|
سوال درباره ی نامه ی امام به شاه
|
|
۱۴:۵۲, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۴:۵۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور مبارک اعلیحضرت همایونی پس از اهدای تحیت و دعا، به طوری که در روزنامهها منتشر است، دولت در انجمنهای ایالتی و ولایتی، «اسلام» را در رای دهندگان و منتخبین شرط نکرده؛ و به زنها حق رای داده است؛ و این امر موجب نگرانی علمای اعلام و سایر طبقات مسلمین است. بر خاطر همایونی مکشوف است که صلاح مملکت در حفظ احکام دین مبین اسلام و آرامش قلوب است. مستدعی است امر فرمایید مطالبی را که مخالف دیانت مقدسه و مذهب رسمی مملکت است از برنامههای دولتی و حزبی حذف نمایند تا موجب دعاگویی ملت مسلمان شود. الداعی: روحالله الموسویاین متن نامه در همه ی جای اینترنت یافت میشه و اکثرا افراد منتسب به پهلوی از واژه ی حضور مبارک اعلیحضرت همایونی به عنوان پتکی استفاده می کنند که... همچنین حق رای دادن و سلب آن از جنس مونث نیز با عقل سلیم و احکام اسلامی همخوانی ندارد... با این که خیلی خیلی بعید میرسه امام (رحمة الله علیه) از همچنین عنوانی برای شاه مخلوع استفاده کنه ، می خواستم از نامه ی اصل یا اصل قضیه آگاه بشوم و همچنین با دونستن حقیقت موضوع عده ای رو بیدار کنم. شاید هم اصلا همچنین نامه ای وجود خارجی نداشته و ساخته و پرداخته ی خود آنهاست... خیلی ممنون. |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من متن نامه رو هم توی صحیفه و سایت مرکز اسناد انقلاب دیدم که با همین خطابات بوده به نظر من، متن تلگراف امام، یه متن خام بوده که با همون منظور کلی که داشتن(مخالفت با طرح) ارسال شده . به قول امروزی ها موقع عبور از دبیرخانه ی دربار این عناوین خطابات به شاه بهش اضافه شده چرا که نامه تاریخ و شماره ی پیگیری داره. مسلما شماره پیگیری و بایگانی رو که امام بهش اضافه نکردند. من فکر می کنم، اونها متن خام امام رو مبنی بر اعتراض به این طرح گرفتن، خطاباتش رو ویرایش کردن بعد به حضور اعلی حضرت! رسوندن. همین روند رو هم توی نامه های آیت الله میلانی و گلپایگانی که ایشان هم مثل امام به طرح اعتراض داشتن می بینیم. چیزی که من توی رفتار امام دیدم، عزتمندی ایشون بوده. اصل انقلاب ما این بوده که شااه و حکومتش رو طاغوت می دونستیم، حالا خود شخصی که سکان دار انقلاب بوده، از اعلی حضرت همایونی استفاده کنند؟؟ ![]() این یه نمونه از رفتار امام با شاه : ماشینی که می خواست وارد دربار شود رنگش باید مشکی می بود و حتما یک سرنشین می داشت. او باید دم در ورودی از ماشین پیاده می شد و کلاهش را برمی داشت، لباس ملاقات می پوشید و وقتی وارد اتاق می شد می ایستاد تا اجازه ی نشستن بیابد. حتی وضع طوری بود که چند ساعت قبل به فرد آداب ملاقات را یاد می دادند. حضرت امام سوار ماشین سفید رنگی شد و به درب کاخ که رسید، گفت: «روح الله از طرف آیت الله العظمی بروجردی!» نگهبان گفت: «باید از ماشین پیاده شوید». امام گفت: «پس برمی گردم.» نگهبان هم بالاجبار درب را باز کرد و ماشین تا دم در کاخ رفت. با همان وضعیت و بدون تغییر لباس داخل شدند و روی صندلی شاه نشستند. شاه که وارد شد، صندلی نبود و مجبور شد بایستد تا صندلی بیاورند. به شاه گفت: «آیت الله بروجردی فرمودند که قاتلین بهائیان ابرقو باید آزاد شوند.» شاه گفت:«شاه مشروطه چنین کاری از دستش برنمی آید». دوباره پیام آیت الله را تکرار کرده، بلند می شوند و می روند. هیبت امام شاه را گرفته بود و همان روز فرمان آزادی قاتلان بهائیان صادر شد. (خاطرات آیت الله مسعودی خمینی، تهران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 1381، ص 228) ******************************************************************** در مورد حق رای زنان هم : این ایده، پشتش یه چیزهای دیگه ای بود که اگه واقعا خود امام با رای دادن زنها مخالف بود، مسلما بعد از انقلاب هم همین رویه رو پی می گرفتن امام از نقشه های پشت پرده ی این حق رای باخبر بودند. که می خواستن هویت ایرانی و دینی رو به مرور با این ترفندها از زن ایرانی بگیرن آخه تو جامعه ای که مرداش حق رای نداشتن، دادن حق رای به زنها چه معنی می تونست بده؟؟ اینم نظر امام راجع به حق رای زنها در جمهوری اسلامی : «زن باید در سرنوشت خودش دخالت داشته باشد. زنها در جمهورى اسلامى باید رأى بدهند همانطورىکه مردها رأى مىدهند، زنها هم حق رأى دارند. همانطورىکه مردها در امور سیاسى دخالت مىکنند و جامعه خودشان را حفظ مىکنند، زنها هم باید دخالت کنند و جامعه را حفظ کنند. زنها هم باید همدوش مردها باشند » نظر امام راجع به جایگاه زنان در اجتماع |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۶:۲۸)مصباح نوشته است: واقعا جوابی که دادید خیلی قانع کننده بود ، من چند عدد مستند دانلود کردم که توسط شبکه ی ماهواره ای من و تو ساخته شده ، به گونه ای ساخته و پرداخته شده که هرفرد ناآگاهی با دیدنش به انقلاب اسلامی بدبین میشه و اون رو مانع پیشرفت و ترقی کشور تلقی می کنه. کامنت هایی که زیر صفحه دانلود بود رو داشتم چک می کردم می خواستم انعکاس این مستند رو ببینم ، دیدم یکی نوشته بود ادامه دهید و مستنداتتون خیلی خوب هست و باعث شده خیلی ها آگاه بشوند و من دوستان سپاهی زیادی دارم که وقتی این حرف ها رو بهشون می زنم سکوت می کنند و می گویند حق با شماست!!! ![]() توصیه می کنم مستندات رو افراد آگاه حتما ببیند و نقد کنند ، در قسمت تهیه شده است. بخصوص بمناسب دهه ی فجر ، نقد حرف ها و بحث هایی که دارند میتونه خیلی روشنگر باشه برای افراد ناآگاه. باز هم تشکر می کنم از خانوم مصباح.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |