کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
۶:۲۰, ۱۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۴:۲۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام الله

سلام

من چند روزه دارم به چند مورد در رابطه با آقایان فکر میکنم ولی به نتیجه نرسیدم گفتم تو تالار بیان کنم شاید کسی جواب یا دفاعیه داشته باشه چندتا چرا برام پیش اومده:

1.چرا بعضی از مردها براشون مهمه که همسرشون شاغل باشه ولی بعضی دیگر دوست ندارند؟

2. چرا مردها وقتی خواهرشون ازدواج میکنه تو دوران نامزدی ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن مثلا اخم میکنن قهر میکنن واسه داماد قیافه میگیرن همش میگن چرا انقدر زیاد میاد خونه ی ما چه خبره هر روز هر روز اینجاست چرا انقدر بیرون میرین اگه به بابا نگفتم و... بعد که خودشون نامزد میکنن همه اینکارا رو میکنن کسی نباید حرف بزنه؟

3. چرا مردها همه چی رو واسه خواهراشون بد میدونن ولی واسه خودشون خوب؟

4. چرا مردها همیشه از دست پخت خواهر و مادرشون ایراد میگیرن ولی غذای همسرشون بدمزه هم باشه می خورن؟

5.چرا بعضی از آقایون از قهر کردن خانوم ها بدشون میاد ولی بعضی ها خودشون تو قهر کردن پیش قدم هستن؟؟؟؟؟؟

از این سوال ها زیاده حالا اینارو جواب بدید ممنون

خانمها اگر سوال دارید بپرسیدWinkBig GrinBlush

هدف از ایجاد این تاپیک شناخت بیشتر آقایون هست

ماکه نتونستیم بشناسیمتون ببینیم خودتون(یعنی آقایون) خودتون رو می شناسید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

قوانین
لطفا از انحراف مبحث خودداری کنید اینجا مربوط به سوالات مربوط به ازدواج و زند نیست. اون مبحث رو میتونید در تاپیک زیر پیگیری بفرمایید:

اگر به عنوان توجه کنید نوشتم آقایان پاسخ بدهند و خانم ها سوال بپرسند نه اینکه آقایان بپرسند و خانم ها جواب بدهند
خانم لطفا از جواب دادن به سوالات خودداری کنید زیرا مخاطب پاسخ گو مردان می باشند.
باتشکر

به درخواست کاربران سوالات در لیست زیر مرتب شده اند
6.شما آقایون چرا اینقد اعتماد به نفس بالا دارین؟؟؟
7.چرا اینقدر مامانی هستین؟
8.شما آقایون در چه صورتی به دختری علاقمند میشید !!! ؟؟؟این ابراز علاقه راسته یا فیلمه!(به اصطلاح مخ زنی)اگه دروغه چرا ابراز میکنید!!ملاکهای درونیتون چیه؟
9.اگر دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟
10.چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟
11.چندوقت پیش یه بحثی مطرح شد درمورد شکلکا و نوع نوشته ها و .... منم فکر میکردم این قضیه فقط مربوط به 2,3 نفر میشه ولی ظاهرا فراگیرتره!!!!!میشه آقایون نظرشونو راجع به نفسِ این شکلکا بنویسن ( وقتی یه خانم از اینا استفاده میکنه!!!)
12.بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره ميخواستم بدونم اين حرفشون درسته يا نه؟؟
13.چرا الان زن وشوهر جوان جدا زندگی می کنند ؟همه دنبال خونه نقلی هستن تا زندگی مشترکشون جدا باشه ؟ چرا دیگه خونه ها پدر بزرگ و مادر بزرگ ندارن ؟
14.راستي زندگي كردن با مادرشوهر رو تو اين دوره زمونه چرا حتي دامادها هم خيلي به ندرت قبول ميكنن؟؟؟؟
15.آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره؟
16.خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستنCool البته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟
17.سه ویژگی اخلاقی خانم ها که رو اعصاب آقایون هست ؟؟ بدون طعنه جواب بدید جنگ نشه؟
18.واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه ؟
19.اگر خانمی پیشنهاد دوستی مرد متاهلی رو دریافت کنه .از شرکتی که کار میکنه استعفا بده بهتره یا بمونه و با رفتارش ثابت کنه دیگه دور و برش نیاد ؟
20.دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟
21.چرا از مرد میپرسی خودتو معرفی کن . اول از کارش میگه؟
22.چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟
23.میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟
24.غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟
25.چرا دوستاتون تا نصف شب تو خونه اند؟اونایی هم ک تو خونه نیستن جلو درن؟
26.اگر اقا به همسرش یک پیشنهاد غیر منطقی بده یعنی یک کار غیرمنطقی بخواد انجام بده چجوری میشه آقارو قانع کرد که اون کارو انجام نده؟
27.اگر آقا اون کار اشتباه رو انجام داد دوست دارید خانم چجوری باهاتون رفتار کنه که بفهمید اشتباه کردید و غرورتون زخمی نشه؟
28.توی بحث های زن وشوهری که تو زندگی پیش میاد وقتی دو طرف باهم قهر میکنن وقتی خانم میبینه آقا برای آشتی پیش قدم نمیشه خانم پیش قدم بشه از نظر آقایون چه برداشتی میشه؟
29.کی میرسه که مردی دیگه واسش مهم نباشه و جلوی همه گریه کنه ؟
30.درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟
31.شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟
32.یه خانوم گریه کنه . برخورد اولتون چیه ؟چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟
33.آقایون بگید چطوری میشود که غرور شما یشکند ؟!!چی باعث شکستنش می شود ؟
34.یه خواستگار داشتم . تو جلسه ی دوم یه حرف خیلی مزخرفی زد . رو در رو خواستم یکی بزنم در گوشش . این کار رو نکردم .جنگ فامیلی اتفاق نیفته .کلا سیلی زنونه تو گوش یه مرد مزخرف به نظرتون جواب میداد؟
35.اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید آیامخالفتی ندارین؟؟؟اگه سفرکاری باشه ؟
36.استقلال مالی خانم ها برای چی برای شما اقایون خیلی داره هایلایت میشه ؟؟
37.آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟
38.غیرت زن رو مرد تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟

39. فکر کنید تازه ازدواج کردین و همون اوایل گوشی خانومتون مداوم مزاحم تلفنی یا تماس اشتباه داره... چه عکس العمل درونی (تو ذهنتون) و یا بیرونی(نوع برخوردتون ) دارید؟

40. اگر همسرتون بهتون بگه که قبلا فلانی خواستگار من بوده و شما اون شخص رو بشناسید باز چه عکس العمل بیرونی و درونی دارید؟

41.اگر همسرتون با پوشش چهره زیباتری داشته باشه و بعد از محرم شدن و دیدن چهرش بدون پوشش اون زیبایی قبلی رو نداشت درصورتی که شما منتظر دیدن زیبایی بیشتری بودید چه عکس العمل درونی و بیرونی خواهید داشت؟

42.بالاخرع هر کس قبل از انتخاب همسر به ملاک زیبایی مقداری بها میدهد. چند درصد معیار شما زیبایی بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان ایا با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها میدادم و یا ای کاش کمتر بها میدادم و با کیس های دیگری ازدواج میکردم؟

43. معیار داشتن خانواده خوب و با اصل و نسب چند درصد معیار ازدواج شما بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها و توجه بیشتری میکردم و یا برعکس؟

44. پیش از ازدواج و مراسم رسمی عقدتون چه مدت با همسرتون اشنایی داشتید؟ و بعد از ازدواج چند درصد همسرتون همونی بود که شما شناخته بودید؟؟؟؟؟؟

برای پرسیدن سوالات آقایان و پاسخگویی خانوم ها به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید:

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Aryha ، سدرة المنتهی ، sagheb ، فاطمه خانم ، soshiant ، Reza2035 ، ضحی ، وافی ، خادمة الزهرا ، صهبا ، السا ، zahra11 ، آیات ، help me ، faateme-313 ، Bahar ، مجید املشی ، ترنم ، meisamtiger ، علمدار133 ، حسنیه ، fafa* ، امیرخان ، m1374b ، Bamdaad ، aliakbar110 ، Maysam-1st ، یاســین ، رهگذر. ، bidaram ، farzad313 ، Mohammad Trust ، meshkat ، Farzaneh ، هانا ، لبخند خدا ، مهدی عباس زاده ، mary20 ، رضوانه ، "عارف" ، fatemeh ، EhsanMX ، azade ، مسجد عشاق ، مجتبی110 ، nahal_m

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۴۱, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۳ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #121
آواتار

با سلام مجدد خدمت آقایان

سوالات basic بنده :

1) سه ویژگی اخلاقی خانم ها که رو اعصاب آقایون هست ؟؟ بدون طعنه جواب بدید جنگ نشه .

2) به شخصه دختری هستم که خیلی فعالیت دارم .تنوع زیاد دارم . آچار به دست منزل هستم. برادر ندارم و بنا به دلایلی این مساله برام پیش اومده . ادای مردا رو نمیخواستم دربیارم . این رو در نظر بگیرید . خانم های متاهل میگن به من این کارا رو تو خونه ی شوهر بکنی شوهر پررو میشه .شرمنده اینجوری گفتن که من نوشتم . ولی من نمیتونم ببینم آب داره چکه میکنه و با یه واشر عوض میشه صبر کنم نهایت فلکه ی اب ببندم که تا شب شوهر بیاد . دیدم که این کار رو هم دادن شوهر بکنه .

واقعا اگر خرده شیشه ی مردا زیاد که هست با این مساله زیاد میشه .یه تجدید نظر کنم . طرف غذا هم بلد نیست بپزه.کلا غر میزنه .چشم و چراغ شوهرشه .گفتم بدونم . نکنم این کار ها رو .از چشم نیفتیم Smile. در ضمن خانم های متاهل یه سری سیاست ها یادم دادن .من رسما میگم کلاهبرداریه . DodgyDodgyDodgy
مامانم میگه سیاست های کثیف بکار نبر.برده داری جنسی نداریم.

3) واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه ؟ یکی زنگ زده بود منزلمون . به بابام گفته بود خانم چادری میشه بیام خواستگاری .بماند پدرم جوابی داد ماندگار در طول تاریخ بشریتDodgy که کلا جرات نکرد 2 کیلومتری خونه ی ما پیداش بشه . خرده شیشه ی این جور مردا چقدره ؟ درصد بدید.

4) اگر خانمی پیشنهاد دوستی مرد متاهلی رو دریافت کنه .از شرکتی که کار میکنه استعفا بده بهتره یا بمونه و با رفتارش ثابت کنه دیگه دور و برش نیاد ؟ نیان بگین اون خانم یه جور رفتار کرده این اومده پیشنهاد داده . رییس شرکت داییم بود.گفت استعفا بده و براش جای دیگه کار پیدا کرد. از دیدگاه شما این قضیه چطوره ؟

5) خواستگاری دختر از پسر رو هم بقیه جواب بدن . تنها در راستای شفاف سازیه برخی شعار زدگان تالار .

6) دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟

7 من کار میکنم .میدونم پول دراوردن سخته.هر چند پول بابا یه برکتی دیگه دارهSmile. حالا اینقدر روز مرد یا پدر جوراب میخرن خانوما.چرا اینقدر مظلومید ؟ بعیده ؟ نگید واسه اینه که پول جوراب رو هم داریم خودمون میدیم. یکم انتظارتون بره بالا.تحصنی کنید .یه حق و حقوقی هم دارید به خدا .

8) چرا از مرد میپرسی خودتو معرفی کن . اول از کارش میگه .واسه شرایط جامعست که مرد رو با کارش تعریف کرده.یا کار، مرد رو هویت دار میکنه .

9) بسه دیگه .Smile زیاد سوال کردم. پیشاپیش ممنون که بدون شعار و با صداقت و خلاصه میخواین جواب بدید.

این دو تا هم جواب بدید. دیگه واقعا زیاد شد .ببخشیدSmileConfused
10) ] چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟
11) میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟ علل کاملا علمی داره .

تلگرافی جواب بدید .زیاد باز نکنید .

د[b]ر ضمن خانم ها رعایت کنن .تنها بپرسن و اقایون جواب بدن . در راستای پرسش تنها نظرشون رو بدن.خسته شدیم شعار شنیدیم و خواستن متنبهمون کنن .
Dodgy
*************************************************************************************
[/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، help me ، السا ، Reza2035 ، در جستجوی سختی ، neyestan23 ، Aryha ، شیدا ، m1374b ، fafa*
۱۲:۵۶, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #122

نقل قول: 1) سه ویژگی اخلاقی خانم ها که رو اعصاب آقایون هست ؟؟ بدون طعنه جواب بدید جنگ نشه .

1.وقتی خودشون رو میخوان مثه مردها بکنن و غرور یه مردی رو میخوان زخمی کنن
2.خرید رفتنشون ( بیچاره میکنن )
3. .... دیگه چیزی پیدا نکردم .

نقل قول:
2) به شخصه دختری هستم که خیلی فعالیت دارم .تنوع زیاد دارم . آچار به دست منزل هستم. برادر ندارم و بنا به دلایلی این مساله برام پیش اومده . ادای مردا رو نمیخواستم دربیارم . این رو در نظر بگیرید . خانم های متاهل میگن به من این کارا رو تو خونه ی شوهر بکنی شوهر پررو میشه .شرمنده اینجوری گفتن که من نوشتم . ولی من نمیتونم ببینم آب داره چکه میکنه و با یه واشر عوض میشه صبر کنم نهایت فلکه ی اب ببندم که تا شب شوهر بیاد . دیدم که این کار رو هم دادن شوهر بکنه .

واقعا اگر خرده شیشه ی مردا زیاد که هست با این مساله زیاد میشه .یه تجدید نظر کنم . طرف غذا هم بلد نیست بپزه.کلا غر میزنه .چشم و چراغ شوهرشه .گفتم بدونم . نکنم این کار ها رو .از چشم نیفتیم [تصویر: happy.png]. در ضمن خانم های متاهل یه سری سیاست ها یادم دادن .من رسما میگم کلاهبرداریه . [تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png]
مامانم میگه سیاست های کثیف بکار نبر.برده داری جنسی نداریم.

اقایون خانم خنگ رو بیشتر دوست دارن ( حالا خانوم ها نیان ناراحت بشن )
یعنی تمام زندگی به اینه که یه چیزی خراب بشه زن به مرد بگه درستش کن Smile خودش بشینه درست کنه فکر کنم هیچ لذتی واسه مرد نداشته باشه ...فوقش میگه دستت درد نکنه ...ولی انصافا تصورشم دردناکه .

نقل قول:3) واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه ؟ یکی زنگ زده بود منزلمون . به بابام گفته بود خانم چادری میشه بیام خواستگاری .بماند پدرم جوابی داد ماندگار در طول تاریخ بشریت[تصویر: dodgy.png] که کلا جرات نکرد 2 کیلومتری خونه ی ما پیداش بشه . خرده شیشه ی این جور مردا چقدره ؟ درصد بدید.

یعنی بگه از زمانی که با من میخوای ازدواج کنی باید چادر سرت باشه ؟ یا اینکه فقط توی جلسه خواستگاری ؟

اگه واسه بعد زندکی دختر چادری میخواد , خب شاید مغزش معیوبه که اومده خواستگاری دختر مانتویی ...ولی اگه واسه خود جلسه خواستگاری میخواد که رسمه دیگه ... معمولا چادر سفید سرشون میکنن که مشخص بشه عروس خانم کیه و به چشم بیاد .

نقل قول:
4) اگر خانمی پیشنهاد دوستی مرد متاهلی رو دریافت کنه .از شرکتی که کار میکنه استعفا بده بهتره یا بمونه و با رفتارش ثابت کنه دیگه دور و برش نیاد ؟ نیان بگین اون خانم یه جور رفتار کرده این اومده پیشنهاد داده . رییس شرکت داییم بود.گفت استعفا بده و براش جای دیگه کار پیدا کرد. از دیدگاه شما این قضیه چطوره ؟

عجب !
سعی کنه توی یه محیط زنونه کار کنه بهتره ...ولی از اونجا استعفا هم بده بهتره ...شهوت مرده رو بگیره کار دست خانومه میده !
هر چند کلا با کار کردن زن توی هر محیطی مخالفم .

نقل قول: 5) خواستگاری دختر از پسر رو هم بقیه جواب بدن . تنها در راستای شفاف سازیه برخی شعار زدگان تالار .

قبلا پاسخ دادم

نقل قول: 6) دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟

بستگی داره .
یه موقعی هست من پولدارم و دوست دارم مراسم عروسی خوبی رو برگذار کنم ...اما این میگه نه اصلا عروسی نمیخوام ...خب ادم شک میکنه که چرا این حرفو میزنه ؟ ولی اگه برگرده بگه مراسم عروسی نمیخوام بیا پول این مراسم رو خرج زندگی بدبخت بیچاره ها کنیم بلکه دعاشون زندگی ما رو محکم تر کنه چه اشکالی داره ...تازه ادم خوشحال هم میشه !

یه موقعی هم هست دختر و پسر وضع مالی درست و درمونی ندارن ...با هم دیگه میسازن ...البته خانواده ها هم دخیل هستن توی ماجرا و به خوبی و خوشی تموم میشه و مطمئنا یه عروسی ساده رو میگیرن واسه دختر و پسر .

در مورد مهریه هم من نظرم کاملا مشخصه , اصلا تعدادش نسبت به وضع مالی ام بالا باشه توهین به خودم میدونم و ابدا خواستگاری همچین دختری نمیرم .

نقل قول: 7 من کار میکنم .میدونم پول دراوردن سخته.هر چند پول بابا یه برکتی دیگه داره[تصویر: happy.png]. حالا اینقدر روز مرد یا پدر جوراب میخرن خانوما.چرا اینقدر مظلومید ؟ بعیده ؟ نگید واسه اینه که پول جوراب رو هم داریم خودمون میدیم. یکم انتظارتون بره بالا.تحصنی کنید .یه حق و حقوقی هم دارید به خدا .

واسه اینکه مردها بیشتر درگیر خوشبخت کردن خانواده شون هستن و وقت نمیکنن بیان حرف بزنن ! اصولا مردها از کسی که زیاد حرف میزنه خوششون نمیاد ! صبح تا شب میرن سر کار و بعدش همخ خسته و کوفته میان که کنار خانوادشون باشن ...وقت واسه جنبش فالونیستی ندارن , بزرگترین توقعی هم که از زن دارن اینه که وقتی میان خونه با لبخند ازشون استقبال کنه و یه چایی بذاره جلوشون ...این واسه مردها معنی خوشبختی رو داره .

نقل قول: 8) چرا از مرد میپرسی خودتو معرفی کن . اول از کارش میگه .واسه شرایط جامعست که مرد رو با کارش تعریف کرده.یا کار، مرد رو هویت دار میکنه .

کار مرد رو هویت دار میکنه .

نقل قول: 10) ] چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟

پاسخ دادم ولی انشالله در اینده ای نزدیک شاید همچین جنبشی هم توی ایران راه بیفته که البته بعید هم هست ...چون تا اون موقع زنان تمام قوانین رو به نفع خودشون صادر کردن

نقل قول: 11) میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟ علل کاملا علمی داره .

نمیدونم
ولی حدس میزنم بی خیالیه مردها بزرگترین عاملش باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، اسکای ، السا ، خادمة الزهرا ، neyestan23 ، Aryha ، شیدا ، مجید املشی ، m1374b ، fafa*
۱۳:۰۲, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۱۲ توسط help me.)
شماره ارسال: #123
آواتار
نقل قول:.وقتی خودشون رو میخوان مثه مردها بکنن و غرور یه مردی رو میخوان زخمی کنن
Huh اینو یکم توضیح بدید
شبیه این جمله رو قبلا هم گفتید غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟
با چیا زخمی میشه این غرور اقایون؟؟
پس کجان اون اقایونی که میگفتن بپرسید تا جواب بدیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، مجید املشی ، m1374b
۱۳:۱۳, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #124

نقل قول: باریک الله آقا رضا...
داری میای تو خط...
ما هم از اول همینو میگفتیم هی اون آقا بی ادبه رو واسه ما رو میکردی...

سبک گفتن من کجا , اون روش های عجیب و غریبی که میگفتین کجا Smile من هر وقت نوشته ها شما رو میخونم در این مورد احساس میکنم ایران و امریکا دارن سر میز مذاکره با هم بحث میکنن Smile انصافا بعضی از حرفاتون ته دل منو خالی میکنه .

نقل قول:اینو یکم توضیح بدید
شبیه این جمله رو قبلا هم گفتید غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟
با چیا زخمی میشه این غرور اقایون؟؟

چون مرد بدون غرورش احساس پوچی میکنه Smile
میخواین یه مرد رو نابود کنید ؟
امید به زندگیش رو هم ازش بگیرین باز مثه کوه ایستاده , غرورش رو بگیرین ...اون مرد به معنای واقعی کلمه میره توی قبرستون ! این جمله رو شنیدین که میگن : هر چی آقامون بگه !
این جمله مرد رو تا بهشت میفرسته Smile
فقط میخوان بدونن که تکیه گاه و ستون خونه هستن و اینو همسرشون بهش بگه ... معجزه میکنه ! هر چیزی که این تصور رو که من ستون این خونه هستم رو خراب کنه ...به اصطلاح اون غرور رو زخمی میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، السا ، help me ، soshiant ، neyestan23 ، Aryha ، شیدا ، مجید املشی ، m1374b ، fafa*
۱۴:۰۰, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #125
آواتار
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۲:۵۶)Reza2035 نوشته است:  1.وقتی خودشون رو میخوان مثه مردها بکنن و غرور یه مردی رو میخوان زخمی کنن
2.خرید رفتنشون ( بیچاره میکنن )
3. .... دیگه چیزی پیدا نکردم .

قابل درکه .بعضی خانم ها دیگه شورشو درمیارن با افراطی گری هاشون Smile

نقل قول:اقایون خانم خنگ رو بیشتر دوست دارن ( حالا خانوم ها نیان ناراحت بشن )
یعنی تمام زندگی به اینه که یه چیزی خراب بشه زن به مرد بگه درستش کن Smile خودش بشینه درست کنه فکر کنم هیچ لذتی واسه مرد نداشته باشه ...فوقش میگه دستت درد نکنه ...ولی انصافا تصورشم دردناکه .

به جای واژه ی منحوس خنگ که جامعه ی زنان را به گند شکاند و برای اثبات نبودن خنگی راهی دنیای مردان شدن بگوییم غیر فنی .بگوییم ظریف.بگوییم لطافت . بگوییم ................ DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

نقل قول:یعنی بگه از زمانی که با من میخوای ازدواج کنی باید چادر سرت باشه ؟ یا اینکه فقط توی جلسه خواستگاری ؟

اگه واسه بعد زندکی دختر چادری میخواد , خب شاید مغزش معیوبه که اومده خواستگاری دختر مانتویی ...ولی اگه واسه خود جلسه خواستگاری میخواد که رسمه دیگه ... معمولا چادر سفید سرشون میکنن که مشخص بشه عروس خانم کیه و به چشم بیاد .

خیر .واسه بعد زندگی .خوب پس چیزی که تو ذهنم بود درست دراومد .SmileSmileSmile

از دخترایی که واسه شوهر کردن چادر سرشون میکنن و ذره ای معنی پوشش رو نفهمیدن حالم بد میشه .طرف فشن و هر روز مثل عروس. دارم راست میگم فردا چادری و ساده . در طی 24 ساعت چه تحولاتی اتفاق میفته . چه معجزه ای میکنه شوهر کردن DodgyDodgy فقط کافیه طرف بگه چقدر با چادر زشت شدی . فردا میزاره کنار . اینقدر پایبندی منو کشته .

نقل قول:عجب !
سعی کنه توی یه محیط زنونه کار کنه بهتره ...ولی از اونجا استعفا هم بده بهتره ...شهوت مرده رو بگیره کار دست خانومه میدواه !
هر چند کلا با کار کردن زن توی هر محیطی مخالفم .

جمله ی آخریتون رو باید کلیت نمیدادید.
فقط ماما و متخصص زنان و معلم دختران ایندتون رو میگم ان شالله از چین بیارن .

نقل قول:قبلا پاسخ دادم

ممنون .بله .

نقل قول:بستگی داره .
یه موقعی هست من پولدارم و دوست دارم مراسم عروسی خوبی رو برگذار کنم ...اما این میگه نه اصلا عروسی نمیخوام ...خب ادم شک میکنه که چرا این حرفو میزنه ؟ ولی اگه برگرده بگه مراسم عروسی نمیخوام بیا پول این مراسم رو خرج زندگی بدبخت بیچاره ها کنیم بلکه دعاشون زندگی ما رو محکم تر کنه چه اشکالی داره ...تازه ادم خوشحال هم میشه !

یه موقعی هم هست دختر و پسر وضع مالی درست و درمونی ندارن ...با هم دیگه میسازن ...البته خانواده ها هم دخیل هستن توی ماجرا و به خوبی و خوشی تموم میشه و مطمئنا یه عروسی ساده رو میگیرن واسه دختر و پسر .

در مورد مهریه هم من نظرم کاملا مشخصه , اصلا تعدادش نسبت به وضع مالی ام بالا باشه توهین به خودم میدونم و ابدا خواستگاری همچین دختری نمیرم .

موافقم . در ضمن به شخصه خوشم نمیاد منو با پول معامله کنن . مهریه از نظر من شده خرید و فروش . حال منو داره بهم میزنه .

نقل قول:واسه اینکه مردها بیشتر درگیر خوشبخت کردن خانواده شون هستن و وقت نمیکنن بیان حرف بزنن ! اصولا مردها از کسی که زیاد حرف میزنه خوششون نمیاد ! صبح تا شب میرن سر کار و بعدش همخ خسته و کوفته میان که کنار خانوادشون باشن ...وقت واسه جنبش فالونیستی ندارن , بزرگترین توقعی هم که از زن دارن اینه که وقتی میان خونه با لبخند ازشون استقبال کنه و یه چایی بذاره جلوشون ...این واسه مردها معنی خوشبختی رو داره .

قانع شدم .

نقل قول:کار مرد رو هویت دار میکنه .

خوبه . فقط ایکاش اینقدر جزییات کارشون رو توضیح ندن . حوصله ی ادم سر میره . کلی بگن میگیریم قضیه رو Cool

نقل قول:پاسخ دادم ولی انشالله در اینده ای نزدیک شاید همچین جنبشی هم توی ایران راه بیفته که البته بعید هم هست ...چون تا اون موقع زنان تمام قوانین رو به نفع خودشون صادر کردن

به امید ان روز .DodgyDodgy در ضمن خانوما قوانینی به نفع خودشون صادر نکردن . نسبت به اقایون شکننده تر هستن قانون باید هواشونو داشته باشه . Cool

نقل قول:نمیدونم
ولی حدس میزنم بی خیالیه مردها بزرگترین عاملش باشه

یکی از عواملشه .

******************************************************************************************

بسیار ممنون . خلاصه و با صداقت جواب دادید . نکاتی به دانسته هام اضافه شد . فقط فکر نکنم برم سراغ ازدواج . چجوری قراره ببینم واشر میتونم عوض کنم و تا شب باید صبر کنم . خیلی سخته . زنگ بزنم بیرون کسی بیاد عوض کنه هم خیلی چیپه . پول بیخود ریختنه . نمیدونم نقش بازی کردن هم تا اخر عمر که نمیشه. خوب من از ازدواج کم کم دارم میام بیرون. مگر اینکه ببینم میتونم راه حل شرافتمندانه ای پیدا کنم یا نه DodgyDodgyDodgyDodgy

این جمله ی هر چی اقامون بگه وقتی جواب میده که خانوم نقش بازی نکنه . نه اینکه بخواد سر اقاشونو کلاه بزاره . گفتم سیاست های کثیف زیاد دیدم . اگر روزی بگم هر چی اقامون بگه واقعا هر چی اقامون بگه . به امید ان روز Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Reza2035 ، Eve ، help me ، soshiant ، neyestan23 ، شیدا ، مجید املشی ، m1374b ، fafa*
۱۴:۱۴, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #126

نقل قول:به جای واژه ی منحوس خنگ که جامعه ی زنان را به گند شکاند و برای اثبات نبودن خنگی راهی دنیای مردان شدن بگوییم غیر فنی .بگوییم ظریف.بگوییم لطافت . بگوییم ...........

وقتی داشتم مینوشتم تنها واژه ای که به ذهنم رسید همین بود Mat

نقل قول:جمله ی آخریتون رو باید کلیت نمیدادید.
فقط ماما و متخصص زنان و معلم دختران ایندتون رو میگم ان شالله از چین بیارن .

مخالفم از حرفم هم کوتاه نمیام , من وقتی میگم زن میخواد کار کنه بیشتر منظورم واسه استقلال مالی و اثبات مردانگی و ... این چیزاست Smile و گرنه این شغل هایی که فرمودین ضروریه ! اینها خدمت به اسلام محسوب میشه .

نقل قول: قانع شدم .

چه جوری بگم ؟
حوصله ی خاله زنک بازی نداریم ... معنی زندگی واسه مرد همون لبخند و چای همسرشه ... بعد مثه خانم ها به هدیه گرفتن علاقه ای ندارن , فقط ازشون تعریف بشه و یکی قدر زحماتشون رو بدونه براشون کافیه .

نقل قول:بسیار ممنون . خلاصه و با صداقت جواب دادید . نکاتی به دانسته هام اضافه شد . فقط فکر نکنم برم سراغ ازدواج . چجوری قراره ببینم واشر میتونم عوض کنم و تا شب باید صبر کنم . خیلی سخته . زنگ بزنم بیرون کسی بیاد عوض کنه هم خیلی چیپه . پول بیخود ریختنه . نمیدونم نقش بازی کردن هم تا اخر عمر که نمیشه. خوب من از ازدواج کم کم دارم میام بیرون. مگر اینکه ببینم میتونم راه حل شرافتمندانه ای پیدا کنم یا نه

لطیف بودن زن اون رو دوست داشتنی تر میکنه , نه اینکه کار فنی انجام بده مرد دچار نفرت میشه ... میخوام بگم کار فنی انجام دادین و غیر از دستت درد نکنه چیزی نشنیدین زیاد ناراحت نشین .

نقل قول: این جمله ی هر چی اقامون بگه وقتی جواب میده که خانوم نقش بازی نکنه . نه اینکه بخواد سر اقاشونو کلاه بزاره . گفتم سیاست های کثیف زیاد دیدم . اگر روزی بگم هر چی اقامون بگه واقعا هر چی اقامون بگه . به امید ان روز [تصویر: happy.png]

زن و مرد معمولا بعد ازدواج چفت هم میشن , فقط باید مواظب باشن گند نزنن توی زندگی ...اوایل ازدواج هم اینقدر میزنن توی سر هم واسه عدم شناخته همدیگه است .
این که هر چی اقامون بگه اگه واقعا از ته دل نباشه که دیگه هیچی ! رسما سو استفاده است .Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، اسکای ، در جستجوی سختی ، help me ، neyestan23 ، شیدا ، مجید املشی ، m1374b
۱۴:۳۴, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #127
آواتار
نقل قول:
این جمله ی هر چی اقامون بگه وقتی جواب میده که خانوم نقش بازی نکنه . نه اینکه بخواد سر اقاشونو کلاه بزاره . گفتم سیاست های کثیف زیاد دیدم . اگر روزی بگم هر چی اقامون بگه واقعا هر چی اقامون بگه . به امید ان روز
[تصویر: happy.png]
این سیاست کثیف نیست!
قلق مرد هاست ... رگ خوابه ... حالا شما هرچی دوست دارید اسمشو بذارید!
وقتی می خوای ی حرف خودت رو ب کرسی بشونی، باید کاملا نظرت رو بگی و نهایتا بگی "بازم هرچی شما بگید" ...
اونوقته ک هم حرف شما پیش میره، هم طرف خوشحال و خرم( CoolSmile )از اینکه غرورش حفظ شده .... .

پ.ن: باز الان دوستان می خوان بگن ک خانوما بپرسن،آقایون جواب بدن ... -->من فقط زمانی نظر میذارم ک ب نظرم پستی غیر منطقی باشه .... گرچه خیلی از این سوالا رو میشه با یکم فکر کردن ب جوابش رسید... قبول کنیم ک نه ماها از ونوس اومدیم ن مردا از مریخ !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، help me ، مجید املشی ، m1374b
۱۴:۴۲, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #128

سلام

عاقا منم ی سوال مهم دارم:
اقایون چرا انقد رفیق بازن؟؟؟؟؟
ینی اگه ی استکان و بهشون بگی از اینجا بزار اونطرفتر،اگه مامانشون بگه فقط عمل نمیکنن اگه خاهرشون بگه عمل نمیکنن دوتا فحش هم میدن ک ای داد بیداد من خسته ام ،ب من چه، خودت پاشو ،.......و ........ در همون لحظه اگه دوستشون زنگ بزنه ک بره پیشش عین قرقی میشه!!!!!!!

چرا دوستاتون تا نصف شب تو خونه اند؟
اونایی هم ک تو خونه نیستن جلو درن؟

اخه چرا؟
مگه در مقابل خانواده وظیفه ای ندارین؟
......................................................................
برخورد نکین لطفا
شاید همه اینجوری نباشن ولی خیلیا هستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، neyestan23 ، m1374b
۱۴:۴۸, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #129
آواتار
نقل قول:این سیاست کثیف نیست!
قلق مرد هاست ... رگ خوابه ... حالا شما هرچی دوست دارید اسمشو بذارید!
وقتی می خوای ی حرف خودت رو ب کرسی بشونی، باید کاملا نظرت رو بگی و نهایتا بگی "بازم هرچی شما بگید" ...
اونوقته ک هم حرف شما پیش میره، هم طرف خوشحال و خرم( [تصویر: cool.png][تصویر: happy.png] )از اینکه غرورش حفظ شده .... .

پ.ن: باز الان دوستان می خوان بگن ک خانوما بپرسن،آقایون جواب بدن ... -->من فقط زمانی نظر میذارم ک ب نظرم پستی غیر منطقی باشه .... گرچه خیلی از این سوالا رو میشه با یکم فکر کردن ب جوابش رسید... قبول کنیم ک نه ماها از ونوس اومدیم ن مردا از مریخ !!!

متاسفم از اینکه مرد ها رو نمیشناسید و به این سیاست های برده داری و کثیف میگید قلق . و حفظ غرور مرد با صداقت برکت داره . مرد احمق نیست میفهمه . متاسفم برای خانوم ها که فکر میکنن از شوهرانشون دو پله جلوترن .مرد میفهمه . اگه بروز نمیده 100 تا دلیل داره .نیت پشت کار معلومه چیه . بی خودی بازی با کلمات نکنید .خندم میگیره .

رگ خواب مرد این سیاست های کثیف نیست . لا به لای جواب های اقایون دقیق بشید . برای تفریح و اتلاف وقت اینجا نیستیم .

در ضمن حق الناس رو هم در نظر بگیرید . حفظ غرور مرد با دروغ هیچی نداره جز خشم خدا .

متاسفم برای شعار دادن های این و اون تشکر میزنیم .اما تو عمل چیز دیگست . همینه دیگه اطاعت از شوهر واسه اعتبار گرفتن تو تالار مهمه . تو عمل چکار ها که نمیکنن دوستان .

اگر کمی تو محیط های مردانه بودید و میدید مرد ها به هم چی میگن و چه چیز هایی داره اذیتشون میکنه اینجور برخورد نمیکردید.

هوای شوهراتون و شوهر های ایندتون رو اینجوری داشته باشید . متاسفم فقط . این متن من در راستای گرفتن جواب هام بود. دوستان به سوالات بقیه جواب بدن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Reza2035 ، help me ، neyestan23 ، m1374b
۱۵:۰۱, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #130
آواتار
نقل قول:
همینه دیگه اطاعت از شوهر واسه اعتبار گرفتن تو تالار مهمه . تو عمل چکار ها که نمیکنن دوستان .

نیازی ب اثبات کردن خودم ب دیگران ندارم ...

البته حرف های تندتون رو هم خیلی راحت از کنارش رد میشم ... پست هاتون رو خوندم ، می دونم کلا مدل نوشتنون اینطوریه ... پس از دستتون ناراحت نمیشم!

نقل قول:
اگر کمی تو محیط های مردانه بودید و میدید مرد ها به هم چی میگن و چه چیز هایی داره اذیتشون میکنه اینجور برخورد نمیکردید.
ExclamationExclamationExclamation

ناظرین محترم، اگه یه وقت فکر بستن تاپیک ب ذهنتون خطور کرد، خواهشا ب جای بستن، پست های منو ک خیلی نامربوطن پاک کنین، تاپیک هم همچنان فعال بمونه ....

ممنونم ...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]