| نظرسنجی: محتوای کتاب؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| صحیح است. | ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
| ایراداتی دارد اما فوایدش بیشتر است. | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| ایراداتی دارد و ضررش بیشتر است | ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
| با موازین اسلامی در تقابل است. | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 2 رأی | 100% | |
|
خلاصه کتاب قدرت زمان#برایان تریسی*//بحث و گفتگو\\*
|
|
۱۲:۵۱, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۳:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه نکته
این کتابای قورباغه رو قورت بده و پنیرمو دزدید و ... که نویسنده های غربی نوشتن و متاسفانه بصورت کاملا اتفاقی!!! در ایران زیاد شده اصلا الگوی خوبی برای سبک زندگی شما نیستن من شدیدا مخالفم با این کتابای برایان تریسی و .... نمیگم هرچی خارجیه بده ولی مواظب این کتابا باشید در زمینه الگوی زندگی و برنامه ریزی و .... البته از ضعف ما هم هست که کتاب بیرون ندادیم ولی فرض هم که کتاب زیادی نداشته باشیم دلیل نمیشه بریم از اونها الگو بگیریم دقیقا عین سینما شد غذای سمی رو به بی غذایی ترجیح ندید متاسفانه برخی مذهبیای ما خیلی با این کتابا اُخت شدن خودشون میدونن کیا رو میگم این خیلی برای جامعه مسلمون بده که یکی مثل برایان تریسی بیاد به ما درس بده من خودم خیلی ناراحت میشم موقعی که این کتابا رو دست مخصوصا مذهبیا میبینم!!! برا خودش فتنه ایه که شاید بعدا صداش در بیاد |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۶, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اول اینکه من از خانم طلوع عزیز خواستم ارسال ها به یک تاپیک دیگه منتقل بشن
و گفتن که چون ارسال ها طبق تاریخ هستش نمیشه ارسال خانم ضحی اول باشه وگرنه اصلا این تاپیک تاپیک خانم ضحی بود .... بگذریم... من هم نگفتم این کتاب ها هیییییچ ایرادی نداره گفتم ریز به ریز بگن که از کجا میتونن ایراد بگیرن! ![]() که شیوه شطرنج برره ای رو انتخاب کردن! مهم نیست! دیریست به این شیوه عادت کرده ایم!!!!! |
|||
|
|
۰:۰۶, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۹:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خانم ضحی وقتتون از دست نرفته
نکات خاص کتابو بکشید بیرون و نه تحت عنوان این کتاب ، بلکه بصورت کلی قرار بدید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بررسی کتاب :نگهبانانِ قدرت؛ افسانۀ رسانههای آزاداندیش | mahdy30na | 0 | 1,262 |
۷/آبان/۹۴ ۱۵:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| خلاصه کتاب اسلام و نیازهای زمان اثر استاد مرتضی مطهری | hosseinsagbaglo | 0 | 4,844 |
۷/مرداد/۹۳ ۱:۱۲ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| معرفی کتاب جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (علیه السلام) | SAViOR | 0 | 1,819 |
۳/مرداد/۹۲ ۵:۴۲ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| صلواه الخاشعین .خلاصه کتاب | فاطمه خانم | 13 | 8,519 |
۲۹/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: Tolou |
|