کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حریم روابط در خارج از منزل
۲۰:۳۶, ۱۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 46395645432347386225.jpg]

در مورد چنین صحنه هایی که کمابیش در خیابان دیده میشه (افراد مذهبی)

باید یه فرقی باشه بین محیط ها

درسته زن و مرد به هم محرمند ولی جلوی غریبه هر کاری رو نمیشه به بهانه صمیمیت انجام داد

مشاوری رو میشناسم که خیلی متخصصند

ایشون میگن این افراد عمدتا برای خودنمایی و خالی کردن عقده های داخل خانه چنین کارایی رو میکنن

وگرنه کسی که مشکل نداشته باشه عادی برخورد میکنه

این نوع رفتارا مفاسد زیادی داره در جامعه

این ارسالم البته منتقد زیاد خواهد داشت!!! ولی مهم نیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Night_World ، صهبا ، یاســین ، help me ، شیدا ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، مجنون العباس ، السا ، Reza2035 ، ELENOR ، خادمة الزهرا ، Night moans ، SAViOR ، fafa* ، Havbb 110 ، neyestan23 ، حسنیه ، Hadith ، عبدالرحیم ، أین المنتظر ، محب الزهرا ، مجنون الحسین ، ضحی ، لبخند خدا ، mahramaneh ، علمدار133 ، Farzaneh ، doostdar.danesh ، MohammadSadra ، mahdy30na ، مرضیه.م ، aaaaa ، ساجد ، sakineh110 ، N.Mahdavian ، Arash.j ، ballista ، soheyl68 ، Hadiss313 ، مهدی2012 ، Mohammad Trust

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۷, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۳)nina نوشته است:  سلام
منم یه چیزو متوجه نشدم
یعنی شما میگید اگه حجاب نبود کم کم عادی میشد و دیگه تحریکی صورت نمیگرفت که امنیت خانوما به خطر بیفته؟
درست متوجه شدم؟
من فقط به مشاهدات اشاره میکنم،غیر از اینه که امروزه ما فیلم هایی رو می بینیم که در اون زن ها سر برهنه اند؟؟یا اینکه وقتی بعضی از مسلمانها به اروپا یا کشورهای غیرمسلمان میرن بعد از مدتی دیگه همه چیز براشون عادی میشه و از حالت تحریک آمیز بیرون میاد؟
البته فسادهایی که امروزه در اروپا مشاهده میشه رو کتمان نمیکنم،اما خیلی کشورها در تاریخ چندین هزار ساله ی تمدنشون اثری از حجاب نیست و همچنین فساد چندانی هم بینشون مشاهده نمیشه... .
البته اینها عقاید من نیستند،فقط سوالن!Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا
۱۷:۰۳, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۱)Tishtar نوشته است:  من هنوز متوجه نشدمSmile
ببینید،ابتدا باید بگیم که فلسفه حجاب چیه؟؟
امنیت برای زن؟خب...این امنیت از چه طریقی ایجاد میشه؟از طریق جلوگیری از تحریک جنس مخالف،درسته؟
حالا اینجا یه پرسشی پیش میاد...اگه هدف خدا از دستور حجاب همین موضوعه،آیا خدا با موضوع عادی شدن و عادت کردن بشر آشنا نبوده؟
اگر آشنا بوده پس این عادت کردن بشر راه ساده تری برای ایجاد امنیت برای زن و جلوگیری از تحریک جنس مخالفه!!
این وسط این آپشن حجاب دقیقا چیه؟!این روسری و چادر چه معنی داره دیگه؟؟!

پ.ن:خواهشا نگید چون خدا گفته...خدا هیچ چیزی رو بدون دلایل ملموس برای انسان نمیگه،برای همین هم قوه تعقل رو به انسان عطا کرده.

خواهشا خواهش نکن

خدا گفته Cool

یکیش امنیته

یکیش که هدف والاتریه حفظ ارزش و کرامت زنه

نقل قول:
من فقط به مشاهدات اشاره میکنم،غیر از اینه که امروزه ما فیلم هایی رو می بینیم که در اون زن ها سر برهنه اند؟؟یا اینکه وقتی بعضی از مسلمانها به اروپا یا کشورهای غیرمسلمان میرن بعد از مدتی دیگه همه چیز براشون عادی میشه و از حالت تحریک آمیز بیرون میاد؟

البته فسادهایی که امروزه در اروپا مشاهده میشه رو کتمان نمیکنم،اما خیلی کشورها در تاریخ چندین هزار ساله ی تمدنشون اثری از حجاب نیست و همچنین فساد چندانی هم بینشون مشاهده نمیشه... .

البته اینها عقاید من نیستند،فقط سوالن!

غریزه که تغییر پذیر نیست

مطمئن باش همیشه اون تحریک هست

نمیتونم خوب شرح بدم مفسده داره ولی بنا به شواهد و قرائن زیاد هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، السا ، Ali#59
۱۷:۲۲, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #43

نقل قول:من حرفم اینه ک وقتی ی چیزی کم کم عادی میشه، دیگه لازم نیست اونقدر روش حساسیت داشته باشیم

تبریک میگم , شما یه سکولار به معنای واقعی کلمه هستین Smile ...آلفرد کینزی همچین حرفی رو راجع به مسائل زناشویی میزد !

گناه همه , گناه هیچکس نیست !
جرم همه , جرم هیچکس نیست !

به طور مثال توی قوم لوط , لوط هرگز نباید در مقابل مردم شهرش ایستادگی میکرد چون دیگه یه مسئله ی عادی شده بود !
میتونیم چنین تزی بدیم که اگه از فردا همه توی روابط جنسی آزادانه رفتار کنن دیگه ما نباید روش حساسیت به خرج بدیم و به راحتی مشکل حجاب رو به این وسیله حل میکنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، help me ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، zahra11 ، fatemeh-55 ، sagheb
۱۷:۲۴, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۷)Tishtar نوشته است:  من فقط به مشاهدات اشاره میکنم،غیر از اینه که امروزه ما فیلم هایی رو می بینیم که در اون زن ها سر برهنه اند؟؟یا اینکه وقتی بعضی از مسلمانها به اروپا یا کشورهای غیرمسلمان میرن بعد از مدتی دیگه همه چیز براشون عادی میشه و از حالت تحریک آمیز بیرون میاد؟
البته اینها عقاید من نیستند،فقط سوالن!Smile
بعله میدونم فقط سوال پرسیدن،یعنی اینقدر ترسناک گفتم شما گفتی فقط دارم سوال میپرسمSmile

اینو تا اینجا قبول دارید که همه چی عادی نمیشه؟ فقط بعضی چیزا عادی میشن

ادله اش هم همونی گفتم و خودتون هم فرمودین، در تبلیغات هم از زن استفاده میشه
2- به قول شما هنوز تو غرب فساد و فحشا هست

پس فقط استانه تحریک ممکنه خیلی بیاد پایین
درسته؟
این سوالی که پرسیدید،حدودا 4-5 سال پیش سوال من هم بود،الان به جوابی رسیدم که واسه خودم قانع کننده است
بخاطر همین میخوام قدم قدم جلو بریم
اگه موارد بالا رو قبول دارید بگید که ادامه بدیم
البته من دیر دیر پست میذارم که دوستان دیگه هم نظر بدن و خلاصه دیکتاتوری نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، zahra11 ، Ali#59 ، help me ، عبدالرحمن
۱۷:۳۴, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۴)nina نوشته است:  اینو تا اینجا قبول دارید که همه چی عادی نمیشه؟ فقط بعضی چیزا عادی میشن
بله،قبول دارم!

(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۴)nina نوشته است:  2- به قول شما هنوز تو غرب فساد و فحشا هست
نه،قبول ندارم!!البته اینکه فساد وجود داره رو قبول دارم...اما دلیلش نبود حجاب نیست.الان جوامعی مثل هند یا چین رو در نظر بگیرید،سه هزارساله که بت پرستند(حالا به طور کلی!) و حجاب کارکرد چندانی توی جامعه شون نداره.
حالا چنین جامعه ای رو با جامعه ی ایران مقایسه کنید که حداقل دوهزار ساله که زنانش حجاب دارند.آیا فساد در ایران کمتر از چینه؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین
۱۷:۵۷, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۴)Tishtar نوشته است:  بله،قبول دارم!

نه،قبول ندارم!!البته اینکه فساد وجود داره رو قبول دارم...اما دلیلش نبود حجاب نیست.الان جوامعی مثل هند یا چین رو در نظر بگیرید،سه هزارساله که بت پرستند(حالا به طور کلی!) و حجاب کارکرد چندانی توی جامعه شون نداره.
حالا چنین جامعه ای رو با جامعه ی ایران مقایسه کنید که حداقل دوهزار ساله که زنانش حجاب دارند.آیا فساد در ایران کمتر از چینه؟؟
الان دارم به مورد دومتون فکر میکنم
لباس چینیا که کیمانو بوده و از مانتوهایی که زنان ما میوشن پوشیده تر بوده.منم نمیدونم شایدفساد غرب عامل اصلی اش بی حجابی نباشه،البته کشورها رو نمیشه با هم مقایسه کرد چون ما دقیقا تا اونجا زندگی نکرده باشیم نمیتونیم بگیم فساد دارن یا نه،چون امار سنجی هم نداریم اما در مورد همین دو تا کشور،نمیدونم فیلم خاطرات یک ... رو دیدید یا نه(اسمشو کامل نمیارم کسی ندیده نره دنبالش)،نشون میده زمان های قبل اصلا اینا مدرسه داشتند که دخترای خوشگل رو جدا میکردن،اموزش رقص و اواز و راه رفتن و ...میدادن که اویزون مردای پولدار شن ،یه جور فاحشگی مدرن
یا در هند هم یکی از دوستان اشناهامون که عاشق عرفان هندیه در سفرش به اونجا میگه مراسم هایی دارند که برای بالا بردن درجه عرفان و کمالشون همه با هم رابطه دارن،یه چیز مثل مراسم جنسی توی کتاب کد داوینچی
من نمیخوام بگم با این مثالا پس ثابت میشه اونجا از ایران بدتره،اما کلا هیچ کشوری رو با دیگری نمیشه مقایسه کرد مگر با ارقام یا تجربه زندگی.
پس مورد دوم حذف میشه و بی اعتباره،چون نه میتونیم بگیم هست و نه نیست.

به نظر شما از بین فرد-خانواده(بیت در قران)- جامعه(امت واحده در قران) کدومش برای خدا به ترتیب مهمتره؟چرا؟
از نظر عقل خودتون هم بگید

اینم بد نیست ببینید البته اول فکر کنید بعد اینو ببینید
قسمت اولش مهمتره
(در ضمن من قصد ندارم حتما شما رو قانع کنم،میریم جلو اگه قانع نشدید اشکالی نداره،یعنی هنوز زمانش نرسیده)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عبدالرحمن ، السا
۱۸:۰۳, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۷)nina نوشته است:  به نظر شما از بین فرد-خانواده(بیت در قران)- جامعه(امت واحده در قران) کدومش برای خدا به ترتیب مهمتره؟چرا؟
از نظر عقل خودتون هم بگید
به نظر من جامعه و خانواده مهم تره...مثلا همین موضوع حجاب برای جلوگیری از فساد که خدا برای جلوگیری از نابود شدن جامعه و خانواده حکمش رو داده.(البته اینطوری که من فهمیدم تا الان!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن
۱۸:۱۸, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #48
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۳)Tishtar نوشته است:  به نظر من جامعه و خانواده مهم تره...مثلا همین موضوع حجاب برای جلوگیری از فساد که خدا برای جلوگیری از نابود شدن جامعه و خانواده حکمش رو داده.(البته اینطوری که من فهمیدم تا الان!)
خوبه به خودتون افتخار کنید چون نظر شما با خدا یکیه
البته نه به این معنی که فرد اهمیتی نداره بخاطر اینکه فرد در جامعه درست میتونه به کمالی که خدا براش تعریف کرده برسه.
میشه در جامعه فاسد هم رسید اما خدا کار تکی دوست نداره،دوست داره ادما اینقدر همو دوست داشته باشن و به هم رحم کنن که همه با هم سعادتمند شن.
بخاطر همین میگه اگه اهل یه قریه ای با تقوا (یعنی هر چی که لازمه رعایت کنند،تقوای غذا خوردن،تقوای رانندگی و ...) باشن،برکات اسمان و زمین گشوده میشه.

اون لینکی هم که براتون گذاشتم ؛ من همیشه فکر میکردم اگه فرد اصلاح شه جامعه اصلاح میشه،اما خیلی جالب میگه اگه خانواده اصلاح شه جامعه اصلاح میشه چون تو خانواده دلم واسه برادر نماز نخونم میسوزه،اونجا دلسوزی و خیر خواهی رو تمرین میکنم و اونوقت دلم برای برادر دینی ام هم میسوزه و کمکش میکنم(امر به معروف درست)
اما اگه فرد تربیت شه براش مهم نیست سر دیگران چی میاد،تو جامعه همانطوری زندگی میکنه که تو غار

خوب تا اینجا داشته باشید
ان شاء الله فردا ادامه بدیم چون من باید برم شام درست کنمSmile
خلاصه افتابه لگن هفت دست(همون پست و تاپیک) ولی شم و ناهار هیچی
............................................
بچه ها شما بحث رو ادامه بدید،حالا نشه چون من و اقای tishtar بحث میکنیم یعنی کسی حرف نزنه
همه با هم حرف بزنیدAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، ELENOR ، Ali#59 ، zahra11 ، عبدالرحمن
۲۰:۲۹, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۲)Reza2035 نوشته است:  تبریک میگم , شما یه سکولار به معنای واقعی کلمه هستین Smile
CoolCoolCool
ب این زودی لو رفتم ...
نقل قول:
اینو تا اینجا قبول دارید که همه چی عادی نمیشه؟ فقط بعضی چیزا عادی میشن
بله ... و فکر می کنم این مدل نشستن هم دیگه عادی شده!

خب شما با عقل و منطق بگید ک این کار اشتباهه،

پ.ن : دوستان اینجا نیستم ک مخالفت کنم، دوست دارم حرف حق رو بشنوم!
شاید چیزی ک توی ذهن منه، اشتباه باشه ... دوست دارم دستش کنمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، zahra11 ، عبدالرحمن
۲۱:۰۸, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
منم یه جمله کوتاه بگم که قوانین الهی جنبه تعبدی داره یعنی وقتی به مرحله ی ایمان رسیدی دیگه به هیچ حکمی نباید گیر بدی حتی اگه منطقشو درک نکنی !

برای مثال شما وقتی بیمار میشی میری پیش پزشک متخصص و دارو می گیری آیا لازمه حتما بدونی چه دارویی چه تاثیری روی ارگانیزمها داره تا اونها رو استفاده کنی یا براساس دانش پزشک عمل میکنی !!! قوانین الهی هم همینطوره لازم نیست بدونیم چرا نماز صبح دو رکعته تا به این صورت عمل کنیم ! هر چند که در باره حریم روابط منطق وجود داره!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]