|
بایستههاى حضور زن در عرصههاى اجتماعى و سیاسى
|
|
۱۷:۰۹, ۲۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۱:۴۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . . چند روز پیش توی تاپیک "زنده باد تساوی" با توجه به موضوع تاپیک یه سری از بحثا پیش اومد که آیا واقعا کار کردن زن در بیرون از خانه ایراد داره یا نه. اینه که این تاپیک رو ایجاد کردم در این رابطه که موارد مجاز شاغل بودن زن ها رو بیان و مزایا و معایب شاغل بودن زن ها رو عنوان می کنه. . همونطور که توی این تاپیک هم اشاره شد، اسلام کلا با کار کردن زن ها مخالف نیست بلکه بعضی جاها واجب عینی یا کفایی هم هست. به طور کلی : انواع حضور زن در این عرصهها از منظر دین سهگونه است : ممنوع؛ واجب؛ مباح . . 1. امورى که اسلام از شرکت و حضور زنان منع کرده است و با طبع و فطرت زنان سازگار نیست؛ همچون: حکومت، قضاوت، جنگ و کارهاى سنگین و طاقتفرساى دیگر. . 2. امورى که اسلام نه تنها از حضور زنان با رعایت و حفظ حجاب و حقّ خانواده منع نکرده، بلکه (در صورت ضرورت و نیاز اجتماع) در حد کفایت واجب کرده است؛ چون: تحصیل علوم و معارف الهى، تعلیم و تعلّم در زمینههاى مورد نیاز، پرستارى از بیماران و مجروحان، پزشکى مخصوص زنان، آموزش و پرورش دختران و نوباوگان و تمام کارهاى خاصّ زنانه و هر یک از ضرورتهاى اجتماعى دیگر. . اسلام نه تنها با کارکردن زنان مخالف نیست، بلکه آنان را به کارکردن، تشویق نموده است. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : "سهچیز حجابها را پاره مىکند و به پیشگاه عظمت حق مىرسد : آ. صداى گردش قلم دانشمند به هنگام نوشتن. (تلاش فرهنگى) ب. صداى قدمهاى مجاهدان در میدان جهاد. (تلاش دفاعى) پ. صداى چرخِ ریسندگى که بیشتر کار زنان بوده است. (تلاش اقتصادى) پیامبرخدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فعالیت (سالم) اقتصادى زنان را در ردیف شریفترین کارها دانسته است. . 3. کارهایى که گرچه حضور زنان در آنها ممنوع نیست، اما زنان به انجام آنها تشویق هم نشدهاند. اگر ضرورتى در کار نباشد، بهتر است زنان در خانه بمانند و در آنکار شرکت نکنند. . دسته سوم نیاز به دقت زیاد و رعایت شئونات خانواده و اجتماع دارد. اسلام براى این قسم هم حدّ و مرز معیّن کرده است. اسلام حضور زنان را بهکلّى ممنوع نکرده، اما به آنها سفارش کرده است تا ضرورت نباشد، از حضور در اجتماعات خارج از خانه پرهیز کنند. . اسلام بهترین و عالىترین وظیفه را براى زنان، اهتمام به همسر و فرزندارى و رسیدگى به امور خانه و خانهدارى دانسته است. حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، الگوى زنان عالم فرمود: «نزدیکترین حالات زن به خدا، آن است که ملازم خانه خود باشد و بیرون از خانه نرود.» .
على(علیه السلام) فرمود: «جِهادُ المَرْأَةِ حُسْنُ التّبعّل»؛ جهاد زن، خوب شوهردارى کردن است. . در ادامه ان شاءالله به آثار زیانبار مورد سوم اشاره می شود. . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . آثار زیان بار حضور بىحدّ و مرز زنان در صحنههاى اجتماعى حضور بىحدّ و مرز زنان در صحنههاى اجتماعى به بهانه شعار دروغین"تساوى حقوق زن و مرد"عوارض و تبعاتِ خطرناک و جبرانناپذیرى دارد که هیچ عقلِ سلیم و فطرتِ پاکى پذیراى آنها نیست. دنیاى غرب با همه پیشرفتهاى علمى و صنعتى، گرفتار همین پیامدهاى شوم است. متأسفانه کشورهاى اسلامى نیز به سرعت به آن سمت پیش مىروند! . چند نمونه از تبعات و پیامدهاى حضور بىحدّ و مرز زنان در اجتماع را ذکر مىکنیم: . 1. بحرانهاى روحى و روانى (عدم آرامش) از دیرباز، یکى از مشکلات اساسى انسان، پریشانى روحى و آشفتگى روانى و ناآرامى درونى اش بود. امروز، در اوج تمدّن، این مشکل صدچندان گریبانگیر انسان شده است. حلّ تمام این مشکلات و رفع این اضطرابهاى روانى در گرو داشتن خانوادهاى سالم است. خانواده سالم نیز تنها در گرو حضور دائم و با نشاط زن در خانه است. . 2. پیرى زودهنگام و شکست روحى و جسمى به بهانه تساوى حقوق زن و مرد! زن مجبور مىشود در عرصههاى اجتماعى و شغلى، در کشاورزى و کار در مزارع، کارخانهها، کارگاهها، فروشگاهها و .. پا به پاى مردان و با رقابتى تنگاتنگ کار کند و با تمام ظرافت و شکنندگى زنانه! همچون مردان تنومند و پر قدرت به کارهاى سنگین و خشن و خُردکننده بپردازد و طراوت و شادابى زنانه و احساسات و عواطف مادرانه را از دست بدهد و به موجودى (بر خلاف فطرت و طبعش) خشک و خشن و تندخوى و عارى از احساسات و عواطف زیباى زنانه که براى مادرى خوب و همسرى شایسته لازم است، تبدیل بشود. چنین زنانى به پیرى زودرسِ روحى و جسمى مىرسند. چنین زنانى هرگز نمىتوانند همسرى لایق و مادرى خوب باشند و خانوادهاى سالم و سعادتمند بسازند. آثار سوء این فاجعه به سرعت گریبانگیر جامعه مىشود. پژوهشگران آمریکایى اعلام کردند: کارکردن زن و بر عهده گرفتن مشاغل سنگین توسط آنها، سلامت همسرانشان را به خطر مىاندازد. تحقیقات پژوهشگران نشان داده که سلامتى مردانِ خانواده به میزان قابل توجهى به همسرانشان بستگى دارد. در واقع، زنان نقش مهمّى در حفظ سلامت شوهرانشان و امنیّت اجتماعى خانواده ایفا مىکنند. اگر زنان زیاد بیرون از خانه به فعالیت بپردازند، سلامت شوهرانشان پس از گذشت سه سال تا 25% کاهش مىیابد! اما اضافه کار کردن مردان در خارج از خانه، هیچ تأثیرى در میزان سلامتى افراد خانواده ندارد! . 3. فساد اخلاقى و فحشا فساد اخلاقى و فحشا، یکى از پدیدههاى بسیار زشت و ویرانگر جوامع بشرى است که پیامد حضور بىحدّ و مرز زنان در خارج از خانه است. بالابودن سنّ ازدواج، مجرّدبودن میلیونها دختر و پسر که سالها از سنّ بلوغ آنها مىگذرد، حضور بىحدّ و مرز آنها در عرصههاى اجتماعى و معاشرتهاى بىحدّ و مرز، موجب مىشود که فساد اخلاقى و فحشا در جامعه گسترش پیدا کند. . 4. اُفتِ تربیت فرزندان تربیت فرزند سالم و صالح، بزرگترین هدف و آرزوى هر خانواده و جامعهاى مىباشد. حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «اَلْوَلَدُ الصّالِح ریحانَةٌ مِنْ رَیاحینَ الْجَنَّةِ؛ فرزند صالح، گلى از گلهاى بهشت است.» مادر شاغل، نوازد چندماهه خود را که شدیداً به آغوش گرم و پر مهر و محبّت او نیازمند است، به مهد کودک و شیرخوارگاه مىسپارد و خود روانه فعالیت اجتماعى مىشود و حال آنکه نوزادان بهخوبى گرماى بدن و حضور مادر را احساس مىکنند، حتى بوى مادر را از لباس او تشخیص مىدهند. مادر با در آغوش کشیدن و نوازش کردن، با او ارتباط عاطفى برقرار مىکند. کودکى که در آرزوى مکیدن شیر مادر و آغوش گرم او بزرگ مىشود، چگونه مىتواند مهر مادرى را تجربه کند؟! چنین کودکى از کجا و از چه کسى آیین مهرورزى و گذشت و ایثار را یاد مىگیرد؟! . 5. رقابت بیجا در تجمّلگرایى از آنجا که زن فطرتاً خودآرایى و آرایش را دوست دارد، وقتى با زن و مردهایى با انواع مختلف تجمّل و مُدها و لباسهاى رنگارنگ روبهرو مىشود، ناخواسته به رقابتى سخت و نابهجا کشیده مىشود و سعى مىکند هر روز با زیور و زینت و مد و لباس بهتر از دیگران در جمع حاضر شود، بهطورىکه قسمت عمدهاى از درآمد شوهر یا خود را در این راه هزینه مىکند و حال آنکه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «هر زنى که خود را خوشبو کند و از خانه خارج شود، پیوسته مورد لعنت است تا بازگردد.» . 6. فرو ریختن مرزهاى حیا و عفّت عمومى حضور بدون ضرورت زنان در عرصههاى گوناگون اجتماعى و اختلاط زن و مرد در مکانهاى مختلف و برخورد زن و مرد نامحرم با یکدیگر، فطرتاً با غیرت مردان و عفّت زنان منافات دارد. على(علیه السلام) در این مورد فرمود: «آیا حیا نمىکنید و به غیرت در نمىآیید از اینکه زنانتان بهسوى بازارها مىروند و با افراد نامحرم و لااُبالى برخورد مىکنند؟!» . 7. اضمحلال و فروپاشى نظام خانواده در هر برنامه و حرکت جمعى و گروهى لازم است حداقل یک طرف رابطه به عنوان سنگ زیرین آسیاب و استحکام بخش و ترمیم کننده ارتباط، نقش ویژهاى ایفا کند که این نقش در داخل محیط خانواده از منظر اسلام بر عهده زن قرار داده شده و ایفاى نقشهاى خاص و سطح بالاى اجتماعى از سوى زن در مرتبه دوم از اولویت قرار دارد و مشروط به عدم لطمه به آن مسؤولیت اولیه خواهد بود و این ضامن دوام خانواده خواهد بود. متأسفانه حضور بىضابطه زنان در جامعه موجبات از هم گسیختگى خانواده را موجب شده که آثار مخرب آن، همگان و بهخصوص خود جامعه زنان را بهشدت مورد صدمات غیر قابل جبران قرار داده است. . . در پست بعدی به مصادیق و موارد مجاز حضور در اجتماع یعنی مورد دوم پرداخته می شود.... |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . . همانطور که در پست قبل هم به آن اشاره شد نظام اسلامی ایران و در راس آن خود اسلام مخالف مشارکت زن در عرصه های اجتماعی نیست بلکه حضور در برخی از صحنه ها حتی برای زن واجب هم می باشد. آنچه مسلم است آنکه با توجه به اهمیت فوقالعاده خانواده از دیدگاه اسلام و نیز با عنایت به نقش ویژهاى که اسلام در این زمینه براى زن در نظر گرفته است، این حضور در عرصه اجتماع و سیاست، منوط به عدم ایراد لطمه به خانواده و مسؤولیت مهمتر بانوان خواهد بود. بنابراین از منظر اسلام، ایفاى نقشهاى اجتماعى و سیاسى براى زن غیر از شکل حضور مستقیم از طریق اساسىتر حمایت از همسر و فرزند و آمادهسازى آنها براى اینگونه مسؤولیتها بهطور عامتر، واقعبینانهتر و متناسبتر با روحیات زنانه، میسر مىباشد. . حضرت امام خمینى(قدس سره) ، زن را در انقلاب چه در پیدایش و چه در استمرار آن و نیز جایگاه او را در تکامل جامعه اسلامى و انقلابى آن بسى بزرگ مى داشت. ایشان زن را نه تنها موجودى ضعیف نمىدانست بلکه از او بهعنوان مؤثرترین موجود در رشد و رسیدن به ارزشها نام مىبرد. امام خود نیز در دامان زنى شریف و بزرگ پرورش یافته است، زنى که یقیناً از کودکى کفرستیزى و مبارزه با استبداد را به او آموخته و همچون کوهى، استقامت را به او یاد داده است و همینها باعث شد تا امام در جریان انقلاب و پس از آن، زنان را دوشادوش مردان به حرکت و تکاپو در آورد. . به زنان آموخت که راه اسلام همان راه تعالى و رشد است و الگوى کامل زن را که حضرت فاطمه(سلام الله علیها) بود به همگان شناساند. . . الف) عرصه های فعالیتهاى سیاسى - اجتماعى زن مسلما ن از منظر امام(رحمة الله علیه) 1. زن مربى جامعه در اندیشه امام خمینى(رحمة الله علیه) زن مربى جامعه است. پیدایش مرد و زن سالم از دامن زنى پاکدامن است. زن تنها موجودى است که با دامن پاک خویش مىتواند برکاتى به جامعه بدهد که نه تنها یک جامعه بلکه جوامع دیگر را هم تحت تأثیر قرار داده و با استقامت و ارزشهاى والاى انسانى آشنا سازد. . 2. زن در انقلاب اسلامى به فرموده امام(رحمة الله علیه) زنان در انقلاب افتخار آفریدند و لازم بود تا با تعیین راه و روش صحیح، ادامه این حرکت مقدس بسیار دقیق و منظم باشد و حرکت بهسوى پیشرفت و افتخار تضمینشده باشد. امام به زنان قول حضور در اجتماع و انجام فعالیتهاى فرهنگى، هنرى و اجتماعى دادند تا در سایه امن و آرامش به تعالى و رشد واقعى دست یابند. . 3. زن در عرصه سیاسى یکى از محورهایى که در حضور اجتماعى بانوان سخت مورد تأکید امام قرار گرفته بود، مسأله مشارکت سیاسى آنان بود : «زن باید در سرنوشت خودش دخالت داشته باشد. زنها در جمهورى اسلامى باید رأى بدهند همانطورىکه مردها رأى مىدهند، زنها هم حق رأى دارند. همانطورىکه مردها در امور سیاسى دخالت مىکنند و جامعه خودشان را حفظ مىکنند، زنها هم باید دخالت کنند و جامعه را حفظ کنند. زنها هم باید همدوش مردها باشند » این تأکید امام باعث مىشد که هر زن با وضعیت کشورش کاستىها و دارایىها، پیشرفتها و عقبماندگىها آشنا شود و در صدد رفع مشکلات و ترغیب موفقیتها برآید. این بینش صحیح به همه بانوان اجازه مىداد تا خود را بشناسند. برترى خود را نسبت به زنان غربى ببینند و تلاششان را براى رسیدن به آرمانهاى بلند و رفیع امام بهکار بگیرند. با دخالت بانوان در امور سیاسى کشور، بزرگترین توطئهاى که دشمنان در سر داشتند فروکش کرد و آنها فهمیدند دیگر نمىشود با زنان ایرانى همچون موجودى بىاراده و بى خبر از مسائل کشور برخورد کرد و در واقع راه فریب زنان بسته شد. این دشمنان بودند که سعى داشتند با تحریک زنان، وضعیت فکر و روح آنان را خدشهدار کنند اما نتوانستند. . 4. زنان در عرصه سازندگى در این خصوص هم حضرت امام تأکیدهاى زیادى دارند: «همه ملت ایران، چه بانوان و چه مردان باید این خرابهاى که براى ما گذاشتند بسازند، با دست مرد تنها درست نمىشود، مرد و زن باید با هم این خرابه را بسازند » زنان شیردل و متعهد و مردان غیور به ساختن ایران عزیز پرداخته، چنانکه به ساختن خود در علم و فرهنگ نیز پرداختهاند و نمیتوان شهر و روستایى را یافت که در جمعیتهاى فرهنگى و علمى از زنان متعهد و بانوان اسلامى ارجمند رد پایى نباشد. حضرت امام اساساً معناى آزادى صحیح بانوان را نیز همین مىشمارند که بتوانند با رعایت شئون دینى و انسانى خود در سازندگى کشور نقش ایفا کنند. . 5. زنان و عرصه فرهنگ تلاش فرهنگى، یکى از عرصههاى حضور اجتماعى است که از منظر دینى بانوان وظیفه دارند در آن مشارکت فعال داشته باشند. تلاش در عرصه فرهنگ بهمعناى وسیع کلمه است و حضرت امام بر این مهم که طبعاً بخش عمدهاى از حیات اجتماعى را در بر مىگیرد، تأکید کردهاند: «شما مىدانید که فرهنگ اسلام در این مدت مظلوم بود، در این مدت چند صد سال یعنى بعد از پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تا به حالا فرهنگ اسلام مظلوم بوده است و این فرهنگ را باید زنده کرد و شما خانمها همانطورىکه آقایان مشغول هستند، همانطورىکه در جبهه علمى و فرهنگى مشغول هستند، شما هم باید مشغول باشید » . 6. زن و فعالیت در عرصه علم و دانش یکى از مسائل مهمى که امام(رحمة الله علیه) به آن توجه خاصى مبذول مىداشتند، مسأله تحصیل زنان در زمینههاى مختلف بود لازم بود که به این وسیله ، به درجات والاى دینى و علمى نایل آیند. امام دوست داشتند که زنان در همه زمینههایى که لازم است تحصیل کنند و به جامعه خدمت کنند. به اعتقاد امام، زنان هرچه بیشتر با اهداف آفرینش آشنا شوند، با اخلاق و عرفان آشنا شدهاند و این آشنایى در سلامت و سعادت جامعه تأثیرى انکارناپذیرى دارد. |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۳۰/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: دائم این حدیث داره تو تالار گفته میشه. نه من موندم من به فرض سرباز و آقامون فرمانده. نباید این فرمانده ادم باشه، روحیه بده،تو جنگ های تن به تن از سربازش حمایت کنه. نباید تکیه گاهش باشه.من چجوری جهاد کنم با این اوصاف. در ضمن عمران جز مشاغل خط قرمزیه واسه زن ؟ چقدر آثار زیانبار داشته حضور زن در جامعه . نه این همه مرد تو بخش های مختلف مدیریتی دارن گند میزنن به بیت المال و هیچی حالیشون نیست . آثار زیانبار ندارن.؟ ایران که داره خشک میشه.دو تا مذهب نمای یقه بسته مدیر شدن و گردنشون رو با تبر هم نمیشه زد.اینا آثار زیانبار نداره. فقط زنا آثار زیانبار دارن.
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۳۰/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۲:۳۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول: دائم این حدیث داره تو تالار گفته میشه. نه من موندم من به فرض سرباز و آقامون فرمانده. نباید این فرمانده ادم باشه، روحیه بده،تو جنگ های تن به تن از سربازش حمایت کنه. نباید تکیه گاهش باشه.من چجوری جهاد کنم با این اوصاف.
این حدیث که گفته جهاد زن خوب همسرداری کردنه، منافاتی با اینی که شما گفتید (طرف مرد باشه! فرمانده باشه نداره). اتفاقا وقتی این حدیث رو داریم در کنارش برای آقایون هم حدیث داریم یعنی دین اسلام و احکامش یه طرفه نیست و جامعه. این حدیث رو از پیامبر برای آقایون داریم(احادیث زیاده فعلا دم دست ترین حدیثی که پیدا کردم این بود) : از حقوقى كه پسر، به پدر خود دارد اينست كه مادر وى را احترام كند، براى كودك نام خوب انتخاب نمايد، به كودك قرآن بياموزد، و او را به پاکی و پاكدلى پرورش دهد. (الحديت-روايات تربيتى،ج2 ، ص346) مطمئنا حدیثای دیگه ای هم هست که حق مطلب رو خیلی بهتر ادا می کنه. در مورد نظام کشور خودمون هم، توی پست قبل اشاره کردم که امام خمینی چه احترامی برای خانوما قائله و در سایه ی انقلاب چه ارزشی رو به زن ها داد (که البته اصل اصالتش از اسلامه) اینم کلام حضرت آقا : (خطاب به مردان) به بصیرت فرزندان و همسرانتان برسید ، اهمیت دهید . خودتان را آن چنان در کارغرق نکنید که برای زن و بچه ، وقت و فرصتی باقی نماند . نقل قول:در ضمن عمران جز مشاغل خط قرمزیه واسه زن ؟ اگه منظورتون از عمران ساختمون سازی و سد سازی و جاده سازی و.... است(نه عمران فرهنگی) این چیزیه که : اسلام گفته زن ریحانست نه قهرمان. اینجور کارها با روحیه ی لطیف خانوما سازگاری نداره. از امام علی نقل است که فرمود : زن گل است ، قهرمانه نیست ( قهرمان یعنی خدمتگزار آبرومند) خطاب به مردان می گوید : که زنان در خانه های شما گل لطیفند که باید نسبت به آنها با کمال ظرافت و دقت رفتار کرد . زن خدمتگزار شما نیست که خیال می کنید کارهای سنگین را باید به او محوّل کرد . خب وقتی توی خونه انقد باید با لطافت برخورد بشه دیگه کارای سنگین بیرون بماند وقتی با تمام ظرافت و شکنندگى زنانه همچون مردان تنومند و پر قدرت به کارهاى سنگین و خشن و خُردکننده بپردازه و طراوت و شادابى زنانه و احساسات و عواطف مادرانه را از دست بده، به موجودى (بر خلاف فطرت و طبعش) خشک و خشن و تندخوى و عارى از احساسات و عواطف زیباى زنانه که براى مادرى خوب و همسرى شایسته لازم است، تبدیل می شه. نقل قول:نه این همه مرد تو بخش های مختلف مدیریتی دارن گند میزنن به بیت المال و هیچی حالیشون نیست . آثار زیانبار ندارن.؟ ایران که داره خشک میشه.دو تا تسبیح بدست شدن مدیر و گردنشون رو با تبر هم نمیشه زد.اینا آثار زیانبار نداره. فقط زنا آثار زیانبار دارن.
من فقط قسمت مربوط به خانوما رو بررسی کردم. اینکه جاهای دیگه به خاطر سهل انگاری عده ای آسیب وارد شده، باعث نمی شه که این معایب حضور زن در اجتماع از بین بره و نادیده گرفته شه. و باز هم دلیل نمی شه که به اون بهانه زن ها وارد اون عرصه ها بشن و سکان رو در دست بگیرن. بهتره توی این مسائل به فکر جایگزین کردن خانوما به جای اونا نباشیم چرا که این روند تا کی می خواد پیش بره. راه حلش اینه که مشکل رو از ریشه حل کنیم |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول: این حدیث که گفته جهاد زن خوب همسرداری کردنه، منافاتی با اینی که شما گفتید (طرف مرد باشه! فرمانده باشه نداره). اتفاقا وقتی این حدیث رو داریم در کنارش برای آقایون هم حدیث داریم مشکل اینجاست،وقتی از وظیفه ی زن صحبت میشه،کوی و برزن همه این احادیث رو حفظن.چه مذهبیش چه غیر مذهبیش. اما تا میرسه به مردان، باید بریم سرچ کنیم و ببینیم این جماعت چه وظایفی دارن . نقل قول: وقتی با تمام ظرافت و شکنندگى زنانه همچون مردان تنومند و پر قدرت به کارهاى سنگین و خشن و خُردکننده بپردازه و طراوت و شادابى زنانه و احساسات و عواطف مادرانه را از دست بده، به موجودى (بر خلاف فطرت و طبعش) خشک و خشن و تندخوى و عارى از احساسات و عواطف زیباى زنانه که براى مادرى خوب و همسرى شایسته لازم است، تبدیل می شه. نه من هیچ کدوم از اینا برام اتفاق نیفتاده. منبع احساس و عواطفم . نقل قول:مردا درست بشو نیستن که به فکر جایگزین بهتر از جنس خودشون باشیم . ![]() ![]() ![]() ![]() در ضمن ، منیکه عمران خوندم و گرایشم تو ارشد مشخص کردم و دارم راهم رو ادامه میدم دیگه نمیتونم برگردم برم پرستار بشم.چون نه علاقه دارم و نه به رشته های دیگه که گفتید خوشم میاد.الان تکلیف من چیه خوب ؟؟؟؟ بشینم خونه، شوهرم یه لقمه نون بزاره جلومو و بشه قهرمان زندگیم ![]() ************************************************************************** کلا تاپیک از زن تو تالار زیاده. نمیشه اینجوری که همش آثار زیانبار زن رو تو جامعه بررسی کرد. شایدم چون مردا زود از راه بدر میشن.زن رو درست کنن، مرد هم درست میشه لابد. این جماعت ذکور درست بشو نیست. . خوبه مرد نشدم ، کلا همه چیز زندگیم وابسته به زن میشد.
|
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۳۰/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۳:۳۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:مشکل اینجاست،وقتی از وظیفه ی زن صحبت میشه،کوی و برزن همه این احادیث رو حفظن.چه مذهبیش چه غیر مذهبیش. من در کل توی پست اولم دو حدیث برا خانوما گذاشتم. تو پست آخرم هم دو تا برای آقایون. دیگه نه برای خانوما رفتم سرچ کنم نه برای آقایون نقل قول:منیکه عمران خوندم و گرایشم تو ارشد مشخص کردم و دارم راهم رو ادامه میدم دیگه نمیتونم برگردم برم پرستار بشم.چون نه علاقه دارم و نه به رشته های دیگه که گفتید خوشم میاد.الان تکلیف من چیه خوب ؟؟؟؟ از لحاظ درسی وضعیت من از شما خیلی خیلی بدتره!! اتفاقا برای من هم راه برگشتی وجود نداره(یعنی داره خودم دوست ندارم برگردم چرا که به قول شما اون رشته ها رو دوست ندارم. هزار بار دیگه هم به عقب برگردم هیچ وقت رشته های تجربی رو انتخاب نمی کنم. چرا که با روحیاتم سازگار نیست) بجاش اومدم تو فعالیتای فرهنگی و تشکلای مختلف سرگرم شدم. فعالیتمم طوریه که بیشتر کارامو تو خونه پای سیستم انجام می دم تا اینکه بخوام برم دفتر. با همین کاراییم که انجام دادم خیلی پیشرفت داشتم و داشتیم نقل قول:اینجوری که همش آثار زیانبار زن رو تو جامعه بررسی کرد.با این کاراییم که برا گروهمون انجام دادم(کلا خانوما انجام دادیم) با حضور مستقیم و غیر مستقیممون خیلی آثار مفیدی هم بجا گذاشتیم. فعالیت اجتماعی که همش مشغول بودن به ساختمان سازی و ... تعریف نمی شه. نقل قول:بشینم خونه، شوهرم یه لقمه نون بزاره جلومو و بشه قهرمان زندگیممن نگفتم که کلا بشینید خونه. خانوم حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم توی عرصه های اجتماعی حضور داشتن. ولی حضورشون جاهایی بوده که با روحیات زنانگی سازگار بوده. یه جور فعالیت فرهنگی- علمی داشتنبا حفظ کیان خانواده |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:این فرصت برای شما پیش اومده.برای هر کس پیش نمیاد. نقل قول: من نگفتم که کلا بشینید خونه. خانوم حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم توی عرصه های اجتماعی حضور داشتن. ولی حضورشون جاهایی بوده که با روحیات زنانگی سازگار بوده. یه جور فعالیت فرهنگی- علمی داشتنبا حفظ کیان خانوادهخوب من جاهایی که خانم ها هستن هم بودم.منتها همکاری با مردان خیلی راحتتره تا زنان. اینو تازه فهمیدم. خداییش جنس زنم خرده شیشه داره.اعصاب آدم رو داغون میکنن. حسودن این زنا چرا آخه ؟ ![]() امروز پدرم رو دراوردن که همکاری کنن . مملکت درست بشو نیست. بیخودی زور میزنیم. ![]() *************************************************************************** |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

فرمانده. نباید این فرمانده ادم باشه، روحیه بده،تو جنگ های تن به تن
فرمانده. نباید این فرمانده ادم باشه، روحیه بده،تو جنگ های تن به تن