|
کلب گفتن ادب است یا بی ادبی؟
|
|
۲۱:۳۳, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند شب پیش سر این کلب گفتن بحث پیش اومد میخوام خیلی منطقی یچیزی رو بگم خواهشا بدون تعصب روش فکر کنید ..........وقتی با آقایون بحث می کنیم وقتی میخوان منطقی ترین جواب رو مطرح کنند میگن سگ فلان صفت رو داره و .... حالا سوال اینجاس مگر انسانی که دارای چنین صفاتی است وجود ندارد برای الگو که خود را به سگ تشبیه کنیم؟ من اسم نمیبرم چون در این تاپیک بهشون بی احترامی میشه اما واقعیت رو بگم من رو این قضیه فکر کردم به این رسیدم اگر حرفم غیر منطقی بود بگید امام خمینی یه عبارتی دارند در مورد حضرت بقیه الله ارواحنا لتراب مقدمه الفداء همین عبارت تراب مقدمه رو خود ایشون زیاد بکار میبردند حقیقا راه رو بهمون نشون میده اون جمله اینه من نمیتوانم اسم رهبر روی ایشان بگذارم،بزرگترازاین است،نمیتوانم بگویم كه شخص اول است برای اینكه دومی دركار نیست، ایشان رانمی توانیم ما با هیچ تعبیری تعبیركنیم الا همین كه مهدی موعود است،آنی است كه خدا ذخیره كرده است برای بشر بحث من اینه شما وقتی خودتو سگ میخوانی یعنی خودتو جلو امام حسین عددی میبینی و میگی من در برابرشون سگم!!! در حالی که خود همین این یه بی احترامیه! اصلا دومی وجود نداره یک نفر بیشتر وجود نداره... ............. اصلا شما نباید خودتو ببینی چه برسه به اینکه یه مقام و منصبی برا خودت در نظر بگیری و این رو هم بگم که این نه از روی تواضع بود نه غلو بلکه عین واقعیت است که بعد از مرگ معلوم خواهد شد اگر حرفم اشتباهه بگید طیف افرادی هم که خیلی اصرار دارند روی این قضیه کلب گفتن رو هم بررسی کنید البته این حرفایی که زدم نه اینکه من عارفم به امام حسین فقط خواستم در حد عقل کم خودم یه مطلبی رو گفته باشم این شعر آقای بُرقعی رو گوش کنید با تاپیک مرتبطه مخصوصا مصرع دوم بیت 3 یا علی مدد شعر بالا دلیل من نبود! گفتم اهل دل گوش کنن |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اصلا نمیدونم چرا بعضیا به زور میخوان خودشون رو به زور به ....... تشبیه کنند!!؟؟
چرا نمیگن من محب اهل بیت یا امام حسین(علیه السلام) هستم یا بگن من پیرو ایشون نمیدونم اینهمه صفت و القاب خوب هست چرا عزت مومن رو زیر سوال میبرن اصلا آیا امامی به این بزرگواری حاضرن دوستداراشون خودشون رو سگ خطاب کنن؟؟!! همین کار رو از روی جهل میکنن که دشمنای اسلام میگن اینا خیلی ببخشید وحشی و خشن هستن(در مورد قمه زنی) و خیلی حرفای دیگه رو میگن و میشینن به شیعه ها میخندن!! واقعا متاسفم به جای اینگه پیرو اهل بیت باشیم فقط بلدیم حرف بزنیم..... یاعلی. |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۳ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باید بگم دیدگاه وحدت وجود واقعا عالی بود بهش دقت نکرده بودم تشکر |
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن لرحیم
سلام برادرم بابت تاپیکت ممنون،ان شاءالله برای جویندگان و پویندگان راه حق کمکی باشد ![]() نقل قول:اصلا آیا امامی به این بزرگواری حاضرن دوستداراشون خودشون رو سگ خطاب کنن؟؟!! خیلی سوال مهمیه ،شناخت از اهل بیت ع و اینکه بایستی جلوشون بگید من سگ شما هستم اهل بیت ع چیکار میکنند؟ مثلا دعای کمیل را ببنید امام علی ع که جانم بفدایشان در مقابل خداوند چگونه اظهار بندگی میکنند و خداوند را چگونه مورد خطاب قرار میدن این ادعیه برای اموزش ماست برای سخن گفتن با خداوند و همینطور در مورد اهل بیت خوب نشان دهید اهل بیت اینگونه عمل کردند؟ امیدوارم همانگونه که اهل بین میخواهند انسان و ادم باشیم و برای همین منظور اقدام میکردند بشویم بقول بزرگی ملا شدن چقدر راحته،ادم شدن چقدر سخته ادم بشیم نه از این القابی که افراد بخود میدن اینها ابراز محبت نیست محبت بریم در خانه اهل بیت یاد بگیریم یا علی. |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بله خیلی عالی
البته من شنیدم امام میگفتن انسان شدن محال است!!!! (انسان کامل) این داستان شنیدنیه آقای اصفهانی (نخودکی) خواب میبینند که امام رضا تشریف اوردن و جایی جلوس فرمودند در حرم بعد زوار میامدند زوار رو بصورت حیوان دیده بود ایشون (البته انسان هم توشون بوده) حضرت رو سر همه دستی میکشیدند و آنها که حیوان بودند (مثل من) تبدیل به انسان میشدند و توشه خیلی بزرگی بهشون عطا میکردند و نفر بعدی میومد آقای نخودکی وصیت کرده بودند همانجایی که آقا جلوس فرموده بودن دفنش کنند ورودی به صحن انقلاب که خانما زیاد اونجا میشینن |
|||
|
|
۱:۰۴, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:البته من شنیدم امام میگفتن انسان شدن محال است!!!! (انسان کامل) بله دقیقا امام اینا میفرمایند نمیخواستم ن امید بشیم جمله اوله بزرگی میگن امام بعدش میگن ملا شدن چه سخته،ادم شدن محاله ![]() قربون مظلومیت اهل بیت ع که حتی کسانی ادعای محبت نسبت بدانها میکنند نمیشناسند و برخی مواقع خون به دلشان میکنند یا علی. |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
"کلب" یعنی چی؟
اصلا نخوندم و نشنیدم نمی دونم چه جوری خونده می شه! |
|||
|
۱:۵۷, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۴:۴۶, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۴:۵۷ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام این کلیپ ها رو حتما ببینید. دانلود قسمت اول دانلود قسمت دوم پسورد فایل ها : www.yasdl.com |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان به این مسئله بسیار توجه فرمایید که کلب نامیدن خودمان توهین به مقام شیعه و یا خودمان نیستا....
این خیلی مسئله مهمیه، منم با کلب خواندن خودمون مخالفم ولی نه به این علت که مقام ما بسیار بالاتر از این است، بلکه بالعکس ما کجا و کلب این بارگاه کجا... شواهد سخنان حقیر به صورت سر فصل: 1- ببینید مقام سگ اصحاب کهف را. 2- به این جمله که عبدالرحمن آورد دقت فرمایید: شما وقتی خودتو سگ میخوانی یعنی خودتو جلو امام حسین عددی میبینی و میگی من در برابرشون سگم!!! در حالی که خود همین این یه بی احترامیه! 3- در جمله ای که میگیم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء... می دونید یعنی چی دقیقا دیگه؟؟ |
|||
|
|
|
|
|