این است که دانشگاه ما پر شده از اساتید هوسباز که تنها در پی دختران گمشده در هویت خود هستند.مگر نگفت آن معمار کبیر انقلاب که دانشگاه مبدا همه تحولات است. دوستان من شما همه دانشجویید و اندیشمند همه صاحب تفکرید که اینجایید زیرا فکر کردید که چرا باید جهای که وارثش مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است اینچنین کثیف و مملو از بدی است.شما اینجایید چون نمیخواهید تاریکی را لعنت کنید میخواهید چراغ روشن کنید. دوست من اگر بنا باشد تمامی آنچه که شیطان تاکنون به آن دست یافته را مو شکافی کنم دیگر هیچ کدامتان حاضر نیستید در محاصره بجنگید.کاری که مستند ظهور کرد تنها یک شعاع نور است که رو به خاموشی است.زیرا پر است از سوالات بی جواب.من یک سوال میپرسم شما جواب بدهید از خودتان نه از کسی دیگر. شما چقدر شیطان را میشناسید؟چقدر از حیله هایش را شناخته و دفع کرده اید؟ چطور میخواهید بجنگید در حالی که نمیدانید دشمن کیست.در حالی که به دنبال چشم چپ و مثلث و هرمید شیطان آخرین سنگرهای ما را فتح میکند.کدامیک مهمترند دجال یا شیطان؟در تاپیکی من کوتاه و مختصر فیلمی را تحلیل کردم که مخاطبانش کودکان و نوجوانان و جوانان ما هستند و بارها گفتم اگر میخواهید قصد دشمنتان را بشناسیدمثل او فکر کنید،اما دوستی حدیث مفصل نوشت که فلان شخصیت خیالی از کجا آمده است و تحلیل سایتها و وبلاگها را نوشت.مگر انتظار دارید که شیطان با مفاهیم شما صحبت کند؟مگر انتظار داریر در تار جهان گستر جواب سوال شما را به حق بدهند؟من از فانتین گفتم ولی کسی نپرسید فانتین چیست و بحث نکرد چرا آن؟در حالی که من نوشتم و توضیح دادم.دوستی نوشت که چرا قرآن و روایات را نمی آورید.آیا کسی اینجا هست کسی که بتواند حدیثی را مثل استاد مطهری تحلیل و تفسیر کند؟پس نوشتنش ولو 2000000000000 بار چه سودی دارد؟حالا مرا به باد انتقاد میگیرید که من اسلام گریزم ولی کسانی که متون مرا خوانده باشند میدانند تا چه اندازه تعهد و التزام به اسلام عزیز دارم. چه کسی عادل است که بگوید تاکنون به شیطان خدمت نکرده است؟ جهان ما خیلی وقت است که فتح شده و تنها سرزمین میانی مانده است.خدا مرده و ما در وحشت نبودنش هستیم.چه کسی بیا دارد که پژوهشگری جز صفحه اول پایان نامه یا مقاله اش نامی از خدا ببرد؟کدام فیلم ساخته شد که خدا را در یاد ما زنده کند؟ مگر ماجوانان این خاک نیستیم؟کداممان آرمان باکری و همت ها را میشناسیم؟چرا تا اسم اینها میاید کانال تلویزیون عوض میشود و گاه به ماهواره میرود؟چرا نمیگوییم که باکری با خانواده و جامعه و مردم چگونه بود؟چرا یک ثانیه از دلاوری این مردان بی ادعا فیلم و مستند نمیسازیم؟وقتی من و شما بنشینیم تا مسئولان بسازند ، جومونگ میشود آرمان یک ملت و هرزگی او الگو میشود. اینجا ایران است وقتی مجری یک برنامه ورزشی دائم میگوید چرا ما شبیه خارجی ها و اروپاییها نیستیم و مینالد و تنها جای حرفهای دینی میشود نیمه های شب و یک برنامه. دغدغه جوان ما میشود ال کلاسیکو و دریبل های مسی و رونالدو.جوان نخبه ما میشود آنکه برج بلندتری ساخت یا آنکه مسئله ای را سریعتر حل کرد.استاد نخبه ما میشود بیشترین مقاله دهنده آی اس آی!!!!!!! حرف شنیده نمیشود مگر آنکه 5 تا 7 صفحه باشد و حداقل بیست رفرنس انگلیسی داشته باشد!!!! دوست من ....من سربازم سرباز سنگری که خمینی کبیر ساخت و سید علی فرزانه رهبری آن را برعهده دارد.گوشم به دهان اوست زیرا او کلامش کلام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. و سخت گریه میکنم به این سخن مولایم که رهبری را اگر فرمانش نبرند سر رشته کار از دستش برون است. دوست من ...اینجا کوفه میشود اگر ما مختار شویم و آنگاه باید سر حسین زمان را بر نیزه ببینیم و سکه های یهودا را بشمریم. باز هم میگویم و تکرار میکنم بشناسید و بشناسید ،دشمنتان را بشناسید و او را رسوا کنید بگویید قصدش چیست و رسوایش کنید و جایگزین مکر او را با الگویی اسلامی و الهی پر کنید. باز هم عذر تقصیر اگر گفتارم دوستانم را رنجاند و امید بزرگواری و بخشش از شما همرزمان دارم توفیق روز افزونتان را از درگاه حق تعالی مسئلت دارم |
|||
|
|
۲:۳۲, ۱۲/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۸۹ ۲:۳۵ توسط asier.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام دوست من
دلم میخواهد آگاهانه و مصرانه بحث میان دیدگاههای من و شما دنبال شود.شدیدا معتقدم که این بحث نتایج خوبی در پی دارد. (۱۱/آذر/۸۹ ۱۷:۰۵)Mr.MILAD نوشته است: تا حدودی میتونم صحبتاتون رو قبول کنم.پس کسانی پیگیر این مبحث هستند تا تهش بخونند.اگر این چاقو منظرتون اینترنته و هدف از اون رو اتصال افراد میدونید توجهتون رو به چند نکته جلب میکنم: اول www مخفف تار جهان گستر است.چرا شبکه جهان گستر نیست چرا حتما باید تار جهان گستر باشد؟ دوم سند شماره 171123/56 سازمان سیا با طبقه بندی کلاسه محرمانه افشا شده به تاریخ سپتامبر 1961 را مطالعه کنید.در جایی از آن آمده است "سلطه بر روابط افراد به هر طریقی حتی اگر این راه جمع کردن آنها در دهکده ای کوچک باشد."منظورشان را دریافتید؟ سوم به کدامین دلیل عقلی اینترنت که ماهیتی مجازی دارد و از ریز ترین تا بزرگترین سلولهایش در تیر رس دشمن است میتواند نقش چاقوی حیات بخش را برای ما بازی کند؟ (۱۱/آذر/۸۹ ۱۷:۰۵)Mr.MILAD نوشته است: شما میفرمایید خودرو ساز ما نمیدونه پژو وارد کنه یا تولید.منم میگم دقیقا به خاطر نداشتن علم و استراتژی روزه.شما تا حالا کتاب خاک خورده سرباز آتش( The Soldier of Fire) را دیده اید؟یازده ابزار حاکمیت رسانه ای جهان در آن کتاب آمده است این کتاب نوشته شده در سال 1941 است.حاکمیت رسانه ابزار قدرتمند روز هست یا نیست؟خودرو ساز ما بخاطر نداشتن علم نادان نیست بخاطر نداشتن علم سودمند و تقواست. موبایل تکنولوژیست قابل خریداریه،یک روز دست منه یک روز دست تو.اما استراتژی میدونید چیه؟همون علمیه که خمینی کبیر با داشتن بهترین نوعش امریکارو در اوج قدرتش زمینگیر کرد.آن موقع ما حتی خودکارمون رو از خارج میاوردیم و تکنولوژی آتابه رو هم نداشتیم ولی قدرتمند بودیم.پس تکنولوژی قدرت نمیاره،علم مدیریت همه چیز یعنی استراتژی قدرت میاره.اگر در این مورد شک داشتی بگو تا با دلایل بیشتر و مثالهای فراوون براتون اثبات کنم آخه مقاله ای من داشتم در همین مورد. (۱۱/آذر/۸۹ ۱۷:۰۵)Mr.MILAD نوشته است: میفرمایید علوم تجربی.:من به شخصه میگم ما در موسسه رویان امروز دستاوردهایی داریم که از بعضی جهاتآیا واقعا باورتان شده است که مجلات معتبر اروپایی و آی اس آی!!!! برایتان علم روز را مینویسند؟تا حالا پژوهشگر پروژه های بزرگ نانو و اتمی را دیده اید؟مقاله ای از آنها خوانده اید؟آندره آ جی سیمون بزرگترین پژوهشگر حوزه نفت و انرژی است.اسمش را شنیدید؟ایشان در طی 55 سال کار پژوهشیش یک کتاب 50 صفحه ای نوشته و یک مقاله نیم صفحه ای در واشنگتن تایمز.آیا این همان علمیست که به ما میدهند؟ (۱۱/آذر/۸۹ ۱۷:۰۵)Mr.MILAD نوشته است: اما با کمک اینترنت جوان 20 ساله ای از زاهدان که حتی شاید آب شرب مناسبی هم نداشته باشد به اطلاعات دسترسی پیدا میکند.تا حالا به زاهدان رفته اید؟تا حالا از جایی به نام مسجد ابوالفضل در کویر برای رسیدن به زاهدان گذشته اید؟تا حالا رفته اید پیش این مردم و مشکلشان را بپرسید؟من بسیار رفته ام.آن جوان کویر حتی نمیداند که اطلاعات چیست تا بخواهد از آن استفاده کند ولی خوب میداند که تهران شهر آبادیست و آرزو دارد بیاید در تهران سیگار فروش شود زیرا دهشان آب ندارد تا کشاورزی کنند.آن جوان حتی نمیداند انرژی هسته ای چیست.دوست من قبل از آنکه شما فرا ماسونری را بشناسی من شبها و روزهایم از بین کتابهایی که شما خاک خورده میدانید 120 راه حل اقتصادی برای برون رفت از فقر یافتم که همگی مبتنی بر شریعت اسلام و علم روز است ولی در اینترنت نیست.من سالهاست که عادت کردم تلویزیون نبینم،روزنامه نخوانم و با دنیای بیرونم قطع رابطه کنم و تنها آنچه میبینم را قضاوت کنم.من سیستان و بلوچستان را از نزدیک با چشمانم قضاوت کردم،من یاد گرفتم که عطای دشمنش را به لقایش ببخشم. بذر نا امیدی آن است که بگویم من نیستم و دامنم را بالا بگیرم که مبادا آبی که کشتی همرزمانم را غرق کرد مرا خیس کند.اگر نا امید بودم اینجا نمینوشتم و میرفتم به همان راهی که دوستانم رفتند و با کار راحت در یک انستیتوی تحقیقاتی غربی آرامش زندگیم را میافتم.اما اینجا هستم چون میخواهم به مولایم اقتدا کنم و از جیفه دنیا به کمترینش قناعت کنم و توشه ای برای سربازیم فراهم کنم. در پناه حق سلامت و پایدار باشید |
|||
|
|
۵:۰۱, ۱۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۲/آذر/۸۹ ۲:۳۲)asier نوشته است: سلام دوست من سلام آسیر جان برای شما و دیگر دوستان آرزوی سلامت و شادکامی میکنم آسیر جان لطف میکنی توضیح مختصری در این مورد بیان کنی و حداقل توضیحی در مورد یکی از این راه حل های برون رفت از فقر بیان کنی یا منابع رو معرفی کنی. آسیر جان اگر چنین را حل هایی در جامعه اسلامی ما وجود دارد چرا اجرا نمی شود چرا جلوی این سیستم بانکی فاسد گرفته نمی شود چرا جای ریشه کن کردن فقر; آن گسترش میابد (هر چند که به عقیده من فقر یک مقوله نسبی هست و یک نفر خود را در مقایسه با دیگران فقیر میبیند در حالی که فقیر نیست) |
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۱۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۸۹ ۱۷:۰۵)Mr.MILAD نوشته است: بنده هم شدیدا به شیوه مدیریت این سایت معترضم. ضمن تشکر از شما دوست عزیز اول بگم من هم کمی از وضعیت تالار ناامید هستم. نزدیک به 80 درصد مطالب و پستهای زده شده مورد تایید بنده حقیر نیست. قبل از افتتاح تالار، از پیدا کردن نماد بیزاری خودم رو اعلام کردم. گفتم که از بین بردن نماد یعنی از بین بردن نماد بیماری و نه درمان خود بیماری. عزیزان ساعتها برای دیدن فیلمها و بازیها وقت میگذارن تا چند تا نماد درون اونها پیدا کنن. به نظرم اسراف در وقت هست. اما من که نمی تونم حذف کنم این پستها رو. من شخصا وقت اندکی دارم. در وبلاگ مرحوم بیداری اندیشه گفتم اینجا هم گفتم من شغلم چیز دیگری هست و از صبح تا عصر. دارم چند تا کار هم ترجمه می کنم. کارهای جانبی و متفرقه هم که همیشه هست. صله رحم هم هست. مطالعه هم هست. از طرفی اونقدر تعداد تاپیکها زیاد شده من واقعا نمیرسم همه رو مطالعه کنم. از طرفی با بیشتر اونها هم مخالفم چون سودی در اونها نمی بینم و اگر هم چیزی بگم دلسردکننده دوستان میشه. ضمن اینکه اینجا ما پاسخگو نیستیم. برقرار کننده نظم تالار هستیم و انتقال دهنده اطلاعات ناقص خودمون. اینجا همه حق اظهار نظر دارن و درستی و نادرستی گفته هاشون با خودشونه. با بسیاری از گفته های جناب آسیر موافقم. من هم دل پر دردی دارم. فرصت کنم شرح دل خود باز گویم اما فعلا چند تا کار در دست ترجمه دارم. |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من تا حدودی با بحث هاتون هم موافقم هم مخالف.
راجب زیاد شدن تاپیک ها من هم مخالفم .بسیاری از مطالب تکراری هست که باید در یک تاپیک جمع بشن. راجب نماد های فراماسونی در فیلم ها و بازی های غرب کاربرای سایت تاپیک های جالبی رو زدند اما صرفا نباید کار اشخاص و دغدغه آنها این باشه که نماد ها رو پیدا کنن. کارتون ها و فیلم ها و ....که ساخته غرب هستند مسلما برای همه ما که مستند ظهور رو دیدیم واضحه که اکثر آنها با نیت های شیطانی ساخته شدن.شاید دوستان هدفشان آگاه کردن دیگران باشه .این خوبه به شرطی که به خودمون لطمه وارد نکنه .که مسلما زیاده روی در این مسیر صد در صد به ما لطمه وارد میکنه.دلیلی نداره که بریم فیلم های غربی و کارتون ها و ...رو نگاه کنیم تا 4 تا نماد پیدا کنیم . همونطور هم که گفتم فرض کنیم از اول تا آخر همش ماسونی .آگاهی دادن به دیگران زمانی نتیجه بخش هست که ما قدم های اول خودمون رو محکم برداشته باشیم تا خدای نکرده در مسیر دچار لغزش نشیم چون این هم برای خودمون بده و هم برای اشخاصی که به انها میخوایم آگاهی بدیم.ما میتونیم علاوه بر فعالیتهای اینترنتی از اعضای خانواده و دوست و آشنا و...برای مطالبی که در مستند ظهور گفته شد آگاهی بدیم.البته در صورتی که اونها خواهان پذیرش مطالب باشن. اما راجب نماد های ماسونی در ایران به نظر من باید بیشتر از اینها بحث بشه .من تاپیکی زدم به عنوان نمادهای فراماسونی در ایران .فکر میکنم برای همه ما مشخصه که بسیاری از نمادهایی که میبینیم عمدی بوده .بنابراین وقتی نمادی وجود داره که میدونیم عمدی هست باید وارد قدم دوم بشیم بفهمیم کی باعث این قضایا بوده . شناخت عوامل خیلی مهمه.چرا؟ چون ما داریم در کشوری زندگی میکنیم که ریز و درشت این کشور خیلی ادعا دارن.همه ادعا دارن ولی درعمل وقتی به جامعه خودمون نگاه میکنیم من در بسیاری از موارد جز کفر چیز دیگه ای رو نمیبینم.راستی این نکته رو هم همین جا بگم ما یک گروه دیگه ای در ایران داریم که باید بیشتر بهشون بپردازیم و آنها همان بهاییان هستند .خیلی از آتیشها زیر سر اینهاست. ما دشمن غربی خودمون رو شناختیم اما دشمن های داخلی خودمون رو چی ؟ جاهلین .خائنین و منافقین و.. رو شناختیم ؟تعصبات کورکورانه ما به بعضی افراد نمیذاره که خیلی ها رو بشناسیم .شناختن افراد خیلی راحته به شرطی که عینک تعصب رو از چشم ها مون برداریم و به جامعه خودمون نگاه کنیم .این همه بدبختی که در ایران وجود داره علتش چیه ؟ اولین بدبختی هم همون فقر هست. جامعه ای که در آن فقر باشه مردمش ایمان ندارن . یکی از علتهای بدبختی جامعه خودمون هستیم .ما مردم ظالمی هستیم . چرا ظالم؟علتش رو در یکی از احادیث معروف امام علی(علیه السلام) پیدا کنید. |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۲/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۸۹ ۲۰:۰۰ توسط Ramin_Ghn.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
ضمن تشکر از همه دوستان بخصوص جناب آسیر عزیز ، به نظرتون راه کار عملی چیه ؟هدف از تشکیل این سایت چیه؟اینه که ما همدیگر را پیدا کنیم و با کمک هم به اتحاد برسیم یا به بررسی مسئله بی ارزشی مثل هالیوود که ماهیتش برای هممون فاش شده بپردازیم و وقت که برای ما خیلی مهم است را بیهوده تلف کنیم و یا سوادمون رو به رخ همدیگه بکشیم.. آیا کسی شک داره در مورد اینکه هالیوود یکی از کارآمدترین ابزار شیطانی صهیونیست هست؟؟اگر نه پس این همه پست در بخش هالیوود چیه؟! و آیا نیازی هست به وجود بخشی به نام هالیوود ؟ من با نظر جناب بیداری اندیشه کاملا موافقم در خصوص اینکه ما راه رو از چاه تشخیص دادیم و نور رو از تاریکی و مهم این بود که بیدار شدیم و چه نیازی است بحث و مجادله درباره ماسونی بودن یا نبودن فیلم هالیوودی ارباب حلقه ها ویا خود مستند ظهور! اینکه مستند ظهور از فیلم هایی مثل ماتریکس یا ارباب حلقه ها استفاده کرده خواسته با زبان خیلی ساده و قابل فهم برای همه اقشار اعم از بی سواد و باسواد ،با اعتقاد و بی اعتقاد و ... منظورش رو برسونه و چه اهمیتی داره برخی بهونه بیارن و مستند رو زیر سوال ببرن ، مهم اینه این مستند تونسته دشمنان اصلی رو به ما بشناسونه و خطراتشون رو گوشزد کنه و به کمکش تونستیم خدا رو دوباره تو قلب هامون زنده کنیم..من خودم رو در برابر پروردگار و اسلام ، مثل یه فرد کوری می دونم که تازه چشمش به دنیا باز شده و می خواد همه چی رو ببینه و لذت ببره و هیچ چیز رو از دست نده ..به نظر من بهترین راه کار برای استقامت و پیشرفت ، تقویت ایمان هست و این ، جز با مطالعه هر چه بیشتر در تعالیم و ارزشها و احکام دینی و دوری از معصیت و گناه امکان پذیر نیست. از دوستان عزیز هم عاجزانه تقاضا دارم بیشتر مباحث و موضوعاتی که ارائه می دن در همین راستا باشه.. ضمنا از جناب آقای علی 110 کمال تشکر و قدردانی رو دارم بابت مطالب و موضوعات باارزش و مفیدی که در سایت قرار میدند و مطالبشون برای بنده خیلی مفید واقع شده. یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری جمعیتی نهان روش برای سلطه بر انسان و جهان است | vahrakan | 0 | 1,739 |
۲۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! | antidajal | 2 | 2,184 |
۵/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۴ آخرین ارسال: r_bashiri89 |
|